راستی یه خبر اساسی ضد حال گوشی های w950 و w960 در خارج از کشور گرون شد
w960 از قیمت 599 دلار رسیده به 649 دلار
w950 هم ازقیمت 275 دلار رسیده به 299 دلار
Printable View
تایید میشه.در ضمن کار کردن با این گوشی راحته اولش فقط سخته:27::46:نقل قول:
میشه مث این گوشیای چینی.دیگه لمسیشون کاربرد نداره با همون کلیدا میشه همه کار کرد.
w950 که تولیدش متوقف شده واسه این قیمتش بالا رفته ولی 960 نباید اینطوری بشه.به هر حال پایین میاد.نقل قول:
امروز یه 950 گرفتیم توی شیراز 275.کسی خواست PM بده تا آدرس مغازه رو بدم.
از کجا میتونم ببینم که تولید متوقف شده یا دوباره راه افتاده سایتش رو بدین ممنون میشم
من نمیفهمم چرا اینجوریه تو شیراز اخه چطوری از تهران گرونتره یکی به من حالی کنه .
hamed1297 به ما ادرس وبده فکر کنم من و یه سفر پیاده کنی
کسی خبری از این amirs66 نداره قرار بود گوشی رو بخره الان نیستش بابا یکی یه مشتری واسه این پیدا کنه دق کردم
با با من نمیدونم تو از گوشی چی میخوای همه به نوعی خودشون و پاره کردن برای این گوشی اونوقط تو میخوای بفروشیش
چرا میخوای بفروشی ؟؟؟؟
قیمت امروز تو علائدین 650 هست
تو کشور های دیگه هم629 دلار .
پسر ضرر زیاد میکنیا
نه بابانقل قول:
بچه ها قيمت تو شيراز رسيده به 600 تومان
اطلس موبايل:09171112266
هر كس هم اطلاعاتي از اين گوشي ميخواد بگه چون w960 دوستم چند روزي دستمه
چقدر ارزون شد !!!
ایشالله تا عید به پای 500 میرسه
دیگه اگه بهترین هم باشه به دل من نچسبیدنقل قول:
من با خزید این گوشی با اون قیمت کذایی ضرر کردم
راستی بچه ها من هندزفری p990 رو با این گوشی امتحان کردم الحق هندزفری 990 خیلی بهتر از خودش بود خصوصا تو باس
اگه کسی هندزفری محشری سراغ داره یه ندایی بده که اصلا از اینا راضی نیستم شاید با تعویض هندزفری نظرم در مورد این گوشی عوض بشه
من به اون شماره زنگ زدم یه ادم کلاش( به خاطر تاپیک مجبورم با ادب صحبت کنم وگرنه طرف ...) بود که اصلا ادم حسابی هم نبود w960 رو هم 650 میگفت یعنی هم قیمت تهران و w950 رو هم نداشت .از دست فروشای کنار علائدین بخرین سگ شرف داره تا از اینا.
من که هستم.همه گفتن ارزون می گی.والا بخدا 600 این گوشی.من گفتم دس 2ش می شه 550.شمارم 09355430697 شما کدوم شهری؟
لطفا تا فردا خبرم کن.اخه فردا می خواسم نو شو بگیرم .عجله دارممممممممم.
شما قطر هندزفری ها رو در نظر بگیرنقل قول:
دیگه اگه بهترین هم باشه به دل من نچسبید
من با خزید این گوشی با اون قیمت کذایی ضرر کردم
راستی بچه ها من هندزفری p990 رو با این گوشی امتحان کردم الحق هندزفری 990 خیلی بهتر از خودش بود خصوصا تو باس
اگه کسی هندزفری محشری سراغ داره یه ندایی بده که اصلا از اینا راضی نیستم شاید با تعویض هندزفری نظرم در مورد این گوشی عوض بشه
!!!
پ990 خیلی خیلی هندزفری عالی داره ولی خاب هندزفری سری دبلیو بخاطر حذف صدای بیرون معروفه
در ضمن شما اگه بتونی توی هندزفری پ990 صدای بیرون رو حذف کنی (از همون سیلیکون های دور هندزفری سری دبلیو روش بذاری (البته نمیشه . میگم اگه میشد)) گوشت میترکید
آره واقعاً هندزفری های دو گوشی P990 و P1 از بهترین ها هستند ...در واقع در صدای باس خروجی حرف اول رو میزنند .من که خودم از هندزفری های سری W خوشم نمیاد اولش وقتی میکنی تو گوش معلوم نیست تا کجا میرن:31:... دوماً چند دقیقه که باهاش آهنگ گوش کنی اعصابت خورد میشه مخصوصاً آهنگی که گوش میکنی باس دار هم باشه .سوماً یه بدی داره همین که صداهای بیرون رو اصلاً نمشنوی چون در بعضی مواقع ممکنه کتک بخوری !!!! فرض کنید یه بنده خدا داشته 3 ساعات صداتون میکرده و تو با خیال راحت داشتی Mp3 گوش میدادی:31::31::8:.اون وقته که...............
موفق باشید
میخواستم ببینم بلند ترین وباکیفیت ترین صدا در گوشیهای سونی اریکسون کدام است؟
با کیفیت ترین که سریه واکمنه.فک کنم w960
بلندترین هم w910
دست رو دلم نزار که خونه...نقل قول:
که صداهای بیرون رو اصلاً نمشنوی چون در بعضی مواقع ممکنه کتک بخوری !!!! فرض کنید یه بنده خدا داشته 3 ساعات صداتون میکرده و تو با خیال راحت داشتی Mp3 گوش میدادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفون w960 وp1 چه مدلی هست (اسم مدل رو میگم)
خب حالا با این تفاصیر هندزفری عالی سراغ ندارید از این خلبانی ها هم باشه مشکلی نداره فقط یه چیز خوشگل و شیک و آخر کیفیت می خوامنقل قول:
مشغوله معامله ی گوشی
داره جالب میشه..خوب بعدش؟!!.......نقل قول:
اقا خریدی باید شیرینی بدی ها:46:
سلام به همه خبر های خوب قیمت W960 امروز یعنی 2 بهمن 620 هزار تومان.
راستی چند تا مغازه هم اورده بودن کم کم داره یخش باز میشه .
بچه ها چه طوری بفهمم که گوشی تست بوده یا نه گوشی اصلی هست .:8:
سونی اریکسون یدونه از این هدفون خفنا داره (همین خلبانی ها) یکی از بچه ها عکسش رو گذاشته بود و فک کنم 50 تومن بودنقل قول:
خب حالا با این تفاصیر هندزفری عالی سراغ ندارید از این خلبانی ها هم باشه مشکلی نداره فقط یه چیز خوشگل و شیک و آخر کیفیت می خوام
داداش با دبلیو 960 مث که اخت شدی ها !!!
ایولانقل قول:
سلام به همه خبر های خوب قیمت W960 امروز یعنی 2 بهمن 620 هزار تومان.
راستی چند تا مغازه هم اورده بودن کم کم داره یخش باز میشه .
بچه ها چه طوری بفهمم که گوشی تست بوده یا نه گوشی اصلی هست .
امروز یکی از دوستای قدیمیم رو دیدم دبلیو 950 دستش بود
بعد ازش پرسیدم چند گرفتی و ... گفت 300
بعد یهو دیدم از تو جیبش یدونه Ds2020 در آوردو و....
گفتم ایول من کلی دنبال اینا گشتم و ... گفتم چند خریدی گفت 70 از علاالدین
گوشی رو هم همونجا خریده بود
میگفت دبلیو 960 رو هم 670 قیمت کرده همراه Ds2020
منم کف کردم گفتم تو جعبش نیست و... گفت من با جفت چشام دیدم که بوده و یارو فرشنده ه از تو جعبه در آورده و به خودم نشون داده
والا ما که نفهمیدیم آخر سر هست توش یا نه !!!!!!!!!
r@r#m@n جان ما اخر نفهمیدیم که تو عاشق iphon هستی و با اون حال میکنی یا با w960 تکلیف مارو مشخص کن:31:
من تاحالا حرفی از آیفون زدم ؟؟؟
من عاشق دبلیو 960 ام
سلام.ببخشید که دیر جواب دادم.تلفن خونه 3 روز قطع بود.نقل قول:
از کجا میتونم ببینم که تولید متوقف شده یا دوباره راه افتاده سایتش رو بدین ممنون میشم
من نمیفهمم چرا اینجوریه تو شیراز اخه چطوری از تهران گرونتره یکی به من حالی کنه .
hamed1297 به ما ادرس وبده فکر کنم من و یه سفر پیاده کنی
برای فهمیدنش من معمولا یه سر به سایتهایی که قیمت گوشی رو میزنن مثلمیزنم.کد:www.plemix.com
اونجا قیمتها رو نوشته.اگر زیاد بشه به احتمال زیاد به خاطر کم شدنش توی بازار هست یا کاهش تولید.
آدرس اون مغازه هم شیراز-خیابان داریوش.اولین پاساژ سمت چپ از سمت چهارراه زند.اولین مغازه سر نبش پاساژ.
اگر تصمیمت قطعی بود بگو تا برات آخرین قیمت رو بپرسم و ببینم داره یا نه.
soshiance جان
شما قیمت و از کجا گرفتی؟
پس از مذاکرات بسیار با اقا dolfin.برای خرید گوشی توافق کردیم.قرار با پست برام بفرستن.دیگه باید صبر کنم یا به عشقم(w960) می رسم یا ... می شم.تا یکشنبه دوشنبه ..
مبارک باشه امیر جان
:31:خب به سلامتی بگیری و ازش استفاده کنی منتظر یه نقد و ریویو خوب از شما هستیم.لاکردار قیمتش پایین نمیاد که توی لیست خرید ما بره:31:نقل قول:
چند خریدی داداش !!!!
ایشالله که کارت رو راه بندازه
سلام من دیشب پرسیدم از پاساز علائدین 3-4 تا مغازه داشت همه هم میگفتن 620 فقط یکیشون میگفت 650
راستی دیروز 3 بود نه 2 ببخشید
نقل قول:
اقا شرمنده من شما رو یا یکی دیگه اشتباه گرفتم اخه اسمش شبیه به شما بود منم که به همه جا سرمیزنم قاطی شد ببخشید:20:
متاسفانه
نه تنها نمیتد پایین
رو قیمت مدل های 8گیگ نوکیا هم
تاثیر منفی داشته !!
منم می خوام بگیرمش.ولی نه الان.ایشالا 20 روز دیگه که رفتم دبی.اینجا هم (کویت) هر جا من w960 رو دیدم با هندفرس عادی بود.ولی من گوشی رو که گرفتم یه هندفری بلوتوش هم باهاش میگیرم که دیگه کامل کامل بشه
منم می خوام بگیرم handsfree bluetooth ds220رو.مزش به اینه.
مرسی.حالا تا گوشی دسم برسه.
قیمتو بعد می گم :d
کسی قیمت تو دبی رو داره؟
به پول ما تقریبا 580 تومانه
به نظرتون تاعید یعنی تا وسطای اسفند به 500 میرسه ؟؟
w950 تا اخر اسفند 600 یا650 بود .البته اینو هم بگم که تا عید تو علائدین یکی یا 2 تا مغازه بیشتر نداشت یکی که نمایندگی سیتادل بود اون یکی هم یه مغازه تو پاساز بود البته چون دوربین نداشت کسی ریسک نمیکرد که بیاره .
اسفند رو نمیدونم اما اردیبهشت قیمت اصلیش رو پیدا میکنه
حدوده 400 تا 450
فکر کنم تا عید 550 بشه