نه بابا این طور ها هم نیست.یه بار هیت سینک من درست جا نرفته بود و با gpu اتصال نداشت. داشتم تست میگرفتم دیدم دما رفته رو 150 . نزدیک 10 ثانیه بعد stop کردم تست رو :31:نقل قول:
به هر حال دمای +120 یعنی مرگ!
خوشبختانه هم هیچی نشد!:5:
نه بابا این طور ها هم نیست.یه بار هیت سینک من درست جا نرفته بود و با gpu اتصال نداشت. داشتم تست میگرفتم دیدم دما رفته رو 150 . نزدیک 10 ثانیه بعد stop کردم تست رو :31:نقل قول:
به هر حال دمای +120 یعنی مرگ!
خوشبختانه هم هیچی نشد!:5:
آقایون دمای 67 درجه واسه 8600GT Silent که البته خودم یه فن روش گذاشتم چطوره؟
زیر لود میره رو 67 در حالت عادی 55-50 هستش
دقیقاً عین مال من فقط مال من 8500 GT هست.نقل قول:
دوست عزیز ساختار PCb , تراشه ها اونم از بهترین و مرغوبترینشون اینطور نیست که بتونن چنین دمایی رو تحمل کنن و آسیب نبینن!نقل قول:
نه بابا این طور ها هم نیست.یه بار هیت سینک من درست جا نرفته بود و با gpu اتصال نداشت. داشتم تست میگرفتم دیدم دما رفته رو 150 . نزدیک 10 ثانیه بعد stop کردم تست رو
خوشبختانه هم هیچی نشد!
قطعا سنسور شما دچار خطا شده...
به به اردی جون:دینقل قول:
آقایون دمای 67 درجه واسه 8600GT Silent که البته خودم یه فن روش گذاشتم چطوره؟
زیر لود میره رو 67 در حالت عادی 55-50 هستش
بله خوبه
این برنامه به جه دردی می خوره؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی؟
با این میتونی از گرافیکت تست پایداری بگیری Stability test یا قدرتش رو بسنجی Benchmarking نرم افزار مناسبیه و تنظیمات خوبی هم دارهنقل قول:
این برنامه به جه دردی می خوره؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
نقل قول:
منظور شما اینه که ی چیزی مشابه 3D Mark هست ولی سریعتردرسته؟
زمانش که قابل تنظیمه!نقل قول:
منظور شما اینه که ی چیزی مشابه 3D Mark هست ولی سریعتردرسته؟
تقریبا...
سلامنقل قول:
دوست عزیز ساختار PCb , تراشه ها اونم از بهترین و مرغوبترینشون اینطور نیست که بتونن چنین دمایی رو تحمل کنن و آسیب نبینن!
قطعا سنسور شما دچار خطا شده...
من مي تونم يك عكس بگذارم كه دماي 197 براي كارت گرافيك را نشان مي دهد (هيت سينك كارت فاصله گرفته بود)
و رسيدن به اين دما نيز درجه به درجه و در طي حدود 30 دقيقه انجام شد و دماي شروع نيز 112 بود كه ميشه گفت 30 دقيقه متوسط دماي اطراف 140 داشته
در نهايت سيستم خاموشيد!!
و الان داره كار مي كنه
برادر من مگه میشه!!؟؟نقل قول:
سلام
من مي تونم يك عكس بگذارم كه دماي 197 براي كارت گرافيك را نشان مي دهد (هيت سينك كارت فاصله گرفته بود)
و رسيدن به اين دما نيز درجه به درجه و در طي حدود 30 دقيقه انجام شد و دماي شروع نيز 112 بود كه ميشه گفت 30 دقيقه متوسط دماي اطراف 140 داشته
در نهايت سيستم خاموشيد!!
و الان داره كار مي كنه
واحدش چی بوده!؟:دی
تو دمای 150 برای مرغوبترینش کلا داغون میشه!!!!
سانتيگراد ديگه!! (اسمايلي ادعاي دانش!!)نقل قول:
برادر من مگه میشه!!؟؟
واحدش چی بوده!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو دمای 150 برای مرغوبترینش کلا داغون میشه!!!!
