20 تقیسیم بر 2 پی(3.14) متر به شعاع دایره اضافه میشه
Printable View
20 تقیسیم بر 2 پی(3.14) متر به شعاع دایره اضافه میشه
ديدم رياضي هم مي شه گفتم يكي بدم خوش باشين باهاش:31: البته آسون هست
30 تا سكه روي هم قرار داده ايم و 2 نفر قرار است با اين سكه ها بازي كنن
كسي برنده هست كه آخرين سكه رو برداره هر نفر هم در نوبت خودش بايد يك تا شش سكه برداره حالا يه راه واسه نفر اول پيشنهاد كنيد كه هميشه برنده باشه:46:
چرا كسي جواب نمي ده ؟
سوال كه آسونه :19::19::19:
يه مسئله آسون تر امي دم شايد حل مسئله دوم كمك به حل مسئله ي اول كرد :31:
دو دسته سنگ داريم در هر دسته 7 سنگ قرار دارد قانون بازي اين است كه هر نفر در نوبت خود اجازه دارد از يكي از دسته ها 1تا 7 سنگ بردارد (اجازه ندارد سنگ بر ندارد ) كسي برنده است كه آخرين سنگ رو برداره
يه راهكار براي نفر دوم بدهيد كه هميشه نفر دوم برنده باشه:46:
دیروز نبودم که جواب اولی رو بدم:31:
نفر اول 2 تا سنگ بر میداره تو حرکته اولش نفر دوم هر چقدر که ور میداره نفر اول اونقدری باید ورداره که با تعداد برداشتنای نفر دوم بشه هفتا
دومی رو برم خونه روش فکر کنم
فكر كنم اوني كه مي خواستم رو گفتي نفر اول 2 تا بر مي داره بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول اونقدر بر مي داره كه 21 سكه بمونه بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول اونقدر برمي داره كه تعداد سكه ها بشه 14 تا بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول نفر اول اونقدر برمي داره كه مه تعداد سكه ها بشه 7 تا بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول سكه هاي باقي مونده رو برمي داره و مي بره:27:نقل قول:
سلامنقل قول:
من نمیدونم هیچ کس جواب این معما رو داد یا نه اگر کسی جواب داده من جوابشو نگاه نکردم.
جواب من اینه:
اول مرد1و زن1باهم میرن اون طرف بعد مرد1بر می گرده بعد زن2وزن3میرن اون طرف بعد زن1بر میگرده مرد2و3میرو اون طرف بعد مرد2با زن2بر می گردن بعد مرد1ومرد3میرن اون طرف بعد زن3بر میگرده زن2رو می بره بعد زن2بر می گردهزن1رو می بره.
درسته؟
من درست متوجه سوالتون نشدمنقل قول:
این طوری درسته؟
اگه نفر اول7تا برداشت نفر دوم7تای دیگه رو بر می داره
اگه نفر اول6تا برداشت نفر دوم6تای اون دسته رو بر می داره بعد نفر اول از هر دسته یکی برداشت نفر دوم یکی اون دسته رو بر می داره
اگه نفر اول5تا برداره نفر دوم5تا از دسته دوم بر میداره بعد اگر نفر اول2تا از دسته(اول یا دوم)برداره نفر دوم2تا ی دسته دیگه رو بر می داره و اگه نفر اول یکی از یکی از دسته ها رو بر داره نفر دوم یکی از اون دسته رو بر می داره بقیش مثل دفعه قبل
اگه نفر اول4تا برداره نفر دوم4تا از دسته دوم بر می داره بعد اگه نفر اول یکی از یکی از دسته ها رو برداره نفر دوم یکی از اون یکی دسته بر می داره میشه مثل دفعه قبل اگر2تا برداره نفر دوم2تا از اون یکی دسته رو بر می داره میشه مثل دفعه قبل اگه نفر اول3تا برداره نفر دوم3تای دیگه رو بر می داره
اگه نفر اول3تا برداره نفر دوم3تا بر می داره همینجور تا آخر ادامه پیدا می کنه.
