منظورتون از دامپزشکی جنوب یعنی تهران جنوب ازاد هست ؟ یا شهری در جنوب سراسری؟نقل قول:
در کل سهمیه هیئت علمی خیلی کمک به گرفتن انتقالی میکند.
با دانشگاهتون جهت اطلاعات بیشتر صحبت کنید ....
موفق باشید
منظورتون از دامپزشکی جنوب یعنی تهران جنوب ازاد هست ؟ یا شهری در جنوب سراسری؟نقل قول:
در کل سهمیه هیئت علمی خیلی کمک به گرفتن انتقالی میکند.
با دانشگاهتون جهت اطلاعات بیشتر صحبت کنید ....
موفق باشید
سلام
من امسال در رشته ی مهندسی مواد دانشگاه سیستان و بلوچستان قبول شدم .
میخواستم بدونم که ایا امکانش هست به رشته ی عمران یا معماری تغییر رشته بدم (الان ترم یک هستم)
در ضمن من عمران و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان رو در کارنامه ی اصلی که مهر میاد قبول نشدم ولی با این حال شنیدم با شرط معدل (مثلا اگه معدل بالای 17 -18 بشه) و در صورتی که دانشگاه موافقت کنه میتونم تغییر رشته بدم (البته در دانشگاه اشنا هم دارم که شاید بتونه در این ضمینه کمکم کنه) .
از طرفی هم شنیدم که حتما باید اون رشته ای که میخواهیم بهش تغییر رشته بدیم باید تو کارنامه اصلی قبول شده باشیم چون از طرف وزارت علوم تعیین میشه و دانشگاه نمیتونه سر خود کاری کنه
بازم از طرفی کسی رو میشناسم که با پارتی (رئیس دانشگاه) از رشته ی فیزیک به معماری تغییر رشته داده (و میدونم که در کار نامه ی اصلی معماری رو قبول نشده)
حالا میخواستم بدونم اگه ترم اول و دوم (چون به هر حال باید 2 ترم بخونم همین رشته را )معدل الف بشم و بتونم رئیس گروه معماری یا عمران و رئیس گروه خودمون را راضی کنم , امکانش هست که به عمران یا معماری تغییر رشته بدم ؟
از کمکتون سپاسگزارم
سلام به همه , خواهشا اگه کسی در باره ی تغییر رشته در دانشگاه دولتی چیزی میدونه جواب منو توی تایپیکم بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
اگر بخواهید تغییر شهر بدهید با معدل میشه.
اگر برای تغییر رشته در انتخابهای بعدی قبول شده باشید با گزراندن 24 واحد میتونیدبرید به اون رشته.
برای تغییر رشته باز هم با دانشگاه و اشنایی که دارید صحبت کنید
موفق باشید
سلام ...
من یک ترم دیگه کاردانی کامپیوترمو میگیرم (دولتی منتظری مشهد).
اما شدیدا نسبت به سطح دروس رشته ام نا امیدم و احساس میکنم ادامه دادن این رشته در دانشگاه سودی واسم نداره ! :( و فکر میکنم بتونم تخصصمو به دور از دانشگاه هم ادامه بدم !
علاقه مند شدم برم و در رشته زبان تحصیل کنم !
اما نمیدونم برای من که از مدارس فنی حرفه ای دیپلم گرفتم مشکلی برای شرکت در کنکور زبان نیست ؟
لازم نیست دروس خاصی رو قبلش پاس کنم ؟
کلا چطوریاس کنکور زبان ؟
پیشاپیش سپاس
سلام
من دیپلم فنی دارم و فوق دیپلم کامپیوتر/نرمافزار از دانشگاه آزاد. حالا میخوام زیستشناسی سلولی مولکولی بخونم که جزو علوم تجربی هست. ولی من دیپلم فنی دارم. آیا حتماً باید دیپلم تجربی بگیرم که بتونم توی کنکور سراسری تجربی شرکت کنم؟
سوال دوم اینکه زیستشناسی سلولی مولکولی از گرایشهای رشته زیستشناسی هست. آیا از همون اول باید گرایشم رو انتخاب کنم یا اینکه باید صبر کنم بعد از دو سال که کاردانی رو گرفتم، گرایش سلولی مولکولی رو انتخاب کنم؟ منظورم اینه که مثلاً کسانی که پزشکی میخونن انگار تا دو سال اول پزشکی عمومی میخونن و بعد از دو سال گرایششون رو انتخاب میکنن. آیا رشتهی زیستشناسی هم همینجوریه؟ یا اینکه از همون اول باید گرایش انتخاب بشه؟
سلام.من کاردانی معماری دارم و میخوام کنکور کاردانی به کارشناسی زبان شرکت کنم.میشه؟اصلا بهتره کاردانی به کارشناسی شرکت کنم یا کنکور کارشناسی بدم و از اولش شروع کنم؟
رشته ی زیست شناسی سلولی مولکولی یه رشته کاملا جدا هست احتیاجی نیست اول زیست شناسی بخونید بعد انتخاب کنید.نقل قول:
احتمالا باید یه پیش دانشگاهی هم برای شرکت در کنکور زبان بگیرید .نقل قول:
اینجا تمام مباحث نوشته شده برای شرکت در ازمون زبان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کارشناسی بهتره.نگفتید چه شاخه ای از زبان؟مترجمی.ادبیات.اموزش.... ؟نقل قول:
دوستان اگه یکی تمام شرایط تغییر رشته رو داشته باشه و همه چیز اوکی باشه ... :n04:
میتونه واحد های مشترک با رشته جدید رو که قبلا پاس کرده تطبیق نده؟! و دوباره همه رو پاس کنه؟! :n19:
(توجه داشته باشید که از لحاظ مدت مجاز برای تحصیل هم مشکلی پیش نمیاد و وقت کافی وجود داره :n26:)
تطبیق دروس با نظر شورای اموزشی هست و باید با اونها در مورد عدم تطبیق صحبت کنه.نقل قول:
در هر رشته سقف مدت مجاز برای تحصیل داره البته اگر بیشتر هم بشود خیلی مسله جدی نیست واسه دانشگاه
ممنون... شورای آموزشی دیگه چیه؟! کجاس؟! :n19:نقل قول:
جای خاصی نیست دنبالش نگرد :n02:نقل قول:
شورای اموزش از مدیر گروه-مسول اموزش و چند هیت علمی رشته شماست هست که تصمیم گیری میکنند.
آها :n13:نقل قول:
از یه طرف معدلم فاجعه است و فقط درسارو پاس کردم می خوام تغییر رشته بدم که تطبیق نخوره دوباره بالا پاس کنم از طرف دیگه با این کار این دو سال عقب میفتم
خب ببین اولین شرط موفقیت علاقه هست.نقل قول:
اگر علاقه به رشته فعلیت نداری خب داری کار بیهوده میکنی.
ولی توی رشته ای که علاقه داشته باشی میتونی موفق باشی-هم بهتر یاد میگیری هم نمرات خوبتر خواهد شد ...
والا رشته مورد علاقه اصلی مو که کلا بی خیال شدم چون حتی خارج از کشور هم درامد بخور و نمیری براش پیدا نمیشه ... ولی تو فکر این بودم که از یه مهندسی برم به مهندسی دیگه که معدلم درست بشه (همه درسارو دوباره پاس کنم چون تو این دو سه ترمی که گذشت خیلی خراب کردم همه رو) زیاد بین این دو رشته از لحاظ علاقه فرقی قایل نیستمنقل قول:
بله-علاقه باید به رشته ای باشه که بازار کار خوبی داشته باشه ....نقل قول:
اگر به فکر درامد در اینده هم هستید .پس شغلی رو انتخاب کنید که درامدش هم خوب باشه -نوع دانشگاه اصلا اهمیتی نداره
سلام دوستان.من الان دانشجو روزانه ام.بعد رفتم برا کنکور سراسری 92 ام ثبت نام کردم.خوندم براش و میخوام شرکت کنم . ولی نمیدونم اگر قبول شدم میتونم از این جا انصراف بدم برم دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟میشه؟ گیر ندن بهم ؟:n28: کسی اینکارو کرده آیا؟؟
سلام:n01:،من خودم دانشجوی رشته فناوری اطلاعات دوره ی الکترونیکی هستم و همچنین معدلمم بالا هست و دانشجوی ممتازم:n26:،میخواستم بدونم راه حلی داره که بتونم با تغییر رشته وارد دوره های روزانه یا شبانه بشم؟؟؟:n13:رشته هم برام فرقی نداره چی باشه،چون بحث علاقه اش برام مهم نیست اصلا:n05:
ممنون:n16:
سلام دوستان.
من دیپلم فنی و حرفه ای هستم.
چطوری می تونم برم رشته علوم تجربی؟ آیا دوباره باید برم دوم و سوم دبیرستان بشینم؟؟؟
می تونم همین الان کنکور برای رشته های زیرمجموعه علوم تجربی مثل { پزشکی و داروسازی و... } بدم؟
راستی علوم تجربی پیش دانشگاهی هم داشته ولی ما در فنی و حرفه ای نداشتیم!
چیکار کنم؟ :n29:
شما باید پیش دانشگاهی یکی از رشته های نظری رو بگذرونید بعدش هر کنکوری که خواستید می تونید بدیدنقل قول:
کاردانی یا معادل پیش هر ررشته ای میتونید در هر رشته ای کنکور بدهیدنقل قول:
موفق باشید
یعنی باید برم پیش دانشگاهی؟ یا با همین دیپلم فنی و حرفه ای می تونم کنکور تجربی بدم؟نقل قول:
آخه دوست بالایی گفته من باید برم پیش دانشگاهی! :n28:
راستی بچه ها من اول دبیرستان علوم تجربی قبول نشدم! پس رفتم فنی و حرفه ای.
مشکلی که نیست؟
الان دیپلم فنی و حرفه ای هستم
یعنی الان می تونم برم پیش دانشگاهی علوم تجربی بشینم؟
سلامنقل قول:
اگر کاردانی داری دیگه پیش نیاز نیست
ولی اگر دیپلم داری باید پیش رو هم بگیری
بلهنقل قول:
میتونید بروید و پیش رو بگیرید. ...
نقل قول:
خیلی ممنون که جواب منو میدید :n28::n12::n16::n12:
بنظرم بهتره پیش رو برم همون مدرسه ای که اول دبیرستان می رفتم و منو قبول نکردن! :n23::n05::n02::n02::n02:
من کاملا درکش میکنم چون من هم همین مشکل رو داشتم
با توجه به اینکه در حال حاضر رشته های دانشگاه پیام نور خیلی متنوع هستند و 90 درصد فک میکنم معماری هم دارن ، پیشنهاد من اینه که به جای وقت گذاشتن برای تغییر رشته اونم در ترم 5 و یا دوباره کنکور دادن
پیام نور شرکت کنه و کنکورش رو بده
اینجوری هم میتونه بطور همزمان رشته ای که دوست داره بخونه و هم میتونه رشته خودش رو ادامه بده و لیسانسش رو بگیره
با توجه به اینکه در رشته ی مورد علاقه اش راهنما هم داره و مهمتر از اون به رشته اش خیلی علاقه داره در نتیجه مشکلی با خوندن دو رشته بطور هم زمان نخواهد داشت و قطعا موفق خواهد بود.
امیدوارم همواره موفق باشید
من کاملا درکش میکنم چون من هم همین مشکل رو داشتم
با توجه به اینکه در حال حاضر رشته های دانشگاه پیام نور خیلی متنوع هستند و 90 درصد فک میکنم معماری هم دارن ، پیشنهاد من اینه که به جای وقت گذاشتن برای تغییر رشته اونم در ترم 5 و یا دوباره کنکور دادن
پیام نور شرکت کنه و کنکورش رو بده
اینجوری هم میتونه بطور همزمان رشته ای که دوست داره بخونه و هم میتونه رشته خودش رو ادامه بده و لیسانسش رو بگیره
با توجه به اینکه در رشته ی مورد علاقه اش راهنما هم داره و مهمتر از اون به رشته اش خیلی علاقه داره در نتیجه مشکلی با خوندن دو رشته بطور هم زمان نخواهد داشت و قطعا موفق خواهد بود.
امیدوارم همواره موفق باشید
سلام .
من الان دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه ازاد در رشته مدیریت صنعتی هستم .
میخوام انصراف بدم و تغییر رشته بدم .
با اموزش که صحبت کردم دیدم که فوق دیپلم بهم تعلق میگیره .
میخواستم بدونم الان امکانش رو دارم که تو ازمون کارشناسی ناپیوسته رشته مورد علاقم (مترجمی زبان) شرکت کنم ؟
از پلیس +10 که پرسیدم گفتن که بعد انصراف 6 ماه وقت دارم تا دوباره تو کنکور قبول بشم و مشمول سربازی نشم .
نطرسنجی ! دوستان برای دانشگاه میخواهم وارد رشته معماری بشوم به نظرتون از تجربی به ریاضی برم که اینقدر دیفرانسیل هندسه حسابان و.. بخونم که بلکه ایا و نه شاید معماری قبول بشم یا اینکه برم بشینم دوباره سال دوم معماری هنرستان؟(البته ممکنه بشه کاری کرد یه راست برم سوم معماری هنرستان) ****لطفا نظراتتون رو بگین***
سلامنقل قول:
اگه بنظرتون سخته خوندن دیفرانسیل و حسابان خب همونطور ک خودتونم فرمودید بهتره هنرستان رو انتخاب کنید
چون تازه اگر برید ریاضی و ب خوبی و خوشی و بدون دردسر همه درسها رو پشت سر بزارید حالا باید برای کنکور آماده بشید و کلی رقیب دارید ک به این رشته علاقه دارن
هرچند رشته خود من در دبیرستان ریاضی بود ولی پیشنهاد شخصی من اینه ک از هنرستان برید
اتفاقا یکی از دوستان من هم همینکار رو کرد و این ترم کاردانی میگیره
امیدوارم هر انتخابی داشتید همواره موفق باشید :n16:
نقل قول:
سلام
72 واحد ک گذرونده باشید معادل فوق دیپلم رو میگیرید و تا جایی ک من اطلاع دارم(اگر قانون در این یکی دو ماه عوض نشده باشه) میتونید کنکور بدید.
موفق باشید:n16:
خیلی ممنون:n16:نقل قول:
اونوقت بعد از سوم معماری باید چی کار کنم بدون کنکور و ازمون میریم عمران تو دانشگاه میشینم ؟!
نقل قول:
بله ظاهرا اینجوریه منتها میدونید ک کاردانیه دیگه
البته ب نظر من اگر با یه مشاور تحصیلی هم مشورت کنید و شرایط درسیتون رو براش شرح بدید بد نباشه
اونجوری دیگه خیالتون راحت میشه ک بهترین انتخاب رو انجام دادید:n01:
موفق باشید
خب منم راهنمایی کنید:n02:
امسال کنکور دارم رشته ریاضی و امکان قبولیم هم بنظر خودم بالا هست
دوست داشتم طراحی صنعتی بخونم ولی متاسفانه بخاطر نداشتن مشاور و راهنمای خوب همین امسال متوجه شدم که این رشته فقط توی هنره و از ریاضی نمیشه خوندش
الانم فرصت این گذشته که بخوام کنکور هنر بدم یا درساشو بخونم
نمیدونم برای رفتن به این رشته چیکار کنم؟
بنظرتون امسال اگه قبول شدم برم دانشگاه یا که وایسم سال دیگه کنکور هنر بدم و تغییر رشته بدم؟
کلا بنظرتون چیکار کنم؟
اینم بگم که به طراحی واقعا علاقه دارم و اگه بخونم میخوام ادامش بدم تا مقاطع بالا
سلامنقل قول:
ب نظر من بهتره ک امسال کنکور رو بدید و انشالله هم ک قبول میشید
اگر قبول شدید حتی ب نظر من ثبت نام هم بکنید دانشگاه ولی در این فاصله خودتون رو برای کنکور سال بعد رشته هنر آماده کنید
اینجوری هم از درس عقب نیوفتادید و چنتا واحد پاس میکنید و هم میتونید ب رشته مورد علاقه تون برسید
فقط رشته مورد علاقه تون رو خیلی جدی بگیرید و حتما برای رسیدن بهش تلاش کنید.من تجربه اش رو دارم و با اینکه یه رشته دیگه رفتم آخر رفتم دنبال علاقه ام و بینهایت هم راضی هستم.
امیدوارم موفق باشید:n16:
ینی قبول شدم رفتم دانشگاه واحد هایی که پاس کردم سال بعد به دردم میخوره؟نقل قول:
اخه چه رشته ای ثبت نام کنم که برای سال بعد به درد بخوره؟
یه سوال دیگه
اگه ثبت نام کنم که مشکلی پیش نمیاد برای کنکور سال بعذ؟
اگه سراسری قبول بشید و انتخاب رشته کنید نمیتونید سال بعد دوباره سراسری ثبت نام کنیدنقل قول:
رشته های ریاضی مثل معماری و اینها هم رشته های خوبی هستن
چارت رشته مورد علاقه تون رو توی اینترنت پیدا کنید و ببینید بیشتر واحدهاش ب چه رشته ای میخوره
نزدیک ترین رشته به اون رو میتونید انتخاب کنید تا بتونید واحدها رو تطبیق بزنید.
اینکه میگم کنکور بدید برای اینه ک به قول معروف پشتتون باد نخوره و در این فاطله بیکار نباشید و از فضای درس دور نشید
نقل قول:این قسمت رو درست متوجه نشدم دوست عزیزنقل قول:
به فرض قبول شدم و رفتم دانشگاه وقتی نتونم سال بعد هم کنکور بدم و رشته ی مورد علاقم رو انتخاب کنم خب چه فایده؟
اگه نشه سال بعد شرکت کنم پس چطور میگید که توی این فاصله خودم رو برای کنکور سال بعد آماده کنم؟:n16:
در واقع دانشگاه سراسری رو نمیتونید بریدنقل قول:
یعنی منظور من اینه ک شما دانشگاه شرکت کنید هم سراسری و هم آزاد
میتونید خودتون رو با کنکور سراسری محک بزنید و ببینید تراز و رتبه تون چی میشه و انتخاب رشته مجازی و این کارها رو انجام بدید ولی در دانشگاه ثبتنام نکنید و کنکور آزاد رو بدید و اگر رشته ای ک نزدیک ب رشته مورد علاقه تون بود قبول شدید برید و ثبتنام کتید و در این فاصله درس بخونید
من کلا منظورم این بود ک آزاد ثبتنام کنید و سراسری رو فقط کنکورش رو بدید ولی فک کنم خوب بیان نکردم:n27:
اگر فک میکنید ک دانشگاه ثبت نام نکنید با اراده ب خوندن درس مشغول میشید و اینجوری وقتتون آزادتره پس برای رشته مورد علاقه تون تلاش کنید و ریاضی رو ول کنید ولی با توجه به اینکه فرمودید درصد قبولیتون بالاست از نظر من حیفه اگه شرکت نکنید
باز هر جور صلاح میدونید
موفق باشید:n16: