کدی که در قسمت آپدیت آیفن برای دانلود گذاشتن error میده لطفاً برای دانلود iplus2.0 راهنماییم کنید.
Printable View
کدی که در قسمت آپدیت آیفن برای دانلود گذاشتن error میده لطفاً برای دانلود iplus2.0 راهنماییم کنید.
برو تو اینجانقل قول:
کد:http://p30world.com/forum/showthread.php?t=208606
منظورم همین کدی است که در بالا آوردید موقع دانلود iplus این error رو میده :
We are sorry but file '482063' not found on node w3.wikifortio.com
اگر سایت دیگری برای دانلود iplus سراغ دارید لطفاً بگید تا من هم دانلود کنم . با تشکر
من الانn95 8GBدارم ميخوام عوض كنم يه ايفون بگيرم مي خوام بدونم اين گوشي چي داره كه اينهمه اسم دركرده ضمنا قيمتش چنده
من الانn95 8GBدارم ميخوام عوض كنم يه ايفون بگيرم مي خوام بدونم اين گوشي چي داره كه اينهمه اسم دركرده ضمنا قيمتش چنده
سلام
کسی میدونه چرا من با هر برنامه ای که میخام از روی دی وی دی فیلم بریزم رو آیفون صدای فیلم چرا خراب میشه؟
میشه به آیفون codec اضافه کرد؟
یا یه برنامه ای که این مشکل رو نداشته باشه لطفا معرفی کنید که بشه فیلم رو با زیرنویسش ریخت
ممنون
مولتی تاچ ، ال سی دی 16 میلیون رنگ و 3.5 اینچی ، سرعت پردازش بالا ، سیستم عامل مکینتاش ، مرورگر سافاری ، گرفایک بالای گوشی و غیره ....نقل قول:
از نرم افزار Xilisoft DVD to iPod Converter 4 استفاده کن ...نقل قول:
مرسی
رفتم که تست کنم
سلام من هر کار میکنم نمیتونم برنامه iphone pc suite رو اجرا کنم همشerror framework mide هر نوع framework بود download کردم تمام ورژنهارو اما باز کار نمی کنه لطفا طوری راهنماییم کنید که یک تازه کار ( خودم ) بفهمه که چیکار کنه ممنونم
شما نرم افزار Microsoft .NET 2.0 رو نصب کردی؟نقل قول:
شما از این اینجانقل قول:دانلود و نصب کن مشکلت حل میشهکد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=7ABD8C8F-287E-4C7E-9A4A-A4ECFF40FC8E&displaylang=en
مرسی درست شد اما میگه نمیتونم از برنامه استفاده کنم برنامه iplus میخواد این برنامه چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ چه جوری نصبش کنم؟
آقا من وقتی میام ورژن 2 رو تو گوشیم نصب کنم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آیا iphone 3g آنلاک میشه ؟؟ لطفا در صورت امکان زود جواب بدید خیلی عجله دارم . بگم بخرن برام ؟؟
مشکلم حل شد برای نصب فریمور 2 باید آیتونز ورژن 7.7 باشه و برای دانگرید هم باید دوباره 7.5 رو نصب کنید ( از سایت زیفون )
آقا ما فریم ور 2.0 رو رو گوشیمون نصب کردیم حالا با چی آنلاکش کنیم ؟!!!
فعلا یه چند وقتی باید بیخیال آیفونت بشی تا آنلاکش بیرون بیادنقل قول:
اذیتمون نکن داداش ... واس چی بیخیال بشم ؟!!! میرم دانگرید می کنم !!! کاری نداره که :31:نقل قول:
در حالي كه هك كردن اولين گوشي ساخت اپل دو ماهي طول كشيد، اين بار هكرها موفق شدند نرم افزار اختصاصي مدل جديد و نسل سوم اين گوشي را در كمتر از يك روز هك كنند.
به گزارش فارس به نقل از PC Pro، نصب نرم افزار بر روي گوشي iPhone محدود به توليدات خود اپل و نرم افزارهاي تاييد شده توسط اين شركت است. از سوي ديگر تنها سيم كارت هاي اپراتورهاي طرف قرارداد با اپل بر روي اين گوشي فعال مي شود.
اما يك گروه هكري به نام iPhone Dev Team كه قبلا هم چنين كاري انجام داده بود، روز گذشته موفقيت قبلي خود را تكرار كرد و در حال حاضر فعال سازي سيم كارت هاي اپراتورهاي مختلف بر روي گوشي نسل سوم iPhone امكان پذير است.
