والا اصولا الان اکثرا مال چینه. من اصلا اینو از ایران نخریدم. فکر مکنم بد سکتور داره. راه حلی واسه درست شدنش نیست؟
Printable View
والا اصولا الان اکثرا مال چینه. من اصلا اینو از ایران نخریدم. فکر مکنم بد سکتور داره. راه حلی واسه درست شدنش نیست؟
سوء تفاهم نشه ها ولی منظورم جنس بنجل چینی بود با قیمت فوق ارزان!نقل قول:
یکی از دوستانم از خود چین فلش 128 گیگ خریده بود که یکبارمصرف از آب درامد!!
1بار متصل میشد به کامپیوتر و اطلاعات میریخت توش بعد که فلش را درمیاوردی و 2باره متصل میکردی میگفت فرمتم کن!!!!!!!!!!!!
بعد 2 ساعت فرمت شدن دوباره همون آش بود و همون کاسه!
من خودم 2 بار فلش twinmosو pqi سوزوندم که دقیقا همین مشخصات فلش شما را داشتن!!!الانم3ساله یه pqi مونده رو دستم!! و 3 ساله فلش 16 سیلیکون پاور استفاده میکنم و کاملا راضیم
درود دوستان
تا حالا دیدین فلش رو که به pc وصل میکنین هی بره بیاد؟ یعنی میشناسه 10 ثانیه بعد قطع میشه , دوباره میشناسه autorun میاد ,قطع میشه و همینطور ادامه پیدا میکنه. transcend 8g :(
ممنونم که راهنمایی میکنین
سلام
من مموری 8 گیگم رو با گوشی به کامپیوتر وصل کردم در حال فرمت بودم که یک دفعه قطع شد.
حالا نه کامپیوتر میشناسدش نه گوشی.با خیلی از نرم افزار ها چکش کردم اما اونها هم میگن سالمه ولی نمی تونن فرمتش کنن.
جالب اینکه فایل های توش رو با recovery می تونم برگردونم. به نظرتون امیدی هست بهش یا ...
خوشحال میشم کمکم کنید
سلام دوستان
(این اولین پستم هست!)
من یک micro sd دارم که مال موبایله و بعد از مدتی کار کردن حالا دیگه نه گوشی اون رو می شناسه نه کامپیوتر.وقتی به کامپیوتر وصل میکنم میگه "میخواهید فرمت شود؟"
حالا چی کار کنم خیلی توش عکس دارم و نمیخوام اونارو از دست بدم؟؟میتونم دوباره اونارو ببینم؟
(مارک میکرو اس دی مال نوکیا هست و یه دونه دیگه هم دارم که سیلیکون پاور هست)
خواهش میکنم بهم جواب بدید.
سلام
فلش pqi 8 gb دارم که به کامپیوتر وصل کنی شناسایی میشه و اگه ویندوز 7 یاشه و به اینترنت وصل باشه به صورت خودکار نرم افزارش رو نصب میکنه ولی بعد از نصب علامت یو اس بی نمیاد و در my computer درایوش نمیاد . ولی وقتی در my computer باشی و فلش را وارد کنی یک لحظه درایوش میاد و میره . چراغ خود بو اس بی هم یکسره روشن است . یعنی چشمک نمیزنه . با دو نرم افزار Dr.UFD 1.0.2.35 و MPALLv3.20.00 که مخصوص این فلش است استفاده میکنم . خطا میده . اگه ممکنه راهنمایی کنید . با تشکر
آقا سلام
خسته نباشید واقعا
دستمریزاد...
من سعی کردم با خوندن تاپیکا مشکلم رو حل کنم، ولی مطمئن نبودم..
من یه فلش 32GB hp مدل v285w دارم که بعد از مدتی که به ----- وصل بود زدم به کامپیوتر، که البته چراغ نداره که بگم روشن میشه یا نه!!!... اما new hardware شروع میکنه به کار ولی در نهایت نمیشناسه..
الان تو device & hardware اسمش میاد، ولی درایوی تو مای کامپیوتر ایجاد نمیشه اسکرین شاتشم اینه:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آقا دم همگی گرم با این همه راهنمایی خوب و مفید....:n23:
سلام
من یه فلش 8 گیگ ترنس و 4 گیگ کینگ مکس داشتم که به یه سیستم دیگه وصل کرده بودم و وقتی آوردم خونه آنتی ویروس کلی ویروس پیدا کرد و با ریاستارت از بین برد منتها از اون به بعد فلش یا بالا نمیاد یا وقتی بالا میاد پیغام فرمت کردن میده .
