دوستان نگه داری باطری این گوشی در چه سطحیه و چند روز دووم میاره ؟ و کیپدش چطوره راحت و سریع میشه باهاش کار کرد و اس ام اس زد ؟
بعد کار با کلیدهای لمسیش اونقدر راحت هست که نسبت به کلیدای جهتی معمولی اینو ترجیح بدین ؟
Printable View
دوستان نگه داری باطری این گوشی در چه سطحیه و چند روز دووم میاره ؟ و کیپدش چطوره راحت و سریع میشه باهاش کار کرد و اس ام اس زد ؟
بعد کار با کلیدهای لمسیش اونقدر راحت هست که نسبت به کلیدای جهتی معمولی اینو ترجیح بدین ؟
سلام...............
1 روز و نصفی جواب میده البته اگه زیاد ازش استفاده کنی.
کیپدش تقریبا مثه u600 هستش و برای sms زدن خوبه.
در مورد سوال 3 صد در صد .
هم راحته هم جالب وقتی که از این 4 دکمه استفاده می کنی یه ویبره داره که می تونی قطعش کنی ولی اگه باشه جالب تره.
خوب منم ، سوالاتی دارم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....!
توی ، این اینترفیس جدید........ سیستم دلیوری چطوره.........!؟ (چه ربطی به اینترفیس داره؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، مثل یو 600 و 700 .......؟! یا نه......؟!
santiago جان شما u900 داری؟
دلیوریش خفنه .البته به خاطر اینترفیسشه.:دینقل قول:
داشتم.نقل قول:
البته الان دادم به برادرم.
سوالی داری بپرس.
ممنون سانتیاگو جان...نقل قول:
سلام...............
1 روز و نصفی جواب میده البته اگه زیاد ازش استفاده کنی.
کیپدش تقریبا مثه u600 هستش و برای sms زدن خوبه.
در مورد سوال 3 صد در صد .
هم راحته هم جالب وقتی که از این 4 دکمه استفاده می کنی یه ویبره داره که می تونی قطعش کنی ولی اگه باشه جالب تره.
کلا از گوشی تا چه حد راضی بودی ؟ ایراداتشم ممکنه بگی ؟ اینکه واگذارش کردی به برادرت دلیلش ناراضی بودنت بود یا... ؟
یه سوال دیگه هم اینکه کلا قطعاتش خوب به هم فیکس شدن ؟ بیشتر منظورم درب باطریشه تو بعضی گوشیها در باطری یه کم لق میزنه و اعصاب خورد کنه !
سلام
santiago جان می شود یک چندتا عکس با u 900 بگیرد بزارین درکل گوشی خوبی هست من این گوشی برای خودم نمی خواهم تا حالا هرچی گوشی برای دوستام بقیه خریم با نوکیا بو ده سونی اریکسون در کل گوشی های سامسونگ چطور هسنتد ؟
نمیدونم صدای d600 راشنیدی؟از نظر کیفیت و بلندی صدا نسبت به d600 چطوره؟من چون فقط d600 داشتم ، می خواهم با اون مقایسه بشه. مرسی.:46:
سانتیاگو........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی ، خفنه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....؟! مثل یو 600 میومنه.......؟!
سیستم ، دلیور اس ام اس رو میگم ها... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...!
سلام.............
نابخشوده عزیز:
از گوشی واقعا راضی بودم کلا سامسونگ باشه من با هاش حال می کنم.وقتی گوشی تو دستت می گیری متوجه استحکام و محکمی گوشی میشی واقعا محکم و در عین حال ظریف. در باطری که فیکس فیکس خیلی محکم.دلیل اینکه گوشیمو دادم داداشم ناراضی بودنم از گوشی نبود خوشش اومد از گوشیم منم دادم بهش در ضمن دلیل دیگشم omnia بود که منتظرم قیمتش یه کم بیاد پایین تر تا بگیرم.
دوستمون کاپیتان مک: کیفیت عکساش عالیه در ضمن رنگ عکسها به واقعیت خیلی نزدیک تقریبا خود خودشه اگه بتونم آپلود کنم عکساشو می زارم تو تایپیک آلبوم عکسای سامسونگ اگه تونستم سرعت اینتر نتم اومده پایین چند وقته نمی تونم آپلود کنم .
اگه تونستم تا 1 ساعت دیگه میزارم اگه نشد که شرمنده ولی سعی خودمو می کنم.
arz172:نه دوست من صدای دی 600 نشنیدم ولی صداش دقیقا مثه u600 هستش.
پرجیکسن دوست داشتنی:دی
دلیوریش خفنه مثه u600
یه مسج میاد میگه اوهوووووووووووووووووی تحویل داده شد :دی البته inbox رو سریع پر میکنه
پس پیشاپیش omnia مبارک. فکر میکنی قیمتش چقدر بیاد پایین؟
ممنون___اگر منظورت قیمت omnia هستش معلوم نمیکنه گوشی هایی که ویندوز موبایل هستن قیمتشون دیر تر از گوشی های دیگه پایین میاد.
ولی فکر می کنم 16 گیگش تا 580__600 هم برسه با گارانتی ماکروتل البته شاااااید یه حدسه ولی به هر حال با اومدن گوشی های جدید تر خواه ناخواه قیمتش کاهش پیدا میکنه .تا آخر امسال هم که کلی گوشی خفن تو راهه.
سامسونگ:pixon__i7110__'دو سیم کارته های جدید__12 و 8 مگا پیکسلای سامسونگ و...........
نوکیا سری جدید n و 5800 ,..............
سونی اریکسون:c905__x1___,.............
htc .....motorola
به نقل از ماهنامه جیبی(gsm):
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الحق و الانصاف قیمتش بد تحریک کنندست... من هر چی رویو خوندم مشکل خاصی در مورد این گوشی نگفته که حاد محسوب بشه... تعجب نمیکنم که پرفروشترین گوشی حال حاظر جهان باشه !
این گوشی تونست در عرض 1 ماه بره جزء پرفروشترین گوشیهای تاریخ !!!
یعنی توی جدول 3310 و ....
arz172 عزیز مرسی از عکس جالبت .
ما مخلصيم امير خان. بابت كيفيت عكس ببخشيد آخه من عكاس خوبي نيستم.:46:
به نقل از همان ماهنامه(جيبي):
"در سمينار mobile choice سامسونگ به عنوان سازنده برتر موبايل انتخاب شد"
آخرین قیمت U900 بدون گارانتی چنده لطفا؟
کمی بیشتر از 300 تومان.
سلام...............
قیمت امروز 285 هزار تومن
gooshishop
نظرتون در مورد خريد اينترنتي از گوشي شاپ چيه ؟ ميشه بهش اعتماد كرد؟
جدآ اين گوشي به اين خشكلي و دوربين عالي 285 ه ؟؟
بيخيال :o
دوستان یه سوال کلی در مورد گوشی های سامسونگ دارم... سامسونگم مثه سونی و نوکیا کیفیت ساخت گوشیاش بعد 1 سال از تاریخ ریلیز پایین میاد ؟ یعنی مثلا الان کیفیت U600 های بازار از سری های اولیه پایینتره یا نه ؟
دوستان راسته میگن این گوشی سرعتش تو خوندن مموری پایینه؟اگه نیست,سرعتش در چه حده؟اعصاب خورد کن نیست؟
نه مثل اون دوتا این مشکل رو نداره خوشبختانهنقل قول:
سامسونگ مثل سونی و نوکیا گوشی هاش رو دست چین نمیده که مونتاژ کنه واسه همینم معمولا کیفتش زیاد افت نمیکنهنقل قول:
دوستان یه سوال کلی در مورد گوشی های سامسونگ دارم... سامسونگم مثه سونی و نوکیا کیفیت ساخت گوشیاش بعد 1 سال از تاریخ ریلیز پایین میاد ؟ یعنی مثلا الان کیفیت U600 های بازار از سری های اولیه پایینتره یا نه ؟
مثلا دی900 های جدید تقریبا مثل مدلهای اولیش کیفت ساختش خوبه و افت نکرده...
سرعتش خوبه زیاد نیست ولی اعصاب خورد کن مثل یو 600 هم نیستش..نقل قول:
دوستان راسته میگن این گوشی سرعتش تو خوندن مموری پایینه؟اگه نیست,سرعتش در چه حده؟اعصاب خورد کن نیست؟
همراه این گوشی چه چیزهایی باید باشه یعنی داخل جعبش چه چیزهایی هست؟ واگر بخواهم بدون گارانتی بخرم وسایل داخل جعبش فرق می کنه با گارانتیش؟
یکی نیست جواب مار ابده :19::19:نقل قول:
سلام به همه دوستان
من 3تا سوال از این گوشی داشتم که خوشحال میشم کمکم کنید
1. چجوری میشه روش برنامه نصب کرد؟ (هر برنامه جاوا میشه مثل نوکیا و سونی اریکسون)
2. یه کد میخوام که گوشی یه ریست اساسی بشه!!!
3. چطوری میشه فریم مور گوشی رو آپدیت کرد؟(برنامه آپدیت رو از کجا دانلود کنم؟آیا مثل نوکیا و یا سونی اریکسون آپدیت میشه؟)
پیشاپیش ممنونم
سلام به همگی.با عرض پوزش میخواستم ببینم u900 تا چند گیگ مموری ساپورت میکنه؟ ممنون :11:
سلام u900 با گارانتی مایکروتل الان چنده ؟
از u900 اونهایی که دارن راضی هستن ؟
ال سی دی و پد لمسیو صدای گوشی رو کمی توضیح بدین ممنون میشم .
سلام...............به همه.نقل قول:
کاپیتان مک عزیز:
سی دی.
هنزفری.
کابل یواس پی.
دفترچه:دی
رم هم نداشت خودم خریدم.
همین.
در ضمن من بدون گارانتی گرفتم حالا چیزی از روش برداشتن یا نه خدا عالم.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین نوع رم چی هست؟ وتا چند گیگ ساپورت می کنه؟ امروز رفتم واین گوشی را دیدم ولی پشت این گوشی نوشته بود
MADIN CHINA BY SAMSUNG
سلام دوست عزیز .
گوشیهای سامسونگ حتما باید زیر باتری نوشته باشه Made in Korea By SAMSUNG .
IMEI زیر باتری رو با گوشی و جعبه حتما چک کن .
بهترین مموری کارت واسه گوشیهای سامسونگ که سامسونگ خودش هم در پک ها استفاده میکنه سان دیسک هستش .
مطمئنا تا 8 گیگابایت ساپورت میکنه .
مخلصیم .
حالا اگر نوشته باشه
Madin China By Samsung مشکلی هست از نظر کیفیت
سلام ایندیگو جان
می خواستم بپرسم آیا نرم افزارهای بالاتر از 1 مگ روش نصب می شه؟
خیلی واسم مهمه اگه جواب بدی ممنون می شم
سلام..................
روی گوشی های جاوای سامسونگ برنامه راحت نصب نمیشه خیلی دنگ و فنگ داره.
در مورد u900 فایل بیشتر از 700 امتحان کردم ولی 1 مگ نه ولی گمون نکنم مشکلی پیش بیاد
اگرم عشق برنامه وبازی هستی یه گوشی سیستم عامل دار بگیر.
يه دونه limited edition يو 900 رو گرفتم 290 تومن.
از نقره ايش بسيار قشنگتره - مشکي- بژ رنگشه.
ولي مايکروتل همچين ورژنش رو نداره!
جالب اينه که هندزفريش از اين ژله ايهاست و دو تيکه.
فقط يه سوال؟
اگه پشتش زده ورژن محدود پس چرا اينقدر زياده؟؟؟:20:
سلام
من چند تا سوال در مورد این گوشی دارم:
1. وقتی یه آهنگ رو برای یه فرد خاص به عنوان زنگ انتخاب میکنم؛ دیگه شماره طرف نمیفته و به صورت unknown نشون داده میشه. این مشکل رو چطور رفع کنم؟
2. عکسی که برای زنگ زدن طرف انتخاب میکنیم خیلی کوچیکه؛ میشه اونو بزرگتر کرد؟