علاوه بر اين مالكان گوشي هاي هك شده مي توانند در صورت به روز رساني سيستم عامل اين گوشي به راحتي آن را به روز كنند و از آخرين خدمات ارائه شده توسط اپل براي اين گوشي بهره مند شوند.
گزارش هاي خبري حاكيست كه گوشي هاي هك شده iPhone هم اكنون در آمريكا و انگلستان با موفقيت مورد استفاده قرار گرفته است و پيش بيني مي شود به زودي به ديگر نقاط جهان هم برسد.
دوستان عزیز من گوشی خودم رو به 1.1.4 دانگرید کردم فقط BaseBand مشکل داره در نتیجه خط تلفنم قطع شده از نرم افزار BootNeuter و Ziphone Patch خواستم BaseBand رو دانگرید کنم ولی نشد چی کار کنم ؟!!!
نگران نباشنقل قول:
مطمئنم تو همین هفته برنامه آنلاکش
رو تو اینترنت می تونی دانلود کنی !!
ماشالا هکر ها دستشون با آیفون روان شده !:31:
1. اگه نیومد چی ؟!نقل قول:
2. اگه باگ داشت چی ؟!
:41::41:
بابا غمت نباشهنقل قول:
عوضش دیگه همچین کاری نمیکنی :دی
تازه توی همین تاپیک یا یه تاپیک دیگه خبر هکش رو یکی گذاشته بود...
طبق اخبار همون روز اول انلاک شد !نقل قول:
حدس رو حال کردین ؟:31:
یادم رفت یه خبر خوش برای دوستان آیفونی
بچه ها دیکشنری فارسی به انگلیسی واسه آیفون اومده
سلام به همگی
يکی از دوستانم قراره يک iPhone 3G 8GB از کانادا واسم بياره. میخواستم ببينم کجا میتونم هکش کنم تا بتونم ازش استفاده کنم؟ لطفاً کمکم کنيد!
سلام دوستان. میگم آپدیت 1.1.5 هم اومده؟؟ امروز داشتم با itunes آهنگ می ریختم پیغام داد که 1.1.5 موجوده. کسی خبری داره؟؟ jailbreak میشه؟؟
حرفهای جدید میشنویم .نقل قول:
دوست عزیز اشتباه می کنی یه همچین ورژنی نیومده .
فعلا فقط باید صبر کنید .نقل قول:
چون ورژنش 2 هست . در مورد ورژن 2 هم
بتمام دوستان پیشنهاد میکنم در حال حاضر از آپدیت آیفون خود به ورژن 2 خود داری کنند ...
چرا دوست من!؟ تا کی بايد صبر کنم؟نقل قول:
ميشه کمی توضيح بدين؟!
دوست من من آپیدت کردم عین خر تو گل موندم نکنید آقا نکنید ...نقل قول:
اگه انلاک نشه ، نمیشه از گوشی استفاده کرد یا نمیشه باهاش زنگ زد؟
اصلا ایفون بدون سیم کارت کار میکنه یا نه؟ منظورم تو حالت افلاینه!
با ایرانسل چه طور؟ کار میکنه؟ اخه من شنیدم شانسیه. بعضی وقتا نیاز به انلاک نداره و بعضی وقتا باید انلاک شه.
اگه اکتیو شده باشه ولی آنلاک نشده باشه می تونی با گوشی کار کنی ولی تماس نمی تونی بگیری .نقل قول:
آیفون بدون سیم کارت بطور کامل کار میکنه
با ایرانسل هم کار میکنه بصورت کامل .
در مورد بخش آخر سوالت هم باید بگم اگه ورژن گوشی رو بالا ببری هم باید اکتیو بشه هم آنلاک و لی اگه همون ورژن رو روش مجدد ریستور کنی فقط اکتیو کردن می خواد .
البته برنامه هایی مثا iPlus یا Ziphone و از این دست تمام این کارها رو با هم انجام می دن و شما رو راحت کردند .
صادق جان این اکتیو کردن چیه؟ چه جوری؟
اکتیو کردن یا انلاک کردن کار راحتی؟ یعنی خود ادم میتونه بکنه؟ خطر مطر که نداره؟
ببین عزیز وقتی شما ورژن جدید روی گوشی می ریزید به هیچ عنوان به منوی گوشی دست رسی ندارید برای دست رسی به منوی گوشی باید گوشی رو اکتیو کنید و بعد از اکتیو برای اینکه گوشی با هر نوع سیم کارت کار کنه باید آنلاک بشه .نقل قول:
تو پست قبلیم گفتم نرم افزار های مخصوص این کار خودشون این کارو انجام میدن و نه خطری داره نه مطری .خیلی هم راحته .
آقا صادق ما برای دانگرید بیس باند چی کار کنم ( به جز patch ziPhone و bootnauter ) ؟
.
اقا صادق بالاخره اپل رو گرفتم..
ولی کاملا باهاش غریبی میکنم..!!
قضیه برنامه ریختنش چجوریاس..!؟
اون برنامه هایی که تو اینیستالر داره و باید اینیستال کنیم چیه..!؟...فقط همون برنامه هاس..!؟
یعنی مثه بقیه گوشیا ، این نیس که یه برنامه ای از نت بگیریم بعد تو گوشی کپی کنیم و بعد ستاپو...!؟
بطور کلی منطق این گوشی چیه..!؟! :d :-??
راسی ورژن گوشی 4.1.1 ئه..!
.
راه واسه دانلودش هست ولی خوب تو اینستالر نرم افزار ها تقریبا همه هست فقط شما باید به اینترنت کانکت باشی تا آنلاین نصب بشن ...نقل قول:
راستی مبارک باشه ...
مبارک باشهنقل قول:
اولش همینه ولی بعد از چند روز حاضر نیستی ساعتی از خودت دورش کنی به این میرسی .
دوست عزیز برای نصب برنامه راحت ترین راه یه جایی مثل پایتخته که به وسیله Wifi مثل هلو از تو اینستالرش برنامه نصب کنی . یه سری برنامه هم می تونی از اینترنت دانلود کنی و با یه برنامه مثل iPhone PC suite روی گوشیت بریزی . بعد یه زره ور رفتن خودت همش دستت می یاد . 4.1.1 یا 1.1.4 ؟
موفق باشی
.
ممنون هوتی جان..و اقا صادق..!
..
در حال حاضر فقط میخوام که از طریق کامپیوتر رو گوشیم برنامه بریزم...
ظاهرا با 3تا برنامه ibrickr_v0.91 ، iphone_Browser و iPhone_PC_Suite-1.0.7.2 باید کار کنم...
که با 3تاش مشکل دارم... ibrickr_v0.91 رو که بعد کلی سروکله زدن..تازه فهمیدم که باید اول با ایتونس به گوشی کانکت بشی و بعد برنامه رو باز کنی...اخه قبلش هر کاری میکردم هیچ خبری نمیشد..!!
ولی خب الانم توفیری نکرد...چون وقتی رو گزینه " فری مای ایفون " میزنم میره تو صفحه بعد و میخواد که ورژن جدید رو دانلود کنه که الان 2 ساعتی هست رو این قضیه گیر کرده..!!!!
اون 2تا برنامه دیگرو هم اصلا نمیتونم باز کنم و این پیغام رو میده...
""
---------------------------
AutoUpgrade.exe - .NET Framework Initialization Error
To run this application, you first must install one of the following versions of the .NET Framework:
v2.0.50727
Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the .NET Framework.
OK
"""
نمیدونم مشکل چیه...ولی ظاهرا میگه اینو versions of the .NET Framework:
v2.0.50727 باید بگیریو اینیستال کنی...که ورژن پائینترش رو دسگام هست...ولی این ورژنو ندارم که الان دارم دانلود میکنم...!
با همه این تفاسیر میخواستم بدونم که من باید چیکار کنم..!؟؟!
تا اینجا درست پیش اومدم..!؟!؟
..
راسی همون 1.1.4 در نظر بگیر..!!! ;) :d
.
.
همونطور که فکر میکردم با دانلود و ستاپه این .NET Framework نمیدونم چی چی..مشکلم تو باز کردن جفت برنامه ها حل شد...ولی iPhone_PC_Suite وقتی باز میشه این پیغامو میده...
""
Info
Your iPhone was cracked by ZiPhone.
But ZiPhone iBrickr Fix patch has not installed to fix its bug.
Now you can install this patch.
==================================================
1. Add 'i.unlock.no' to Sources in Installer.
2. Find and install 'ZiPhone iBrickr Fix' in Unlocking Tools of Install in Installer.
3. Restart your iPhone.
==================================================
Before the patch is installed, iPhone PC Suite cannot be used!
OK
""
فکر کنم با زیفون سازگار نیست...چمیدونم..!
..
این برنامه هم که iphone_Browser هرکاری میکنم ، اون پائین مینویسه ایفون ایس کانکت ولی اند جلبک رو نمینویسه...!!
( iphone is connected, not jailbroken )
چیکار کنم..؟!؟!
در ضمن در حال حاضر نه به وایفای نه وایرلس دسرسی ندارم...! :41:
.