در کل از کار افتادن هر دوفلش .
بعد از یه مدت فهمیدم فلش چنتا از دوستام هم به همین طریق سوخته که یقین پیدا کردم ویروسه این کارو کرده.
حالا میخواستم بدونم راه حلی برای تعمییرشون وجود داره؟:n28:
narm afzar chip genius ro download konin va modele controller flash ro shenasaii konin ta behetoon begam
میخوای همونو واست 512 گیگابایت کنم
سلام از این روش استفاده کنید احتمالا جواب بده.نقل قول:
برا من که جواب داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-B5510 using Tapatalk 2
سلام دوستان:n04:
یه سوال داشتم
من یه فلش ۸ گیگ kingmax PD-07 دارم که وقتی به کامپیوتر میزنم صدای دیلینگ شناخت سخت افزار رو میده اما دیگه هیچ عکس العملی نداره و اتفاقی رخ نمیده.و درایوش بالا نمیاد.
اگر ممکنه راهنمایی کنید که امیدی هست یا نه؟چطوری میشه درستش کرد؟ با بعضی نرم افزارهای تعمیر فلش هم خواستم درستش کنم اما چون درایوش بالا نمیومد کاری از پیش نبردم.:n13:اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.:n11:
سلام
فلش ADATA c906 32GB دارم که بعد از وصل کردن صدای دیلینگ میاد ولی درایوش بالا نمیاد توی دیوایس منیجر هم این پیغام رو میده U1170CONTROLLER USB Device
اطلاعات مهمی نداره ولی اگر حفظ بشه بهتره لطفا راه نمایی کنید :n01:
دوستانی که با مشکل ظرفیت برخوردن من بعد از چند وقت یه برنامه پیدا کردم که مشکل من رو حل کرد. فلش toshiba 8gb من 4 Mb نشون میداد و با این برنامه تونستم درستش کنم. از لینک زیر دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه روی restore کلیک کنید بعد چند دقیقه میگه که فلش رو در بیار و دوباره بزن بعد ok که داد ظرفیت درست میشه فقط کافیه یک بار فرمتش کنی.
سلام.
من هم مشکل write protect و فرمت نشدن را داشتم یک سایت روسی بود که فریور مدل فلش را داد و درست شد
فقط کافیه pid و vid فلش خودتون را با نرم افزار ChipGeniu داشته باشید و بعد در این سایت دنبال فریور خاصش بگردید درست می شه . وقتی که پیدا کردید در سایت مورد نظر باید اطلاعات مورد های پیدا کرده را با اطلاعات فلش خود مقایسه کنید اونی که نزدیکتره را دانلود کنید خود سایت روسی یه فایلی را به شما می دهد که هم نرم افزارش را داره و هم فایل فریمور .
دیگه نگران مشکلات فلش خود نباشید مشکلاتی مانند کم حجم شدن و رایت پروتکت و فرمت نشدن .فقط کافی email بزنید تا آموزش کامل آنرا آماده کنم . اگر هم خیلی از یوزر ها مشکل داشتند با اجازه Admin سایت آموزش آنرا توی سایت می گذارم . فقط قبل از هر چیز اگر فلش شما تقلبی نیست سایت خود فلش دیسک ها برای هر مارکی یه نرم افزار دارند ترجیحا از آن استفاده کیند.
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه sd 4 گیک دارم که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم مقدار فضای اشغال شده رو توو my computr نشون میده ولی وقتی میری داخل مموری کلی طول میده تا لود کنه و در آخر ارور میده.نه چیزی میشه ریخت نه فرمت میشه.با نرم افزار هم ارور میده write protect رو غیر فعال کنید ولی دکمه ی روی مموری در حالت unlock هستش.کاریش میه کرد؟کلی نرم افزار رو روش از نت در آوردم ولی نشد
فلش من ترنسنده8گیگ چراغش روشن و خاموش میش صدا میده ک وصل شده ولی هیچی نمیاد یا اگرم میاد میگ Please insert a...کسی میدونه چیکارش باید بکنم؟گارانتیش هم تموم شده
باسلام. رم میکرو اس دی حجم داره ولی فرمت نمیشه مثل اینکه پارتیشن بندی نداشته باشه با نرم افزارهای پارتیشن بندی هم کار کردم حتی با نرم افزارهایhdd low level format toolsوusb formatوhp usb disk formatter هم استفاده کردم اما نتونستند فرمت کامل کنند پیام خطا میداند.درضمن سایتی رو میشناسید که بوسیله اون بتونیم رم رو زنده کنیم عین سایت روسی flash boot.ru
سلام من فلشمو به اف ام پلیر زدم انگاری سوخته به کامپیوتر میزنم هیچ عکس العملی انجام نمیده . help me
سلام.من یه فلش 4 گیگ adata دارم که یهو چند وقته وقتی وصل میکنم به کامپیوتر ارورusb device not recognized میده.البته جالب اینجاست هر 10 یا 15 بار یبار شانسی ارور نمیده و میشناسش کار میکنه.اما جدیدا اصلا کار نمیکنه و همش همین ارور میده و جالب تر اینکه وقتی به پورت USB3 وصل میکنم اکثرا راحت میشناسه و کار میکنه اما USB2 همش ارور usb device not recognized میده.پورت های سیستم سالمه فقط این فلش اینطوریه فلش و هارد دگه میزنم مشکلی ندارن. سیستم رو خاموش کردم از برق هم کشیدم بعد چند دقیقه دوباره روشن کردم زدم بازم همین جوریه.
با HD tune ازش تست ارور گرفتم اما سالم نشونش داده.
با نرم افزار Acronis Disk Director هم پارتیشنشو پاک کردم دوباره پرتیشن ساختم و فرمت fat32 کردمش بازم همین مشکل باقی هست
چیکار کنم مشکل چیه؟؟
ممنون
دوستان سلام
فلش مموری چهار گیگ سیلیکون دارم به سیستم میزنم میشناسه و open میشه ولی نه میتونم کپی کنم روش و نه اطلاعات داخلش رو نشون میده پروپرتیس هم که میگیرم حجم فلش رو صفر نشون میده راهی برای بازیابی فلش هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
من بازاریاب یک شرکت معتبر فعال در حوزه کامپیوتر و اینترنت هستم. در صورتیکه تمایل دارید میتوانید نام کامل خود با شماره تماس و مشکل خود را برای بنده ایمیل کنید تا به اطلاع همکارانم در قسمت فنی برسانم. آنها با شما تماس می گیرند و در مورد مشکلتان شما را کمک میکنند:javdhey@gmail.comنقل قول:
باید با نرم افزار شرکت سازنده درست شه بیشتر مشکلات که همه ی دوستان دارننقل قول:
سلام
فلش پی کیو ای فرمت نمیشه نرم افزار برای فلش کردنش میخواستم
مرسی
چه طوری فلش تعمیر میکنید توی اینترنت
والا فلش مموری نرم افزارهای خاص تعمیر خودشو داره ولی هیچ تعمیر کاری اسم یا نحویی تعمیر اون رو به کسی نمیگه چون از این راه پول در میاره chipGeniusنرم افزار شناسای چیپست فلش واولین راه برای تعمیر فلش مموری
با نرم افزارهای خود شرکت فلش مموری هم کاری از پیش نمیبریم برای تعمیر فلش مموری .....مموری کارت هم اصلن تعمیر نمیشه دنبالش نرید هر مشکل از فلش مموری نرم افزار خودشو داره وهر فلش هم با فلش دیگه فرق میکنه چه مشکلش چه نوع فلش چه نرم افزار تعمیر اون تعمیر فلش کار ساده اییه ولی متود وروش داره که هیچ کس حاضر به فاش کردن اون نیست
سلام مموری گوشیم هنگ کرده اطلاعات از توش کپی میشه ولی نه پاک میشه نه کات میشه در ضمن توی گوشیم میگه کلا خراب شده گارانتی داره میخوام اطلاعات حتماپاک بشه یا مموریم حتما بسوزه چکار کنم؟؟؟؟؟
Kingkong14's Avatarتاريخ عضويت
Apr 2020
پيش فرض
سلام مموری گوشیم هنگ کرده اطلاعات از توش کپی میشه ولی نه پاک میشه نه کات میشه در ضمن توی گوشیم میگه کلا خراب شده گارانتی داره میخوام اطلاعات حتماپاک بشه یا مموریم حتما بسوزه چکار کنم؟؟؟؟