باسلام
شبکه باسه کامپیوتردارم که باهاب کامپیوترهاراشبکه کردم یکی ازکامپیوترهاسروراست(که دوکارت شبکه یکی on board ودیگری external دارد) می خواهم IP VALID راروی کارت شبکه ست کنم تابتوانندبه کامپیوترمن ریموت شوند
ممنون اگرراهنمایی کنید:41:
Printable View
باسلام
شبکه باسه کامپیوتردارم که باهاب کامپیوترهاراشبکه کردم یکی ازکامپیوترهاسروراست(که دوکارت شبکه یکی on board ودیگری external دارد) می خواهم IP VALID راروی کارت شبکه ست کنم تابتوانندبه کامپیوترمن ریموت شوند
ممنون اگرراهنمایی کنید:41:
من که تصویری ندیدم!
سلام به همگی
دوستان من یک دونه wlan usb دارم..:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کاری میتونم باهاش بکنم!!؟
راستی یک روتر am602 هم دارم..
اين قطعه رو چند خريدي ؟نقل قول:
دوستان لطفا به اين سوال جواب بدين سوال من هم هست البته مودم من sy602 هست
چطوری میشه یک ip و port رو توی شبکه lan ست کرد به طوری که تمام دستگاه های متصل به اون شبکه از اون استفاده کنن منظورم اینطوریه که مثلا نرم افزارهایی که مثل ultra surf که یه ip و port رو مثلا توی IE ست میکنن رو کاری کنیم که این برای تمام دستگاههایی که از طریق لن به کامپیوتر وصل هستن و اینترنت adsl برای همه شیر شده , اونها هم از خدمات ارزنده ultra surf استفاده کنن (ببینین اون وسیله ها کامپیوتر نیستن که بشه ultra رو روشون نصب کرد)
نقل قول:
خیلی کارهایکیش ایجادشبکه است بینن لپ تاپ وکامپیوترت است
جواب سوال مارو کسی بلد نیست؟
کانکشنت شیر کن وUltraserf را درکامپیوترسروراجراکن:2:نقل قول:
ببخشید دوستان جایی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم, در هر صورت ببخشید.
من کامپیوتر خودم را سرور کردم و یه سایت توش راه اندازی کردم. تا الان سایت کار می کنه و از هر جا می تونم بهش وصل بشم. مشکل اینجاست که وقتی "وی پی ان" را روشن میکنم دیگه نمیشه به سایت وصل شد.
کسی میتونه کمکم کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. با تشكر از مطالبتون، من احتياج دارم كه توي يه شبكه وايرلس-روتر ميزان استفاده هر كامپيوتر از اينترنت رو كنترل كنم. حال با توجه به اينكه تو شبكه سروري نيست، تو اين كار دچار مشكل شدم. اگه نرم افزار يا ترفندي سراغ دارين كه كمكم كنه لطفا راهنماييم كنيد! با تشكر
یه سوال اساسی دارم:
یه شبکه با 10 سیستم و یک سرور هستش که مودم ADSL بوسیله ی USB به سرور متصل شده.
کانکشن ADSL هم Bridge هستش و از طریق سرور اول باید Dial بشه تا اتصال برقرار بشه.
این ده سیستم میخوام همزمان با کانکت شدن سرور به اینترنت متصل بشن. یعنی هیچ نیازی به انجام تغییرات توی کلاینتها نباشه.
خلاصه کنم براتون یک گیم نت هستش که میخوام اینترنت توش Share باشه.
درضمن، مودم رو میشه از طریق LAN هم نصب کرد به هاب ولی هرکار میکنم از سرور پینگ نمیشه. با USB که وصل میکنم Ping میشه.
خواهشا توضیح بدین ممنون میشم.
سلام
من یه دستگاه wireless router با مارک d-link گرفتم
که عکسش اینا هستن
کد:http://www.vanlierde.ca/john/articles/MyInternetDoesntWork/html/graphics/di-624.jpg
===کد:http://www.vanlierde.ca/john/articles/MyInternetDoesntWork/html/graphics/di-624_back_annotated.jpg
یه مودم adsl هم دارم با مارک asus مدل am602
میخواهم بدونم چطوری میشه اینترنت رو به واسطه wireless router
در خانه پخش کرد برای مصارفی همچون موبایل و لپ تاپ
سلام
برنامه ای هست بتونم سرعت اونیکی کامپیوتر رو مدیریت کنم؟
وقتی در دو یا چند سیستم با هم شبکه شدن و یه پوشه رو شیر می کنم و طرف دیگه که تو شبکه هست می خواد به این پوشه دسترسی پیدا کنه خطا میده:
cannot access\\user در حالی که تمام محدودیت ها رو برداشتم
چرا؟
نقل قول:
چی شد؟ ؟
فایروال، آنتی ویروس چیزی ندارید ؟نقل قول:
لطفا سوال منم جواب بدين :
من يه مودم adsl دارم كه فقط روي xp نصب ميشه , خوب حالا من ميخوام از طريق نصب مودم روي كامبيوتري كه روش xp نصبه و شبكه كردن اون با كامبيوتري كه روش ويندوز 7 نصبه از اينترنت استفاده كنم . حالا يه نفر تنظيماتشو برام توضيح بده با تشكر .
يكي سوال ما رو جواب بده .
منظورتون از نصب میشه چیه؟نقل قول:
مودم تون چند تا پورت داره؟
سلام
ایکس پی هست و ویستا
فایل شیر می شه
توی نتورک شیرینگ هم نشانگر اینترنت شبکه فعال هست اما انگار اون یکی وصل نیست ؟ باید چه کنم
فایروال خاموش هست روی هر دو و تمام ای پی ها هم درست درج شده
کانکشن اینترنت هم شیر شده !
سرور ایکس پی و کلاین ویستا هست
مودم adsl از طريق usb به كامبيوتر وصل ميشه .
در کلاینت dns رو ست کنید به 4.2.2.4نقل قول:
خب شما درایور مودم تون رو روی xp نصب کنیدنقل قول:
بعد تنظیمات مودم تون رو روی PPPOE بذارید
بعد سیستم دیگه رو به مودم وصل کنید
حالا با روشن شدن مودم هر دو سیستم به اینترنت وصل میشن
نقل قول:
ببين خوب معلومه چون ويپن IP توتغييرمي ده مثلا مي شي آمريكايي دردنياي مجازي اگرمي حواي وي پن راراه اندازي كني بايدتنظيمات سرور رابراساس ان تنظيم كني (چون IP ;iكه باآن اين كارروكردي ديگه روسرورنيست )
حالا يه سوال چطوري ميشه Ip Valid روسرورست كردمن دراين مدت دنبال اين مطلب بودم شنيدم كه مي گن كه IP valid
اگركانكشت روPPOOE باشه خودش اتومات ست ميشه اين كارررا هم كردم درست نشد گفتن چون تنظيمات فايروالت مشكل داره نمي توني ستش كني (تنظيمات فايروال بخاطرنرم افزاري روي كامپيوترنصبه دردسترس من نيست )
درضمن اگربلدنبودي بگوكه خودت چطوري Ip روست كردي شايدكمكم كرد
ممنون
نقل قول:
نه
سیستم مقابل هم نداره
وقتي مودم من فقط با يه بورت يو اس بي به كامبيوتر وصل ميشه من جطور كامبيوتر ديكه رو بهش وصل كنم ?
خب شما جواب سوال منو ندادید که مودمتون چند پورته هست منم فکر کردم دو پورته هستنقل قول:
خوب پس در این صورت باید کانکشن اینترنت تون رو با کلیک راست کردن روش شیر کنید
بعد سیستم دیگه رو به کامپیوترتون وصل کنید
حتما باید توی سیستم دوم dns رو ست کنید
می تونید بذارید 4.2.2.4
میشه متن کامل ارور رو بنویسیدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان مهندسم
عرض کنم بنده امروز از یه شرکت آی اس پی اینترنت وایرلس گرفتم یعنی گیرنده رو رو پشت ساختمون نصب کردم ( گیرنده اش یه نانو استیشن 5 هست ) خلاصه کابل و همه چیز وصله و مشکلی هم نداره کانکشنش هم تو قسمت سیستم تری ویندوز هست و سند و رسیو هم داره ولی پیج باز نمی کنه اگه از دوستان یکی راهنماییم کنه ممنون میشم
با تشکر
نقل قول:
سلام.
وقتی می خوای سایتی رو ببینی ازت یوزر و پسورد می خواد ؟؟
از dhcp ای پی می گیری ؟؟
error چی می ده ؟؟
ip/gateway/subnet رو درست ست کردی ؟؟
رادیوت سیگنال داره ؟؟ جهتش درسته ؟؟
سلام من اینرتنت بیسیم دارم (وایرلس) که از نانو استیشن 2 استفاده میکنم من اینو به لب تاپ وصل میکنم خود لب تاب هم وایرلس داره که بفرسته برای سیستم دیگه ولی یه جای کار من میلنگه اونم اینه که من کانکشن ندارم و من با ایپی کانکت میشم یعنی
IP Adris :85.185.229.21
subnet mask:255.255.255.0
gatwey:85.185.229.1
dns:4.2.2.4
وقتی که من این ایپی ها را وارد کارت شبکه میکنم اینترنت من وصل میشه من خود کارت شبکه را برای وایرلس نوت بوک شیر کردم ولی نت وصل نمیشه به سیستم دومی بنظر شما چکارش کنم البته اینم بگم که send و هم reciev داره ولی نت شیر نمیشه یکی بهم گفت باید دیفالت گتوی را شیر کنی ولی چطوری نمیدونم نیاز فوری دارم مرسی
سلام
ما دو تا پی سی با سیستم عامل ویندوز7 را با هم شبکه کردیم.
فایلها و فولدرها به خوبی شر شدن و مشکلی در این قسمت نیست
اینترنت هم شر شده اما کامپیوتر کلاینت در مشاهده صفحات وب و همچنین دانلود ، مشکل داره
در صفحات وب ، مطالب به صورت کاراکترهای زیر نمایش داده میشه :
mA�[h�]fj���n��3C��H�nV����m� �� ��>��# �f����U���Єt&�Х��!� �� ���=*78+�&�!��g3��V��� ��X 9�(�����1��hڇ�d�%l* �^ �T�P�_RadPanelbar1StyleSheetHolder" style="display:none">
عکسها هم ، بهم ریخته نمایش داده میشه (مثل پازل بهم ریخته)
و فایلها هم به صورت ناقص دانلود میشه و اگر هم کامل دانلود بشن درست اجرا نمیشن.
در حالی که با اتصال مستقیم سیستم به اینترنت و همچنین در کامپیوتر سرور ، همین فایلها ، درست دانلود و اجرا میشن و مشکلی هم در مشاهده صفحات وب نیست.
چطور میشه این مسئله رو رفع کرد؟
دوستان اگر کسی میدونه بصورت ساده توضیح بده ما هم بفهمیم
من در مورد استفاده همزمان از adsl روی لب تاب و سیستم خانگی یک مشکل دارم.
چون وقتی بایکی وصل میشم اون یکی دیگه کانکت نمیشه( کانکشن pppoe) ارور 691 میده.
لب تاب از وایر لس مودم استفاده میکنه و pc با کارت شبکه به مودم وصله . چه تنظیماتی باید انجام داد تا بشه به هردو همزمان وصل شد . مودم هم مدلdatasheen هست و 4 تا پورت شبکه و وایرلس داره.
تنظیمات مودم رو به جای bridge باید بذاری PPPOEنقل قول:
توی قسمت کانکشن تایپ یا یه همچین چیزی توی مودم هست
من هر کاری میکنم نمیشه . من یه نانواستیشن 5 دارم که اینترنت با کابل شبکه میاد تو لپتاپ حالا یه شبکه محلی هم دارم با یه لپتاپ دیگه که با بلوتوثه . حالا هر کاری میکنم اینترنت شیر نمیشه
اگه کسی میتونه تلفن بزاره من تلفن بزنم کمکم کنه :31: اسیر شدم از صبح هرچی ip بازی و ccproxy و این کارا بود انجام دادم
این کارو هم کردم نشد . یکی کمک کنه!!!انگاری چون یکی وصله دیگه نمیشه با اون یوزر و پسورد دوباره وصل شد .مثل دایال اپ های قدیم که با یک یوزر و پسورد نمیشه همزمان دو نفر وصل بشن.نقل قول:
سلام میخواستم بدونم وقتی من از روی سیستمم "که به شبکه وصله "به اینترنت وصل میشم مدیر سیستم میتونه متوجه بشه من کانکت شدم امکاناتی هست که سیستم مدیر آلارم بده؟
تنظیمات مودم رو گفتم بذار PPPOEنقل قول:
دیگه یوزر پس نمی خواد که
یوزر پس توی خود مودم سیو میشه
من خودم امتحان کردم میشه
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
می تونه بفهمهنقل قول:
امکانات که ماشالا این روزا خیلی هست
از بس نرم افزار هست هیچ چیزی امکان ناپذیر نیست:31:
حتی می تونه بفهمه تو کدوم سایتا رفتی:31:
از مطلب اموزنده و بسیار خوب شما سپاسگزارم
سلام
من یه اینترنت lan دارم که به یکی از لپتابام وصل میکنم. میخواستم با یه شبکه وایرلس که بین لپتابام درست میکنم اینترنت رو شیر کنم. ولی وقتی شیر اینترنت رو تو لپتاب اصلی فعال میکنه چون ip رو عوض میکنه از اینترنت قطع میشم. ویندوزم 7 هست. یه بار شانسی شد ولی نمیدونم چرا دیگه نمیشه. نمیتونم فایل شیرینگ هم بین دوتا لپتاب فعال کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.