با سلام
این سایت sharedzilla چرا باز نمیشه؟
یک سوال دیگه تو adrive من تا 30 درصد دان می کنم بعد سرعت صفر میشه چی کارباید کرد؟
سایتی هستش که فیلم رو رو خود سایتش upload کرده باشه و نه روی این ساتایی مثل adrive و غیره؟
Printable View
با سلام
این سایت sharedzilla چرا باز نمیشه؟
یک سوال دیگه تو adrive من تا 30 درصد دان می کنم بعد سرعت صفر میشه چی کارباید کرد؟
سایتی هستش که فیلم رو رو خود سایتش upload کرده باشه و نه روی این ساتایی مثل adrive و غیره؟
سلام
چطوری میتونم زیر نویس فیلم رو حذف کنم؟
من یه فیلم با فرمت wmv دانلود کردم نمیشه ببری جلو یا وسط فیلم
فقط میتونی play کنی خودش بره و پخش بشه
علت چیه
سلام.نقل قول:
سوالتون رو بد جایی پرسیدید .
فیلمتون هارد ساب هست یا نه ؟
اگه هست نمیشه
اگه هم نیست که فایل زیرنویس رو یا پاک کنید یا ببرین جای دیگه یا اینکه غیر همنامش کنید یا توی کی پلیر نظیر کا ام پلیر زیرنویس رو با Alt + X فکر کنم بود ببندید.
سلام.نقل قول:
زمانی که خودش هم پلی میشه تا آخر میره ؟؟
امتحان کنید فکر نکنم بره
اگه نمیره فایلتون خرابه و نمیتونه خوب رندر شه .
تا آخرش نگذاشتمنقل قول:
2-3 دقیقه گذاشتم دیدم رفت
سلام.نقل قول:
میگم که ممکن فایلتون خراب شده باشه و تا یک حدی باز نکنه.
برای منم اینجور چیزها زیاد پیش اومده
یا بد دانلود شده یا میبینی بد رایت شده این جور چیزها
مرسی به هرحالنقل قول:
فایل زیپ بود که بازش کردم.شاید درست دانلود نشده
سلام.نقل قول:
اگه چند پارتی بوده ببینید کدوم پارت رو موقع Unrar کردن اررور میده همون رو دانلود کنید.
اگه هم یک پارت یا یم فایل زیپ هست یا بد دانلود شده یا فایل از اول هم خراب بوده .
که مورد اول محتمل تر است .
+
خواهش میکنم.:11:
[quote=Amin;1838388]سلام
شما روی اولین فایل باید رایت کلیک کنید
و Extract رو انتخاب کنید
البته پیغامی که تو کنسول نشون میده از این قراره که چند تا پارتها damage شده
سایز پارتهای مشخص شده رو چک کنید ببینید با بقیه فرقی نداشته باشند
سلام
من یه فیلم رو با هزار بدبختی و مصیبت بعد از چندین ساعت از یه سایتی دانلود کردم که به صورت winrar و فشرده بود...اما حالا که می خوام اونو تماشا کنم و درگ دروپ می کنم ارور می ده و روی صفحه دکستاپ نمیاد؟؟؟!!!! راهی هست که بشه درستش کرد؟؟؟؟ ضمن اینکه extrack هم کردم و نشد!!!
مرسی
[quote=atre_hayer60;3211713]سلام.نقل قول:
اکسترکت رو کامل انجام دادید ؟
همه ی پارت ها رو ؟
فایل نهایی رو که میخوان لود کنید توی پلیر یک پیغامی میده ؟
تصویر هست صدا نیست چی نیست ؟
کدک دارین ؟
امتحان کردین که آخر فایلتون پسوند avi داره ؟
[quote=piishii;3212021]نقل قول:
سلام...ممنون از محبتت!
راستش تمام مواردی که نوشته بود اکسترکت رو زدم ولی ارور می ده و یه علانت زرد تعجب میاد...
پارت چی هست؟
اصلاً از حالت فشرده خارج نمی شه و...
[quote=piishii;3212021]نقل قول:
سلام...ممنون از پاسخت
بله انجام دادم...
پارت چی هست؟
پسوندشون avi هستش
تا 10 درصد که می ره یهو ارور می ده...یه علامت تعجب زرد میاد...
[quote=atre_hayer60;3212334]سلام.نقل قول:
لینکهایی که دانلود کردید چنتا بودند ؟
یک عکس از ارروری که میده بگیرین بذارین بینیم چه میگه .
سلام.دوستان من به یک مشکل عجیبی برخوردم.به تازگی خیلی از فایل هایی رو که دانلود میکنم نمی تونم باز کنم.اگر رار باشن با این که کامل دانلود شدن ولی موقع اکسترکت کردن بعضیاشون میزنه
the archive is in unkown format or demaged
و این که no archive found
مثلا یک برنامه 10 پارتی دانلد کردم بلا اسثنا برای تمام پارتهاشون این پیغام ها رو میده.
و همچنین تعداد زیادی فیلم رو که دانلود کردم نمی تونم ببینم.kmp .powerdvd 8.nero 9.
media player classic 6.9.41
اما هیچ کدوم نمیتونن تعداد زیادی از فیلم هام رو پخش کنند!اینم بگم که من فایل هام رو از جاهای معتبر دانلود می کنم و دانلود منیجرم idm هست.خواهش میکنم یک راهنمایی بفرمایید.
سلامنقل قول:
خب مشخصه
فایلهای دانلودی شما damage میشن
از کجا دانلود میکنید ؟
رپیدشیر ؟
اکانت دارین ؟
[quote=piishii;3212353]نقل قول:
سلام...
فایلها یه دونه بودن... عکسش رو هم به صورت لینک براتون می ذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم از لطفتون
سلام.نقل قول:
من نتونستم آخر اررور رو ببینم اما مثل اینکه فایل خراب هست باید دوباره دانلودش کنید .
میتونید یک شانستون رو هم اینطوری امتحان کنید روی فایل کلیک راست کنید و Extract رو بزنید
توی صفحه ی باز شده یک گزینه هست به نام keep broken files اون رو تیک بزنید و بعد Extract کنید ببینید چی میشه
اگه اینم نشد فایل خراب شده موقع دانلود یا خراب بوده و باید دوباره دانلود کنید اگه مورد اول هست اگه مورد دوم باشه باید یکی دیگه دانلود کنید .
سلام
من یه سوال داشتم
مثلا من یک قسمت از یک سریال رو که 3 پارت و با فرمت AVI هست رو دانلود میکنم ، حالا با نرم افزار Fast AVI MPEG Joiner هر 3 تا فایل رو به هم میچسبونم ، زیرنویس فیلم از جایی که به هم چسبوندم 1 ثانیه عقب میوفته ، با چه نرم افزاری این کار رو کنم که بدون هیچ وقفه ای فایلهای AVI به هم بچسبن تا برای زیرنویس مشکلی پیش نیاد ؟ ، البته من بلدم زیرنویس رو عقب و جلو کنم ولی میخوام این مشکل حل بشه ، ممنون میشم اگه کمک کنید یا یک نرم افزار بهتر در این رابطه معرفی کنید
با SW زیرنویس پارت دوم فیلم رو یک ثانیه به تاخیر بنداز بعد Join کن:10:نقل قول:
سلام شايد اين سوال به اينجا ربطي نداشته باشه ولي چون نخواستم تاپيك اضافي باز كنم به همين خاطر اينجا پرسيدم راستش من يه سريال خريدم كه 40 قسمت هست و فرمت هر قسمت هم rmvb هست من براي اينكه بتونم اين سريال رو با زير نويس ببينم از نرم افزار km پلير استفاده ميكنم ولي من با بعضي قستمهاي سريال مشكل دارم تقريبا 10 قسمت از 40 قسمت سريال رو وقتي با km پلير باز ميكنم صدا ندارن حتي با مديا پلير و jet audio هم امتحان ميكنم ولي صدا ندارن تنها نرم افزاري كه باهاش تونستم اين 10 قسمت رو همراه با صداش اجرا كنم ريل پلير بود ولي مشكل اينجاست كه با ريل پلير نميتونم فيلم رو با زر نويس ببينم واقعا موندم چيكار كنم فكر نميكنم مشكل از اون 10 قسمت باشه چون اگه اينطوري بود با ريل درست نميشد لطفا يكي منو راهنمايي كنه .
با عرض سلام
راستش برای من یه مشکل عجیب پیش اومده...
در سایت adrive که می خوام فیلم دانلود کنم و روی لینک دانلود کلیک می کنم با پیغام خطای درخواست جاوا اسکریپ مواجه می شم! :18:در حالی که جاوا اسکریپ اینترنت اکسپلورر من فعاله؟؟؟؟!!!!!
علت چی می تونه باشه؟!
ممنون از لطفتون
سلام
من یه کارتون از لینکهای زیر دانلود کردم ( تمام پارتها )
http://rapidshare.com/files/99566761/zeno.001
کد:http://rapidshare.com/files/99569451/zeno.002
کد:http://rapidshare.com/files/99572609/zeno.003
کد:http://rapidshare.com/files/99575621/zeno.004
کد:http://rapidshare.com/files/99578532/zeno.005
کد:http://rapidshare.com/files/99655546/zeno.006
کد:http://rapidshare.com/files/99657480/zeno.007
کد:http://rapidshare.com/files/99657505/zeno.008
کد:http://rapidshare.com/files/99563904/zeno.crc
موقعی که میخوام از حالت فشرده آزادش کنم فقط یه فایل 96 مگی بهم میده ( بدون اینکه Error بده ) در صورتی که توی WINRAR نوشته 695 مگ ...
کسی میتونه کمکی کنه ؟
البته این فایل 96 مگی اجرا هم میشه و 5 دقیقه کامل رو نشون میده .
ممنون .
فایل مخفی اکسترکت نمیکنه؟!
من فیلم Center Stage Turn It Up که به صورت یک فایل 700 مگی ( به اسم ifn-cstiuscr-xvid.avi ) بود از رپیدباز دانلود کردم
هنگامی که میخوام پخش کنم فقط 10 ثانیه اول رو نشون میده در صورتیکه نرم افزار ( KM , K-Lite ) زمان فیلم را یک ساعت 34 دقیقه می زند
ضمنا در media player میگه فایل یا خراب ( corrupt ) است یا فرمت را پشتیبانی نمیکنه.
به نظر من فایل سالمه چون با برنامه total video convertor که یک مبدل است فایل را سالم نشان می دهد
سلامنقل قول:
دوست عزیز
Winrar شما رجیستر نشده
یه کرکی ... پچی ... چیزی پیدا کنید
Winrar رو رجیستر کنید
و با خیال راحت فیلم رو اکسترکت کنید
سلامنقل قول:
هیچ نظر خاصی ندارم به جز اینکه فیلم fake باشه و فقط برای اذیت کردن آپلود شده باشه
و با درصد خیلی پایین تر ... فیلم موقع دانلود damage شده باشه
یه سوال
تو برنامه tvc فیلم رو کامل نشون میده ؟
اگه جواب مثبته
دو تا حدس بالا غلطه !
سلام
من یه فیلم حول و حوش 600 مگی دانلود کردم که 6 پارته،موقع اکسترکت کردن،این ارورها رو میده:
! E:\Ojciec_Chrzestny_III_DVDRip.RMVB.LEKTOR.PL.part 1.rar: Packed data CRC failed in Ojciec Chrzestny III DVDRip.RMVB.LEKTOR.PL.rmvb. The volume is corrupt
! E:\Ojciec_Chrzestny_III_DVDRip.RMVB.LEKTOR.PL.part 6.rar: CRC failed in the
encrypted file Ojciec Chrzestny III DVDRip.RMVB.LEKTOR.PL.rmvb (wrong password ?)
پارت 1 و 6 رو هم دوباره دانلود کردم مشکل حل نشد،
چی کار باید بکنم؟
اینم لینک های دانلود:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/133587554/Ojciec_Chrzestny_III_DVDRip.RMVB.LEKTOR.PL.part1.rar
سلام.نقل قول:
پسوردش aqua هستش. همینو زدی دیگه؟!
سلامنقل قول:
آره سپهر جون!
پسوردش که درست بود،با اون مشکلی نداشتم؛
یه بار دیگه پارت های 1 و 6 رو دانلود کردم درست شد:8:
واقعا ممنونم ازت
خیلی به کاربرا حال میدی:46:
تو برنامه tvc ،چهار دقیقه اول فیلم رو نشون میده ، یعنی هیچ راهی نیست باید بی خیال بشمنقل قول:
حداقل بگید مشکل اصلی فیلم کدومه ، damage یا fake
سلام
من یه سری فیلم مستند میخوام دانلود کنم که حدودا 11 قسمته. از اونجا که دنبال بهترین کیفیت هستم لطف بفرمایید به من بگید کدوم از این دوتا بهتره.
سپاسگزارم
- BluRay.x264.1080p
حجم هر قسمت حدودا 3 گیگ - مدت حدودا 1 ساعت
- HDDVD 1080p
حجم هر قسمت حدودا 4.37 گیگ - مدت حدودا 1 ساعت
bluray خوبه البته به احتمال زیاد فرمتش mkv هست اگه تو کامپیوتر نیگاه میکنید همینو برداریدنقل قول:
ممنون از جواب شما.
پس علی رغم اینکه حجم هر اپیسود HDDVD از blu-ray بیشتره بازم توصیه شما blu-ray هست؟ (در ضمن اینا هیچ کدوم ریپ نیستند ها)
در ضمن من بیشتر با تلویزیون (LCD 52) نگاه میکنم.
چرا دیگه فشرده سازیه bluray از نوع mkv هست که!حجم کلیه نسخه ها رو بذارنقل قول:
با سلام
چطور می شه فیلمهای با فرمت 3gp رو مشاهده کرد؟
سلام.نقل قول:
فرمت جدیدی هست این عزیز دل ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون تری جی چی نیست احیانا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با سلام
حق با شماست.
حالا 3gp چه فرمی اجرا می شه؟ کدک داره یا چیز دیگه ای می خواد؟
سلام.نقل قول:
هر مولتی مدیای به روز که نصب کنی این فرمت رو باید ساپورت کنه عزیزم
کدک هم بخوای نصب کنی کارت رو راه میندازه هر کدکی نصب کنی فرقی نداره
اما اگه میخوای کارت برای همیشه راه بیافته و چیز اضافی نصب نکنی من این دو :
VLC media player
KMPlayer
مخصوصا دومی رو پیشنهاد میکنم
من از هرکدوم برای مقاصد خاصی استفاده میکنم
از باگ های کدک ها هم در امان میمونی
quick timeنقل قول:
البته اگه بخوایین با پلیر دیگه ای پخش کنین k lite رو رو سیستمتون بنصبید و لذت ببرید:31:
دوستان سلام
این bluray که میگن چیه ؟؟؟
میشه یک توضیح در موردش بدین
ممنونم
ربطی به اینجا داره؟!نقل قول:
كه با عنوان (Blue-ray Disk (BD نيز شناخته شده است، نام فرمت نوري نسل آينده ديسك ها بوده و توسط سيزده كمپاني بزرگ توليد كامپيوتر به بازار عرضه شده است. اين كمپاني ها عبارتند از Thomson, Samsung, Philips, Pioneer, Panasonic, Sharp, Sony, TDK, Dell, Hitachi, HP, LG, Mitsubishi . اين فرمت به منظور ذخيره سازي، باز نويسي مجدد، و مرور مجدد داده هاي تلويزيوني با كيفيت بالا ( HDTV ) به بازار عرضه شده است. با استفاده از Disk Blue-ray مي توان بيش ازدو ساعت فرمت HDTV و يا سيزده ساعت فرمت SDTV را برروي ديسك 27 گيگا بايتي ذخيره كرد.
همچنين بزودي ديسك هايي با ظرفيت 54 گيگا بايت به بازار عرضه خواهند شد. ديسك هاي نوري موجود در بازار مانند DVD+R ,DVD-RW ,DVD+RW ,DVD-RAM ,DVD-R ,DVD از تكنولوژي ليزر قرمز براي نوشتن و خواندن اطلاعات استفاده مي كنند، در حاليكه در فرمت جديد از ليزر آبي استفاده شده و به همين دليل با عنوان Blue-ray شناخته مي شوند. مزيت استفاده از ليزر آبي، طول موج 405 نانومتري آن است كه نسبت به ليزر قرمز (650 نانومتر ) كوتاهتر بوده و توسط آن وضوح اشعه ليزر دقيق تر خواهد شد؛ در نتيجه اطلاعات ذخيره شده بر روي ديسك حجم كمتري را اشغال كرده و گنجايش ديسك افزايش مي يابد. از ديگر مزاياي Blue-ray، قابليت تطبيق آن با تكنولوژي ليزر قرمز مي باشد. با فراگيرتر شدن HDTV، تقاضاي بازار مصرف براي برنامه ذخيره سازي HDTV افزايش خواهد يافت.
طراحي Blue-ray با در نظر داشتن اين نكته صورت گرفته تا انتقال اطلاعات مستقيماً با فرمتMPEG-2 TS انجام گيرد. اين فرمت در پخش ديجيتالي برنامه هاي تلويزيوني مورد استفاده قرار مي گيرد و داراي آخرين استانداردهاي تلويزيون ديجيتالي است. انتقال اطلاعات با فرمت MPEG-2 TS اين امكان را فراهم مي اورد كه برنامه هاي پخش شده تلويزيوني با فرمت HDTV مستقيماً و بدون هيچگونه ويرايش يا كاهش كيفيت به ديسك منتقل شوند. از آنجا كه حجم داده هاي مورد نياز HDTV زياد است، سرعت انتقال اطلاعات باBlu-ray معادل 36 مگابايت در هر ثانيه(Mbps) مي باشد. با اين سرعت كيفيت تصاوير منتقل شده بخوبي حفظ مي شود. علاوه برآن با بكارگرفتن ويژگيهاي دستيابي رندم به اطلاعات ديسك نوري، مي توان بطور همزمان تصاوير ويدئويي ذخيره شده روي ديسك را مشاهده وتصاوير ديگري را بر روي ديسك با كيفيت بالا ذخيره كرد.
انتظار مي رود كه بزودي Blue-ray جاي VCRها و تكنولوژي DVD را گرفته و به استاندارد ذخيره سازي اطلاعات و تصاوير ويدئويي با كيفيت بالا در كامپيوترهاي شخصي تبديل شود. ذخيره كننده هايي كه از Blu-ray استفاده مي كنند:
Sony, Sharp, Samsung, Pioneer, Philips, Panasonic, LG, JVC, Hitachi