من رو 96 نصب کردم کار هم میکنه.برین حال و حول!
Printable View
من رو 96 نصب کردم کار هم میکنه.برین حال و حول!
ماله منم رو 78 می خواد لود بشه میپره بیرون
سلام برای استفاده از جی پی اس حتما سیم کارت باید روی گوشی باشه؟
خیر.نقل قول:
به سیم کارت ربطی نداره.
سلام آخرین کد را که دانلود میکنم فقط یک فایل 3 کیلو بایتی به من میده که هیچ کاری باهاش نمیشه کرد.
با تشکر از شما
لینک رو تست کردم سالمه. تو صفحه ای که باز میشه وسط صفحه زیر Zip File روی Download File کلیک کن. حجمشم 425.35 کیلوبایت هست.نقل قول:
سلام من کد آخر را که دانلود میکنم یک فایل 3 کیلو بایتی به من میده که با هاش نمیشه کاری کرد.
با تشکر از شما
سلام من اینکارو که گفتی انجام دادم ولی error on page میده.
بفرما یه جا دیگه آپ کردم.نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/4657186/7cb10aea/garmin_kgen.html
گوشی من n96 است اگه میشه برای نصب gps راهنماییم کنید.ممنون میشم:41::41:
تو n96 اگه بخوای گارمین نصب کنی اولا به اولین صفحه این تایپیک برو دوستمون کاملا توضیح دادن دوما اینکه ورزن قدیمی این برنامه رو نصب نکن که ایکونش رو تو گوشی میبینی ولی اجرا نمیشه بهتره به اول صفحه بری و جز به جز عمل کنینقل قول:
آقا من طبق پست اول پیش رفتم ولی اصلا فولدری به اسم گارمین روی مموری نساخت !! روی برنامه هم که میرم و میزنم ، ازش میاد بیرون .
اگر هم نساخته شما بساز.نقل قول:
یونس جان پست اول رو ویرایش کن
این قسمت کاربرا رو گیج میکنه..چون ورژن جدید خودش فولدر گارمین نمیسازهنقل قول:
بعد از نصب برنامه يك فولدر به اسم garmin در مموري ساخته ميشه
ممنون ،انجام شد...نقل قول:
ولي واسه خودم ساخت...شايد چون از قبل ورژن 4.20 رو داشتم..
شاد باشي:40:
توي پست اول نوشته شده بود كه محتويات فولدر garmin.rar رو توي مموري كارت بريزيم . كجاش ؟ root directory يا توي همون فولدر گارمين ؟
ممنون .
تو root بريز...نقل قول:
عزیز!دیت درد نکنه
با سلام من تو گارمين 5 كه نصب كردم همه چيز درست است نقشه كامل ميايد و قابل روتيبل هم هست فقط مشكلي كه دارم اين است كه هنگاميكه پياده هستم اسامي خيابانها نمايش داده ميشود و وقتي كه با ماشين هستم اسامي خيابانها ديده نميشود و فقط در قسمت بالاي صفحه اسم خياباني كه در آن هستم را نشان ميدهد براي اينكار هم گارمين رو حذف كردم و حتي دايركتوري گارمين رو هم پاك كردم و دوباره نصب كردم و تو قسمت تنظيمات هم اتو زوم رو غير فعال كردم بازهم مشكلم حل نشد بنظرتون مشكل از كجاست درضمن من نقشه جديدرو تو گارمين 4 هم نصب كردم تو اونهم همين مشكل پيش اومد فكر نميكنيد مشكل از نقشه باشد آيا دوستان ديگه هم كه گارمين 5 نصب كردن با اين مشكل من برخورد كردن لطفا راهنمائي بفرمائيد
سلام
من زياد توجه نكردم...ولي اسامي خيابان ها رو ميزنه...شما تهراني؟
بله من در تهران هستم خيلي هم با تنظيمات گارمين ور رفتم اما درست نشد مشكل چيه نمي دونمنقل قول:
يه بار Restore Default كن بلكم درست شه....نشه كه مشكليه كه فقط شما داري...:41:نقل قول:
سلام دوست عزیز من با توجه به گفته شما این کار ها رو کردم یعنی فایل گارمین که 10 mb به صورت rar بود دانلود کردم و اونو انزیپ کردم تمامی متعلقاتی که توی پوشه گارمین بود تو مموری ریختم قسمت apps اما الان دیگه نمیدونم باید چکار کنم منظور از برنامرو از Application اجرا كنيد و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد چیه؟
کدوم application کدومه داخل گوشی تو منوست یا نه من واقعا نمی دونم اگه میشه منو راهنمایی کنید
گوشی من n95 8gb
در ضمن برنامه گارمین رو اول نصب کنم یا نه منظورم همون لینک اولیه
با تشکر از شما عزیزانم
سلام
من نگفتم بریزید تو apps ...فولدر رو تو همون مموری بریزید..مستقیم...بعد از تو منو گوشی برید تو applicaton و app. manager رو باز کنید گارمین رو پیدا کنید و نصب کنید.
بعد خود برنامه رو اجرا کنید و باقی آموزش...:46:
نقل قول:
سلام این کار رو که شما گفتید دقیقا انجام دادم اما هر چی تو applicaton و app. manager گشتم نبود فقط برنامه GarminMobileXT بود که نصب کردم و دیگه گارمینی نبود فقط عکس ایکن تو applicaton
بود که موقعی اجرا میکنم بعد 2 ثانیه اجرا میشه بعد میاد بیرون.....عکس ایکنم دایره ابی رنگه
پس شما اول ورژن 4.10 یا 4.20 رو از طریق کامپیوتر نصب کن...بعد این ورژن رو نصب کن...:46:نقل قول:
سلام کدوم ورژن گارمین رو میگید من با غیر از این فایل هایی که در پست اول گرفتم دیگه فایل رو نگرفتم که همون ورژن 5 بود...نقل قول:
اگه غیر از اینه میتونید لینکش رو برام بزارید
مرسی از شما دوست عزیزم
شما از طريق PC هم نصب كن ببين چي ميشه:نقل قول:
اينو كه دانلود كردي گوشيرو وصل كن و برنامرو اجرا كن آدرس رم گوشي رو بده بعد كه ريخت از تو اپ منيجر نصب كن و بعد هم اجرا و ....کد:http://rapidshare.com/files/147817076/GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50000.exe
سلام ببخشید که همش شما رو اذیت میکنم اما ادرس لینکی که به من دادید ارور میده.........:11:نقل قول:
خدمتت:نقل قول:
کد:http://www.garmin.com/software/GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50000.exe
سلام من همه این کارا رو که شما گفتید انجام دادم اما بازم نشد:41:
مرسی از شما که به من کمک کردین و هر سئوالی رو بی جواب برام نمی گذاشتید:11:
پس يه بار مستر ريست كن...:41:نقل قول:
همون ریست فکتوریه که تو قسمت settingeنقل قول:
نه..با كد #7370#* ريست كن...همه چيز هم از رو گوشي پاك ميشه...:13:نقل قول:
نقل قول:
من قبلا این کا رو کرده بودم اما بازم نشد تقریبا یک هفته ای میشه
من دیگه گیج شدم...اینم تست کن..ورژن 4.10 هست...
اگه نشد که من I'm Sorry میشم...:41:کد:http://www.garmin.com/software/GarminMobileXTforSymbianS60_41040.exe
نقل قول:
منو ببخشید که شما رو اذیت کردم......
غیر از این برنامه برنامه دیگه ای هم هست؟
یا فیلم اموزشی این مراحل.......
شایدم گوشی من اصل نیست که این کا را رو نمیکنه.....:11:
شما اینم امتحان کن...چون خودم هم بار اول اینو نصب کردم...نقل قول:
برنامه قبلیه رو که دانلود کردم فکر کنم 17 مگ بود وقتی اجراش کردم یه گزینه setap داشت من روی اون کلیک کردم نصب شد بعد یه کادری هم باز شد توی کادره گزینه inestal غیر فعال بود روی pc بعدش شما گفته بودید مسیر رم گوشی رو انتخاب کنه و اونا رو تو رم بریز در صورتی که گرینه ای برای انتخاب مسیر ریختن فایل نداشت { borwos}
شما میگید مشکل کجاست
اگه منظورت اینجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اید گوشیرو تو حالت data transfer به کامپیوتر وصل کنی و بعد اینستال کنی...