:27:آخ که چه حالی کردم من...میلان که اوت شد
این رئال و بارسلونم حذف شن دیگه آخرشه!!!
فردا که رئال حذفه میمونه بارسا...
Printable View
:27:آخ که چه حالی کردم من...میلان که اوت شد
این رئال و بارسلونم حذف شن دیگه آخرشه!!!
فردا که رئال حذفه میمونه بارسا...
با بارسلون چی کار داری رفیق؟:20:
ولی جای بایرن خالیه:41:
سلام به همه
با این باخت هیچ چیز از ارزش های میلان کم نمیشه تازه اتفاق خاصی نیافتاده همه تیمها یه روز خوب دارن و یه روز بد که از شانس آرسنال میلان در روزهای بدش به سر می بره ...
توجیه باخت نیست :
ولی حق بدین اگه تیمی تهت فشار هوادارانش برای گل زدن باشه و دارو مسابقه در 2 دقیقه 3 اشتباه فاحش داشته باشه که حتی Kaka" رو با اون حرکات مواجه کنه دیگه روحیه ای برای ادامه بازی نداره و باید هم میانه میدان رو خالی کنه تا از اون فاصله گل بخوره
پس همگی بگین توپ تانک فشفشه ....
در آخر بازم میگم سلطه ما بر لیگ های اروپایی همچنان ادامه داره
ولی حیف که هر تیمی قهرمان میشه آبروی اروپا رو در برابر تیمهای آمریکایی می بره ( حداقل تاریخ این رو به صراحت نشون میده)
اون 15 تا رای هم برای ما می مونه
تا پیام های بعدی ...
راستی
فوروزا میلان
ACMILAN
میلان فاجعس. ارسنال خوش شانس و تیم ضد حمله ها.
بارسا و منچستر عشق!!
سلام به همه ی برو بچز...
مثل روز روشن بود که میلان حذف میشه.
چرا؟ به چند دلیل:
1- تیمی که تو لیگ بحران داره یعنی نمیتونه خوب بازی کنه (علی الخصوص توی ورزشگاه خانگی) معلومه که تو لیگ قهرمانان هم نمیتونه تو خونه خوب بازی کنه.(حالا هی بگید لیگ قهرمانان فرق میکنه و میلان تو لیگ قهرمانان ال میکنه و بل میکنه.(البته به قول بچه ها به من ربطی نداره.))
2- تیمی که میانگین سنی ترکیب اصلیش بالای 32 ساله ( تازه با وجود پاتو) معلومه که نمیتونه نود دقیقه پا به پای آرسنالیهای جوون بدوه.(حالا هی تجربه لیگ قهرمانانتون رو به رخ بقیه بکشید.(بازم به من ربطی نداره.))
3- ارزش بازیکن ها اونطوری که باید ارزیابی بشه نمیشه.مثلا اگه از 10 نفر بپرسی بهترین و تاثیر گذار ترین بازیکن میلان کیه؟درجواب 7 نفرشون میگن کاکا....2 نفرشون میگن پیرلو و ممکنه یه نفر هم بگه مالدینی.اما اگه از یه کارشناس حرفه ای بپرسی 100% میگه سیدورف.یه بازی نبود اینجوری حذف شدین در حالی که بقیه ستاره هاتون هم بودن.
تا بعد...
تبريك
تبريك
من ديشب فقط نيمه اول بازي آرسنال ديدم
مثل اينكه برده
تبريك به آرسناليها
only fc arsenal
اینو ولش کن باز کدوم ادم .... اومده و به میلان رای داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا حافظ ميلان(پيرمرد ها:27:)!!!!!!!!:2:
وشايد خدا حافظ آنجلوتي!!!!!!!
و اينجا ست كه بايد گفت بايد ونگر رو طلا گرفت
اقايون ميلاني تا قبل از بازي ميكفتن اين واضحه كه ميلان ميبره ولي حالا همشون تنها توجيهشون اينه كه ميلان واضح بود كه ميبازه!!
اقايون سوال:
دروازه بان ارسنال در بازي با اث ميلان كي بود؟لمن بود يا المونيا؟دروازه بان دوم ارسنال كي بود؟
از اخرين وضعيت ادواردو خبري داريد؟؟
ما نگفتیم واضه بود میبازه... گفتیم که در برابر تیم اول لیگ برتر انتظار معجزه نداشتیم.نقل قول:
قبل بازی هم مگه میشه کری نخوند.
میلان چی شد ؟
سولاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااخ شد!
میلان سوراخ!
آرسنال هورا!
پس چی شد اون کل کل کردنتون!
لال شدید؟
دنیا و فابرگاس!
سلطان بازی بود فابرگاس!
فکر کردین منچستره ؟ 3تا بخوره بره؟
این آرسناله توپ چی ها سنسیرو رو به آتیش کشیدن!
دیشب از خوشحالی نمی دونستم چیکار کنم تا صبح خوابم نبرد
ادواردو از بیمارستان مرخص شده و دوران نقاهت رو طی مکنه!
در مورد دروازه بانهاي ديشب ارسنال هم لطفا جواب سوالم رو بديد!
در مورد دروازه بانهاي ديشب ارسنال هم لطفا جواب سوالم رو بديد!
معلوم شد که امسال بیخودی بهترین بازیکن اروپا رو به کاکا دادن حق مسی ورونالدو رو خوردن
کم کم تیمهای ایتالیایی دارن حذف میشن بعد دوباره میان میگن بهترین لیگ جهانه
عزيز جان با يه بازي بازيکن رو انتخاب نکردن که شما اينجوري ميگي
به نظر من هم آدم نباید بی انصاف باشه این که کاکا بهترین بازیکن شد حقش بود امسال هم حق مسیه:20:
زیاد شلوغش نکنید مگه ارسنال چند تا موقعیت داشت؟(تا قبل از گل ) مگه چطوری گل زد ؟(با یه شوت خیلی شانسی) مگه اشتباهات داوری تاثیر نداشت(هر وقت کاکا میخواست کاری کنه داور خطاش رو میگرفت)
برید دنبال کارتون این تیمای انگلیسی باید برن گل بازی کنند
بهترین لیگ هنوز لیگ ایتالیا هست(قابل توجه momkhbpsp)
ارسنال هیچم حقش نبود این خیابانی هم عد بازی طبق روال که از تیم برنده تعریف میکنه چرت وپرت تحویل داد
من خیلی نارحت شده اما هنوز اینتر کبیر ورم هستند امیدوارم اونا بتونن انتقام میللان رو بگیرن
در پایان تیم تیم های سری A (مخصوصا اینتر - میلان و رم)
لیگ فقط سریA
ملی هم فقط ایتالیا
pmg_acmilan جون شما هم ناراحت نباش خودمون به امید خدا حالشون رو میگیرم اگه البته دوباره نرن داور رو بخرن مثل بازی رفت اینتر لیورپول یا همین بازی دیشب
تا الان چلسي - رم - شالکه اومدن بالا
تا الان چلسي - رم - شالکه اومدن بالا
تا الان دقيقه 62 : چلسي - رم - شالکه اومدن بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال 1 رم 1 دقيقه : 73
منم حرف شمارو قبول دارمنقل قول:
mrmmnb جان واقعا اشتباهات داوري زياد بوده و حق تيمهاي ميلاني رو تا به حال خوردن.:41:
هي ويوا رما...ما هم اومديم بالا رئال رو تركونديم...اون داوره خر يك افسايد 1 متري رو نگرفت وگرنه...
ايشالا مي خوريم به فنرباغچه
آبروي ايتاليا دست رمه و بس..رئال رو برديم بقيه رو هم مي بريم
رئال هم ترکید
رم 2 _ رئال 1
چلسی 3 _ الپیاکو 0
شالکه هم بازیش کشیده پنالتی
اون 18 راء رو چکارش کنیم :27::27::27:
آخه 18 تا راي چي رو مي خواد نشون بده؟
مهم اينه كه رم زد رئال رو اونم با اقتدار...تازه گل آفسايدم زدند كه اشكال نداره اونم
ويوا رما
نقل قول:
این که رم عالی بود هیچ شکی توش نیست منم به عنوان یه بارسایی خیلی حال کردم ولی گمون نمی کنم رم مرحله بعد بتونه کاری بکنه مخصوصا اگه به یه تیم قوی بخوره
من از وقتي رم ايران رو 7 - 1 برد طرفدار رم شدم...
به نظرم جز منچستر و بارسلون تيمي جلوش نميتونه وايسه حتي آرسنال و چلسي
اون دهن گشادتو میبندی یا این که خودم دست به کار بشمنقل قول:
همه توی بازی دیدن که داور چقدر بد کار می کرد
حالا آرسنال را هم توی مرحله های بعد می بینیم
اینو دارم به همه میگم که بدونید میلان سرور همه تیمهاست و با این باخت هیچی از ارزشهای میلان کم نشد
میلان به مربی خودش باخت و به تاکتیک غلط اون
فصل بعد می بینیمتون
FORZA MILAN
یعنی انقد فشار اومد بهت. این کلمات رو به کار بردینقل قول:
عزیز آرسنال تو هردو بازی کاملا سر بود. اینو حتی طرفدارای میلان هم قبول دارن برو چند صفحه قبل ببین
من خودم طرفدار آرسنال هم نیستم .
بعد تو اسمت فاشیست آواتورت فاشیست چرا طرفدار میلانی:31:
بیا تو کار آلمان و بایرن:5: