تو خود تصویر مشخصه که باید چی کار کنین.نقل قول:
برای انجام این ماموریت لازمه قبلش وارد منو اپگرید بشین و آپگرید Knuckle Shockwave رو خریداری کنین.
ویرایش: جای دقیقش اپگریدهای COMBAT - بخش Area Effect
Printable View
تو خود تصویر مشخصه که باید چی کار کنین.نقل قول:
برای انجام این ماموریت لازمه قبلش وارد منو اپگرید بشین و آپگرید Knuckle Shockwave رو خریداری کنین.
ویرایش: جای دقیقش اپگریدهای COMBAT - بخش Area Effect
من اوایل بازی اونجا که میره توی یه ساختمونی (از سقف میپره توش) و چند تا غول میاد گیر کردم
غول اول رو میکشم بعدش 2 تا دیگه میان اونا رو هم یکشون رو میکشم وقتی میام دومی رو بکشم یهو سه تا دیگه میان هیچ رقمه نمیشه جلوشون وایساد
شما به اون غولا کاری نداشته باش اونجا 6 تا Fuel Tanker هست که باید اونارو بزنی تا مرحله تموم بشه.
این Fuel Tanker که میگه چی چیه و چجوری نابود میشه؟
توی این ساختمون 2 تا تانک چند تا کامیون چند تا بشکه چند تا سوله مانند که تخریب نمیشند و چند تا هم سربازه من همه رو ترکوندم ولی هیچ اتفاقی نافتاد
سلام دوستان فکر کنم توی ماقبل آخر گیر کردم که باید هلیکوپتری که داره میره رو بترکونیم و توی راهنما نوشته به وسیله سوار شدن بر هلیکوفترهای دیگه باید از بین ببریش ولی لامصب نه هلیکوپتری میبینم که اگه هم ببینم تا بیام سوار شم اون فرار کرده چی کار کنم؟؟؟
در ضمن یه مرحله ای بود یه توضیح داد که میپری یه جای هلیکوپتر رو میگیری و بعد سوارش میشی من این کارم نتونستم بکنم
دوستان لطفا راهنماییم کنن
منظور دوستمون اون تانکر ها که چسبیدن به دیوارها نه تانک ها.
یه مشکلی واسه من پیش امده می خاستم بدون مشکل از سی دی من یا کلا اینطوری یا حل شدنی
یه دمویی هست که خودشو شبیه مامورای دیگه کرده که سرفه می کنه بهش شک میکنن و دنبالش میرن همونجا صفحه مانیتور سیاه میشه و هر چی هم واستادم دوروست نشد
دوبار هم امتحان کردم
خواهشا کمککککک
من که همشو با آرپیحی زدم.بهترین راه اینکه یه چیزه مثل طناب اونرو آپگرید کنی بعد رو هلی کوپتر تب رو بزنی بعد E رو بزنی.:31:نقل قول:
منم یه جای بازی کلا گیر کرد آوردمش بیرون یه ریاستارت کردم و دوباره اجرا کردم درست شدنقل قول:
در ضمن میخواسته یه نفسی تازه کنی :8::5:اونجا بدبختت میکنن البته بعد چن تا خنثی کردن هلیکوپترا میریزن سرت بدبختت میکنن:19:
خوب من تا DAY 12 OF INJECTION رسیدم
بازی فوق العاده هیجان انگیزه
به قول نوید واقعا بعد از X-MEN دومین بازی خفنیه که این مدت اومده
درگیری ها و شدت اونها وخصوصا تو میحط های شلوغ جلوی HIVE ها که از زمین و زمان تیر اندازی میشه
و مخصوصا مراحلی که باید با HELI سر باز ها رو جابجا کنیم یا مرحله Chasing توسط lead hunter عالی کار شده
تنها نکته منفی بازی گرافیک نسبتا پایین بازی هست
به خصوص تو cutscence ها که اصلا مدل ها و چهره های اونها خوب کار نشده
تو فروم های خارجی حتی به این مساله اشاره شده که بعضی obejct های توی بازی ادم رو یاد نسل قبل و حتی بعضی هاشون یاد 2 نسل قبل میاندازه
که خوب با توجه به open world بودن و نداشتن load تو این وسعت بازم خوب کار شده
در کل بازی فوق العاده ای هست
وای نگو!نقل قول:
در ضمن من دو بارو تو رو روز رفتم پس مشکل از ری استارت کردن نیست
خواهشا یکی مارو راهنمایی کنه:19::41:
اگه منظورت همون هاییه که مثل سوله هستند که اونها رو هیچ رقمه نمیشه نابود کرد با بازوکا 5 تا به یکیشون زدم اخ نگفتنقل قول:
منظور دوستمون اون تانکر ها که چسبیدن به دیوارها نه تانک ها.
من تو صفحه های قبل راهنمایی کامل گذاشتم.رو سوله ها علامت اسکلت هست.شما بازوکا بردار روش tab رو بزن/بعد شلیک کن.:40:نقل قول:
سلام.
من اولای بازی هستم.یه جا هست که اپگرید میکنه.2جا هم عکس پای سبز هست رو نقشه...
اما یگه برو خونه اون دختره...از کجا باید برم؟؟؟اخه رو نقشه معلوم نیست؟؟؟؟
اقا من هر چی گشتم راهنمای بازی رو که شما گفتین پیدا نکردم.میشه ادرسش رو بزارید؟؟؟
ماموریتهای اصلی فقط اونهایی هستند که به صورت ستاره زرد رنگ هست و بقیه فقط برای کسب امتیاز برای خریدن پاور هست...نقل قول:
منم به سلامتی این بازی رو تموم کردم:27:
اساسی حال داد حالا یه نقد کوچولو براش میدم برای کسانی که هنوز این بازی رو نگرفتند:
1-گرافیک بازی به نظر من خوب بود...یادمون نره که این یه بازی open world بود با بینهات object در محیط که اگه میخواستند او رو یه کم سنگینتر کنند چه بسا میشد یه چیزی شبیه gta!!!ولی این بازی با اینکه محیط قابل دسترسی خیلی بزرگتر از هر بازی دیگه ای بود وسرعت اون هم تقریبا می تونم بگم حتی 70-60 درصد سریعتر از gta بود ولی واقعا خیلی کم اذیت میکرد(فقط در چند مورد که راه حلشون خیلی ساده بود وبچه ها گفتند)
2-گیم پلی بازی که به نظر من محشر بود و واقعا alex تواناییهای خیلی زیادی داشت که هر کدومشون به نوبه خودشون در جای خودش واقعا عالی بود و اساسی به آدم حال می داد...در مورد تکراری شدن بازی هم به نظر من خیلی کم تکرار توی این بازیبه چشم میومد من واقعا موندم بعضی از بچه ها میگفتند که ماموریتهای این باز تکراریه در صورتیکه در هر ماموریت شما باید به یه نحو عمل میکردید:یه جا باید میکشتید...یه جا حمایت میکردید...یه جا به سرعت باید عمل میکردید...یه جا باید با صبر وحوصله پیش میرفتید...درکل گیم پلی این بازی که اساسی به من چسبید:20:
3-داستان هم که به نظر من قابل قبول بود و آدم رو تا یه حدی جذب خودش میکرد که ببینه بالاخره چی میشه؟
در کل من یکی که این بازی رو به همه طرفداران بازیهای اکشن پیشنهاد میکنم:46:
موفق باشید...
کاملا موافقم.به نظر من هم این بازی خیلی عالی و خوب بود و جا برای ساخت نسخه های بعدی داره چون آخر داستان کاملا تموم شده نبود.شوخی:شما فکر الکس تو شهر gta iv چی میشد.خیلی خوب میشدا:31:نقل قول:
من زیاد جلو نرفتم (نزدیک 30 درصد)
ولی تا همین جا که اومدم دو تا نکته حسابی توجهم رو به خودش جلب کرد
اولی شباهت خیلی خیلی زیاد گیم پلی بازی (در کلیات نه جزییات) به بازی هالکه (اون بازی ای که 5-6 سال پیش توی 3 cd بودش)
طوری که ادم احساس میکنه این بازی ادامه ای برای اون بازیه
و نکته ی بعدی هم اینه بود که توی اوایل بازی سازنده ها هیچ تلاشی نکردن که بگن باید چجوری یه مرحله رو رد کنی
من خودم دوسه جا از بازی رو نزدیک به نیم ساعت دور خودم گیج میزدم و نمیدونستم چه کار کنم (جاهایی که رد کردنش 30 ثانیه هم زمان نمیبرد)
ولی خب با همه ی اینا بازی واقعا ادم رو درگیر خودش میکنه و میشه ضربان قلب رو بالای 150 نگه میداره
بازی بدی نیستش ! ولی یکمی تکراری میشه !
راستی کسی عکس قشنگ و تمام قد از Alex mercer داره ؟
نقل قول:خوب منم بازی رو امروز تمام کردمنقل قول:
ضمن تایید گفته های دوستان اینم اضافه کنم که تو بعضی ماموریت ها و مراحل واقعا
جزو سخت ترین بازی ها بود به خصوص final boss
و برای خود من به شخصه ولین بازی بود که تا این حد ازادی عمل و قدرت رو بدست gamer میداد
بفرما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.stuffwelike.com/stuffwelike/wp-content/uploads/2007/08/prototype4.jpg
منم کارتم اومد بازی رو تموم کردم
واقعا بازی بیاد ماندنی بود
هر سوپر هیرو که میشناختم(هالک,ولورین و...) جمع کرده بودند شده بود ALEX MERCER
واقعا این بازی اعصاب ادم رو خرد میکنه . نشد 20 دقیقه بدون دردسر بازی کنم
الان رسیدم به اون مرحله ای که باید 4 تا از اون بیل بیلک ها (همونهایی که دورش 4 تا سربازه داخل چراغ سبزه و وقتی بهش نزدیک میشه نارنجی میشه) رو بری جلوش راست کلیک کنی و بعدش یه عددی بالاش ظاهر میشه و هم زمان یه کرنومتر راه میفته که ظرف 5 ثانیه اژیر رو راه میندازه
دیگه دیونه شدم نمیدونم باید چیکار کنم
من هم تمومش کردم.
عجب بازی مشتی بود.
من تقریبا همه ماموریت های فرعی رو طلا گرفتم به جز 4 تاش.
اصلا غیر ممکن بود بعضی هاش.
کسی هست که همه ماموریت های فرعی رو طلا گرفته باشه؟؟
ولی در کل خیلی حال داد اگه این گیر و ویرای مسخره مثل اشکال توی صدا و لود شدن و . . . رو نداشت دیگه عالی بود.
ولی من آخرش نفهمیدم بچه الیزابت کی بود؟؟؟؟
چرا به الکس گفت من مادرتم اولای بازی؟؟؟
مگه بچه رو نکشتن؟؟؟
الیزابت قاط زده بود یا جریان بچه چیز دیگه ای بوده؟؟؟
اگه کسی فهمیده برای من 1 توضیح کوچولو بده.
خواهرش هم که معلوم نشد چی شد؟؟؟؟
نامرد دکتره بردش کجاااااااااااااا . . . :دي
موفق باشید.
عزیز به جای بدگویی از بازی ( تو این تاپیک چندین گیمر حرفه ای از بازی تعریف کردن) شما سوالتو بپرس.عزیز شما باید شکل اون سربازا شی رو دستگاه کلیک راست کنی اون شماره هارو بزنی تا غیر فعال بشه.نقل قول:
یه عکس تمام قد مثل عکسای الطیر توی AC نداره این الکس ؟نقل قول:
من 100 بار این مرحله رو رفتمنقل قول:
عزیز به جای بدگویی از بازی ( تو این تاپیک چندین گیمر حرفه ای از بازی تعریف کردن) شما سوالتو بپرس.عزیز شما باید شکل اون سربازا شی رو دستگاه کلیک راست کنی اون شماره هارو بزنی تا غیر فعال بشه.
بعد از اینکه راست کلیک رو میزنم اون شماره رو هم زدم ولی انگار نه انگار دوباره ثانیه شمار 0 شده و اژیر صداش دراومده
در ضمن همینجا از خدای امون بخاطراین گناه بزرگی که مرتکب شدم طلب مغفرت میکنم(گناه بزرگم هم همون توهین به بازی بود)
خواهش می کنم عزیز.پس احتمالا بازی ایراد داره.نقل قول:
سیو گیم کامل بازی :
مسیر:کد:http://www.justupit.com/get.php?id=1645b1c772d5044f75b8c73a865f89b9
C:\Users\user shoma\Documents\Prototype
نه ایراد از بازی نیستنقل قول:
خواهش می کنم عزیز.پس احتمالا بازی ایراد داره.
احتمالا یه قلقی داره که من رعایت نمیکنم
شما از سیو قبلیت برو ببین درست میشه؟؟نقل قول:
من هم 1 جا بود 1 ساخنمون hive رو میزدم بعد که میزدمش انگار نه انگار. علامتش همینجوری میموند.
از سیو قبلیم رفتم درست شد.
موافقم . واسه منم یه بار اینطور شد.فکر کنم همونطور که آقا مجید گفت اونطوری درست شه.نقل قول:
میشه یکی بگه وتی سوار هلی کوپتر شدیم چه کار باید کنیم؟؟؟؟من که نفهمیدم...
يه سوال دارم سيستم بازي كه چيزي نيست تازه سيستم من بالا تره ولي با اين وجود حركات الكس خيلي كنده و خيلي هم گير مي كنه لطفا كمكم كنيد
خوب اين كه كاري نداره انقدر كليك چپو ميزني تا پتركه:31::31::31::31:البته سوالت واضح نبود درست نفهميدمنقل قول:
آسونترین روش برای رسیدن به هلی کوپتر در حال پرواز به اینصورته که کلید TAB رو برای قفل کردن رو هلی کوپتر نگه دارین. قدرت WHIPFIST رو فعال کنین و کلید E رو بزنین.نقل قول:
در صورتی که سیستم شما برای اجرا بازی مناسب و درایور کارت گرافیک اپدیت باشه ولی ملاحظه میکنین که افت شدید فریم در بازی دارین, حتی در منوی بازی, و میبینین که با پایین اوردن تنظیمات گرافیکی هنوز هم این مشکل پابرجاست, به صورت زیر عمل کنین:نقل قول:
- وارد Device Manager بشین و سپس بخش Human Interface Devices رو انتخاب کنین.
- همه مورد به غیر از موس و کی بورد رو غیر فعال کنین.
چجوري ميشه game pad رو توي بازي فعال كرد؟؟
من game pad رو زدم به كامپيوتر رفتم تو بازي
اول بازي 1 پيغام داد كه وارد قسمت option - contoroller setup بشو
رفتم ولي نميشد موس و كيبورد رو به game pad يا joy stock تغيير داد
نقل قول:نقل قول:
ببینید الان تقریبا 50% بازی رو انجام دادم. رفتم dna یه خلبان رو گرفتم و تبدیل شدم به خلبان. یه هلیکوپتر روی زمین بود که سوتر شدم و بلندش کردم و پرواز کردم الان رسیدم به سه تا هدف که داخلشون چراغ سبز هست. این سه تا چه جوری از بین ببرم. همه بمبهایی رو که داشت روی یکیشون خالی کردم ولی هــــــــــیـــــــچـــــ ی نشده. حالا چه وکنیم؟؟
ببخشيد الان بازي نصب نيست بايد نصبش كنم بعدا امتحان ميكنم ولي اينا كه دسته هارو غير فعال ميكنه چه ربطي به گرافيك داره تو ضيح دهيد لطفانقل قول:
من اینجا گیر گردم.تو رو خدا جواب بدین.مردددددددددددددددددد ممممممممممممممممم
من که خودم عکسایی که گذاشتم و نمیتونم ببینم...به صورت کد گذاشتم...
کد:http://www.plunder.com/A-JPG-download-128997e684.htm
کد:http://www.plunder.com/-download-128997e684.htm
نقل قول:کلید TAB رو بزنین و روی یکی از دستگاه ها قفل کنین و بعد موس رو به به اروومی به روی یک دستگاه دیگه بکشونین که روی اون قفل کنه.نقل قول:
(فاصله تون با دستکاه ها باید زیاد باشه)
نمیتونم توضیح بدم... در فروم اکتیویژن به این مورد اشاره شده بود که اینجا عنوان کردم. (دلیلش و ارتباطش عنوان نشده بود)نقل قول:
ویرایش: یکی از دوستان همین مشکل در این بازی رو داشت که به این صورت برطرف شد.
سيستم مورد نيازشو بذاريد شايد من اشتباه كردم سيستمم پاييينه حداكثرشو بنويسيد لطفا
این بازی سیستم بالایی نمی خواد فقط در بعضی از نسخه ها باگ زیادی داره.نقل قول:
Prototype :
* Windows® XP (with Service Pack 3) and DirectX® 9.0c or (Windows Vista® with Service Pack 2)
* 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*
* Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
* 1 GB of RAM for Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems
* 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file