بفرمایید داداش:8:نقل قول:
[COLOR="Silver"]کد:http://www.mediafire.com/?j8mpz9pf2i0yz3h
Printable View
بفرمایید داداش:8:نقل قول:
[COLOR="Silver"]کد:http://www.mediafire.com/?j8mpz9pf2i0yz3h
[/COLOR]چیز خوبی سراغ ندارم:20:نقل قول:
البته کتاب فارسی خوب دیگه ای هم بود مثل ابراهیم زاده کافیه
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
رپید شر سخت نیست قلق داره:20:نقل قول:
دانلود کردن از رپیدشیر و ... واقعا سخته و خارج از حوصله.بعضی سایتهای داخلی رسیوم هم دارن.
من که هیچ کدوم از کتابهای c++ رو نتونستم دانلود کنم ۹۰ درصد لینکها پاک شده و وجود نداره
سلام من میخوام از صفر یاد گیری c رو شروع کنم چه پیشنهادی دارید؟
توضیح:زبانم نسبتا خوبه و هیچی برنامه نویسی بلد نیستم اما خیلی دوست دارم یاد بگیرم
پیشنهاد میکنم که شروع کنید.
خب خودمم همین قصد رو دارم!!!!یه کتاب خوب میشناسید معرفی کنید؟پایه ای توضیح داده باشه...نقل قول:
ممنون
سلام بچه ها
کسی لینک دانلود کتاب ساختمان داده ها در C آقای جعفرنژاد قمی رو داره؟
ممنون
اگه میخواید واقعا کد هایی که میزنید و درک کنید و بفهمید که چه اتفاقی می افته، کتاب مقسمی عالیه. ولی صبر میخواد و تلاش و حوصله.
ولی اگه میخوای فقط کد زدن و یاد بگیرید، تو اینترنت پی دی اف پره یا کتاب هربرت شیلد خوبه. برای سطح بالاتر هم دیتل.
ولی یه توصیه میکنم که کتاب نخر، هر قسمتی که خواستید یاد بگیرید جداگانه سرچ کنید و تخصصی مطالعه کنید، و بهتره منابع انگلیسی مطالعه کنید.
و یه نکته این که بهترین معلم شما کامپایلرتون ه. ازمون و خطا بهترین راه یاد گیری و تسلط ه .
موفق باشید.
دوستان كتاب ديتل c++ جلد دومش ترجمه شده؟
اكثر ترجمه ها تا يك جايي بيشتر نرفتن جلو
كسي كامل كامل كتاب رو ترجمه كرده؟
نقل قول:
بله
اون زمانا قلزم تو دو جلد ترجمه کرده بود
ضمنا کتاب دیتل یه جلده .
ترجمه هاشو به دو جلد تقسیم می کنن
چون کاغذ درست و حسابی ندارن که بتونن 1500 صفحه رو یه کتاب مهندسی بکنن :31:
بله دقیقا درستهنقل قول:
بعد قلزم کامل ترجمه کرد؟ یعنی تا آخرین صفحه رو هم گفت؟ تو ترجمه؟
چون من چند تا کتاب ترجمه دیتل دیدم ترجمه شون ناقص هست یعنی نصف اخر کار رو نگفتند!
تو بازار ایران ترجمه کامل کیه؟
نقل قول:
بله قلزم کامل ترجمه کرده بود اون زمان
الان متاسفانه راجب ترجمه ها اطلاعی ندارم . :41:
ویرایش هشت کتاب دایتل
حجمش 57 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممکنه کتابی درباره GTK+ به من معرفی کنید ؟
سلامنقل قول:
این کتاب ، می تونه کتاب خوبی باشه . مال انتشارات Apress هست :
Foundations of GTK+ Development
آي اساتيد. ميشه يه كتاب كامل كه از اول برام درياره ي ++c توضيح بده بگيد؟؟ چون من هيچي از ++c ياد ندارم و ميخوام همه چي رو از اولش بدونم. مر30
اینم ترجمش لطفا هرچه سریع تر نظرتون رو بگید!نقل قول:
ترجمش چطوره؟؟؟
اگه خوب بود تشکر...
این که لینک دانلود نداره!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من قصد یادگیری زبان سی شارپ رو دارم.البته میخوام به صورت حرفه ای روش وقت بزارم.برای شروعم از کتاب آقای هاشمیان دارم استفاده میکنم.
میخواستم منو در زمینه اینکه برای شروع سی شارپ باید چیکار کنم و اینکه آیا قبل از یادگیریش باید با سی پلاس کمی آشنا باشم یا لازم نیست راهنماییم کنید.