والله از داغون شدن و نشدنش كه 100 درصد مطمئن نيستم و نمي دونم مثلا ممكنه كارايي افت كرده باشه يا خير
اما از دما و رسيدن به اين حرارت مطمئن هستم چون دما توسط برنامه Ati tool مداوما نشان داده مي شد و fur mark هم در حال تست بود كه دائم دما بالا مي رفت
الان هم كه مثل سابق كار مي كنه!!
دوست عز یز اگه با توضیحات من قانع نمیشید بگم اساتید بیان!؟یه لینک قبلا بهت معرفی کردم برو بخون . تو دمای 150 لحیم ها ذوب میشه اتصالات قطع میشه و PCB آماده ذوب شدنه!!!نقل قول:
سانتيگراد ديگه!! (اسمايلي ادعاي دانش!!)
والله از داغون شدن و نشدنش كه 100 درصد مطمئن نيستم و نمي دونم مثلا ممكنه كارايي افت كرده باشه يا خير
اما از دما و رسيدن به اين حرارت مطمئن هستم چون دما توسط برنامه Ati tool مداوما نشان داده مي شد و fur mark هم در حال تست بود كه دائم دما بالا مي رفت
الان هم كه مثل سابق كار مي كنه!!
بیشتر:
Max temperature before critical damage would be 120'C and 145'C is the highest I've seen a gpu get that still runs, the maximum temperature before the gpu gets unstable is different from one gpu to another, mine locks up at above 90'C-100, normal load temp is 70'C-80.کد:http://www.frigprim.com/online/cooling_efficiency.html
The shutdown temp on a 7××× card is around 125c
سلام
من با این برنامه میتونم Core Clock و Memory Clock رو کم کنم؟ چون دمای کارتگرافیکم (البته دمای کارت گرافیک لپ تاب) بالاست و از خیلی ها شنیدم که این دمای بالای گرافیک روی لپ تاب بعد از مدت طولانی مشکل ساز میشه و چون گرافیکم 8400GS هست این مشکل مثل اینکه بیشتر روی این گرافیک
حالا چه طوری میتونم دمای گرافیک رو کم کنم من فقط می خوام از گرافیکم تصویر بگیرم برای مانیتور همین و اصلا بازی نمیکنم حتی بازی Dos
کسی جواب این دوستومن رو نمیدونه منم همچین مشکلی دارم و می خوام دمای گرافیکمو کم کنم
سلام. مدل کامل لپ تاپتون رو بگین؟! دماش چه قدره؟نقل قول:
کلأ لپ تاپ ها خصوصیاتی دارند ککه فرکانس هسته و حافظه ی گرافیکی رو در زمان بی کاری ، به مقدار بسیار زیادی کم می کنند ، یعنی دیگه لازم نست که شما این کار رو انجام بدین ( من حتی دیدم که بعضی مدل ها با همین 8400 ، در زمانن بی کاری ، تا 100 مگاهرتز هم فرکانسشون کم شده! )
مدل لپتاب من HP 2750 هست کاری نمیشه کرد دائما پایین باشه اصلا نمی خوام از گرافیک استفاده کنم فقط تصویر بگیرم
و دمای گرافیک هم روی 60 هست
سلام . من جواب رو در پست قبلی دادم ، شما بی زحمت یک عکس از gpu-z بزارین تا ببینم وضعش چه طوره!نقل قول:
واسه من كه از 57 درجه بيشتر نشد
كارتم 9400gt 512mb ddr2
اینم از اور من..........
فقط به یک موضوع جالب برخوردم قبل از ابدیت بایوس گرافیک فرکانس هسته رو بیشتر از 790 نمیشد بیاری اما بعد از ابدیت تا 820 هم کاملا پایداره ................
30 دقیقه با ati tool تست گرفتم دما بیشتر از 82 نرفت البته دور فن رو طوری تنظیم کردم که بیشتر از 40 درصد نشه.......
کد:http://www.upic.ir/image-A82A_4BB8B2D5.jpg
کارت گرافیک با برنامه ATI TOOLS همخونی نداره.از برنامه MSI Kombustor استفاده کردم(هدف وسیله رو توجیه میکنه)
چرا...........
ati tools فشار زیادی به کارت میاره و اگه ناپایدار باشه سریع معلوم میشه.................
سلام من یک بار ار کردم دیگه برنامه ی ati tool اجرا نمی شه و می گه باید مشکل رو از اینترنت چک کنه ولی یه بار هم یهو باز کرد وللی دوباره همون جوری شد .
من اور رو ورداشتم ولی بازم همون جوری هست .
چی کار باید بکنم .
سلام
این برنامهه با سری 5000 سازگار نیست؟
خیلی بده که
این برنامه یک برنامه ی از رده خارج هست!!من که دلیل علاقه ی بسیار زیاد دوستان به این برنامه رو نمی دونم!نقل قول:
برای اورکلاک ، بهترین برنامه rivatuner , msi afterburner هست و برای تست پایداری هم furmark 1.8 .
درسته.نقل قول:
تازه افتر برنر رو هم بر پایه ی ریوا تونر ساختن.
کلا هم ریوا تونر بهتر جواب میده ( 80% مواقع که اینجوریه )
در حال حاضر بهترین برنامه برای اورکلاک دقیق همین Rivatuner هست.در کنار برنامه های کنترل ولتاژ میشه باهاش غوغا کرد:31:من شخصا از برنامه ATItool خوشم نمیاد غیر از تست Artifact امکانات خاصی نداره.بعضی مواقع هم که سیستم رو مختل میکنه:41:
سلام
من furmark 1.8 رو دانلود کردم
میخواستم بدونم چند دقیقه باید تست پایداری بگیرم؟
کدوم یک از موارد رو باید تیک بزنم؟
دما تا چقدر بره بالا مشکلی نداره؟
اگه سیستم تو مدت زمان stability هنگ نکنه یعنی پایداره؟
سلام
کارت من geforce 9400 gt
میخوام بدونم قابلیتی داره واسه اوور یا دست نزنم بهتره
راستی کارت من فن هم نداره
فکر کنم ذغالی شده کارتم
من از catalyst control center نگاه كردم ديدم كارت گرافيك من دماش حدود 55 درجه است.بدون راه اندازي هيچ برنامه يا بازي.آيا اين دما ياد نيست؟چون من يه تست پايداري بوسيله furmark از كارت گرافيك hd ati 5750 گرفتم حدود چند دقيقه دما به 90 ميرسه.
حالا من توی اورکلاک زیاد حرفه ای نیستم، ولی 4850 من تو حالت Normal دماش 76 و توی فشار تا 115 هم رفته، البته من از سری اولیاش گرفتم ولی دیگه کلا الان هرچی میاد سیستم خنک کننده بهتری روش میزارن...نقل قول:
کلا نگران نباش این کارتا تا 120 هم میکشن....
این دما طبیعی به نظر میرسه. من 4830 دارم که اورکلاک شده و الان دماش در حالت بی بار رو 45 میچرخه و در جالت فول لود بعد از چند ساعت به زحمت به 80 میرسه. البته کولینگش خوبه ... یعنی بود !!! آخه فنش کوچیک و پر صدا بود مجبور شدم دو تا فن معمولی رو سری کنم که هم دورشون کم باشه و هم خوب خنکش کنند. :31:
ولی کلا دمای 4850 تا 112 بره بالا مشکلی پیش نمیاد. بیشتر بره دیگه باید مواظب باشیم.:11:
سلام دوستان
این بحث خیلی جالب هست و من هم کلا علاقه زیادی به اورکلاک دارم
یکی از اورهایی که خیلی دوسش دارم مربوط میشه به چند ماه پیش که یک 8600gt xfx 256m به همراه یکی دوستانم اورکلاک کردیم
میزان اورکلاک این کارت
فرکانس هسته: از 540 به 954 مگاهرتز
فرکانس مموری: از 700 به 1026 مگاهرتز
فرکانس Shader: از 1188 به 2052 مگاهرتز
تست Aquamark و امتیاز کسب شده 231257
با تشکر :11:کد:http://hwbot.org/community/submission/1057779_amin_caragt2_aquamark_geforce_8600_gt_256mb_gddr3_231257_marks
سلام
من گرافیکمو اورکلاک کنم یا نه ؟ ارزش داره با نرم افزار خود ATI مموری کلاک رو از 1000 به 1100 بردم تو 3Dmark سیصد تا بهتر شد و پهنای باندش هم از 32 به 35G افزایش پیدا کرد
کارتم 4670 512MB GDDR3 هستش البته GIGA دماش تو حالت بی کاری 40 این 3 تا عکس از گرافیک نظرتون چیه تا چقدر اور کنم فنش رو هم باید اضافه کنم؟
یه سوال دیگه من دیروز برای یکی از رفیقام یه گرافیک گرفتم 9600GT 1GB DDR3 البته دست دو با قیمت 60 تومن خریدم تو برنامه Furmark انتیالیزینگ رو تا 32X نشون میداد قضیه چیه خالی بندیه یا نه ؟من تا حالا ندیدم
راستی این 9600 برق جدا می جوره برای این کارت چه پاوری خوب الان 380 گیرین وصل بهش کمه یا نه برای 4670 خودم چی یه پاور دارم که حدود 4-5 سال پیش به قیمت 15 تومن خریدم والان هم وقتی برنامه Furmark رو حالت Stability تست میکنم صدای فن های تو کس کمی کم میشه قشنگ معلومه که صدا فن هاکم میشه پاور م کم میاره؟
[PHP]http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101222140038.jpg[/PHP] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101222140140.jpg[/PHP][PHP]http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101222140245.jpg[/PHP] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
ATI tool کار میکنم تمام قسمتاش high light نمیشه
در ضمن
VGA NVIDIA 5200=256
چطور اور کلاک کنم..؟
سلام من اورکلاک نکردم ولی ۱۸ دقیقه با atitool تست گرفتم شد ۸۳ درجه (هیچ بازی ای نیومده که بتونه ۱۰۰ درصد از گرافم استفاده کنه) گراف هم ۴۸۹۰ ساپ فایر بیده
الان دماش خیلی بالا رفته؟
فن گراف سرعتش رو ۶۷% بیده
یه سوال فنی
نرم افزار hwmonitor درجه گرمایcpu رو روی ۳۵ نشون میده ولی speedfan روی ۲۵؟چرا؟
سلام دوستان عزيز
آقا من اومدم ست كنم ببينم دماي GPU چقدر ميشه با استفاده از برنامه اي كه در اولين پست هست...
بعد از حدود 2-3 دقيقه كه اون مكعبه داشت ميچرخيد يكدفه صفحه مونيتور كلش به رنگ كرم دو اومد و آهنگي كه داشت پخش ميشد قطع شد و سريع سيستم رو ري استارت كردم !!!!
البته گاهي اوقات كه بازي هاي يه مقداري سنگين اجرا ميكردم بع ضي موقع ها مثل همين مورد پيش ميومد و بايد سيستم رو ري استارت ميكردم...
حالا ايراد از كجاست به نظر شما ؟؟؟؟
كارتم هم XFX Geforce 8600 GTS هست...( فنش هم يه خوبي كار ميكنه بارها تست كردم )
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
مطمند بشید تهویه ی کیس به درستی انجام میشهنقل قول:
مطمئن بشید کارت خاک نداره
ولی این طبیعی هست وقتی دما بره بالا
ممنون
ولي بعد از 2-3 دقيقه كجاش طبيعي هست...
وقتي كل صفحه به يك رنگي در مياد سيستم يه جورايي هنگ ميكنه و حتما بايد ري استارت بشه...اونوقت من از كجا بفهمم دماش چقدره...اصلا ميشه اوركلاكش كرد يا نه ؟؟!!
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
من میخوام دمای GPU رو اندازه گیری کنم با استفاده از برنامه ATI TOOL ولی هر کاری کردم برنامه واسه من کار نکرد یا شاید من برای اولین بار که دارم استفاده میکنم طرز کار با اون رو نمفهمم
این عکس رو ببینید همه گزینه ها واسه من غیر فعال هستن و توی تست 3D دمایی نشون داده نمیشه
من البته اومدم مقدار اعداد رو که در حالت دیفالت هست و صفر هستند تغییر دادم اما باز همون آش و همون کاسه
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم رفت بگم که ویندوز من 7 هست ممکنه اشکال از ویندوز باشه؟
کارت هم NVIDIA GEFORCE 8400/256 MB هست.:20: