بله این نرم افزار بدون کارت کپچر هم کار میکندنقل قول:
Printable View
بله این نرم افزار بدون کارت کپچر هم کار میکندنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند سوال در مورد ادیوس 5 داشتم که ممنون می شوم جواب بدید .
1- چطور میشه زمان نمایش عکسی که وارد ادیوس می شه بدون کشیدن و با تایم مشخص زیاد و کم کرد و آیا ادیوس هم مثل یولید تنظیماتی داره که یک زمان پیش فرض رو برای تمام عکسهایی که وارد می کنیم داشته باشه ؟
2- همین سوال بالا ولی در مورد ترانزیشن و افکت یعنی هر چه افت بیاریم بدون کشیدن با همان زمان که بخواهیم وارد تایم لاین بشه ؟
3- وقتی بین دو قطعه فیلم یک ترانزیشن یا افکت میزاریم ، بین دو تیکه و ورود تیکه یک به دو رو نشان نمی ده و در انتهای یا ابتدای یکی از تراکهای بغل هم قرار می گیره و موقعی که افکت عمل می کنه یه سیاهی بین دو تیکه قرار می گیره علت چیه ؟
4- من پرو کدر 3 رو نصب کردم و باهاشم کانورت کردم ولی وقتی روی ادیوس 5 اف 11 رو می زنم برای ارندر کردن تو لیستهای موجود اسم پروکودر نیست ممنون می شم راهنمایی کنید ؟
5- سریال نامبر BorisRED4.3.3 و روش نصب و استفاده از هالیوود رو در ادیوس می خواستم ؟
با تشکر
امیدوارم همیشه موفق باشین
3- از هر تکه فیلم حد اقل یک فرم حذف کن تا این مشکل حل شودنقل قول:
4-حتما هست بگرد پیداش میکنی در قسمت other
5-اگر داشتم چشم
دوستان این تایمردر تصویر هست چه جوری حذف میشه
کد:http://up.--------.com/Files/3218b4f372f246409315.jpg
در قسمت سیتینگ هم میتونی حذفش کنی هم سایزش را تغییر بدی وهم جاشو عوض کنینقل قول:
میشه یه عکس بزاری نتونستم حذف کنم دمت گرمنقل قول:
سلام دوستان :10:
می خواستم همگی شما را سوپرایز کنم:8:
یک سایت جدید برای کلیه دوست داران آموزش تدوین با ادیوس و افتر افکت
ادرس سایت هم اینه :31:
کد:www.ae.4sos.ir
سلام به همگي من تصاوير ضميمه رو ندارم:wac::wac::wac::wac:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
ممنون از پست مفیدت. فقط اگه قبلش می گفتی که این نرم افزار چیه، بهتر بود. مثلا برای ویرایش فیلمه، ساخت فیلمه یا ...
سلام میشه سوال کنم که چرا اینقدر عملکرد سایت رو به نزول است چرا دوستان اینقدر ضعیف رفتار میکنن
مثل قدیم ها نیست
سلام من میخوام ادیوس یاد بگیرم کمکم کنید ادیوس 5.5
سلام من میخوام ادیوس یاد بگیرم کمکم کنید ادیوس
salam javad kojaaa rafte khabari khabari az amozesh nist
لطفا راهنمایی کنید
تو ادیوس آیا فیلتری هست که فیلم رو از حالت فیلم مادر در بیاره و شبیح فیلم سینمایی بشه؟مثلا یه فیلم سینمایی موقعی که فیلمبرداری میشه تصویرش با موقعی که بعد ادیت پخش میکنن فرق میکنه
سلامنقل قول:
باید با فیلتر های ویدئویی مثل کرو و ... اصلاح نور و کنتراست و رنگ تصویر رو در تمامی صحنه ها انجام بدید و اینجوری نیست که یه چیزی بندازید رو فیلم و 123 بگید درست شد، مقداری زمانبره.
این فیلتر کرو را ادیوس داره؟
سلام لطفا مشکل لرزش عکس وشمارنده روی صفحه نمایش در ادیوس 5/5
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
این فیلتر کرو را ادیوس داره؟
در قسمت فیلتر های ادیوس اولین فیلتر لرزش عکس و متن را میگیرهنقل قول:
سلام . . .
من نمیتونم چجوری میشه کلیپ ها رو با پسوند های کاربردی مثل mp4,mpg,... ذخیره کنم, توی save as که چیزی نداشت هرچی هم گشتم چیزی پیدا نکردم . . . کسی راهی بلده؟
gabito جون شما f11 رو بزن بعد هر پسوندی که دلت خواست انتخاب کن بعدم ok رو بزن.
یه سوال چطوری میشه رو یه قسمت فیلم زووم کرد ؟
با سلام .
چگونه یک فیلم را به جلو و عقب ببریم؟ البته در حالت اسپیت بدون تیک زدن
باتشکراز دوستان:20:
دوستان آموزش ادیوس بصورت فایل pdf یا.... دیگه ای پیدا میشه برای دانلود بذارین؟
سلام. آيا نرم افزاري مي شناسيد كه بشه توش فارسي هم كار كرد؟ اكثر اين نرم افزارها فقط مي توني انگليسي باهاش كار كني. براي اينكه بهتر منظورم رو متوجه بشيد مثال مي زنم. مثلا سلام رو در اين نرم افزارها به اين صورت نشان مي ده: م ا ل س. آيا كسي روشي براي حل موضوع مي دونه؟؟ خواهشا سريع جواب بدهيد. يا نرم افزار ديگه اي كه پيشرفته باشه و بشه اين كار رو كرد معرفي كنيد. من با ويندوز مووي ميكر كار كردم ولي قابليتهاي خيلي كمي داره و مهمتر از همه خيلي كنده.
سلامنقل قول:
با نرم افزار مریم تا80درصد جواب میده
دوستان یه سوالی
یه چند روزه دارم کار میکنم یه چند تا مسدله برام پیش اومده
1-چند تا کلیپ رو میخوام به صورت فیلم در بیارم کارای برش و ایناش رو انجام دادم حالا که میخوام خروجی بگیرم ازش اف 11 که میزنم فقط یکی از اون تیکه ها رو رندر میکنه چیکار کنم که همه رو بگیره و یه فیلم یه تیکه بشه
2-فرمتهای گوناگونی وجوذ داره ولی من یه فرمت میخوام مثا
divx که تو ویدوی خونگی هم اجرا بشه ولی حجمش کم باشه خود divx رو چیدا نکردم توش
ممنون از راهنماییتون
بالای پنجره تایم لاین کلیک راست کن ابتدا و انتهای جایی که میخوای رندر کنی را مشخص کن
دایویکس هم توش نداره برای خروجی
ممنون از جواب. يك سوال ديگه داشتم من مي خواست از تدويني كه كردم خروجي بگيرم. ولي نم دونم چجوري ميشه خروجي گرفت.با رندر كاركردم اما 30 تا فايل خروجي مي ده انهم بدون صدا.
شما از چه ورژنی استفاده میکنی ؟نقل قول:
باید f11 را بزنی و بعد مثلا فرمت dvi را انتخاب کنی
چند تا عکس با پرینت اسکرین بگذار از مراحلی که انجام میدی تا بگم مشکل چیه
ممنوننقل قول:
ولی دیگه اف 11 کار نمیکنه اینجوری چرا؟
اگه f11 کار نمیکنه بگرد و گزینه print to file را پیدا کن چون کلید میانبر همین f11 استنقل قول:
ارم اش هم شکل نوار ویدیو است
زاستش من هر فرمتی رو انتخاب میکنم بالا در میاد حجمش حدود 30 گیگ میشه
یکمی میشه راهنمایی کنید؟
نحوه وایت بالانس و color correction
در ادیوس برای کسایی که علاقه به ادیوس دارند آموزش خوبیه
کد:http://www.misterfrag.com/EdiusWBCC.wmv
دوست عزیز ... قبل از اینکه ؟f11 رو بزنی باید توی تایم لاینت مشخص کنی که از کجا تا کجا رو می خوای خروجی بگیری...
پس بیا اول اونجایی که می خوای خروجی بگیری رو با کلید I انتخاب کن و بعد به آخر کلیپت برو و اونجا رو با O انتخاب کن حالا ادیوس تو تایم لاینت به صورت خاکستری برای تو جایی که می خوای خروجی بگیری رو مشخص کرده ،حالا f11 رو بزن پنجره باز میشه و فرمت خروجیت و انتخاب کن و خروجی بگیر ... به همین راحتی و به همین خوشمزه گی ... موفق باشی ...
سلام دوستان. چطوری میشه تو ادیوس هنگام پخش فیلم یه فلش چشمک زن روی یه قسمت از فیلم انداخت ؟؟؟؟ چطوری میشه یه کاری کنی چشمک بزنه ؟؟؟؟
دو تا لایه psd درست کن یکی با چشمک یکی بدون چشمک بطور متناوب اونا را پشت سر هم بگذار رو لایه فیلمت
شما به قسمت پنل فیلتر برو وفیلتر Strobe/Freeze را روی کلیپت اعمال کننقل قول:
سلام دوستان ....
من تازه کار با این نرم افزار رو شروع کردم و میخوام یه سری فیلم باهاش کپچر کنم ... یه نسخه قدیمی از Pinnacle روی سیستم داشتم و خیلی باهاش راحت می تونستم کچر کنم ولی کیفیت خوبی نداشت .... مراحلش بدین صورت بود که کارتم رو انتخاب می کردم و همینطور Source رو روی Composite میزاشتم و راحت شرع به کپچر می کردم ولی توی این نرم افزارخیلی گشتم چیزی پیدا نکردم ... ممنون میشم راهنماییم کنید ...
با تشکر
دوستان کمک کنید جواب سوال منو بدید چندتا فیلم باید کپچر کنم ...
با تشکر
سلام
دوستان من برنامه ادیوس ورژن 6.1 رو دارم.به شدت اماتورم.
میخوام یه کلیپ رو با کیفیت خود کلیپ، از برنامه خروجی بگیرم.چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید