سلام دوستان
من يه لپ تاپ مدل وایو vgn-fz240eb دارم ميخوام روش ويندوزxp نصب كنم ولي درايورشو ندارم ميشه كمكم كنيد من چيكار كنم
Printable View
سلام دوستان
من يه لپ تاپ مدل وایو vgn-fz240eb دارم ميخوام روش ويندوزxp نصب كنم ولي درايورشو ندارم ميشه كمكم كنيد من چيكار كنم
سلام دوستان
یا باید دانلود کنی یا بخری راه دیگه هم ندارینقل قول:
نصف اینجا در مورد سونی زدیم ... بدون خوندن مطالب چرا پست میزنید ؟ :13:نقل قول:
در ضمن من اگر کاربری باشه که بخاطر سریعتر جوب گرفتن پست تکراری بده دیگه اصلا راهنمایی اش نمیکنم :41:
جواب نده خوب:d
:8::8:با سلام خدمت دوستان عزیز در اول تقاضا دارم تاپ ها رو بخونین بعد اگر به مقصودتون نرسیدین یه تاپ جدید بزنین تا از ازدیاد بیجای تاپ ها جلو گیری شه:46:
:8::8:من درایور فینگر پرینت دستگاه sony nr 490 رو می خواستم که البته فکر نکنم با بقیه مدل های sony فرقی داشته باشه :10::10:
مرسی سهیل جان البته مدیریت اونها رو قفل و یا حذف میکنه و به تاپیک مقصد راهنمایی شون میکنهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز در اول تقاضا دارم تاپ ها رو بخونین بعد اگر به مقصودتون نرسیدین یه تاپ جدید بزنین تا از ازدیاد بیجای تاپ ها جلو گیری شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من درایور فینگر پرینت دستگاه sony nr 490 رو می خواستم که البته فکر نکنم با بقیه مدل های sony فرقی داشته باشه
مدل NR که اصلا فینگرپرینت نداره !!! ، غیر از این که با app ها و sony shared library درایور نصب بشه :
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNNR490ET®ion_id=1
اما میتونی از درایور مشابه اش برای ویستا هوم پریمیوم سری CR استفاده کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم جواب بده و مشکلی نداشته باشی
مرسی سهیل جان البته مدیریت اونها رو قفل و یا حذف میکنه و به تاپیک مقصد راهنمایی شون میکنهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز در اول تقاضا دارم تاپ ها رو بخونین بعد اگر به مقصودتون نرسیدین یه تاپ جدید بزنین تا از ازدیاد بیجای تاپ ها جلو گیری شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من درایور فینگر پرینت دستگاه sony nr 490 رو می خواستم که البته فکر نکنم با بقیه مدل های sony فرقی داشته باشه
مدل NR که اصلا فینگرپرینت نداره !!! ، غیر از این که با app ها و sony shared library درایور نصب بشه :
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNNR490ET®ion_id=1
اما میتونی از درایور مشابه اش برای ویستا هوم پریمیوم سری CR استفاده کنی :
فکر کنم جواب بده و مشکلی نداشته باشی
:8::8:در اول شرمنده حواسم نبود مدل cr490 بود بعدش دستت درد نکنه دانلود کردم ولی تو XP جواب نداد در واقع من درایور Biometric Coprocessor رو می خوام و چون فقط فینگر نصب نیست فکر کنم اون باشه مرسی:10::10:
آها برای XP میخوای ؟
ببین یه سورس بهت میدم باید کمی توش بگردی برای سری مشابه CR ... توی تاپیک درخواست درایور (همینجا) یه لینک سونی آسیا گذاشته بودم ، اگر مدل آسیا مشابه داشت درایورش رو هم برای XP 100 درصد بگیری :
کد:http://www.sony-drivers.com/
یه سر هم بزن خود سایت سونی esupport برای دانلود درایورها چون سری SZ همین FP رو دارند و قابلیت نصب XP بهمراه درایورها رو داره
ممکنه بتونی پیدا کنی در درایورهای سیستم عامل دومش : XP
:8::8:مدلش فرقی نداره مال هر مدلی باشه نسبش می کنم فقط اون چیه :10::10:
فکر کنم این درایور جواب بده ... تست کن :
UPEK® TouchChip® Fingerprint Coprocessor, Version 1.9.2.101 for Microsoft® Windows® XP Operating System - Installs Windows XP compatible driver.
پیشنهاد میدم اگر پکیج راه افتاد و زد که مربوط به لپ تاپ شما نیست با یک برنامه مثل winrar آن را بازگشایی و اطلاعات و فاقیل های درایور داخلش رو ازش بکشید بیرونکد:ftp://download.sony.com/US/pc/UPDFPD-13907800-US.EXE
ابن لينك دانلود برا driver كارت شبكه شماست.
اگه بازم مشكلي بود به من email كنيد.
کد:http://www.marvell.com/drivers/upload/SetupYukonWin_5X6E_v9.12.4.3.zip
سلام
من ویندوز اکس پی زدم رو لب تابم و همه درایورهاش رو گیر آوردم نصب کردم و ... " ولی تو قسمت Device Manager یه چیزی رو نشناخته که اسمش هست SM Bus Controller . میخوام بدونم این چیه که هنوز نشناخته ؟ و اگه ممکنه درایورش رو بزارید ممنون میشم .
چيز مهمي نيست.
توي لب تاپ نشناختن ms يك چيز بديهيه.
نقل قول:
مخفف Systems Management Bus controller هست ... برای نصب این درایور نیاز به intel inf utility دارید و می تونید با توجه به چیپست اینتل مادربرد فونیکس لپ تاپتون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایورش رو دانلود و نصب کنید
درایورش با این نام شناخته میشه :
INF Update Utility
INFINST.EXE
و به نسخه سیستم عاملتون دقت کنید
بهتره بگیم جماعت ایرانی هیچی از کامپیوتر سرشون نمیشه و بلد نیستند درایورها رو کامل نصب کنندنقل قول:
چيز مهمي نيست.
توي لب تاپ نشناختن ms يك چيز بديهيه.
موفق باشید
به چیز اینجا نوشته بودم بعد مشکلم حل شد اومدم پاکش کردم:thumbsup:
سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم.
آقای رجیستر راستش من رفتم تو سایت اینتل که درایور چیپست لب تابم رو دانلود کنم ولی چیزی سر در نیاوردم.
لب تاب من LG هستش . مادر بوردش رو هم همونطور که گفتید Phonix هست . حالا من نمیدونم مدل چیپست چیه که درایورش رو پیدا کنم . آقا اگه اشکالی نداره شما لینک صفحه دانلود رو از سایت اینتل پیدا کنید واسم بزارید تا من دانلود کنم خیلی ممنون میشم اگه این کار رو بکنید . درایورش رو واسه XP میخوام.
مدل لب تاب من R405-A.CPS2E1 هست.
و اختصاصی نوت بوک ها ( باید از سری تولیدی که یا 915 یا 945 یا 965 هست مطلع شوید از مشخصات ریز دستگاه و مادربرد ):
فکر کنم کاملتر از این نباشه
سلام من یه 2855 اچ پی دارم درایورای dv2000t CTO براش دانلود کردم (برای اکس پی) ولی بهش نخورد میخواستم ببینم از کجا میتونم سی دی درایوراشو بخرم اصلا هستش اگه هست قیمتش چنده؟
پیشاپیش از همکاری وراهنماییتون متشکرم
کارت صدای مدل n370e برای xp رو با استفاده از لینک شما دوستان دانلود کردم ولی با وجود عدم خطا هنگام نصب بازم کارت صدا نصب نمی شه ، نمی دونم چرا این مدل اسمش کمه ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
من درایور xp و ويستا 32 بيت بلوتوث لپ تاپ (dell 6400 model MM061 (inispiron رو می خوام
با تشکر
ریجستر عزیز لطف کن و به ابن سوالات من جواب بده.
بعد از نصب Xp لبتاپم ( Vaio vgn n230 ) دیگه مانیتور خارجی رو ساپورت نمی کنه و دیگه ویدئو پروژکتور رو نمیشه ازش استفاده کرد . دلیلش و راه حلش رو مرحمت کن.
کلیدهای ترکیبی Fn رو هم نمیتونم استفاده کنم . (راه حل این رو هم بگو)
با تشکر
شما به درایور microsoft UAA bus driver برای XP نیاز دارید ... با یک سرچ کوچیک توی تمام سایت ها و خود مایکروسافت هم پیداش میکنیدنقل قول:
اول باید این نصب بشه و بعد کارت صدا
از خود سایت دل با زدن سرویس تگ زیر لپ تاپ یا انتخاب مدل در لیست دانلود کن :نقل قول:
با سلام
من یه لپ تاپ sony VGN-SZ480 دارم که درایو dvd ram نمیشناسه یک بار unistall کردم دوباره scan کردم میشناسه ولی میگه نصب نیست
مدل matshita dvd-ram uj-852s ata device
ممنون میشم کمکم کنید....
دوست عزیز فکر کنم شما فارسی عمومی( 3 واحد) رو هنوز پاس نکردی :46:نقل قول:
محمد جان یا همون رجیستر خودمون داره لطف میکنه به همه ما کمک میکنه ، شما با کلمات امری نیاز به کمک می کنید !! عجب زمونه ای شده ها :42:
سلام
من یک Toshiba Tecra A9 9015 خریدم ویندوزی که روی نوت بوک بود XP Pro بود که خیچ مشکلی نداشت که نسخه پشتیبانی اون رو هم دارم می خواستم ویندوز XP رو با ویستا عوض کنم یه ریکاوری ویستا که برای مدل های دیگه Tecra بود پیدا کردم زمانی که ریکاوری رو روی سیستم نسب کردم با درایور های سیستم به مشکل خوردم سایت توشیبا هم مدل Tecra A9 9015 رو برای ویستا ساپورت نمی کنه می شه این مشکل رو حل کرد و ویندوز ویستا رو با تمام درایور هاش روی این مدل نسب کرد.
برنامه ای وجود داره که خودش درایور های قدیمی رو به تور کامل حذف کنه و درایور های جدید رو جایگزین کنه سایت توشیبا تعدادی درایور برای این مدل داده که برای ویستا هستن ولی وقتی این درایور ها رو نسب می کنی جایگزین درایور های قبلی نمی شن و مشکل سیستم حل نمی شه
توی بایوس setup چک کن ببین میشناسه ؟ اگر شناخت باید ویندوز ریکاوری بشه احتمالا برنامه ای نصب کردی و مانع راه اندازی اش میشهنقل قول:
:8::8:با سلام خسته نباشید driver wlan realtek برای دتگاه توشیبا رو می خواستم برای xp:10::10:
سلام
لطف ميكنيد آدرس مجموعه درايورهاي Vaio vgn-nr110e ، براي ويندوزهاي Vista و Xp رو بدين ؟!
ممنون
با سلام: من درایورهای لب تاب توشیبا مدل A200 Ch7 را میخواستم اگر امکان دارد آدرس سایت مورد نظر را هم در اختیار من بگزارید خیلی ممنون میشوم .با تشکر
برای توشیبا و سونی وایوو (درایورهای ویستا - Xp ) راهنمایی کامل قرار داده شده در صفحات قبلی ... با کمی جستجو پیدا کنید و یا یکی از کاربران لطف کنه اگر لینک پست ها رو داره اینجا درج کنه
چه جوری میشه چک کرد میشه آدرس بدی بهم راستش یادم رفته :31:نقل قول:
در بخش boot order میتونید چک کنید ببینید وجود داره ؟
لپ تاب من در قسمت لامپ هاي مربوط به شارژش و هارد و پاورش يك لامپ هم داره كه شبيه دكمه بلتوث موبايله. لپ تاپ من d6oo latitude dell است. مي خواستم بدونم كه آيا اين مدل بلوتوث داره يا نه. و اگه داره چطور فعال ميشه.
دوستان كسي جواب سوال منو نمي دونه؟
سلام
من درایور بلوتوث dell d830 رو می خواستم .
هر جا گشتم درایور تکی بلوتوث را پیدا نکردم .
فقط تاکید میکنم که خود درایور بلوتوث رو میخوام ... نه wirless که توش درایور network هم هست
با تشکر
ببخشید شرمنده میشه پله پله بهم آدرس بدید کجا برم بعد چه جوری ببینم چی نیست؟؟:2:نقل قول:
منم لپ تاپ توشیبا دارم و وقتی میخوام با پی سی سوئیت با بلو توث به موبایل وصل بشم می گه درایور بلوتوث مشکل داره.
هر کی می تونه درایورشو بذاره.:10: