سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Idm 5.12.0.8
ورژن من اینه لطف کنین براش فارسیساز بدین و بگین که چیجوری 10 تا فایل رو یک جا دانلود کنم ....
يه سوال ديگه هم داشتم :
امكان دانلود از يوتيوب با ورژن 5 Idm هست؟ اگر امكان داره چه جوريه و اگر امكان نداره
ايا ميتونم اين ورژن رو اپديت كنم ؟ چون زبان فارسي داره دوس ندارم حذفش كنم و ورژن جديد نصب كنم
-----------------------------------------------------
ميخاستم بدونم روش كار با گربر در اي دي ام چجوريه؟
نقل قول:
Idm 5.12.0.8
ورژن من اینه لطف کنین براش فارسیساز بدین و بگین که چیجوری 10 تا فایل رو یک جا دانلود کنم ....
لینک بالا مربوط به فارسی کردن IDM 5 استکد:http://www.internetdownloadmanager.com/languages/idm_fa.zip
در مورد داونلود همزمان 10 فایل هم باید بگم که
بعد از این که این 10 فایل یا هر چند تا فایل رو در لیست MAIN Download قرار دادی
باید بری قسمتSchedudler و بعد از انتخاب Main download بری به تب دوم با نام File in the queue و مقدار را به 10 یا هر عدد که خواستی تغییر بدی
================================================== ==نقل قول:
سلام دوست عزیز
بهتر اینه که سرور خودidm هیچ وقت آپدیت نکنی چون بعد کرک کردن اون خیلی مشکل می شه ومعمولا می ری جز بلک لیست اما نسخه های بالاتر رو می تونی از همین فروم دانلود کنی( بخش دانلود نرم افزار) وراحت هم کرک می شن اما برای فارسی کردن نسخه های بالاتر از 5.11 می تونی از پست 271همین تاپیک فایل فارسی رو دریافت کنی و اون رو به زبان های idm ات اضافه کنی.
ممنون دوست من اما سرچ كردم دانلودش پيدا نكردم از سايتاي ديگه ميگيرم
اميدوارم كه فارسي سازش كار كنه
به نظر شما راهی هست برای اینکه فایلهایی که توسط اینترنت دانلود منجر از اینترنت دانلود میشه مثلا 99 درصدش پر میشه بعد به خاطر قطع اینترنت دیگه نمیشه ادامشو دانلود کرد به خاطر محدودیت سرور هایی مثله رپید شیر . رو بعد از قطع شدنش یه جوری اجرا کرد؟ مثلا یه فایل زیپ باشه که 50 مگ توش مثلا اهنگ هستش.حالا سره 99 ارتباط قطع شده.دیگه هم نمیشه دوباره دانلود کرد به خاطره حجم بالا.حالا میشه یه جوری این فایل رو پیدا کرد که اجراش کرد؟ جطوری میشه این کارو کرد؟ تو dap میشد ولی تو دانلود منجر تا حالا نتونستم راهی پیدا کنم.شما راهی دارید؟
اگر به حالت عادي و با برنامه معمولي اين 99 درصد را دانلود كرده باشي؛ نــــــــــــــــــــــــ ه
ولي راه هايي هست رپيد رو دور بزني و حتي بدون داشتن اكانت دانلود با Resume داشته باشي.
به بخش آرشيو موضوع هاي مهم سر بزن ....
ببخشيد چطور ميشه dap فايل ها رو بدون پسوند .dap دانلود كنه البته تا زماني كه هنوز دانلود كامل نشده,البته ايم سوال من در مورد همه دانلود منيجرها صدق مي كنه.ممنون
نه اين قابليت منحصرا مرببوط به داپ ميشه
-----------
چطورش نميدونم اما قابليت خيلي خوبيه
منظورم اين نبود كه همه دانلود منيجرها پسوند .dap دارن اونا پسونداشون فرق مي كنه مثل fg .mg. و غيره ولي به نظر من كه اينجوري نبود بهتر بود.نقل قول:
مرسی.ولی خوب زیاد سوال منو جواب ندادی شما.من میخوام این 99 درصد رو یه جوری اجرا کنم.حالا که قابلت ادامش رو نداره.
