اینم یه سرور ایرانی :
212.120.207.101:28960
No Punkbuster
Pb کیکتون نمیکنه
Printable View
اینم یه سرور ایرانی :
212.120.207.101:28960
No Punkbuster
Pb کیکتون نمیکنه
اگه بخواهیم از راه درست وارد بشیم با این Punk buster باید چکار کنیم؟(راه درستش نه با کرک و ...)نقل قول:
تو این سرور Punk buster ، خاموش هست و کلا هیچکسی غیر ممکنه با Punk buster به مشکل برخورد کنه.:21:نقل قول:
پست ویرایش شد.
آقا خیلی ممنون از کمکی که کردید !
سلام.اقا من یه پیشنهاد دارم :5:. الان ایران بیش از 14 تیم (البته تا اونجایی که من می دونم) داره می گم یه لیگ بزارین تیما با هم مسابقه بدن:21:.جایزه تیم اول هم اینه : هر تیمی هم اول شد شیرینی اول شدنشو بده بقیه بخورن:31::27::31:
سروری که گذاشتی خوابیده....
خوب اینم یه سرور دیگه با پهنای باند 3 Mb به صورت 24 ساعته و دائمی 62.193.19.80:28960 .:21:نقل قول:
کسی در مورد این لیگ نظری نداره برای جایزه هم یه فکری می کنیم:27::21:
هنوز نرفته تو بازی بن شدیم....:13:نقل قول:
کسی دلیلشو میدونه؟
راستی یه سرور با ip داینامیک هست اما چون سرعتش کمه در حد 4نفر میکشه...
یه تیم دو نفره هست با هم بازی کنیم؟
team deathmatch
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
من الان دارم بازی می کنم مشکل بن شدن ندارم :
چیزهایی که الان دارم :
خود cod
پچ 1.6 روش هم 1.7 رو ریختم ..... کرک نریختم رو 1.7 !!!
سرورهای ایرانی با تعداد 16 نفر و 24 ساعته !!!
62.193.19.80:28960
80.191.83.23:28960
البته دوستان بالاتر گفتند !
اما من crack 1.7 رو ریختم....ممکنه اشکال از اون باشه....:(
بن شدنتون به خاطر PB هست اگه اپدیتش کنین مشکلتون حل میشه در ضمن اگه کرک 1.7 رو نصب کردین بهتره فایل اصلی رو دوباره به جای کرک بریزین چون ممکنه از این هم باشه.نقل قول:
در مورد تیم هم بگم فکر نکنم تیم دونفری پیدا کنی تا اونجایی که من می دونم همه ی تیم ها بیش از 4 نفر هستن.
اقا در مورد لیگ هم که گفتم جایزه یه سکه کافیه؟ یا زیاد می خواین؟!:21::27::21:
آقایون اینم آمار سرور ایران ویچ که 10 نفر برتر رو و سایر افراد و رتبه هارو لیست کرده !!!
کد:http://www.gametracker.com/server_info/62.193.19.80:28960/
من یه مشکلی پیدا کردم بعد از عوض کردن map من کلا از اینترنت دیسکانکت میشم!
کسی میدونه چرا؟
سلام.
می خواستم بدانم آیا راهی هست که از favorites پشتیبان گرفت؟
سلام.من تو آنلاین بازی کردن میزنم connect بشه میگه صبر کنید.بعد از چند ثانیه میگه: server connection timed out.میشه بگید چیکارش گنم؟
راستی.آیپی واسه هند نمیشناسید؟
شما نباید با تمام سرور ها این مشکل را داشته باشید.
برای سرور هم از همان لیست پست اول استفاده کنید.
نه.وقتی که ~ رو میزنم و اون کد رو وارد میکنم (برای connect شدن) اینطوری میشه.اصلا قبل از اینکه وارد سروری بشم هست.سرعت اینترنتم هم 256 هست.
ممنون.
آقا يه دونه سرور ايراني بدين كه ورژنش 1.6 باشه. ممنون
لا اقل بگين چطوري ورژن مولتي پليرم رو 1.7 كنم ؟
پس اين آقايون كال آف ديوتي بازها كجايند!؟
سلام دوست عزیز.
به دلیل آن که مدت زیادی از ارائه پچ 1.7 می گذرد، کمتر سروری در حهان وجود دارد که 1.6 باشد. (شاید هم اصلا نباشد.)
