[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر و پیشنهاد یادتون نره
Printable View
دوست من لب دختر رو خوب کار نکردی خودت توجه کن میفهمی از خط زده بیرون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط elahe mahyari
دوستان میشه یه منظره رو این طوری کنید !؟
البته به دو رنگ مختلف لطفا /
كسي از اين عكس دختر خانم بزرگش را داره ؟
دوستان كسي مي تونه منظره رو هم رنگ كنه اگر مي تونه لطفا به دو رنگ مختلف رنگ كنه .
کسی درباره عکس هایی که من رنگی کردم نظر داشت ؟
کدومش بهتره ؟
اوني كه چادرش صورتي رنگه بهتر از بقيه است
ممنون بهروز
سلام
من هم روی یکی از عکس ها کار کردم :
ببخشید برنامه ای نیست غیر از فوتو شاپ که این کار رو خودش هوشمندانه انجام بده؟
ممنون
هست تو بخش معرفی نرم افزار یه برنامه بود که مخصوص این کاره اگه جستج. کنید پیدا میکنید
به فرمايش جناب شاهين اولين نمونه کارم رو که البته اولين عکسي بود که رنگي کردم و خودم ازش راضي نيستم ميذارم شايد بدتون نيومد ، بعداً کارهاي ديگه رو هم ميذارم که از اين بهتر هستن
اصلي
کار من
اينم لينک سايز بزرگترش شايد خواستيد ببينيد
با سلام خدمت شاهين كينگ
ميخواستم بدونم نميشه از عكس سياه و سفيد سه نسخه تهيه كرد يعني سه لايه و به اولي رنگ قرمز داد و به دومي رنگ سبز و به سومي رنگ آبي سپس اي سه لايه رو يه جوري روهم قرار داد تا تصوير رنگي بشه ؟ من تا اينجا پيش رفتم ولي همين يه جوري شو موندم .
سلامنقل قول:
اگر منظورتون اینه که با این روش میشه اتوماتیک و با چند ترفند عکس رو رنگی کردن به صورت طبیعی . خیر
بنده که همچین چیزی نه شنیدم و نه خوندم .
البته با تغییر در Mode لایه ها میشه عکس رو رنگ و وا رنگ کرد . ولی اونی که تو ذهن شما هست نه . نمیشه .
قربانت : شاهین :)
ولی اگه میشد اینکار رو کرد خیلی جالب میشد !!!! عجب کار خفنیه !!!!
اينم يه کار ديگه که روتوش و رنگي شده ، ميدونم خوب نشده ولي شما به استادي خودتون ببخشاييد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم با رنگ نخودي و متعادل
اينم عکس يه ماشين که من فقط رنگش رو تغيير دادم و بازم ميدونم که خوب نشده و شما اساتيد جسارت من شاگرد رو خواهيد بخشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عالی شدن مخصوصا تغییر رنگ ماشین ( مشکلی توی تغیییر رنگ ماشین ندیدم . حسابی ذره بینی کار کردی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما عکس اون خانوم : باز هم مشکل همیشگی رنگ پوست که اکثر دوستان و حتی بنده هم با اون مشکل دارم . یه خورده قرمزش تنده . البته ممکنه رنگ پوست واقعی این خانوم همین باشه ولی وقتی در کنار عکس سیاه و سفیدش قرار میگیره . تندی رنگ پوست آزار دهندست .
تنها راه تمرین در زمینه تغییر رنگ پوست
شما یک تصویر رنگی رو سیاه و سفید کنید - عکس رنگی ( اصلی ) رو در یه گوشه از تصویر باز بزارین و روی عکس سیاه وسفید شده کار کنین و سعی کنین که مثل اون در بیاد .
این تمرین رو بار ها و بارها و در محیطها و فضاهای گوناگون امتحان و تمرین کنین . ( مثلا تصویر یک کودک در محیط باز و در طبیعت . با نوع تابش نور و تمرین روی عکس کودکی دیگر در محیطی بسته مثل اتاق و ... )
قربانتان : شاهین
مرسي جناب استاد شاهين عزيز
من از اون خانم 2 تا نمونه دارم که يکيش روشنتر و مايل به نخودي هستش ولي به نظرم رنگ پريده اومد اين بود که اين رو گذاشتم ، بيشتر خوشم مياد روتوش و ترميم انجام بدم و رنگ ماشينها رو عوض کنم ، بازم از اين مبتدي کار خواهيد ديد
شايد به اين دليل بيشتر روي روتوش و ترميم حساسم که مدتي کارم اين بود
__________________________________________________ __________________________
جناب استاد شاهين عزيز ، عکس نخودي اون خانم رو هم گذاشتم ببينيد چطوره
سلام جناب استاد شاهين عزيز ، اگه ميشه توي تاپيکتون کارهايي که مثل اون ماشين رنگشون رو تغيير دادم بذارم ، ديدم اعتراضي نکردين که چرا فقط سياه و سفيد رنگي شده نذاشتم گفتم احتمالاً اشکالي نداشته باشه ، جايي جز اينجا براشون سراغ ندارم ، اگه ok بود بفرماييد تا کارهاي ديگه رو هم بذارم ، لطف بفرماييد يه سري هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم بزنيد ، اينجا فقط تصاوير رنگي شده رو ميذارم ولي اونجا هر چي که بتونم ، ممنون از لطف و زحماتتون.
عکس يه هواپيماي جنگي که فقط رنگش رو عوض کردم و نوشته پايينش رو برداشتم ، کار تميزي نشده ببخشاييد ، جالب اينجاست که dpi عکس اصلي 1 بود ، ميتونين از ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون رو بردارين و خودتون چک کنيد تا باورتون بشه ، من که تا حالا عکسي با dpi 1 نديده بودم
سلام من هم به جمع أمدم
آقایون همه خسته نباشید.
آقا شاهین دست شما درد نکنه واقعن حال کردم. عکس زیر هم که سیاه سفید بود به رنگی تبدیل کردم .
البته وقتی کار تموم شد باورم نمی شد که خودم این عکس را رنگی کردم.
کار چطور است ؟
سلام جناب استاد شاهين عزيز ، يه پيغام براتون فرستاده بودم و درخواستي داشتم اما شما توجهي نفرمودين قربان ، من منتظر جوابتون بودم که ميشه اينجا باز هم کار تغيير رنگ داده شده بذارم يا نه اما بازم التفات نفرمودين ، به هر حال چون جوابتون رو نميدونم کار ديگه اي نميذارم ، بازم منتظر جوابتون ميمونم و در صورتيکه منفي باشه اون ماشين و هواپيما رو پاک ميکنم و فقط رنگي شده ها رو ميذارم باشن
ممنون از جناب استاد شاهين گل گلاب که اجازه دادن براي کارهاي تغيير رنگ داده شده هم اينجا پست بزنم
رنگ اين اتوبوس رو از طوسي که رنگ مرده به حساب مياد به زرد تغيير دادم بهتره مريض باشه تا مرده نه؟
باور کنيد که من چند بار پيکان بنفش ديدم ، آخرين بار همين اواخر ديماه بود داشتم ميرفتم شهرک شهرداري دم در سايپا يه وانت پيکان دقيقاً به همين رنگ ديدم ، ميدونم رنگ جالبي نيست ولي من تا چيزي رو نبينم سعي در شبيه سازيش نميکنم
وقتي بچه بودم گاهي ما رو به پارک ارم ميبردن ، يادمه يه موزه ماشين هم اونجا بود که 2 تا لامبورگيني مال محمد رضا شاه رو هم توش گذاشته بودن که همرنگ ماشينهاي پايين بودن ، نميدونم چرا توي ذهنم مونده ، شايد چون اون موقع ماشينهاي خيلي با کلاس و گروني بنظرم اومدن توي ذهنم نقش بستن البته هنوز هم لامبورگيني رو يه ماشين تاپ ميدونم بخصوص که چند سال پيش تو دروازه دولت اصفهان يه مشکيش رو ديدم ، نميدونم اون 2تا الان هم اونجا هستن يا نه آخه نزديک به 20 سال ميشه پارک ارم نرفتم ، اين ماشين اصليش قرمز بود و من جهت تکميل يه سبز لجني هم بهش اضافه کردم تا مثل اون لامبورگينيها که ديدم بشن
بنظرم خيلي حيف بود اين طفل معصوم که به اين نازي خوابيده سياه و سفيد بمونه ، اينو گذاشتم يه وقت نگين اينا که همش تغيير رنگ بود پس رنگي شده کجاست
WOW
GoldenDragon جان
دستت درد نكنه و خسته نباشي
خيلي زيبا هستن
اين تغيير رنگها هم اگه فقط مهم همون تغيير رنگ باشه كه حرفي باقي نميمونه
اما تو بعضياشون رنگها خوب انتخاب نشده (يا بهتر بگم ميشد رنگ بهتري رو جايگزين كرد)
مرسي Amin جان
عرض شود که شما درست ميگي و رنگ بعضيهاش جالب نيست ولي من براي اکثر اونها دليل انتخاب رنگ رو توضيح دادم ، ميدونم خوب نيستن ولي خب چيکار کنم سليقه منم اينجوريه نازنين
البته فتوشاپ 9 يك ابزار براي رنگي كردن عكس ها گذاشته
اون رو ديديد؟
سلامنقل قول:
میثم جان خیلی عالی شده ، رنگ پوست رو خیلی ماهرانه در آوردی ، فقط تنها مشکلش قرمزی بیش از حد بین فرق این خانومه . اگر از قرمزی فرق موی این خانوم کم کنی طبیعی تر میشه . نه ؟؟ :rolleye:
موفق باشی
قربانت شاهین ;)
آقایون شرمنده! من زیاد علاقه ای به Photoshop کار کردن ندارم! فقط یه خواهش از اساتید دارم! من 2تا عکس سیاه و سفید قدیمی دارم که میخوام اینارو یکی برام رنگی کنه اگه زحمتی نیست... یه تمرینی هم هست :D
اینم لینکاش:
1-
2-
سلام
منم یکیشو انتخواب کردمو رفتم رنگیش کردم
فقط فوهش ندین چون خودم میدونم تازه کارم. فقط خواستم فعالیت داشته باشم D:
سلام.نقل قول:
دوست عزيز زیبا شده ولی بیشتر می تونستی روی قسمتهای پیراهن ، لبها ، و چشمها کار کنی.
ولی اگه واقعا تازه کار باشی . خیلی خوب درست کردی. دمت گرم :10:
سلام. آقا مرسی خیلی خوب شده دستت دردنکنه! :10:نقل قول:
کسی هست که اون یکیم رنگی کنه ؟ :11:
pspgames جان من تصویر دوم را برات رنگی کردم.
رنگی کردن اون عکس خیلی مشکل بود ولی خلاصه داداشت این کارو کرد (بعد از 1 ساعت)
امیدوارم تصویر درست رنگی شده باشه و مشکل خاصی نداشته باشه
موفق باشید
لینک تصویر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. آقا مرسی هردوش عالی شدن! خیلی زحمتتون دادم...
من هم داشتم سعی میکردم که یه عکس سیاه و سفید رو رنگی کنم ولی اصلا نمیشد! رنگ لباس رو میخواستم به رنگ قهوه ای در بیارم و رنگ موهارو خرمایی و صورت و دستاروهم رنگ عادی! اما هرچی زور زدم رنگا اونجور که میخواستم در نمیومد و خیلی مصنوعی میشد!!!!
اینم عکس که من سعی کردم رنگیش کنم! ببینید چه گندی زدم :D
اینم سیاه و سفیدش:
این هم ساخت خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]