نفر اول طوری برندست که به عدد23برسه اون جوری اگه نفر دوم هر تعداد برداره نفر اول برنده میشه بعد کسی به عدد23میرسه که قبلش به عدد16 رسیده باشه کسی به عدد16 میرسه که قبلش به عدد9رسیده باشه کسی به عدد9 میرسه که قبلش به عدد2رسیده باشه خوب نفر اول همون اول2تا برمیدارهنقل قول:
خيلي پيچيدش كردي اما درست بودنقل قول:
:31:
بهتر بود مي گفتي هر چند تا نفر اول برداشت نفر دوم هم همونقدر از دسته مقابل بر مي داره
اشتباه هست نفر اول بايد كاري كنه كه تعداد سكه باقي مونده براي نفر دوم مضرب 7 باشه:46:نقل قول:
يه سوال جديد 60 نفر قرار است اعدام شوند اما به آن ها اين فرصت را مي دهند كه زنده بمانند به اين صورت كه همه در يك رديف قرار مي گيرند و بر سر هر يك از ان ها يك كلاه به رنگ قرمز ياآبي قرار مي دهند و جلاد از نفر اول مي پرسد رنگ كلاهت چه رنگي است؟ اگر درست گفت زنده مي ماند اگر اشتباه گفت كشته مي شود و پرسيدن تا نفر 60 ادامه دارد
به اين 60 نفر اجازه داده مي شود شب قبل از اعدام همه با هم بحث كنن حالا به نظر شما بهترين راه براي اين كه كمترين كشته را داشته باشيم چيست؟
توجه كنيد كه كسي رنگ كلاه خودش را نمي داند و كسي رنگ كلاه نفر قبل خود را نمي داند
اما همه رنگ كلاه افراد جلوي خود را مي دانند
نگاه کنید نفر اول2تا بر می داره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره9رو برداره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره16رو برداره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره23رو برداره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره30 که سکه آخره رو بردارهنقل قول:
فهميدم چي مي گي درسته (اومدي از بالا به پايين شماره گزاري كردي)نقل قول:
خب عزيز من منم همينو گفته بودم ديگه اگه 2تا برداري 28 تا سكه مي مونه مضرب هفت اگه بعد اگه تا سكه شماره 9 برداري 21 سكه مي مونه مضرب 7 اكه تا سكه 16 برداري 14 تا مي مونه بازم مضر 7:46:
یه چند تا سوال داشتم که واضح تر شه سوال برام :نقل قول:
هر کسی فقط رنگ کلاه یه نفر جلوشو میدونه دیگه؟یعنی بیشتر از یه نفر جلوشو نمیدونه دیگه؟
این افراد جوابی که به سوال جلاد میدن هر چیزی میتونه باشه یا فقط جوابشون قرمز یا آبی باید باشه؟
فقط مي گن قرمز يا آبي( بايد يكي از اين دو رنگو بگن)نقل قول:
و اينكه اينا تو يه رديف نزديك به هم ايستاده اند پس تا اونجا كه چشمشون كار مي كنه رنگ كلاه افراد جلوي خود رو مي بينند :10::46:
اینه؟!
یکی در میون رنگ نفر جلوییشونو میگن
یعنی نفر اول رنگ نفر دومو میگه نفر دوم اون رنگی که نفر اول گفترو میگه اعدام نمیشه نفر سوم رنگ نفر چهارمو میگه نفر چهارم رنگی که که نفر سوم گفته بودو میگه و دیگه اعدام نمیشه و....
با اين وضعيت 30 نفر زنده مي مونند بيشتر تلاش كننقل قول:
:46:
این چی؟!:31:
نفر اول تعداد قرمز آبی های بعد خودشو میشمره رنگی که تعدادش فرد باشرو میگه نفر بعد هم بعدیارو میشمرو با توجه به گفته نفر اول می فهمه باسه خودش چه رنگیه اگه نفر اول گفته باشه قرمز یعنی قرمزا فردن آبی زوج نفر دوم هم تعداد قرمز و آبی هارو میشمره اگه قرمزا رو زوج بیاره می فهمه خودش قرمزه اگه آبی هارو فرد بیاره می فهمه آبیه و بقیه هم همین کتارو میکنن _البته با توجه به گفته نفرات قبلشون که چه تعداد از چه رنگهایی کم شدن تا با جواب نفر اول بتونن رنگ خودشونو بفهمن
سلام بهت تبريك مي گم خيلي خوب بود اما بهتر بود تقسيم مي كردي به دسته هاي 6 تايينقل قول:
چون هر 59 نفرو كه نمي بينه و همه هم صداي نفر اول رو نمي شنون تازه اينتوري نفر 40 ام بايد يه روز تحليل كنه تا زنده بمونه:31:
ولي راه حل خيلي خوب بود :10:
بيا رو 3n نفر هم فكر كن تعداد مشخص نيست فرد هست يا زوج فقط 3n نفر :46: (چون نمي خوام خيلي درگير شي بگم 2/3 زنده مي مونه (حداقل))
تو سوال که نگفته بودی نصف آبی نصف قرمز....!
فکر میکردیم شاید یکی کمتر یکی بیشتر باشه!
از کجا بدونن!
ما از کجا میدونستیم؟؟؟؟
به دسته های 3 تایی تقسیم میکنیم و نفر اول هر دسته 2 نفر جلوشو نگاه میکنه اگه دونفر هم رنگ باشن میگه آبی اگه رنگاشون متفاوت باشن میگه قرمز
یعنی اینجوری میشه نفر اول متلا میگه آبی یهنی دو نفر جلویی یا هر دو قرمزن با آبی نفر دوم جلویی رو نگاه میکنه هر رنگی باشه جلویی خودشم پس همون رنگیه
اگه نفر اول بگه قرمز نفر دوم نفر بعدی رو نگاه میکنه هر رنگی باشه خودش اون رنگ نیست
سلام ببين 59 نفر جلوتو به اجبار با تعداد آبي ها فرد مي شه يا تعداد قرمز ها يكم فكر كن مي فهمي:46:نقل قول:
اوکی، درسته!نقل قول:
دقت نکرده بودم!:31:
3- سه دوست به نام های چنگيز، اژدر و تيمور در یک مهمانی شرکت کرده اند . مشخص شد که یکی از آنها مهندس برق ، دیگری ناشر و یکی از آنها هم معلم است ، در ضمن یکی از آنها متولد شهر قزوین ، دیگری متولد شهر سراب ویکی هم متولد شهر دامغان می باشد . با توجه به جملات زیر مشخص کنید هر کدام از افراد در چه شهری متولد شده و چه شغلی دارد .
1) مهندس برق تا کنون در شهر دامغان نبوده است و از چنگيز کوچکتر است .
2) ناشر متولد شهر سراب است و همسرش با همسر چنگيز نسبت فامیلی دارد .
3) تيمور می گوید : من هرگز در شهر قزوین نبوده ام .
اژدر --------- > مهندس برق و متولد قزوین
چنگیز -------- > معلم و متولد دامغان
تیمور ---------- > ناشر و متولد سراب
درسته ؟؟؟ دیگه اسم نبود !! چنگیز و اژدر و تیمور !!!!!!!!!! :31:
آره درسته :10:نقل قول:
گفتم شايد اين اسم ها مسئله رو جالب كنه:31:
شخصی در یک تست هوش دردانشگاه که جایزه یک میلیون دلاری براش تعیین شده شرکت کرده .:31:
سوالات این مسابقه به شرح زیر میباشد :
1-جنگ 100 ساله چند سال طول کشید؟
الف-116 سال ب-99 سال ج-100 سال د- 150 سال
آن شخص از این سوال بدون دادن جواب عبور کرد .
2-کلاه پانامایی در کدام کشور ساخته میشود؟
الف-برزیل ب-شیلی ج-پاناما د-اکوادور
آن ازدانش اموزان دانشگاه برای جواب دادن کمک خواست .
3-مردم روسیه در کدام ماه انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟
الف-ژانویه ب-سپتامبر ج-اکتبر د-نوامبر
آن شخص از خدا کمک خواست .
4-کدام یک از این اسامی اسم کوچک شاه جورج پنجم بود؟
الف-ادر ب-البرت ج-جورج د-مانویل
آن شخص این سوال رو با پرتاب سکه جواب داد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-نام اصلی جزایر قناری واقع در اقیانوس ارام از چه منبعی گرفته شده است؟
الف-قناری ب-کانگرو ج-توله سگ د-موش صحرایی
آن شخص از خیر یک میلیون دلار گذشت :31:
بیا صد بار تو اینترنت خوندم.:31:نقل قول:
جنگ صد ساله 116 سال طول کشيد (1337 تا 1453 ميلادی).
کلاه پاناما در اکوادور توليد ميشود.
انقلاب اکتبر در ماه نوامبر جشن گرفته ميشود.
اسم شام جرج ششم، آلبرت بود که بعد از رسيدن به مقام پادشاهی به جرج تغيير نام داد.
اسم جزاير قناری از کلمه لاتين Insularia Canaria به معنی توله سگ گرفته شده است.
با :19:این جوابا رو دادم.:27:
امير يه دروغگو حرفه اي است اون شش روز هفته دروغ ميگه و فقط يه روز از هفته است كه حرف راست مي زنه حالا شما با توجه به حرفاش بگيد اون چه روزي را راست ميگه؟
روز اول:
من دوشنبه و سه شنبه دروغ مي گم
روز دوم:
امروز پنج شنبه يا شنبه يا يك شنبه است
روز سوم :
من چهار شنبه و جمعه دروغ مي گم
باز خوبه این یکی مسئله اسمش عجیب غریب نیست !! ولی بازم مشکل داره و نمیشه این مسئله رو حل کرد ، مشکلش اینه که همیشه آدم بدا و آدمای دروغگو اسماشون کوروش و داریوش و مهران و این چیزا هست !
من از حل کردن این مسئله معذورم :31:
اسمش رو اسم خودم قرار دادم اگه بلدي جواب بده بهونه الكي نيار:31: (اين دروغگو دروغگوي باهوشي هست:31:)نقل قول:
سه شنبه راست میگه:31:نقل قول:
آفرين درسته سوال ها تموم شد بايد برم بگردم:31::19:نقل قول:
خوب برای اینکه بیکار نباشین روش فکر کنین:
سه نفر سه نوع ميوه ميخورند .يه ايراني يه ايراني ويه ايراني. هر سه نوشيدني دارند اولي آب دومي آّ ب و سومي بازم آّب.كدوم يكي دست شويي داره؟ :31:
شوخی کردم معمای اصلی که انیشتین طرح کرده(اگه دوست داشتین از گوگل کمک نگیرین)
۱-در خیابانی، پنج خانه در پنج رنگ متفاوت وجود دارد.
۲-در هر یک از این خانه ها یک نفر با ملیتی متفاوت از دیگران زندگی می کند.
۳-این پنج صاحبخانه هر کدام نوشیدنی متفاوت مینوشند، سیگار متفاوت می کشند و حیوان خانگی متفاوت نگهداری می کنند. سئوال: کدامیک از آنها در خانه، ماهی نگه می دارد؟
راهنمایی:
۱- مرد انگليسي در خانه قرمز زندگی می کند.
۲-مرد سوئدی، یک سگ دارد.
۳-مرد دانمارکی چای می نوشد.
۴-خانه سبز رنگ در سمت چپ خانه سفید قرار دارد.
۵-صاحبخانه خانه سبز، قهوه مینوشد.
۶-شخصی که سیگار Pall Mall می کشد پرنده پرورش می دهد.
۷-صاحب خانه زرد، سیگار Dunhill می کشد.
۸-مردی که در خانه وسطی زندگی میکند، شیر مینوشد.
۹-مرد نروژی، در اولین خانه زندگی می کند.
۱۰-مردی که سیگار Blends می کشد در کنار مردی که گربه نگه می دارد زندگی می کند.
۱۱-مردی که اسب نگهداری می کند، کنار مردی که سیگار Dunhill می کشد زندگی می کند.
۱۲-مردی که سیگار Blue Master می کشد، آبجو می نوشد.
۱۳-مرد آلمانی سیگار Prince میکشد.
۱۴-مرد نروژی کنار خانه آبی زندگی می کند.
۱۵-مردی که سیگار Blends میکشد همسایه ای دارد که آب می نوشد.
یه بار جوابشو درست در آورده بودم..مرد آلمانی:40:نقل قول:
افرین درسته جواب اولی رو هم تونستی بدست بیاری؟:31:نقل قول:
سلام
تاپیک جالبی هست:5:
حالا یه معما
یه زن یه بچه تو بغلش بوده بعد یه اقاهه ازش میپرسه این بچه چه نسبتی با شما داره ؟؟؟
زنه جواب میده این بچم هست ولی شوهرمه :18::18::18:
حالا چطوری چنین چیزی امکان پذیره ؟؟:18::18::18::18:
اگه گفتي ؟:31:
شاید یکی شوهرش بود یکی بچش....:13:نقل قول:
اسم شوهرش ولي بود ! :20:
راس می گیانقل قول: