جدید ترین که کار کنه
فقط روی ریپریدر شیر نباشه مه باهاش مشکل دارم
Printable View
جدید ترین که کار کنه
فقط روی ریپریدر شیر نباشه مه باهاش مشکل دارم
من با این کرک kis 7.0.0.125 رو کرک کردم و آپدیت هم میشه (البته تا این لحظه). به read me داخل فایل توجه کنید.نقل قول:
موفق باشید.کد:http://www.divshare.com/download/1455190-a61
کلیدهای جدید اینترنت سکوریتی کاسپرسکی که در یک جای دیگر آپلود کردم :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/21291415/23b447b1/Keys.html
ُسلام یک سری کی که با هر ورژنی کار می کنه!
کد:http://www.4shared.com/file/21193564/36ad31f2/kasper_sky.html
شما كليدهاي Antihacker را كه برايتان آپلود كردم تست كرديد؟چون درخواست را داديد ولي هيچ بازخوردي دريافت نكردم كه كليدها كار كرد يا نكرد؟؟!!نقل قول:
اقا یه کی یا کرک درست وحسابی برای ورژن 7.0.0.125 Final بذارید دمتون گرم
Kaspersky Internet Security V7.0.0.125 Final Key:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?b1tbnnlzn8g
من یه سوالی دارم
من هیچ مشکلی با آپديت کردن و استفاده از kis 2006 ندارم ولی با هر بار شروع ويندوز به من برای اکتيو کردن اخطار
می ده.(زمانی رو هم مشخص نمی کنه)
حالا آيا نيازی هست من برا اين نسخه key پيداکنم
سلام دوست عزیز
من اینو گرفتم
می خوام تو قسمت نصب برنامه کپی کنم نمی شه
چه کنم ؟؟
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
یک مژده برای تمام دوستانی که از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی استفاده می کنند :
با روشی که در پایین برایتان شرح می دهم به سادگی و درعرض چند دقیقه می توانید یک شماره سریال قانونی برای
اینترنت سکوریتی کاسپرسکی برای 6 ماه دریافت کنید و از شر دردسرهای مربوط به کرک و سریالهای غیرقانونی راحت
شوید برای این کار احتیاج به یک E-Mail معتبر دارید . برای این کار کافی است سری به لینک زیر بزنید :
در صفحه باز شده به قسمت انتهای صفحه رفته و Register Here For Free را انتخاب و فرمهای عضویت را پر کنید .پس ازکد:http://www.pcadvisor.co.uk/cd/registerforsoftware/index.cfm?action=displayitem&itemnumber=82
اتمام این کار یک ایمیل به آدرسی که داده اید فرستاده می شود .بر روی لینک داخل آن کلیک کنید تا اکانت شما فعال
شود و حالا دوباره به لینک بالا بروید .می بینید که در پایین گزینه دریافت سریال فعال شده است و به همین راحتی یک
شماره سریال قانونی برای 6 ماه به دست می آورید.
واسه من فيلتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من با این کرک kis 7.0.0.125 رو کرک کردم و آپدیت هم میشه (البته تا این لحظه). به read me داخل فایل توجه کنید.
کد:
موفق باشید.کد:http://www.divshare.com/download/1455190-a61
----------------------------------
من تمايي كركهاي صفحات اخير رو براي anti virus kasper 7.0.0.125 امتحان كردم اما هيچ كدوم كار نميكنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز چرا از روشي كه دوست عزيزمان vtn54 زحمت معرفي آنرا كشيدند استفاده نميكنيد؟راحت و بي دردسر است و شما را از دست كرك كردن و...راحت ميكند.نقل قول:
سلامنقل قول:
برای من چنین متنی در پایین صفحه موجود نیست
اگر منظور شما متن Register Here For Free موجود نيست كه در صفحه اي كه لينكش را vtn54 عزيز گذاشتند ديده ميشه.من خودم تست كردم و با موفقيت يك Activation code دريافت كردم ولي چون از KIS استفاده نميكنم اگر مايل بوديد اين كد را در اختيار شما هم قرار ميدم تا استفاده كنيد(البته اگر تعداد بوزرها از اين كد زياد بشه فكر ميكنم بلوك بشه).نقل قول:
سلام کاش این روش برای kavهم بو.د..............
