ممنون فرشاد جون استفاده کردیم
اینم عکس های جدید از سری 7 هیبریدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون فرشاد جون استفاده کردیم
اینم عکس های جدید از سری 7 هیبریدی
ولی سزی 7 جدید واقعا قشنگه و طراحی خیلی خشنی داره و ضمنا مقوله اصلی یعنی ابهت و لوکس بودن کاملا تو طراحیش دیده میشه
ضمنا از الان بهتون بگم که طراحی سری5 جدید خیلی متفاوته و زمین تا آسمون نسبت به نسل جدیدش فرق می کنه
متشكرم فرشاد
معمنونم ببينم تصميم برادرم چي ميشه
مرسي
سلام
بچه ها توي تهران جاي است كه بشه رانندگي را به صورت حرفي يا براي مسابقه ياد گرفت
يا تو مسابقه رالي شركت كرد ؟
چي كار بايد كرد و چي لازمه ؟
متشكرم
آره هستش و زیر نظر فدراسیون اتومبیل رانی هستند و کلاس کارتینگ و رانندگی حرفه ای برگزار می کنند
سلام.نقل قول:
برو اینجا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266507
خب مثل اینکه ب ام و قصد داره پنجمین sav خودش هم تولید کنه bmw x4
البته این خودرو بیشتر شبیه mpv هست و تو کلاس مرسدس r-class قرار میگیره کد نیم قبلی این ماشین v5 بود و قراره سال 2010 وارد بارار بشه
زنگ تفریح
چند روز پیش داشتم با ماشین (زانتیا 2000) از تهران میرفتم رودهن تو جاده یه بی ام و 320 دیدم از همونای که بابام جونیاش سوار میشد خواستم یکم سر به سرش بزارم بد جور حالمو گرفت 10 دقیقه داشتم تخت گاز می رفتم تا تونستم بگیرمشتازه اونم وقتی جاده صاف شد خیلی خوشحال شدم طرف بی خیال شد وگرنه وقتی برمی گشتم باید یه موتور عوض می کردم بد جور کف کردم
عکس های جدید از ب ام و z4 در حال آزمایش
همون طور ک مشخصه z4 از سقف تا شو فلزی استفاده می کنه و میخواد مستقیما با slk رقابت کنه
اینم عکس از طرح احتمالی z4
اینم عکس های بچه رولزرویس که بر اساس نسل جدید سری 7 ولی بهصورت کاملا مجزا یعنی با شاسی و تعلیق منحصر به خودش قراره تولید بشه
با سلام
یه سوال داشتم . ب ام و 520 آی موتورش چند سیلندره؟
یکی امروز کاپوتشو زد بالا 6 تا سیلندر داشت کفم برید!!
نقل قول:
از کدوم مدلش. همین 520 ها از 4 تا 8 سلندر هم دارن. ولی فکر کنم 520 آی ها بیشتر شیش سیلندر باشن.
:11:
ب ام و 520 موتورش 4 سیلندر خطی هستش و موتورش هم حدود 170 اسب بخار قدرت داره
اون احتمالا 525 یا 530 بوده که لوگوی 520 بهش زده بودن
سعید جان، شیش سیلندر هم داره.:10:نقل قول:
لوگوشو که زده بود 555 .
ولی رو کارتش نوشته بود 520 آی مدلشم 2005 بود ازین ب ام و هایه که نصفشو میگیرن نصفه دیگشو 3 ساله بدون سود!!
من تا الان فکر میکردم فرق 520 با 525 4 و 6 سیلندر بودنشونه . حتی با یارو هم شرط بستم که ماشینت 4 سیلندره ولی در کمال نا باوری دیدم 6 سیلندر خطی بود!!
یه سوال. 320آی (اتاق E92 ) شش سیلندره یا چهار؟
من شنیده بودم که وارد ککنده ای غیر رسمی متعلقات و امکانات ماشین تو سند و کارت ماشین عوض می کنن تا بتونن ماشین با قیمت ÷ایین تر وارد کنن و احتمال میدم که اینم از همینا باشهنقل قول:
فرشاد جون 520 تا ÷ارسال موتورش 4سیلندر 2.3 بود و از سال 2008 موتورش همون 2 لیتر شد
یلام بچه ها. خوبین؟
نقل قول:
بله سعید جان. حرف شما کاملا درسته. به طور رسمی موتور تمامی 520 ها، چه 520 چه 520i و چه 520d دارای 4 سیلندر خطی هستن.
ولی به صورت سفارشی به راحتی موتور 6 هم میشه انداخت.
و کم هم نیستن افرادی که سفارش 520 های 6 سیلندر میدن.
============
و اینو هم دیدم گفتم بذارم:
hen this particular model of the mid-size 5 Series was first introduced here in 2003, there was a 520i. But this actually had a 2.2 litre inline six-cylinder engine (it was eventually phased out in 2005). Only the 520i from the previous generation had a bona fide 2.0 litre engine.
ب ام و اعلام کرد که سری ام پاور مدل x6 تولید میکنه و احتمالا هم از موتور v10 که تو مدل های m5 و m6 استفاده شده تو این مدل به کار میره و البته با تغییراتی هم روی این موتور انجام میده که احتالا باعث افزایش قدرت و کاهش مصرفش میشه
البته بعضی ها معتقدند که ب ام و از موتور 12 سیلندری که تا چند وقت دیگه معرفی می کنه تو این مدل استفاده می کنه
منبع خبر هم laftlanenews
خب ب ام و تو موتور شو پاریس مدل کانسپت کراس اوور مینی نمایش داد
امروز تصاویری از این مدل در حال آزمایش پخش شد و این تصاویر نشون میده که ب ام و باز هم قصد داره خانواده مینی گسترش بده
مدل کانسپت
احتمالا سوپر اسپرت ب ام و اواخر سال 2011 و به عنوان مدل 2012 معرفی میشه
این سوپر اسپرت آلاینده های بسیار کمی داره و احتمالا از یک موتور هیبریدی به کمک یک موتور 6 سیلندر 3لیتری توربو که از فناوری خودروهای فرمول یک استفاده می کنه استفاده می کنه
ضمن این مدل شباهت های زیادی به مدل m1 خواهد داشت
منبعlaftlanenews
بی ام وه پروژه GS رابه تأخیر می اندازد
گروه بین الملل: با توجه به وضعیت بحرانی اقتصاد در آمریکا و اروپا بسیاری ا ز خودرو سازان اجرای پروژه های بلند پروازانه خود دچار تردید و تأمل شده اند .
به گزارش خبر خودرو، کمپانی بی ام و اعلام کرده است با توجه به شرایط نامناسب بازار خودرو فعلا پروژه تولید بر مبنای کانسپت GS را به تأخیر خواهد انداخت .
کانسپت GS که حدود 2 سال قیل معرفی شد قرار بود نسل جدید را از خودروهای لوکس و اسپرت بی ام و از جمله نوربرت را تیهوفر مدیر عامل این شرکت اعلام کرده است در شرایط موجود بهتر است روی پروژه های پر هزینه سرمایه گذاری انجام نشود و فعلا شرایط موجود مورد حفظ و حراست قرار گیرد .
بی ام و حتی تولید در بخش اسپرت خود یعنی Mpower را نیز محدود کرده است .
ببخشید بعد از یعنی دیگه کلمه دیگه ای نیست؟:20:نقل قول:
یعنی Mpowerنقل قول:
ویرایش شد.
سلام
تو ایران bmw 2002 توربو دار پیدا مشه؟
من دقیق نمیدونم و اطلاعات دقیقی ندارم ولی بعید میدونم پیدا بشه و بیشتر 2002 اینجا معمولی هستند و تتقویت میشن
سلام بچه ها
میخواستم ببینم بی ام دبلیو سری 3 کوپه چه مدل هاییش وارد میشه...لطفا" قیمتاشم بگید..درضمن در مورده قابلیت های این ماشین یکم توضیح بدید و اگر یک نقد از این ماشین بذارید عالی میشه.
بدرود.
من از قابلیتهاشون اطلاع دقیق ندارم ولی مدلا و قیمتاشونو برات میزارم تا اساتید بیان در مورد هر کدوم توضیح بدن!نقل قول:
ب ام و سری 3 با 3 اتاق وارد ایران میشه:
1- اتاق E-90 سدان،
با کد 320i با موتور 2500 سی سی 6 سیلندر : قیمت 70،000،000 تا 80،000،000 تومان
2- اتاق E-92 کوپه ،
با کد 325i با موتور 2500 سی سی 6 سیلندر : قیمت 125،000،000 تومان
کد 330i با موتور 3000 سی سی 6 سیلندر (فکر کنم 310 اسب بخار قدرت): قیمت 135،000،000 تومان
3- اتاق E93 کابریو (سقف متحرک) ،
با کد 330i ، با موتو 3000 سی سی 6 سیلندر : قیمت 145،000،000 تومان
با کد 335i ، حجم موتورو نمیدونم ولی باید 3500 سی سی باشه : قیمت 155،000،000
سلام دوستان Bmw 750li الآن اصلا تو بازار ایران گیر میاد؟ قیمتش چنده؟
اگه هم گیر نمیاد تو بازار ایران خارج از ایران چند قیمته؟
درضمن هزینه گمرکی برای وارد کردن چنین خودرویی حدودا چقدره(چند درصده؟)؟
ممنون
یک سایت بسیار عالی برای معرفی برخی از محصولات خودروی BMW
کد:http://www.bobmodifiedbmw.com/
بیشتر سری 7 های موجود تو ایران مدل های 730 و 740 هست و البته تعداد انگشت شماری هم 760 نمره شده که قیمت خیلی بالایی دارن در کل تفاوت این مدل ها تو موتور هست و از نظر ظاهریی و امکانات فرق زیادی با هم ندارن در کل اگه شما نظرتون روی مدل 750 هست باید از یکی از کشورهای همسایه وارد کنید
راستی نسل جدید سری هفت هم پیش فروش شده و تا چند وقت دیگه وارد میشه
راستش قیمت دقیق نمیدونم ولی باید طرفای 80هزار دلار باشه
قیمت 740i پلاک شده باید حدود 175-185 باشه.
:12:
نقل قول:نقل قول:
من حدود 1 سال پیش یا 1 سال و نیم پیش شخصا تو تلویزیون ایران شنیدم که گفت 740LI رو وارد میکنیم با قیمت 275 میلیون پس اون چه مدلی بوده؟نکنه من دارم اشتباه میکنم ولی باور کنید خودو از TV شنیدم و از کسی نشنیدم
نه امکان نداره و احتمالا خالی بندی بوده کلا قیمت اتومبیل های وارداتی حدود 110 الی 120 درصد قیمت اون ماشین تو خارج هست
منظور ایشون 120-110 درصد بالاتر از قیمت جهانی بود.نقل قول:
جان عربستان رفتی یا نه؟منم نرفتم ولی یکی از دوستان دانشچجو که مشرف شده بود به حج رفته بود میگفت تویوتا کمری 2007 عربستان 13 میلیون بود و Humer که محصول جنرال موتور آمریکا هستش 90 میلیون حالا نمیدونم این صحت داره یا نهنقل قول:
corey
چشمام گرد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]