نحوه رایت کردن فایل های Avi به صورت Vcd
سلام به همگی
من کلی فایل تصویری ، شو و فیلم از اینترنت دانلود کردم حالا میخوام رایتشون کنم طوری که بشه تو Vcd هم نگاه
کرد خواستم با نرو رایت کنم که ارور داد که فرمت AVI رو ساپورت نمیکنه یخواستم بدونم چطوری میتونم این فایلها رو
رایت کنم البته خواستم با برنامه Power Video Converter فرمتش رو عوض کنم که فایل خروجی صوتی ذخیره میشه
:41: تو یه سایتی خوندم با خود نرو میشه ولی توضیح نداده بود که چطوری
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
اضافه کردن فایل به سی دی رایت شده ؟!
سلام
چه جوری میتونم به یه سی دی که قبلا روش رایت شده , موزیک یا هر چیز دیگری رو اضافه کنم؟
با nero میشه؟
من قبلا با نرو یه همچین کاری رو کردم , اما مشکلی که وجود داره اینه که فرض کنید فایل a تو سی دی هستش , من میخوام فایل b رو بهش اضافه کنم. اگه تو هاردم فایل a رو حذف کرده باشم. موقع رایت تو سی دی هم حذف میشه. :18:تنظیماتی وجود داره که دیگه نرو فایل های تو سی دی رو تو هارد هم نگرده؟؟:13:
ممنون
رايت از روي Cd/dvd خش دار
سلام.
من يك DVD از دوستم گرفتم و ميخوام رايتش كنم، ولي تا 96 درصد كه ميره ميگه Readining Data Error و ديگه ادامه نميده. با نرمافزارهايي چون Alcohol 120% و CloneDVD هم تست كردهام ولي هر دفعه گير ميكنه. حتي يكبار دو-سه ساعت هم صبر كردم ولي خبري نشد.
ميخواستم بدونم با چه نرمافزاري ميشه رايت كرد، بطوريكه همين ريدينگ ارورها رو بحساب نياره و ازشون بگذره؟ كلا چه راهي براي من هست تا اين DVD رو رايت كنم؟ (بي خيال قسمت خرابش)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. :46:
کمک فوری! مشکل در باز کردن یک dvd!!
سلام
من یه dvd دارم که هر کاری که میکنم نمیتونم کامل با dvd rom بازش کنم . توی این dvd یه پوشه هست با نام just enjoy! تا همین جا میتونم بازش کنم ( البته اونم به زور , یه کم طول میکشه ) ولی دیگه نمیتونم واردش بشم وقتی روش کلیک میکنم بعد از یه کم مکث این پیغام رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که منم ok میکنم ولی بازم مثل قبل همون پوشه just enjoy! رو فقط نشون میده ومن نمیتونم واردش شم. توی این پوشه هم فایل های ویدیویی با فرمت asf هستش.
ممنون میشم که کمکم کنید.