برای تبدیل ورژن به 1.7 باید پچ مربوطه را دانلود کنید که از لینک زیر قابل بارگذاری است.
کد:http://www.bootdaily.com/files/cod4/CoD4MW-1.6-1.7-PatchSetup.exe
چه جوری سرور کرک شده میسازند و چه کسی میتواند map بازی را در حین بازی تغییر دهد؟نقل قول:
هر چه سعی میکنم نمیتوانم به سرورهای کرک شده آمریکایی وصل شوم میگوید low ping میخواهد خط adsl من 256 است یعنی هنوز هم ping بالا دارم؟!
فقط 80.191.83.23:28960 کار میکنه.
با تشکر
برای ساخت سرور کرک شده باید کرک مربوط به ورژن آن را دانلود کنید.نقل قول:
ادمین ها و صاحبان سرور می توانند مپ را در حین بازی تغییر دهند.
هر چه فاصله کشور سرور تا محل زندگی شما بیشتر باشد، پینگ بالاتر است، پس از سرورهای نزدیک تر استفاده کنید.
این سرور ها خوب است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يكي بگه ما چجوري بازي كنيم ؟ من بلد نيستم دي:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
ابتدا باید ورژن cod4 خود را به 1.7 ارتقا دهید که برای این کار ابتدا پچ 1.6 (با حجم 282 مگابایت) را از لینک های این پست
و پچ 1.7 (با حجم 32 مگابابت) را از این آدرس:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2483043&postcount=235
دانلود است.کد:http://www.bootdaily.com/files/cod4/CoD4MW-1.6-1.7-PatchSetup.exe
بعد از دانلود و نصب باید به دنبال سرور باشید که می توانید از آدرس صفحه قبل یا سرورهای دوپست قبلی استفاده کنید.
به نظرم یه نفر یه آموزش جامع و توپی بزاره که هرکی لازم داشت بتونه استفاده کنه .
يكي بگه اين Search and Destroy چه چوري هستش؟
من پچ هارو ريختم ديگه نمي خواد كار خاصي انجام بدم ؟ برم توي بازي و...
من ديروز تونستم يه چند ساعتي بازي كنم ولي آخر شب يه دفه همه چيز ريخت به هم. هر قدر خواستم كانكت بشم نشد. امروز دوباره بازي و پچ 1.6 بعدش هم پچ 1.7 رو از اول نصب كردم ولي باز هم مشكل دارم. وقتي كانكت ميشم ميره توي بازي ولي مينيويسه connection intrupted و كنترول بازيكن از دستم خارج ميشه و هي ميپره اين ور اونور. يه كي كمك كنه. اشكال از كجاي كاره؟
اگه سرور ایران می ری که اونجا از این چیزا طبیعیه ! :31: نباشه باید شک کنی !نقل قول:
وگه نه برای بازی اینا کافیه :
خوده بازی !
پچ 1.6
پچ 1.7
کرک لازم نیست !
پانک باستر رو آپدیت کنی !
:10:
برای مشکل بن دائم نمیشه کاری کرد؟ آپدیت هم کردم ولی چند دقیقه بعدش دوباره بن شدم. هرچی سرور توپ هست، پانک باستر داره که ما رو هم راه نمیدن!
key cod را عوض کن درست میشود.
اما rank ها دوباره ریستارت می شود.
آخرش يكي نگفت ما چجوري بازي كنيم !!!!! من پچ 1.7 و 1.6 رو نصبيدم ، حالا يك cd key مي خوام ، چجوري گير بيارم ؟ ليست سرور هاي كرك شده ؟
اقا کسی با ps3 نمیدونه cod4 رو چهجوری ان لاین باز یکنم ؟؟
خب یه کیجن یا چند تا کی کد درست و حسابی بذارین..لطفاً
سلام دوستان.
لطفا قبل از درخواست جستجو کنید.
کیجن:
کد:http://www.mediafire.com/?0ezzx3idju0
دوستان من تازه call of duty4 را نصب کردم ومی خواهم اینترنتی بازی کنم اما زمانی که به هر سروری کانکت می شود این ارور را می دهد
لطفا راهنمایی کنید
اگر کمک کنید بخدا ثواب داره :46::46: