ما هم از خدامونه كه افرادي مثل شما با علم بالا به ما ملحق شننقل قول:
از اين به بعد هم سعي كنيد به بيشتر سوالات پاسخ بديد
Printable View
ما هم از خدامونه كه افرادي مثل شما با علم بالا به ما ملحق شننقل قول:
از اين به بعد هم سعي كنيد به بيشتر سوالات پاسخ بديد
نقل قول:
دوست عزيز انجام دادم يه نتيجه نرسيدم (چون تم مورد نظر خراب شد) اگه ميشه تصويري بذار يا PDF :11:
با تشكر
سجاد
دوست گرامی،Samba آواتار جدید مبارک.زیباست.شرمنده که الان نمیتونم پاسخ ها را بدم.در حال آماده کردن آموزشم و در گیر کارهای دانشگاه و...اون دوستمون هم که میگه از روی سی دی بلدم ازش میخواهم که به جمع ما اضافه بشه و یه چیزی هم به ما یاد بده.هر چی باشه ما ایرانی هستیم و دوووووست
در جواب دوست خوبم سجاد که پرسیده بود چه جوری تم مورد نظرمان را درهنگام نصب ویندوز قرار دهیم این آموزش رو گذاشتم
خوب همونطور که میدونید ما از نرم افزارnlite برای ساخت ویندوز استفاده میکنیم مراحل را طی میکنیم تا به قسمت اضافه کردن
تم برسیم در اینجا من دوتا عکس برای آموزش گذاشتم
طبق عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که به قسمت Desktop Them رسیدیم گزینه insert all local را میزنیم تا تمام تم ههای نصب شده برروی کامپیوتر
نمایش داده شود که دوتا اول را چون مال خود ویندوز هستند با گزینه REmove بر میداریم
درقسمت Option ودر زیر defult Them تمی را که میخواهیم همراه نصب ویندوز قرار گیرد را انتخاب میکنیم
که در اینجا نام تم من Mansour 1 است بعد از تنظیمات این صفحه Next را میزنیم تا به صفحه بعدی برویم
طبق عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ومهمترین کار ما اینجا است یعنی اجازه نصب تم را بدهیم
که در سربرگ Patches گزینه سوم را unsigned Thems Support (Uxthem Pach) را در حالت Enable قرار میدهیم
واگه برید ویندوز را نصب کنید نتیجه را میبینید
موفق باشید
بچه ها نمیدونم من قاطی کردم یا تایپیک
ولی در مطالب بالا عکس زیر که اشتباهی نوشتم به
عکس بالا بخوانید
اشتباه چاپی
.......................................Manreza71.. ..................................
چرا از این فایلا استفاده نمی کنی؟نقل قول:
به دو روش می توانید این کار را بکنید
1. ابتدا شما باید رجیستری را که می خواهید اعمال کنید را بسازید یا از رجیستری ویندوزتون که اعمال شده استخراج کنید که مورد اول اون هایی می تونن که دست به رجیستریشون عالی است.مورد دوم را با یه مثال نشون میدم.فرض بگیریم که می خواهید title bar internet explorer را عوض کنید و این کار بعد از نصب ویندوز عملی شود.به مسیر زیر بروید:[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] روی کلمه Main کلیک کنید تا داده ها در سمت راست نشان داده شوند.به دنبال Window Title بگردید اگه نیست یکی از نوع string بسازید و اسمش را Window Title تغییر بدید.روش دوبار کلیک کنید و در قسمت value data هر چه خواستید بنویسید.
حال نوبت به استخراج رجیستری میرسه.روی کلمه main کلیک راست کنید و گزینه ی export را انتخاب کنید و در یه جایی این رجیستری را ذخیره کنید.فایل ساخته شده را با notepad باز کنید و تمام داده ها را به جز همون که می خواهید اعمال بشه پاک کنید(در اینجا فقط Window Title را می خواهیم اعمال کنیم.به سلیقه خود می توانید داده های دیگر نیز باقی بگزارید ولی بهتر است این کار نکنید)برای اینکه نخواهید هر رجیستری که استخراج می کنید یه فایل reg داشته باشید می توانید آنها را در هم ادغام کنید و با صورت یک فایل reg داشته باشید.برای این کار مسیر و داده های رجیستری های دیگرتون را در زیر مسیر و داده های یکی از فایل های reg کپی کنید.مثل این یکی
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
"Window Title"="TATAR.BonFire(Mohammad Sadegh Zarei)"
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
"Search Page"=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "اگر رجیستری قبلا روی ویندوزتون اعمال شده(مثلا با نصب یه نرمفزار)باز هم می توانید رجیستری مورد نظر را پیدا کرده و تغیرات لازم را اعمال کنید.
برای نصب رجیستری همراه ویندوز،از فایل reg توسط winrar یه setup بسازید(مثل نصب نرمفزار)بعد این کد را وارد کنید.Setup=Regedit /S TATAR.reg که میتونید مسیر نصبش را پوشه temp قرار بدید.(به جای TATAR اسم فایل را وارد کنید)یه نمونه
;The comment below contains SFX script commandsPath=%windir%
Setup=Regedit /S theme.reg
Setup=Regedit /S WGAV.reg
Silent=1
Overwrite=1
Title=TATAR(Mohammad Sadegh Zarei)
که رجیستری ها را اول در پوشه WINDOWS کپی می کنه بعد اجرا.
نصب تم
نصب تم یکی از روش هاش این بود که با nlite نصب کنیم که توضیحش داده شد.
یکی دیگش به این صورت هست که از تم هاتون یه فایل اجرایی بسازید و مسیرش را
Path=%windir%\Resources\Themes اینگونه تعریف کنید.تا الان تم هاتون در جایی که باید قرار بگیرند قرار گرفتند.برای اینکه بعد نصب ویندوز این تم ها را شناسایی کنه:
1.استفاده از یه نرمفزار مثل استایل ایکس پی
2.شما باید themeui متناسب با نسخه ویندوزتون جایگزین themeui اصلی کنید.مثلا نسخه ویندوزتون sp3 3400 یا sp3 5512 هست که برا هرکدومشون themeui مجزا هست(یا اینکه از نرمفزار های مثل Universal UXTheme Patcher v2.1 استفاده کنید که همراه ویندوز نصب بشن)برا گرفتن فایل مورد نظر به اینجا مراجعه کنید
[HTML]http://www.withinwindows.com/uxtheme-patches/[/HTML]
با سلام خدمت همگي طاعات و عبادات همتون مقبول درگاه حق
معذرت مي خوام بابت دير سرزدن به اين تاپيك
رضاي عزيز نسخه برنامه nlite من اين امكانات رو نداره(مثل اينكه جديد ترين نسخه ست) مثلا مال تم رو نداره
اگه ميشه برنامه خودت رو آپلود كن
تاتار عزيز اگه ميشه پست بالايي رو به كم توضيح بيشتر بده كه چطور جايگزين كنيم چون اينترنت من dial up هستش و خودت مي دوني ديگه!!!:41:
زياد نمي تونم دي ان كنم
با تشكر از همگي
سجاد
چون بعضي تم ها يه فايل dll كنارشون هست كه نمي دونم اونو چه طور كنارش بذارمنقل قول:
با سلام خدمت تاتارنقل قول:
اولا ممنونم
راستي ميشه بگي كدوم شهري يا چه رشته اي شايد نزديك هم باشيم
بعدش هم من با نظر شما موافقم زكات علم آموختن اون به ديگران است
با سلام مجدد
راستي من يادم نبود حالا هيچ تمي رو ويندوزم نصب نميشه هر كاري مي كنم نميشه
منظورم اينه كه حالا كه تو ويندوز هستم دليلش رو نمي دونم ولي فقط تم مديا سنتر رو ويندوزم نصب ميشه
:13:
خوب بگو نسخه که توداری چیهنقل قول:
تاتار عزیز من فقط تونستم تا قسمتی برم که برای Notepad باز میکنیم ذخیرشم کردمنقل قول:
امادر مورد کد وSetup مشکل دارم اگه اموزش تصویری رو در مورد Setup وواردکردن کد بزاری خیلی ممنون میشم
خودمونیم اگه تاتار نباشه یه چیز تایپیک کمه
باتشکر
این را نگاه کن ببین چیزی می فهمینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستا چرا خودشون را کمی معرفی نمی کنن.بگین اهل کدوم شهر و دیار و اسمتون چیه و از این حرف ها.نقل قول:
من اهل دیار فایزم(دشتی) و شروه های زیباش.فعلا رشته فیزیک خلیج نیلگون همیشه فارس(دانشگاه خلیج فارس بوشهر)قبول شدم.(عاشق فیزیکم ولی از بس علوم پایه اسمش بد در رفته نمی دونم انتظاراتم را براورده می کنه یا نه.خیلی دوست داشتم مکانیک قبول بشم)samba تو هم چیزی بگو
با توجه به ورزن ویندوزت یکی از این فایل ها را دانلود کن بعد با themeui.dll در پوشه i386 با روش های گفته شده جاش را عوض کن.مثلا من سرویس پک 3 نسخه 5512 را با nlite به sp2 چسپوندم حالا این فایل را دانلود میکنم و جاش را با فایل اصلی عوض میکنمنقل قول:
[HTML]http://www.withinwindows.com/uxthemes/Windows%20XP/SP3/6.0.2900.5512_EN.rar[/HTML]
همین که الان گفتم هم میتونی توی ویندوزت انجام بدی یا از Universal UXTheme Patcher این استفاده کن که این کار را برات انجام میده.ولی از روش اولی بهتر نتیجه میگیرینقل قول:
با سلام خدمت دوستان من سجاد هستم از ديار غرب كشور شهر دلاور مردان كرمانشاه
16 سال دارم و رشته ام رياضي فيزيكه عاشق رياضيات و انيشتينم والبته به فيزيك هم اهميت زيادي مي دم
با تشكر :40:
با سلام دوباره رضا جان من رفتم تو سايت nliteos.com يا يه همچين چيزي و بالا ترين نسخه رو دانلود كردم
ولي همش Next داره مثل مال شما زبونه نداره
اگه ميشه مال خودتون رو آپ كنيد
با تشكر
تاتار لطف مي كني و لينك دانلود Universal UXTheme Patcher v2.1 رو بذاري
آقا رضا ميشه جواب اين قسمت رو بدي آخه من روي تم مديا سنتر اجرا مي كنم نميشهنقل قول:
حلا که همه دارن خودشونو معرفی می کنن منم این کارو می کنم
من سید حسین حسینی هستم از خطه سرسبز ایران ، مازندران ، شهرستان نکا
20 سالم تموم شده دانشجوی رشته ی مکانیک هستم اصلا هم حوصله ی درس رو ندارم فردا امتحان هیدرولیک دارم حس درس خوندن هم ندارم
میشه یکی از این تم هارو آپلود کنیدنقل قول:
میخام امتحانشون کنم
اینم لینک دانلودنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/55977727/eac7f773/Universal_UXTheme_Patcher_v21.html
آقا سجاد تمام کارهایی که آقا رضا گفتند رو انجام بدید فقط آخر کار تو برنامه res hak از منوی فایل گزینه save as رو انتخاب کنید و فایل رو با یه نام دیگه و با پسوند msstyles ذخیره کنید و بعد فایلی که ساختید باز کنید و ok کنید.نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
تاتار جان آموزش تغییر ریجستری وذخیره کردن اونو که گفته بودی با موفقیت انجام دادم
خیلی خیلی دستت درد نکنه
منم میخوام خودمو معرفی کنم
من رضا هستم 20سال سن دارم دانشجوی رشته کامپیوتر هستم البته شاید تو این چند روز رشتم روتغییر بدم
مثل تاتار وسجاد رشتم در دبیرستان ریاضی فیزیک بوده وبا اینکه نمرات ریاضیم بد نبوده ولی علاقه ای به اون نداشتم
عاشق میکس ومونتاژم وخیلی دوست دارم برنامه 3dmax رو خوب یاد بگیرم ولی هیچ وقت فرصتش رو نداشتم
الان هم در حال ساخت ویندوز منصور هستم (خواننده مورد علاقه من - البته شاید بیشتر آلبوم های قدیمیشو ندیده ونشیده باشید)
اگه بشنوید شما هم دوست دارید
مثل اینکه زیاد گفتم.....................
منم با dial Up بالا میام---- امیدوارم با کمک همه دوستان یه ویندوز فوق العاده درست کنیم
نقل قول:سجاد عزیز من سه نسخه از نرم افزار nlite رادارم
nLite-1.4.1
nLite-1.4.7
nLite-1.4.8هر سه تا هم قسمت نصب تم رو دارند - وهر سه تا رو از اینترنت دانلود کردم اگه یه سرچ توgoogleبزنی حتما پیدا میکنی وهمشونم رایگانند ونیاز به ریجستر ندارند
من که هیچ فرقی تو هیچ کدو مشون با هم ندیدم
ولی فکر کنم تو آموزشی که گذاشته بودم منظورم عکس دوم هست به سربرگ دوم توجه نکرده ای یعنی(paches)
چونکه بعد از صفحه اول یعنی قسمتی که سریال وتم ها را اضافه میکنیم وnext میزنیم صفحه ای می اید که دارای دوتب است
General
Patchesکه توباید تبPatches ر ا انتخاب کنی
وگزینه سوم thems Patchs)Unsiqned Thems Support(Ux را درحالت Enable قرار بدی
من الان که پست میدم اول این چیزارو با World pad مینویسم بعد کپی میکنم چون سرور جایی که من کارت اینترنتم را میخرم فعلا مشکل داره وهر چند دقیقه قطع میشه
سجاد عزیز بزودی آموزشی در این رابطه باتم کریستال که یه عکس پنگوئن در قسمت Startدارهنقل قول:
در خدمتت خواهم بود
یه نفر آ»وزش دقیق سایلنت کردن نرم افزار ها رو بزاره فقط توضیح کامل داشته باشه و آدمو گیج نکنه
من که هرکاری کردم نتونستم به جز winrar نرم افزار دیگه ای همراه ویندوز نصب کنم.
اگه میشه سایلنت کردن
opera
jetaudio
acrobat
office
wmp11
nero
رو توضیح بده
آقا رضا من هر کاری کردم نتونستم اسم ویندوز رو عوض کنم چند بار هم فایل ntldr رو دستکاری کردم ولی نشد فکر نمی کنم بشه این کارو کرد
با سلام خدمت همگي حالا كه همه همديگر بهتر ميشناسيم بهتر مي تونيم تبادل نظر كنيم:10:
دوستان از شما مي خوام تا وقتي كه مي تونيد ادامه بديد نمي دونم شمام وضع منو داريد يا نه چون مدرسه داره نزديك ميشه و خودتون ديگه مي دونيد آدم ديگه بايد بشينه درساش رو بخونه البته حلا فك نكنيد كه من بچه مثبتم ولي چون ديگه كنكور براي ما شرط معدل ميشه بايد يه كم خودمون رو تكون بديم
آقا رضا اگه ميشه لينك دانلود NLite روبذاريد شايدم شما نتونيد ولي اگه دوستان مي تونن بذارن البته لينك مستقيم :31:
با تشكر:11:
سجاد:8:
آقا رضا ممنون ميشم اگه زودتر آموزش رو بذاري چون ويندوز تو اين حالت خيلي زيبا تر ميشه
با سلام اگه سي دي MRT دارد حسين عزيز يه نگاهي به svcpack.in_ اون بنداز خودت همه چيز رو متوجه ميشي
خب ما هم تعداد پستامون از 100 گذشت البت هتعداد پست حساب نيشت محتواش حسابه
mrt رو دارم svcpack رو هم نگاه کردمنقل قول:
سایلنت کردن نرم افزار رو میخام با این کدهایی که تو صفحات قبلی هست نمی شه
اینم لینک دانلودنقل قول:
کد:http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=62679&url=http%3A%2F%2Ffiles.brothersoft.com%2Futilities%2Fsystem_utilities%2FnLite_installer.exe
نقل قول:با سلام خدمت همه دوستانcrystalxp-bricopack_crystalxp_bricopack_3.0_francais_15113
سجادعزیز اینم آموزش قرارذادن عکس در منو start که میخواستی
سجاد من تم تورو نداشتم وگرنه آموزشو اونو می ذاشتم ولی به هر حال از تمی استفاده کردهام که خودش به طور پیش فرض
عکسی رو تو startقرار داده
خوب اگه برنامه شبیه ساز ویندوز Crystal یعنی
بتونی تهیه کنی به طور کامل متوجه میشی اگه هم نتونستی یه تمی نصب کن که عکس به طور پیش فرض درstart قرار داده باشه
تا با این آموزش بتونی متوجه بشی
خوب اول تم ویندوز را در یکی از حالت های windows xp style یا windows Clasic Style قرار میدی
بعد به مسیر C:\WINDOWS\Resources\Themesرفته بعدش پوشه تمی که میخوای عکس اونو عوض کنی در جایی ذخیره میکنی
(که مال من در اینجا Crystal dlb 2 هست که با نرم افزار شبیه ساز کریستال نصب شده) بعد تغییرات لازم را روی تم ذخیره شده اعمال میکنی
خوب حالا پوشه تم راباز کرده و Crystal dlb 2.msstyles رابرای Resourse Haker
باز میکنیم به قسمت Bitmap میرویم وتموم اونو میگردیم تا به عکسهای پیشفرض که در start هست برسیم که بقیه آموزش رو با عکس گذاشتم
عکس دوم البته هردو مال یک تم هستند
اینم عکسی که من به جای اینا قراردادم
بعد از جایگزین کردن عکس مورد نظر saveرامیزنیم خوب میبینیم که از فایل اصلی یه کپی گرفته شده که اونو حذف میکنیم بعد این پوشه را با تمام تغییراتی که در ان دادیم در قسمت
C:\WINDOWS\Resources\Themes
کپی مکنیم سوال پرسیده میشود که Yes to all راانتخاب میکنیم تا جایگزین شود
خوب حالا در دسکتاپ راست کلیک کرده وتم خودمون رو انتخاب میکنیم
قطعا نتیجه را میبینیم
.......................................... ازاین ساده تر دیگه نمیشه گفت
اين لينك دانلود جديدترين نسخه از خود سايتشنقل قول:
[HTML]http://home.midmaine.com/~nlite/nlite/nLite-1.4.9.installer.exe[/HTML]
اگه نسخه هاي ديگش را مي خواهي برو اينجا
[HTML]http://www.nliteos.com/download.html[/HTML]