ایدین!!!!!!!!نقل قول:
کیه که بده
Printable View
ایدین!!!!!!!!نقل قول:
کیه که بده
ای بی ادب :31:نقل قول:
کی بود میگفت جام حذفی سوسک میشم ؟ نه میخوام بدونم
دادا هنوز زوده واست :دی
آیدین جان هنوز هم ادعام میشه دیروز داشتم یه وینگر میخریدم یه خارجکی اومد یه دفه خر بازی درآورد چندین میل بالاتر بید زد هر کسی که بود و نبود در رفت :D:D:D
آیدین این هفته به کی خوردی ؟؟؟
اف سی اینترنقل قول:
دسته سومیه از منم قویتره اما بروبکس هم قسم شدن شکستش بدن :31:
اگه بردیمش سه روز روزه میگیریم :دی
سلام
آیا نرم افزار یا برنامه ای برای خرید بازیکن هست که ببینم یک بازیکن در تیمش چند ستاره گرفته یا اسکیلش چقدر رشد کرده؟
این یه سایته که بهت نشون میده بازیکن چقد رشد کردهنقل قول:
برای دیدن تعداد ستاره هم نرم افزار نیاز نیست - روی بازیکن کلیک کن بعد best performance رو بزن بیشترین ستاره ای که گرفته رو نشون میدهکد:http://www.vhattrick.com/mtool
با این حال من 2 تا نرم افزار بهت معرفی میکنم :
هتریک کنترل
هتریک پولیکد:http://www.hattrickcontrolpro.com/files/HattrickControl_setup_2.13.exe
کد:http://www.hattrickpoli.com/BB/HattrickPoli515.exe
خسته نباشید
استفاده از آکادمی که هفته ای یکبار بازیکن می ده به صرفه تر است یا تیم جوانان و هر کدوم چه معایب و استفاد ههایی داره ؟
چون بعضیها می گن تیم جوانان رو ببندی بهتر چرا؟
تیم جوانان واقعا دهن سرویس میکنهنقل قول:
کلی هزینه مربی و انتقال بازیکن به بزرگسالان میدی آخرش یه بازیکن افتضاح بهت میده :2:
من سه تا بازیکن 5 ستاره دارم همونا رو کشیدم بیرون درشو تخته میکنم
همین 5 دقیقه قبل یه 5 ستاره کشیدم بیرون ...... :2:
ببین در کل هردوشون شانسی بازیکن میدن اما آکادمی بهتره چون اگه به درجه اکسلنت برسه بازیکنای خوبی میده
جوانان هم میتونی خودت روش تمرین رو مشخص کنی و فقط بازیکنای مورد دلخواهتو پرورش بدی اما من طی این سه فصلی که هتریک هستم حتی یه بازیکن اکسلنت بهم نداده :2:
نظر من : آکادمی
کاملا موافقم!نقل قول:
تیم جوانان واقعا دهن سرویس میکنه
راستی حامد منم یه مشکل شبیه مشکل تو دارمنقل قول:
هر کار میکنم نمیتونم عضو لیگ جدید بشم :18:
من عطاشو به لقاش بخشیدم :31:
واقعا تقصیر مافیا بندینی بود که گول خوردم و جوانان رو باشگاه زدم و گرنه همون Squad زیادش هم هست
تیم جوانان برا کسایی هست که هم حوصله خیلی زیاد دارن هم پول خیلی زیاد تا یه بازیکن اکسلنت بکشن بیرون ازش
سلام
کلوپ هوادارن هوادارن : 866 اعضا اسپانسرهابودجه باشگاه: - 302 419 000 Rial
Total capacity: 12 000
Terraces:
8 000 Basic seating: 3 000 Seats under roof: 1 000 Seats in VIP boxes: 0
این شرایط بودجه و ورزشگاه من هست آیا با این شرایط لازم ورزشگاهم رو بزرگ کنم و خرجی رو که براش می کنم سریع در میاره لطفا راهنمایی کنید؟
اگه واسه بازیات ورزشگاه پر میشه بزرگش کن اما سعی کن در کنارش بازیکن بخری و تمرین بدی تا منبع درآمد مطمئن داشته باشینقل قول:
دقیقا الان یکی دیگه از دفاع هام formi شد حدود 8 میل تا 11 میل میخرنش که 93 درصدش به خاطر خارجی بودنش به من میرسه ولی باید صبر کنی توی هتریک نمیشه یه هفته ای میلیاردر شد همین بازیکن 200 روز توی تیمم بوده یعنی 2 فصل کامل و یک نیم فصل پس فقط صبر توی این بازی جواب میده
سلام بچه ها ... ميگم اين Amin Asterix ديگه نمياد اينجا؟ كسي شماره اي چيزي ازش داره بهم بده ممنون ميشم ! كار فوري فوتي هست !
من نميتونم پيغام خصوصي بزنم بهش كسي هست كه خبرش كنه ... پاي مرگ و زندگي وسطه ...
سلام
با من چی کار دارین؟من دیگه تیم نداریم تو هتریک.تیممو واگذار کردم.حالا کارتون چیه؟
سلام
من هم الان یک هفته ای میشه رفتم تو کار این Hattrick اما یه مشکل بزرگ وجود داره و اون هم اینکه بهم یه تیمی در دسته 5 داده که یک بازی بیشتر نداره و اگر اون یک بازی رو هم ببرم بازم میرم دسته 6 یعنی تیم آخر جدول
یه سوال داشتم نمی تونم تیمم رو عوض کنم
البته بدون اینکه آی دی رو تغییر بدم میخوام این تیم رو یه جوری بیخیال بشم و یه تیم جدید بگیرم
باید 7 هفته صبر کنینقل قول:
نمیتونی تیمو پاک کنی و باید به مدت 7 هفته غیر فعال باشه تا پاک شه
اگه نمیتونی اینقد صبر کنی به GM میل بزن و بگو میخوای یه تیم جدید درست کنی ببین چی میگه
این بازی 3 بار دعوت نامه منو رد کرده با 3 ایپی مختلف تا حالا هم عضو نشده بودم!!! ولش کنی منو میکشه سایتشون :))
سلام اينجا همه دير به دير ميان اما ميخواستم بگم انتخابات تيم ملي نزديك هستش
====
يكي از بچه ها يه تيم دسته سه داره كانديد شده براي انتخابات تيم ملي جوانان شما حمايتش بكنيد چون اين جوري ديگه مهم نيست مربي حتما تو دسته ي بالا مربيگري كرده باشه
و تيم ملي از زير سلطه ي اونا كه تو ht.ir دارن با رفيق بازي به مربيگري ميرسن گرفته ميشه لطفا حمايت كنيد .
خب دوستان برا این فصل تیم رو رو حدود فرمی و یکمی بالاتر بستم انشالله فصل خوبی رو در گروه 8 در دسته 4 داشته باشیم :D:D:D:D
تو هنوز دسته چاری ؟ :دی
نقل قول:
تو هنوز دسته چاری ؟
شما رفتی دسته 3 ؟ :D:D:D:D:D آیدین امیدوارم بری دسته 13 که علی اس اس لوله بکنتت :D:D:D:D:D
منظورت همون گروه هستش دیگه ؟ :د ینقل قول:
متاسفانه رفتم گروه 11 وگرنه همشونو لول میکردم :31:
نقل قول:
نقل قول:
منظورت همون گروه هستش دیگه ؟ :د ی
متاسفانه رفتم گروه 11 وگرنه همشونو لول میکردم
آیدین دیشب یه هافبک تایتانیک و مگنیفیسنت گرفتم :D:D:D:D:D
گوارای وجود :31:نقل قول:
vorojax جان ، این f.c.vorojax مال شما دیگه؟
منم INTER TEHRAN هستم
سلام دوستان عزیز نخسوزان حاج ایدین(ملقب به سعید دی:) ایدین جان نیستی کم پیدای ذلمون برات تنگیده!
حس 6 رو می بینی سالها بود به اینجاسر نزده بودم دست بر قضا گفتم امروز یه سری بزنم نگو خبرایی بوده............نقل قول:
vorojax جان ، این f.c.vorojax مال شما دیگه؟
بله منم .
انشالله که بازی خوبی باشه..........
یا علی
حامد تو هنوز زنده ای ؟ :31:نقل قول:
چیکا کردی با تیم چپل چلاقت ؟ :31:
من که دسته سه کولاک کردم ( چهارم جدول :21:)
این آیدین سوسکی بیش نیس منظورش از کولاک اینه که فک تیمشو بروبکس دسته سه آوردن پایین :D:D:D
سلام
این بازی باحال هستش که منم بازی کنم ؟
نقل قول:
سلام این بازی باحال هستش که منم بازی کنم ؟
اولش حوصله میخواد ولی بعدش که رو دور بیفتی همه چیز حل میشه و بازیش فوق العاده جذاب تر از اولش میشه :D:D:D
میشه یکم در بارش توضیح بدی ؟
سلام
من نميدونم مشكلم چيه.اوليل فصل خوب بازي ميكنم ولي اواسط خراب ميكنم.آخر فصل هم يا 2وم ميشم يا سوم.:دي
سلام عزیزنقل قول:
الحمده الله نفسی میاد اما دیگه نفسای اخره!
منم ترکوندم ولی نمی دونم چرا 5 هستم!! :27:
من دسته 4 سونامی به پا کردم ولی حیف که سیستم هتریک مشکل داره و گر نه الان لیگ برتر بودم! :31:
یا علی
سلام
من چند ماه قبل با این بازی اشنا شدم ولی بعد اینکه رفتم توسایت هنگ کردم هیچ چیز معلوم نبود نه واحد پولش نه ارنج تیم و....
خلاصه اگه میشه به من یه توضیح کلی در مورد این بازی بدید
خیلی ممنون
میشه یه فایل pdf آموزشی این بازی رو بذارید ؟
بروبج بازی دوستانه هر کی شاخه ما کوچیکیم اما بزنیم
تیم 752 ایرانم.