اگر کوداک اصل رو واقعا پیدا کردی، خیلی خیلی عالیه برای کارای آرشیوی.نقل قول:
مکسول هم دیسک خوبیه. بیش از حد سخت جونه.
Printable View
اگر کوداک اصل رو واقعا پیدا کردی، خیلی خیلی عالیه برای کارای آرشیوی.نقل قول:
مکسول هم دیسک خوبیه. بیش از حد سخت جونه.
حامد جان آخر کدومش برادر؟ :دی
والا مکسل ها اصل تایوان بود، هر ده تاش تو یک پک قرمز رنگ بود...
ولی کوداک ها بدون پک بود فقط تو قاب بود...اینم تایوان بود
حامد جان این کوداک تایوانی هایی که گفتم
چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:راستش من با مکسول کار کردم. خیلی عالیه. کوداک هم چیزی از اون کم نداره.نقل قول:
ولی در کل مکسول رو بیشتر توصیه میکنم.
کسی سورس DVD اصلی هر جای کشور میشناسه؟
شاید یک کارتن نیاز باشه، فقط اصل باشه، کوداک، مکسل، سونی، ورباتیم، امتک، فیلیپس...
من دیشب تی گیت ۵۰ تایی رو ۱۷ تومن خریدم. خیلی گران شده. ۲۰ تومن هم می گفتن.
من خودم verbatim استفاده میکنم که شرکت فوژان اکسوم وارد کننده اش هست ، هم DVD-R داره هم DVD+R ، کارتنی هم میخوای تو سایت شرکت آدرس و تلفن های نمایندگی هاش هست.نقل قول:
Sony رو هم که اگه اشتباه نکنم ایران رهجو وارد میکنه از نمایندگی هاش میتونی بگیری.
دوستان کسی از قیمت DVD9 اطلاعی داره!؟
پک قیمتش چنده!؟(هر مارکی مثلا Prnico)
DVD 1 ماهی هست خیلی گرون شده.
پرینکو رو 18 تا 20 تومن میدن.
3 هفته پیش 60 تایی پرینکو ازین نازک ها رو گرفتم 12 تومن.
برا فروش گرفتم.
خوب گرفتم ؟
قیمت هر دونش 1.700هست.نقل قول:
هر پکش 25تا داره که دونه ای 1.450هست.
خوبه بد نیست.نقل قول:
همونطور که گفتی قیمتها بدجوری رفته بالا!!!
الان مارک خوب رو به بالا اگه بخوام بگیرم چند در میاد برام دی وی دی و سی دی! چه مارکی و قیمت ممنون
و اینکه DVD-R وDVD+R چه فرقی دارند؟
باید لااقل روی دانه ای 350تومن حساب کنید. مارکهای معتبر کمی با کاهش تعدد روبرو بوده. اما پرینکو در بازار هست.نقل قول:
برای تفاوت این دو:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201173&page=27
من که همیشه از T-Gate استفاده می کنم و ازش راضی هستم.
فقط دوستان قیمت دی وی دی خام الان چنده ؟ یه مارکی مثل تی گیت یا پرینکو یا امثال اون ؟
خیلی وقته قیمت ندارم.
فکر میکنم قیمت پرینکو دونه ای بین 390 تا 430تومن باشه.نقل قول:
بصورت عمده هم از کل قیمت 7درصد تا 10 درصد کم کن.
اخرین بار چند روز قبل از عید t-gate 50 تایی رو قیمت گرفتم 18 تومن .
سلام
Princo قرمز بهتر است یا سیاه؟
دی وی دی های Dr Data چطور است؟ از princo بهتره؟
princo Black بهتره.
من استفاده می کنم مشکلی نداشتم.
سلام.نقل قول:
همونطور که دوستمون گفت، سیاهش بهتره.پDr-Dataهم کیفیت خوبی داره. اما در دراز مدت اطلاعات دچار مشکل
میشن.
ماشالله چقدر گرون شده. من پارسال 50 تا تی گیت رو از بازار تهران گرفتم (نایاب شده بود اون موقع) 13 تومن اگه اشتباه نکنم.
اینجا که من دیروز رفتم دی وی دی گرفتم مارک Budget دونه ای 500 تومن! اونم 15 تا دونه! کلا توی بازار ایران، هر مغازه ای واسه خودش یه ایالت خودمختاره. نظارت دولت هم که... من نمیدونم دولت واسه چی میاد روی کار؟ واسه سرکوب یا نظارت بر قیمت و اینجور چیزا؟؟؟
کسی میدونه پرینکو رو توی اصفهان از کجا میشه با قیمت مناسب گیر اورد؟ ممنون
کسی جواب نمیده؟
دوستان یک راهنمایی. الان که دی وی دی در بازار کامپیوتر گران شده است، سعی کنید از مغازه های متفرقه، مثلا کتابفروشی ها و ... خرید کنید.
بله. همیشه مغازه های متفرقه گرانتر از بازار کامپیوتر بود، حالا برعکس شده است.
مثلا پک 50 تایی دی وی دی 20 هزار تومانی را در کتابفروشی دیدم که 15 تومان میداد.
الان Princo سیاه را دانه ای 380 قیمت گرفتم.
دوستان من همیشه Princo میگرفتم سیاه و یا قرمز.
میخوام برم بازار 100 تا DVD برای آرشیو اطلاعات مهم هاردم بخرم.
سوال من اینه که این DVD خام TGate که بچهها تو تاپیک ازش حرف میزنند و قیمتاش هم در حد Princo است ، کیفیت و ماندگاری بهتری از Princo داره. دوستان لطفاً اگر تجربه شخصی و حرفهای کار با هر دو DVD خام را دارند راهنمایی کنند.
مثلاً من که فقط تجربه استفاده DVD خام Princo را دارم میتونم بگم اگه با سرعت پایین مثلاً 4x رایت بشه و در جای تمیز نگهداری بشه تا 4 سال میشه حداقل 7 یا 8 بار بدون مشکل از روش خوند و کپی گرفت.
حالا دوستان بگویند TGATE و یا PRINCO کدام بهتر است؟
دوست عزیزنقل قول:
من الان سال هاست دارم از دی وی دی T-Gate استفاده می کنم.بسیار بسیار راضی هستم.
یادمه تو یکی از انجمن ها که خیلی حرفه ای صحبت می کردند ، توی تست این دی وی دی نمره خیلی خوبی گرفته بود و من هم به همین دلیل لزش استفاده کردم.
البته قطعا غیر فابریک و تقلبیش هم هست و سخته متوجه شدنش. در هر صورت من ازش استفاده می کنم(در حالی که نمی دونم اصله یا نه) ولی کاملا راضی هستم.
الان قیمت ندارم اما تا پارسال با پرینکو خیلی تفاوت قیمت نداشت. شاید حداکثر در حدود 50 تومن
سلام به همه
یه سوال
دی وی دی 9 (8گیگ ) تو بازارر پیدا میشه
قیمتش چنده؟
با همین دیویدی رایتر های معمولی میشه روش رایت کرد ؟ همه دی وی دی پلیر ها میتونن بخوندش
من تو دی وی دی ها princo قرمز و melody و tdk رو امتهان کردم و از همشون راضی بودم
عمر مفید نگهداری dvd مثل پرینکو یا تی گیت چه قدر ؟
سلام دوستان
دی وی دی لایت اسکریپ چه مارکی خوبه؟ و قیمتش چنده؟
سلامنقل قول:
من از CD های LightScribe با مارک Melody استفاده کردم و ازشم کاملا راضیم، یه سال پیش بستۀ 10تاییشو گرفته بودم اما قیمتش یادم نمیاد!
ممنون . یه سرج زدم اما دی وی دی لایت اسکریب پبدا نکردم . یعنی فقط سی دیش هست؟نقل قول:
ارزونترین دیویدی ناینی که بشه 50 تایی خرید چنده و اسمش چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
princo اونطور که سایتهای خارجی میگن دیگه تولید نمیشه! حالا نمیدونم اینایی که تو ایران هست فیکه یا نه! بهترین دیویدی ورباتیم هستش.
یه لینک مفید درباره دیویدی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه Nero Diskspeed که رایگان هم هست میتونید دیویدی که میخرید رو تست کنید.مدیا آیدی دیویدی رو بهتون میده که تو جدولی که تو لینک بالا هست میتونید با sample media ids مقایسه کنید سازندهاش و کیفیتش رو ببینید.
من دی ویدی بازی ایکسباکس رو که به اسم ورباتیم بهم دادن رو تست کردم فالکون از آب دراومد که ساخت امارات متحده عربیه!
الان هر dvd خام princo تکی چنده ؟ قبلا 300 میگرفتم بعد رفت 500 الان فروشنده 1000 میده :41:
یعنی کسی نیست بگه چند میخره ؟:n03:
گرون شده اما تا الان ببخشید الان ای بابا الان شد 1000... و الان...:33:
پرینکو دیگه مثل قدیم نیست ظاهرا اونطور که دوستمون گفت دیگه تولید نمیشه.
سلام
قیمت یه بسته cd و dvd خام شهر شما چنده؟ با دوستانی هستم که به این تاپیک سر میزنن ! :n02:
سلام
دی وی دی واسه آرشیو کردن اطلاعات نیاز دارم ، به نظزتون چه مارکی خوبه ؟ اگه قیمت جدید هم دارین بگین ( البته تو چند صفحه ی آخر کسی از قیمت حرفی نزده و هم چنان مبهمه ولی اگه میدونین خب بگین)
قبلا خودم datawrite و dataright و princo و sony استفاده میکردم ، از همه شون هم راضی بودم ، شاید بشه گفت از datawrite و dataright با این که نسبت به دو برند دیگه گمنام تر هستند ، راضی تر بودم از هر دو پک 50 تایی داشتم خیلی خوب بودند (3-4 سال پیش). ولی نمیدونم هنوز هست یا نه.
من که سال هاست دارم از T-Gate استفاده می کنم و کاملا هم راضیم.
راستش گرون شده و الان 50 تایی اون دونه ای 600 تومن در میاد حدودا.