خوب میگه برنامه Setool گوشی با Cid36 رو ساپورت نمیکنه.گفتم که میتونی از XS استفاده کنی.
Printable View
خوب میگه برنامه Setool گوشی با Cid36 رو ساپورت نمیکنه.گفتم که میتونی از XS استفاده کنی.
ممنونم
حالا با xs میشه 36brown رو هم فلش کرد؟
با همین ورژن صفحه اول میشه فتیل فلشش با setool فرق نمیکنه؟
ممنونم میشم به این سوالات هم جواب بدین
من روی گوشی k750 با فریمور چینی R1CA02 داشتم پچ می ریختم که در جواب سوال دومی گزینه yes زدم که گوشی روشن خاموش شد.
دوباره پچ ها رو هم ریموو کردم .
الان دیگه گوشی روشن هم نمی شه.
فایل کاستو مایز رو هم ریختم ولی جواب نداد.
باید فلشش کنم آیا با فلش درست می شه.
الان که دیگه روشن نمی شه حتی روشن خاموش با فلش حل می شه؟؟؟؟
ممنون
با اجازه :11:نقل قول:
شما مین رو فلش کن درست میشه
اگر پچ و این جور چیزا می خوای نصب کنی با این فرمویر گوشیت رو فلش کن R1CA021 :10:
سلام و خسته نباشید
1 خاکی تو سرم شده که نگو و نپرس .
گوشیم K800 سونی اریکسون است و هواسم نبود ریستش کردم .
حالا همهی شماره تلفنهام پاک شده به عبارتی بدبخت شدم .
لطفاً کمکم کنید .
:21::21::21::21::21::21::21::21:
سلام دوستان
میدونم که سوالم بی ربطه ولی کسی فایل رستور رو اگه برنامه ستول داره R1ca021_cxc1250514_eu_1_cr رو میتونه آپلود کنه تا ما هم دانلود کنیم
اگه بیشتر امکان داره همه رستور های موجود را آپلود کنه یا اگه وجود داره آدرس دقیقش رو بده تا ما هم دانلود کنیم
لطفا از اساتید می خوام سریعا جواب بدید
با تشکر
دوست عزیز بقرما
کد:http://rapidshare.com/files/163082232/r1ca021_CXC1250514_EU_1_CR.html
نقل قول:
آیا میتونم دوباره شماره تلفنهایم رو برگردونم .؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا اگر راهی داره راهنماییم کنید .
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی
نقل قول:
مدیران محترم
آیا این قسمت تعطیل شده یا هیچکس دوست نداره جواب من را بده .
شاید هم بلای سر من اومده راهه حل نداره .؟ :10::10:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
نه خیر هیچ راهی برای برگردوندنه شماره هاتون نیست:13:نقل قول:
اگه شماره ها رو روی سیم کارت ذخیره می کردید به این مشکل برنمیخوردید
دستت درد نکنهنقل قول:
بالاخره یکی جواب من را داد .
ممنون :2::2::2::2::2::2::2::2:
با سلام
من این سئوال را در یکی از تاپیکها پرسیدم و جوابی هم گرفتم ولی چون اینجا تخصصی تر بود مجددا سئوال می کنم همه نفری نزنینم !
با سلام خدمت دوستان
دو سئوال مجزا در مورد 2 گوشی سونی k750 و w810 دارم :
1- گوشی سونی k750 با مشخصات زیر را می خواهم تبدیل به w800 کنم دقیقا چه فایلهایی را برای تبدیل باید داشته باشم
welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS BROWN
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:000000000000000 CERT:BROWN
FLASH CID:49 COLOR:BROWN
MAPP CXC article: R1CA021 prgCXC125952_EU_1_CL
گوشی شما Cid 40 و Brown است.نقل قول:
برای فلش باید از برنامه XS استفاده کنید.فایلهای مخصوص گوشیهای brown هم بگیرید و اشتباهی فایل گوشیهای Red رو روی گوشی فلش نکنید.فکر کنم لینکشون تو صفحه اول باشه.اگه کار نمیکرد اسمش رو سرچ کنید راحت پیدا میشه.
مشکلم حل شد!
خدمت شما اینو بزار تو قسمت میسک فایل رایت اسکریپت روبزننقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/4487971/de06b784/Please_Wait_K750_R1CA021.html
آیا برنامه ای هست که بتونم k750 را سریال اصلی کنم؟
سلام
آیا w800 فایل فلش ساپورت میکنه؟
من یه k750 رو به w800 تبدیل کردم ولی فایل فلش رو نمیشناسه
فریمور : w800 R1BC002
اصلا سری db2010 فایل فلش ساپورت نمی کنه تنها گوشی w810 هست که فایل فلش ساپورت می کنه
با سلامنقل قول:
یعنی با ستول برای این ورژن هیچ کاری نمیشود کرد آخه دیشب خواستم درایور صدا را عوض کنم جواب نداد
کسی جواب نمی دهنقل قول:
هیچکه منو دوس ندارهنقل قول:
نه دوست عزیز برنامه Setool فقط از رنگ Red پشتیبانی می کنه فعلا!(خدا رو چی دیدی شاید تو ورژن های بعدیش این بر طرف کرد)نقل قول:
در ضمن مطلبی است که باید تذکر بدهم و ان این است که از قوانین که پشت سر هم پست ندید و از موضوع تاپیک خارج نشوید شما خواهشا صبر کنید مطمئن باشید یکی از مدیران یا کاربران فعال و یا همکار های انجمن جوابتان را خواهد داد حالا بعضی موقع ها هم میشه یک کاربر معمولی جواب می ده پس صبر گنید بی جواب نمی مانید!
نه نمیشه.نقل قول:
مگر اینکه گوشیتو بدی بیرون برات به red تبدیل کنند یا اینکه از برنامه Xs استفاده کنی.کار باهاش هم خیلی راحته.
سلام من فایلهای mian & fs و کاستومایزفارسی w800_r1bd001 رو میخواستم
سلام من هم فایلهای mian&fs & costomize رو میخواستم واسهريا( version : r4ed001. w810-db2010(cid49 مچکر:)
بفرما از اینجا هر فریموری خواستی از گوشیت با سید 49 انتخاب کن!نقل قول:
[HTML]http://iprotebe.cz/sony-ericsson-firmware-w810-cid49-section60.html[/HTML]
ميشه واسه يه كابر مبتدی مثل من دقيقا توضيح بديد كه بايد چيكار كنيم؟
اينجا 31 صفحه داره م كه نميتونم همه رو بخونم!
با تشکر از تو می خواستم ببینم این منو های فلش که گذاشتی واسه گوشی من هم به درد میخوره
و اینکه گوشی من SERIALESH اصلی نیست یه جا خوندم که نباید به این گوشی ها سیخ ریخت البته سخته به هر هال گوشی بالا نمیاد و تو PLEASE WAIT گیر میکنه البته بعد از update که با سایت سونی اریکسون کردم. شاید هم چون سریالش قلابی بوده اینطورش کرده اگه میتونی کمک کن .راستی اینجا که گذاشتی فقط فایلfs ro dasht اونم واسه زبان من فایل main وfs اصلی رو میخوام که اول گوشیم بالا بیاد.بیرون هم که بردم گفتن باید کامل فلش بشه.
بله گوشی شما فایل فلش می خونه!نقل قول:
همه کل صفحه ها رو می خونند ولی لازم نیستش شما فقط صفحه اول رو بخون باقی مشکلات بچه ها و رفع مشکلشونه!نقل قول:
اگر در Please Wait گیر کرده یه پتچ هستش که با Setool بزنی درست میشه!نقل قول:
برای گوشیتم برو فریمور دیگه بگیر می تونی فریمورتو عوض کنی ولی سید گوشیت همون باشه!
داداش این کاری که گفتی رو با اینا :
W810_CDA102555_11_Generic_Europe_2
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49
W810_R4EA031_FS_EUROPE_2_RED49
انجام دادم ولیوقتی میخواد file costumize رو فلش کنه بعد از 7 8 مرتبه dis و reconnect شدن کامپیوتر خاموش میشه. راستی
من با برنامه ی phone xs کار میکنم. اگه میتونی کمک کن.
با Setool فلش کن!نقل قول:
از پرسیدن یک سوال در چند تاپیک خودداری کن مگرنه بن میشی!
خیلی عجیبه 2 جا بردم با باکس تبدیل کنند میگن هر کاری می کنیم بازم براون میشهنقل قول:
کسی جواب نمیدهنقل قول:
من نشنیدم با باکش میشه رنگ گوشی رو عوض کرد فکر کنم چنین چیزی امکان نداشته باشه گوشی های Brown شاید 5 درصد فقط در ایران هستند و فلش کردنشون هم مشکله دیگه!نقل قول:
نتیجه:گوشیتو عوض کنی بهتره!
پس با چی اون را باید عوض کردنقل قول:
می گم که عوض کردن رنگ گوشی فکر کنم امکان پذیر نیست به هیچ وجه به همین دلیل گفتم شما بفروشید و برید یک گوشی دیگه بخریدنقل قول:
گوشی های Brown برای تجاری هستش
خیلی سخت بود ولی بلاخره من هم گوشیم و تبدیل کردم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این کار مجبور شدم 20 صفحه از این تاپیک و بخونم اما بازم کارم راه نیافتاد .... در آخرین لحظات که داشتم نا امید میشدم یک پی دی اف پیدا کردم که خیلی مفید بود و کارم و راه انداخت ....
اگه هنوز کسی نتونسته گوشیش و تبدیل کنه (البته کم پیدا میشن که مثل من اینقدر خنگ باشن) توصیه می کنم یک بار این پی دی اف و مطالعه کن .
[HTML]http://www.divshare.com/download/3785036-9eb[/HTML]
در پایان هم از iman_s عزیز و بقیه دوستان که این تاپیک و راه انداختن تشکر می کنم :11:
با سلام خدمت اساتيد محترم
با تمام راهنماييهاي کامل که تو پست اول قرار دادين گوشيم رو به w800 تبديل کردم اما مشکل اينجاست که زماني که با کليدهاي #06#* شماره imei رو چک کردم ديدم که اين شماره به کل عوض شده
لطفا راهنمايي فرماييد.