شایدم راهی نباشه.در هر صورت ممنون
سلام
من یه سوال داشتم : من از دانلود منیجر idm استفاده می کنم . من یه فایل دارم که خیلی حجمش زیاده و تقریبا نصفشو دانلود کردم . می خواستم ببینم ایا امکانش هست که من بعد از تعویض ویندوز ادامه ی اون فایل رو دانلود کنم یا این که باید از ابتدا دانلود رو اغاز کنم . ( مثلا با بک اپ گرفتن از اون فایل و انتقالش به ویندوز بعدی )
البته در یه تاپیک دیگه بهم جواب دادند اما متوجه نشدم . اگر ممکنه یه توضیح واضح بدید
================================================== ===نقل قول:
باسلام
در اصل این امکان وجود نداره و idm باید فایل رو در یک پروسه کامل دانلود کنه:13:
اما میدونین که همیشه یک مسیر و فضایی مشخص برای ذخیره موقت فایل ها در idm در نظر گرفته می شه در قسمت تنظیمات (و ذخیره در) :
اگر به اونجا بری و فایل مورد نظرت رو کپی کنی ودر جایی دیگه ذخیره کنی وبعد از مثلا نصب ویندوز و نصب idm به مسیر پوشه ذخیره موقت بری و اونجا فایلت رو پیست کنی شاید idm اون رو به بشناسه وشایدم ممکنه فقط قسمتی از حجم اون رو برگردونه ............:13:
خلاصه این راه رو امتحان کن ضرر ی نداره...........:10:
ببخشید دوستان من یه مشکلی با سایت Adrive و IDM دارم :
من وقتی وارد این سایت میشم که دانلود کنم ، دانلود اتوماتیک که به کار میوفته میخواد با خود ویندوز دانلود کنه .
در صورتی که من میخوام با IDM دانلود کنم .
با بقیه سایت ها مشکلی نداره .
میشه بگید اشکال کار از کجاست ؟
می تونی توی تنظیمات کلیدی رو که تمایل داری انتخاب کنید و با فشردن اون کلید و کلیک رو لینک دانلود کنی.نقل قول:
ميتوني ادرس لينكش رو كپي كني تو اي دي ام
سلام
من میخوام با Idm 10 تا فایلو دانلود کنم که دونه دونه دانلود بشه مثلا اولی و بعد تموم شد دومی و همینطور ادامه پیدا کنه
مرسی
================================================== ========نقل قول:
سلام دوست عزیز اگه سرچ می کردی راحت جوابت پیدا می کردی به هر حال دوستای دیگه جواب رو تواین پست دادن یک سری بزن:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2715511&postcount=277
با عرض سلام و خسته نباشيد.
دوستان متخصص كمك كنيد دز موزد برنامه Internet Download Manager چندتا سوال
داشتم.
من تا حالا از اين برنامه كه گفتم استفاده نكرده ام و فقط از DAP استفاده كرده ام.
و از نحوه كاركرد دقيقش هم اصلا اطلاعاتي ندارم.
ولي يك سوال مهم داشتم خواهشا در مورد زير كمك كنيد كه چطوري با استفاده از اين برنامه
Internet Download Manager مي توانم كار زير را انجام دهم :
----- من الان كلا 408 عدد لينك دانلود فعال مستقيم براي دانلود دارم كه مي خواهم بدون اينكه
در دانلود منيجر به طور دستي لينك دانلودها را بزنم. بتوان كاري كرد كه خود دانلود منيجر
به طور اتوماتيك تشخيص دهد كه كدام فايل كاملا دانلود شده است و تمام شده است و طبق
همان 408 لينك دانلودي كه به برنامه مي دهيم بتواند به طور اتوماتيك از روي همين لينك ها
شروع به دانلود كنند؟؟؟؟
يعني اينكه دقيقا منظور من اين است كه من مي خواهم اين 408 لينك دانلود را به همين
Internet Download Manager داد تا مثلا از 12 شب بگذارم تا صبح خودش به صورت خودكار
و اتوماتيك دانلود كند؟؟؟؟الان چه كار كنم؟؟؟؟
خواهشا توضيح كامل و كاربردي دهيد.
با سپاس فراوان.
امیدوارم که منظورتان را درست فهمیده باشم.
به نظر من برای اینکار بهتره از برنامه reget استفاده کنید .این امکان رو داره که کل لینک ها رو برای دانلود آماده کنه و طبق تنظیماتی که شما انجام دادید مثلا دو تا دوتا یا تکی دانلود کنه.
با عرض سلام و خسته نباشيد.
با سپاس و تشكر فراوان از شما دوست خوبم كه جواب دايد.
لطفا كاملتر توضيح دهيد.
و اينكه منظور اصلي و كلي من اين است كه اين 408 لينك فعال مستقيم براي دانلود را من
همين الان در New Text Document ادرس هايش را اماده دارم حالا چطوري همه اين 408 لينك
دانلود را يكجا به Internet Download Manager بدهم كه دانلود كند. و اينكه يكي يكي دانلود
كند و يكي از لينك ها را كه دانلود كرد و به اتمام كه رسيد به لينك دانلود بعدي برود و همين طور
تا اخر برود و به همان تريتيب 408 ادرسي كه داده ايم را به طور اتوماتيك و خودكار دانلود كند.
در ضمن بنده مي خواهم از 12 شب تا صبح بزارم كه دانلود كند.
و اينترنت من پرسرعت هستش .
لطفا كامل و دقيق توضيح دهيد چه كار كنم؟
با سپاس فراوان.
1-در idm شما میتوانید از قسمت task/impprot/from text fileهر چه قدر که لینک دارید در فایل تکست به ترتیب جمع کنید و بعد آنرا وارد برنامه کنید.
2- برای دانلود به صورت یکجا میتوانید از قسمت download/schedurl برای نرم افزار برنامه ریزی کنید تا مثلا 2 تا 2تا دانلود کند.یعنی در یک زمان دو فایل با هم دانلود کند و بعد از تمام شدن این دو به سراغ 2 تای دیگر میرود البته به صورت خودکار.
اگه سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید.
با عرض سلام و خسته نباشيد و با تشكر فراوان از شما دوست عزيزي كه پاسخ داديد.
من فقط چند تا سوال كوتا داشتم.خواهش مي كنم كمك كنيد.
1. الان من بايد چه كار كنم تا نرم افزار به طور خودكار و اتوماتيك تك تك دانلودها را كه انجام مي
دهدديگر پيغام تمام شدن دانلود را نشان ندهد ( منظورم همان صفحه اي كه هميشه اخر دانلود
بعد از اينكه دانلود مثلا يك نرم افزار تمام شد يك صفحه پيغامي مي ايد و بايد روي ان صفحه بر
روي Close کليک کنيم تا صفحه بسته شود ). چه کار کنيم اين پيغام نيايد و خود به صورت
خودکار و اتوماتيک به ادامه دانلود همان 408 دانلود ادرس مستقيم بپردازد؟
2. چگونه اين لينک هايي را که براي دانلود از رپيدشير هستند را تنظيم کنم تا با اکانتي که
خريده ام بتوانم استفاده کنم تا از من در هنگام دانلود پشت سرهم يوزرنيم و پسورد نخواهد؟
3. در بين اين 408 ادرس بعضي هايشان از رپيدشير و بعضي از مگا اپلد و بعضي هم از سايت
هايي هست که لينک مستقيم رايگان را مي گذارند حالا چطوري درستش کنم تا از تمامي اين
سايت ها دانلود کند؟
( در ضمن من اکانت رپيدشير و مگا اپلود را هم دارم ).
خواهشا پاسخ کامل و دقيقي به تک تک سوالات بالا بدهيد.
با تشکر و سپاس فراوان .
1- بعد از اتمام دانلود یه صفحه میاد که تو این صفحه یه گزینه هست که اگه چک کنی دیگه پیغام اتمام دانلود نمایش داده نمیشود.نقل قول:
2- در قسمت download /option/site login میتونی آدرس سایت مثلا رپیدشار یا هر سایت دیگه رو به همراه یوزور و پسورد اضافه کنید و در هر بار دانلود از آنها دیگر مجبور به وارد کردن یوزور و پسورد نباشید.
3 - اگه صبق گفته هایم در این پست و پست قبلی عمل کنی فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
==========
:11:موفق باشید.
امروز که من دستگاهمو روشن کردم خوده Idm درخواست کرد نرم افزار و با ورژن جدیدی که معرفی کرده بود آپدیت کنم ولی وقتی اینکارو کردم و دستگاه و ریستارت کردم .نرم افزار Idm این ارور رو میده :
Internet Download Manager Has Been Registred With A Fake Serial Number Has Been Blocked.idm Is Exiting...
حالا میگید چکار کنم . پاکش کنم و دوباره نصب کنم ؟
نباید آپدیت می کردید.چون این نرم افزار آنتی ویروس و آنتی اسپایور نیست که به آپدیت نیاز داشته باشه.نقل قول:
هر موقع که نسخه جدید با کرک اومد باید نسخه قبلی رو پاک کنید و نسخه جدید رو نصب کنید.
برای داشتن ور÷ن جدید به هیچ وجه از دکمه آپدیت استفاده نکنید.
شما باید حالا پاکش کنید و دوباره نصب و کرکش کنید و ببینید باز هم کار می ده یا نه.
ولی دیگه به هیچ وجه از آپدیت خود نرم افزار استفاده نکنید.:11:
سلام دوستان
من از Idm استفاده می کنم و اینترنت Adsl هم دارم ؛ فایل هایی هم که دانلود می کنم ، ۹۰ درصد فایل های حجیم هستند . . .
خب ، می خواستم بدونم قضیه این کانکشن های دانلود چیه توی Idm و برای من با این اوصاف ۸ تایی بهتره یا ۱۶ تایی ؟؟ آیا روی سرعت دانلود تاثیری داره اینا ؟؟ :40::11:
چرا وقتی تنظیم میکنم بهد اتمام دانلودها کامپیوتر خاموش بشه ، نمیشه؟؟؟
بله تأثیر مستقیم داره؛ ۱۶تا باشه بهتره.نقل قول:
فکر می کنم برنامه ای در حال اجراست یا همین اینترنت دانلود منیجر در حال اجراست و ویندوز پیام end program رانقل قول:
می دهد
شاید بهخاطر اینه که دانلودهاش تموم نمیشه! دقت کنید که اگه زمانبندی کردید، باید بزنید در ساعت مشخص دانلود رو تمام کنه و در اونصورت هست که پیسی خاموش میشهنقل قول:
چون فایلای دیگه ای هم لابد دارید که دانلود نشدن و میخاد بقیش رو دانلود کنه.نقل قول:
من هیچ وقت زمان بهش نمیدم. خودش که تموم میکنه خاموش میکنه.
من از IDM 5.14 build 3 استفاده می کنم.چندین بار برام پیش اومده که وقتی یه فایل rar رو دانلود میکنم موقع باز کردن با winrar ارور میده و میگه که فایل ازدست رفته و بد دانلود شده و تو اطلاعات فایل فایل دانلود شده رو اینجوری نشون میده:
winrar نشون میده که 99 درصد فایل دانلود شده ولی خود IDM 100 درصد می زنه:
اشکال کار از کجاست؟
دیگه راهی نداره که به فایل های داخلش دسترسی داشت یا باید دوباره دانلودش کرد؟
من از IDM 5.14 build 3 استفاده می کنم.چندین بار برام پیش اومده که وقتی یه فایل rar رو دانلود میکنم موقع باز کردن با winrar ارور میده و میگه که فایل ازدست رفته و بد دانلود شده و تو اطلاعات فایل فایل دانلود شده رو اینجوری نشون میده:
winrar نشون میده که 99 درصد فایل دانلود شده ولی خود IDM 100 درصد می زنه:
اشکال کار از کجاست؟
دیگه راهی نداره که به فایل های داخلش دسترسی داشت یا باید دوباره دانلودش کرد؟
یه مشکل با DAP
دوستان من وسط دانلود یه فایل خیلی سنگین بودم.
مشکلی برای سیستم پیش اومد و ریستور کردم به قبل از شروع این دانلود
اومدم بالا تو داپ هیچ چیز نبود. اما تو داکیومنتش فایله موجوده PristonTale(English V3112).exe.dap
چجوری حالا می تونم ادامش رو برم؟
:11:به نظر من حالا که کار از کار گذشته بهتره از اون فایلی که گفتی یک کپی بگیری و در جای دیگه نگه داری و اون دونلودت رو دوباره از اول شروع کنی بعد از چند کیلو که داونلود کرد از داپ بطور کامل خارج شو و برو اون فیلی رو که قبلا داونلود کرده بودی با این فایلی که چند کیلو بایتش رو داونلود کردی جایگزین کن بعد برو داپ رو باز کن و داونلود رو ادامه بده ببین چی میشه.نقل قول:
یا دوباره ریستور کن به قبل و از داپ در دایرکتوری های لوکال ستینگز و آپلیشن دیتا و خود دایرکتوری داپ کپی بگیر و دوباره ریستور کن و در ریستور جدید استفاده کن
در کل این داپ نرم افزار ه :2:
بهتره از آی دی ام استفاده کنی :10:
.................................................. .............. ................................................
........................................ .