سلام-اگه منظورتون مربوط به پست 633 هستش كه مال kis هستش .نقل قول:
اون كرك مختص KIS هست و روي 2 ورژن آن يعني 7.0.0.119 و 7.0.0.120 تست شده و جواب داده ولي براي Kav اين كرك فكر نميكنم كار كنه.نقل قول:
اگر منظورتان روش دریافت کد رایگان است شما می توانید از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی فقط آنتی ویروس آن را (نقل قول:
یعنی Virus Scan , File Anti-Virus , Mail Anti-Virus , Web Anti-Virus و Proactive Defence ) نصب و با کلید اینترنت
سکوریتی رجیستر کنید در این حالت تبدیل به آنتی ویروس کاسپرسکی می شود :31:
سلام جناب Vtn54
کاری که گفتین انجام شد ولی اون سایت کد Ksi 6 را می دهد نه 7 را
من چه کنم ؟؟؟؟؟
با همان شماره سریال نسخه 7 را هم می توانید فعال کنید.نقل قول:
البته با توضيحي كه من در سايت ديدم مطابق شكل زير اين كد قابل استفاده براي نسخه 7 نيز هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ببخشید ولی کدوم لینک ! من دو بار با دو تا ایمیل رفتم و تو اینجائی که میگید ثبت نام کردم ولی فقط یه فایل پی دی اف هم به این باکس و هم به بالک ایمیل برام اومد که چند خط چرت و پرت توش نوشته بود ! و هیچ لینکی هم به آدرس ایمیلم نیومد که روش کلیک کنم !!!
امكان نداره.يك ايميل براي شما فرستاده ميشه با عنوان Welcome to PC Advisor كه داخل اين ايميل يك Activation Code نوشته شده و يك لينك براي فعال كردن اين كد كه با كليك كردن روي آن لينك كد شما فعال خواهد شد.PDFي هم در كار نبود.نقل قول:
سلام
من اون کد دریافتی را نیز گرفتم ولی قبول نمی کنه
دوست عزیزنقل قول:
شما احتمالا نحوه وارد کردن کد دریافتی را بلد نیستید لطفا به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید و بر اساس آموزش داده
شده عمل کنید.
چی چی رو امکان نداره ! میگم با دو تا ایمیل ثبت نام کردم به هر دو تا ایمیل فقط یه فایل پی دی اف فرستاد و هیچ لینکی هم در کار نبود که روش کلیک کنم !نقل قول:
فایل پی دی اف و یه عکس از ایمیلی هم که فرستاده رو میذارم اینجا تا خودتون ببینید .
اگر شما موفق به دریافت کد شدید لطفا یکیش رو هم برای من بفرستید
ممنون.
کد:http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_download_shared_file&file_id=f_83303875
در اينجا قصد بحث با شما را ندارم و نميخواهم هم به زور چيزي را ثابت كنم.همين الان يك اكانت ديگه دريافت كردم.از داخل ايميلم يك عكس گرفتم آنرا مشاهده كنيد.در عكس يك سريال مشاهده ميكنيد و يك لينك براي فعال كردن آن.هيچ فايل PDF هم در كار نيست.ببينيد:نقل قول:
اين هم كدي كه امروز دريافت كردم:
4A4CCC1F-0284-4945-72CF494F1D43187B
پس مطمئن باشيد يه جاي كار شما مشكل داره.
آيا شما فكر ميكنيد اينجا من پست ميدم تا تعداد پستهام بره بالا.براي چي؟براي كي؟مگر من اينجا به ازاي پستهايي كه ميدم پول و مقامي دريافت ميكنم.هدف من هم در اينجا تا حد امكان كمك به دوستان براي رفع مشكلاتشون است.
اگر ديديد شماره سريال عكس را پاك كردم به اين دليل بود كه نميخواستم سريال را در سايت قرار بدم بلكه ميخواستم ايميلي را كه بدستم رسيده بود را نشان بدم و بعد تصميم گرفتم سريال را براي استفاده شما و احيانا دوستاني كه نياز به سريال دارند قرار بدم.حالا اگر فكر ميكنيد آن عكس با اون سريالي كه گذاشتم فرق ميكنه من تصوير ايميل را بدون تغيير قرار ميدم تا خودتان قضاوت كنيد.زود هم راجع به افراد و نيات آنها قضاوت نكنيد.
آخه باهوشا !!! این کد که کد فعال سازیه اکانتت توی همون سایته pcadvisor.com هستش! ملت رو سرکار گذاشتین با این بحثاتون.
با سلام
ضمن تشکر ازvtn54 عزیز برای اکتیو کد 6 ماهه
باید بگم که اون کدی که سایت برای شما ارسال میکنه کد فعال سازی برای کسپر نیست و کد فعال سازی اکونت شماست
شما بعد از دریافت ایمیل روی لینک داده شده کلیک کنید تا اکونت شما فعال شه
سپس دوباره به همون ادرس اولی بر گردید یعنی این آدرس
و از اونجا در زیر جمله یکد:http://www.pcadvisor.co.uk/cd/registerforsoftware/index.cfm?action=displayitem&itemnumber=82
PC Advisor is delighted to provide you with the free six month licence for Kaspersky Internet Security 6.0 with the September 2007 edition of PC Advisor magazine.
سریال شما قرار داره
در مورد دوست خوبم sooot من در قسمت from عکسی که گذاشتید چیز دیگه ای میبینم در این قسمت باید این عبارت باشه
یه بار دیگه امتحان کنید
من با اینکه کلید فعال سازی داشتم از این روش استفاده کردم و تا 2.9.2008 فعال شد
قربون همتون
یکی برای ورژن7.0.0.125 kav رج کی بده (یکی توی تایپیک پیدا کردم ولی پاک شده بود اگه کسی سراغ داره بزاره(جدید باشه که قبول کنه)
از همین روش بالا می تونی یه سریال قانونی و به اسم خودت برای 6 ماه در یافت کنی هم برای نسخه های 6 و هم نسخه های 7 اینتر نت سکیوریتی جواب می دهنقل قول:
اگه هم می خواین از انتی ویروس کسپر استفاده کنید و فای وال جداگانه نصب کنید کافیه موقع نصب اینتر نت سکیوریتی از گزینه costumer استفاده کنی و فایر وال رو نصب نکنی
من انتی ویروس رو دارم به kis دسترسی ندارم اگه کسی میتونه ومیشه با kis خودش یکی درست کنه با پیغام خصوصی برام بفرسته
توی پستای قبلی گفتم با kav نمیشه این کار رو کرد(ولی فکر کنم سریالش به درد kav بخوره درسته یا نه؟)
درسته که با kis میشه تو اون سایت register کرد اما حالا ما که با این نت نفتی kav رو download کردیم چه کنیم.
امروز خوشبختانه اخرین نسخه کاسپر(همkisوهمkav) از طریق اینترنت افلاین برام اومد باید برم kav رو انیستال کنم و
kis رو نصب کنم وببینم میشه از اون راه ریجستر کرد یا نه
خدایش عجب چیزیه این دانود افلاین
راستی دوستان به طور قطع میشه از اون راه ریجستر کرد؟
کرکش دانلود نمیشه.
عزیزم از کرک هایی که من آپ کردم استفاده کنین با هر ورژنی کار می کنهنقل قول:
هر كسي دوست داشت از اين سريال كه رجيستر كردم و تا 6 ماه هم اعتبار داره استفاده كنه و Kis را آپديت كند.
اين هم سريال:
مال شما رو من تست كردم كار نكرد.نقل قول:
رویkav جواب نداد گفت مال محصولات دیگه هست
کسی برkav 7.0.0.125 چیزی سراغ نداره؟(وگرنه باید برم انیستال کنم وkis رو نصب کنم که حالش رو ندارم)