هم چنین اساتید نظرشونو در ارتباط با اینکه بهتره از چه کتاب و منبعی برای شروع کار استفاده کنم بدن.البته نمیخوام کتاب یا منبع سطح پایینی معرفی کنیدا.میخوام کتاب طوری باشه یا منبع معرفی شده از سوی شما طوری باشه که منو از سطح مبتدی تا سطح حرفه ای بالا ببره.
در ارتباط با حل تمرینم میخواستم ازتون کمک بخوام که بایستی از چه منبعی استفاده کنم.
ممنون از لطفتون:40:
آقایون ازتون خواهش میکنم کمکم کنید،من فردا تحویل پروژه دارم نمیدونم چیکار کنم
کسی هست بتونه پروژه زیرو به هر زبانی که شده واسم بنویسه؟ تورو خدا کمکم کنید
برنامه ای بنویسید که عناصر استک آ با سایز 10 از ورودی دریافت کند سپس با استفاده ار حداقل ساختمان داده اضافی
عناصر استک آ را وارد استک خالی بی کند
به نحوی که ترتیب عناصر در بی همان ترتیب در آ باشد
در دو حالت
الف:
جهت پیاده سازی ساخمان داده های مورد نیاز از آرایه استفاده کنید
ب:
از لیست های پیوندی
اگه کسی تونست واسم میل کنه یا خبرم بده اینم ایمیلم
درود!
استاد ما گفته من از روی "Structured Programming with C" آموزش میدم.
من گشتم، ولی چنین چیزی پیدا نکردم، بجاش "++Structured Programming with C" رو پیدا کردم.
اگه کسی این کتاب رو سراغ داره، (کتاب "Structured Programming with C") نشونیشو بهم بده.
سپاس!
همون که پیدا کردی درسته استادت دوتا ++ رو جا انداخته ولی هر دوتاشون رو می گه!!ولی کتاب خیلی خیلی توپیه اگه نویسندش بیک من باشه!!!!!!!!!!نقل قول:
اینم لینکش تو فورد شیرد که باید عضو شی اما رایگانه:
دمت گرم!نقل قول:
خوشحالمون کردی اگه راستی راستی ++C باشه.
من خودم نخستین نشست رو نبودم، نام این رو هم از یکی از دوستام گرفتم، اینارو نوشته بود:
1- stroctered programing with c
2- deitlel and deittel
3- الگوریتم و فلوچارت (فارسی)
سومی رو نمیخوام، Structured Programming رو هم که بهم دادی!
اون دومی چیه؟ اونم ++Cه؟ اگه آموزش زبان برنامه نویسیه، اونم بهم بدین!
سژاس! (دکمه ی تشکر نیست)
دستت درد نکنه!نقل قول:
خوشحالمون کردی اگه راستی راستی ++C باشه!
من اینارو از رو دوستم نوشتم، اینارو نوشته بود:
1- stroctered programing with c
2- deitlel and deittel
3- الگوریتم و فلوچارت (این یکی پارسیه)
سومی رو نمیخوام، Structured Programming هم که بهم دادی، سپاس!
دومی چیه؟ اگه اونم آموزش زبان برنامه نویسیه و سراغ داریش، برام میفرستی لینکشو؟
سپاس!
سلام
این کتاب c++ دیتل و دیتل ترجمه مهندس پاشایی رو تایید میکنید؟
کتاب بهتری هم هست؟
ممنون
دایتل رو من خودم از هیمن جا لینک شو پیدا کردم فقط باید بری به اولا ی تاپیک !!! در ضمن یکی دی گه از بچه های انجمن هم به من دایتل رو معرفی کرد بایه نگاه کلی که به اون داشتم دیدم کتاب خوبیه نسخه ی فارسی اون هم در اینتر نیت و در هیمن جا پیدا میشه اما الگوریتم و فلو چارت مقاله زیاد هست نویسنده رو بگو شاید رایگانش باشه!نقل قول:
دانشجوی ترم يک علوم کامپيوترم استاد سی پلاس پلاس جعفرنژاد قمی رو تدريس ميکنه خواستم بعنوان مرجع دوم برای مطالعه ی خودم سی پلاس پلاس ديتل ديتل رو بخونم
مترجم ها و انتشارات زيادی اين کتاب رو نشر دادند کدومش بهتر هست؟چگونه با C++ برنامه بنويسم تأليف ابراهيم زاد قلزم انتشارات سيمای دانش چطور هست؟
از ساير ترجمه ها پرفروش تر بوده دوست سال بالايی هم همين رو معرفی کرد حالا نميدونم بقيه ی ترجمه ها رو ديده يا نه؟!
سلامنقل قول:
من زیاد کتاب فارسی نخوندم اما کتاب جعفرنژاد رو نگیر تاثیر منفی داره نمیخواهم نظر کسی رو تغییر بدهم که کتاب x رو بگیر یا کتابی دیگه اما کتاب جعفرنژاد از متن و . . . خوبی برخوردار نیست
توصیه میکنم اگر واقعا میخواهید یاد بگیرید کتاب زبان اصلی مطالعه کنید
اسم اقای ابراهیم زاده رو شنیده ام اما کتاب ایشون رو ندیدم
هفته اینده دارم میرم نمایشگاه کتاب اگر چیز جالبی دیدم عرض خواهم کرد
گرامی استاد اين کتاب رو معرفی کرده و طبق همين هم درس ميده حتی بعضی از مثال هاشم کپی همين جعفرنژاد هست نداره موندم که هيچ کس تعريف کتاب های جعفرنژاد رو نميکنه لی کتابش اما خيلی کتاباش ميفروشه!!نقل قول:
اوايل فصل دوم همين ديتل (پی دی اف) خوندم بسيار بهتر از جعفرنژاد گفته يه جوری جذاب هست و باعث ميشه آدم بيشت علاقه مند بشه
متأسفانه زبانم بسيار ضعيف و در حال حاظر امکان مطالعه ی کتاب زبان اصلی برای وجود
اگر طبق کتاب جعفذنژاد هم درس بعد شما میتوانید ار کتاب های دیگه استفاده کنید چون اصل دستورات یکی استنقل قول:
به این دلیل کتاب های جعفرنژاد فروش بالایی داره که : اون زمان قدیم که رفرنس فارسی یا حتی انگلیسی نبود ایشون کتابی که امروز میبینید رو ترجمه و وارد بازار نمود این کتاب شد رفرنس فارسی زبان سی اما همیشه رفرنس ها بهترین ها نیستند
نقل قول:
متأسفنج هيچ آشنايی قبلی و پيش زمينه در اين مورد ندارم!
به نظرتون ديتل ديتل با اين اوضاع که استاد درس ميده و .... مناسب من هست؟! يکم سنگين نيست؟ گفتم شايد اگه بعد تدريس استاد جعفرنژاد و بعد ديتل ديتل رو بخونم بهتر باشه!
دوستان به نظرتون کدوم ترجمه هاش بهتر هست؟
اگر استاد خوب درس بده همون جعفرنژاد هم زیادی هست اما کتاب همیشه و برای همه شخصی لازم هستنقل قول:
شما باید کتاب های مختلف با نگارش های مختلف رو ببینید سپس اونها رو با هم مقایسه کنید
شاید کتاب اقای x برای شما مناسب تر باشه تا کتابی که دوستان دیگر پیشنهاد کنند
معمولا در کتابخانه های شهر و دانشگاه میتوانید انواع کتابهای روببینید و برای مدتی اونها رو به امانت بگیرید و بیشتر با نحوه نگارش نویسنده و یا مترجم اشنا شوید
درود
ببخشید کتاب راهنمای سریع ++C از هربرت شیلد برا کسی که تازه میخواد برنامه نویسی ++C رو شروع کنه چجور کتابی هست؟
پیشاپیش ممنون.
دوستان کسی نظری نداره برای بنده ی حقیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟نقل قول:
ترجمه چه کسی هست ؟نقل قول:
چند وقت پیش کتابی که نویسنده اون شیلد بود رو دیدم مترجم رو یادم نیست چه کسی بود اما با توجه به فهرستی که داشت به نظر میرسید کتاب خوبی باشه
البته شما باید چند صفحه ای از کتاب رو مطالعه کنید تا متوجه شوید ایا نحوه نگارش کتاب برای شما مطلوب است یا خیر
بسیار ممنون. بابت پاسخ.نقل قول:
ترجمه ی: مهندس ا.شادمان پور
میخواستم بدونم این کتاب برا کسی که تازه میخواد برنامه نویسی رو شروع کنه و از ++C هم میخواد شروع کنه خوبه؟
عرض کردم که با توجه به اون فهرستی که من از کتاب دیدم و چند صفحه ای از اون کتاب رو مطالعه کردم کتاب مناسبی به نظر میرسیدنقل قول:
اما شما باید کتاب رو از نظر نگارشی یا بیان مطالب به صورت ساده و روان تایید کنید این قسمت رو کسی نمیتواند کمکتان کند مگر خودتان
اگر ممکنه لینک دانلود کتاب دیتل ترجمه های قلزم و صاحب الزمانی را بگذارید
تشکر فراوان
سلام
کتاب مرجع c ++ از هاروی دیتل، پاول دیتل، سعید هراتیان (مترجم)، مهرداد توانا (مترجم) (انتشارات ساحر)خوبه؟