امیر حان ، کاش این عکسها رو نمیزاشتی.............. مخصوص 2 و 3 .............!!!دی.!!!
Printable View
امیر حان ، کاش این عکسها رو نمیزاشتی.............. مخصوص 2 و 3 .............!!!دی.!!!
چرا رضا جان ؟
یه جورین..................!!! مثل اینه که دارم عکس 902 میبینم......................!!!
به نظرم ، خوب نیستن............!!! یعنی به خوبی عکسهای قبلی نیستم..................!!!
برای خرید جی 810 یه کمی دلسرد شدم . چون این آی 8510 اومد ! ولی خوب تا اون بیاد طول میکشه . همین جی 810 : دی
رضا جون درسته که زوم اپتیکال روش اومده ولی انگار عکس اول کیفیتش بهتره و انگار زوم کرده وضوح عکس اومده پاییننقل قول:
آره دیگه علی جان........................... به نظرم نمیشه از این گوشی ها انتظار زوم اپتیکال یه دوربین رو داشت....... همون طور که نمیشه از کمرا فونها شون انتظار عکس در حد یه کمرا با همون پیکسل داشت..........!!!نقل قول:
ولی منم با ، پایین اومدن کیفیت موافقم................!!!
امکان نداره....نقل قول:
يا خطاي ديدي هست يا اينکه گوشي دچار لرزش شده.
سعید جام ، بعید میدونم.................. البته من خودم میگم یه مقدار کیفیت برای زوم میاد پایین ، ولی نه دیگه تا این حد...................!!!
لرزش رو هم بعید میدونم........... کسی که عکس گرفته میخواسته این گوشی رو به همه معرفی کنه ، مطمئنن بین چندین تا عکس اینا رو برای آپ انتخاب کرده................ مگر اینکه خودش ان 96 داشته باشه................دی.!
اين بنده خدا تا آخر زوم اپتيكال رو زده ويه كم كيفيت بياد پايين به نظر من عاديه .
دوستان من دیروز جی810 تو پاساژ اندیشه دیدم که فروشنده 670 میگفت و به احتمال زیاد این گوشی بزودی توسط مایکروتل عرضه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه شود............. 480 و 810 .......... هر دو باهم اومدن................!!!
ژالبه بقلش هم اف 400 هست...................!! ولی 8800 هم قشنگن..............دی.!
مرسی علی جان ، پایگاه اطلاع رسانی گوشی سامسونگ در ایران.............................دی.!
به به مرسي Corey عزيز .
G810 هم اومد . الان مهيار اينجا بود غش ميكرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم مرسي از عكس جالبت .
یییییییی...
بابا تبریک میگم...
بالاخره امده...
من عاشقه لنزشم...
ولی این 8 مگاپیکسلی ها داره مییاد...یکم ادم نسبت به خرید اینا دلسرد میشه...
من جمعه تو يه مغازه تو جمهوري ديدم مي گفت 480000 به اين قيمت واقعا" ميارزه...
480 , 810 , و حالا.............. دی780....................!!!
چه خبره..............!!!
جدی 480؟؟؟؟؟؟؟؟
این که خیلی خوبه که...
با دیدن این عکسها من یه مدت رفتم بیمارستان :dنقل قول:
الان مهيار اينجا بود غش ميكرد
خیلی خوبه این قیمت .
منظورتون اينه؟ :نقل قول:
يا اين :کد:http://www.gsmarena.com/samsung_j400-2224.php
چه فايده وقتي تو ايران نيست...کد:http://www.gsmarena.com/samsung_g400_soul-2314.php
من فکر میکنم منظور مهیار G810 بود ! اشتباه تایپی بوده احتمالا .
G400 ، که شاه 5مگاپیکسلی سامسونگ هست............. جا پای استاد (g600).
ولی ، از لحاظ سی پی یو ، این گوشی (810) چه قدر موفق هست..................؟؟؟؟!!!
اين گوشي اگه حدود 400 بياد عاليه....يك ماه صبر مي كنم....
نه اقا سامسونگ . همونی که نوشتم سامسونگ جی 400 گوشی 5 مگاپیکسلی . مگه شما تنیجه کیفیت صداها رو ندیدی توی ریویویی که از این گوشی توی جی اس ام آرنا اومده بود ؟ سامسونگ جی 400 درجه صدای very good گرفته که مساوی است با ان 95 و کا 850. ولی جی 800 و جی 810 و یو 900 و یو 600 و آی 450 و .... درجه صدای good گرفتن . من فکر کنم حدود 1 ماه دیگه جی 810 رو بگیرم پولم جور شد :46:نقل قول:
امروز علائدین بودم قیمتشو گرفتم 470 بدون گارانتی
با گارانتیشم 515 تومن
خدائیش واسه شروع مفته.....!!!!!!!!
بابا ایول .
خدائیش اونائی که میرن پول واسه N95 8gb میدن یه چیزیشون میشه !!!
عالیه .
راستی از وقتی این گوشی اومده زیاد در مورد فلاش زنونش بحث نشده در جه حدی هست از 800 بهتره؟
بهتر از جی 800 . من امروز قیمت کردم با گارانتی پارس میکروتل 480 تومن . اف 480 هم 550 تومن .
از 800 بهتره.................. ولی یه حسی بم میگه به پای فلاش نوکیا نمیرسه...................!!!نقل قول:
یه حسی به منم میگه که حتی به فلاش کا800 هم نمیرسه.
یه سوال فنی
سی پی یو و رم دینامیکی اش دقیقت چقدره ؟
اینجا 480 تومن!!!
!!!!
میشه قیمت جهانی گوشی روبدید؟
130 MB shared memoryنقل قول:
- 330 MHz ARM1136 processor (TI OMAP 2430 chipset)
ARm................؟!؟!؟!؟ اونم 11...............؟!؟؟!؟!؟!؟
تازه ، 330 مگاهرتز...............؟!؟!؟!؟!؟!؟! جدی..................؟!؟!؟!؟!؟! من فکر میکردم این شاخه سامسونگه...................!!!!
اینجوری که..........................
330 مگاهرتز خیلی خوبه که.مقدار رمش هم خوبه و سرعت قابل قبول و بالایی باید داشته باشه من با این مشخصه ها از این گوشی انتظار هیچ گونه هنگی رو ندارم.نقل قول:
330 خوبهنقل قول:
ولی مهمتر از اون میزان رمش است که باعث هنگ نکردن میشه
برای مثال شما پی 1 سونی اریکسون رو با 990 در نظر بگیرین
پی 1 خیلی کمتر هنگ میکنه از 990 ولی سی پی یو یکسانی دارند
فقط
رم دینامیکی پی 1
128 مگا بایته !!
کاظم جان مقدار رم دینامیکی اش چقدره ؟
یه جا شنیدم 128 یه جا دیگه 96 مگا بایت تو جی اس آرنا هم خبری ازش نیست
که چقدره
بدین وسیله ، متوجه اشتباهم شدم...................!!! 330 درسته ، که من 230 مفروض دیدم..........:31:نقل قول:
یه سوال.........!!!
این رم داینامیک که علی جان میگه ، همونیه که تو 95 ، 64 مگه..........؟!؟!
این چی میگه این وسط !
به گزارش موبنا، گوشي G810 سامسونگ که از جديدترين گوشي هاي اين برند است، توسط يکي از شرکت هاي معتبر قانوني در بازار تلفن همراه توزيع مي شود.
پيش بيني مي شود اين گوشي به دليل امکانات بالا مورد استقبال اکثر کاربران اين برند قرار گيرد.
گوشي G810 سامسونگ داراي سيستم اتصال پرسرعت HSDPA تا 6/3 مگابايت برثانيه، سيستم WiFi b/g, ، "جي پي اس" و دوربين پنج مگاپيكسلي با فلش زنون و زوم اوپتيكال 3x است.
مدل ياد شده داراي يك صفحه نمايش 6/2 اينچي، سيستم عامل Symbian v9.2 S60 3rd Edition و دسترسي به YouTube است و رقيب گوشي Nokia N96 محسوب مي شود.
شرکت "سامسونگ الکترونيک" درسال 1936 در کره جنوبي تاسيس شد و دفتر مرکزي آن در شهر "سئول" قراردارد.
بله توی ان95 معمولی 64 هست و توی ان95 هشت گیگ و آمریکا 128 هستنقل قول:
میزان رم دینامیکی اش هم واسه من هم تقریبا نامشخص هستشنقل قول:
هر چی ریویو خوندم نشان از این بود که حافظه داخلی 130 مگابایت هست و 84 مگابایت آن میزان رم دینامیکی هستش.اما فون آرنا میزان رم آن را 115 اعلام کرده بود که به نظر من همان 84 هستش که همه جا همین رو گفتند.
اما یه نکته جالب در مورد سی پی یو این گوشی
بهره گیری از دو چیپ ست مختلف هستش که یکی به عنوان استفاده عادی و تلفنی هستش چیپ ست Qualcomm MSM6260
و چیپ ست دیگر به عنوان یک اسمارت فون برای تلفن
.اینم متن سایت فون ارنا که بر خلاف همه سایتها 115 اعلام کرده شاید هم من متوجه منظورش نشدم
- OS
- S60 over Symbian; Symbian 9.2, S60 3rd Edition
- Memory
- 115 MB RAM
اگه 128 باشه(یا حداقل بالای 100 مثل 115 ) گه خیلی خوبه چون سیستم عامل
حدود 70 تا 80 مگا بایت فضا برای اجرای برنامه ها خالیواسه ما میزاره
ولی اگه
کل فضاش 84 مگا بایت باشه
فضای خالی حدود 40 مگا بایت ما داریم که اصلا چنگی به دل نمیزنه
یه نکته دیگه
راستی اولین اسمارت فون دو هسته ای نوکیا ان 93 ای بود
الانم ان 82 و ان 95 8گیگ بصورت 2 هسته ای هستند
و ان 96 بصورت 4 هسته ای قرار عرضه بشه که یه چیپ فقط برای پردازش صدا داره ان 96
مطمئنم که 84 مگ هستش حالا دقیق نمیدونم این فضا کاملا در اختیار کاربر قرار میگیره یا اینکه نه کل فضا هستش و فضای مربوط به سیستم عامل رو باید ازش کم کنیم.اما سی پی یو خفنی داره
سی پی یو اش رو نسبت به چی می سنجی ؟نقل قول:
سری ان جدید نوکیا ----کاملا عادی
و در مقایسه با اطلاعاتی که از ان 96 اعلام شده (در صورت صحت) مقام پایین تر
گوشی های اسمارت فون سونی اریکسون----------کاملا سر تر
گوشی های اسمارت سامسونگ ----------بهترین
ولی بازم تاکید میکنم رم دینامیکی خیلی تو سرعت تاثیر بیشتری داره
تا فرکانس بیشتر سی پی یو
ولی یه مسئله هست اونم نسبت قیمت به امکاناته
که خیلی مقام بهتری نسبت به گوشی های نوکیا داره حداقل ان 95 8گیگ
البته این موضوع تو بازار فروش دست دوم هم تاثیر گذاره و افت قیمت
ان 95 کمتر و مشتری های بیشتری داره