برای کمرنگ یا پررنگ کردن template باید چیکار کنم؟
می خوام کمرنگ تر بشه تا نوشته ها خوب دیده بشن.
Printable View
برای کمرنگ یا پررنگ کردن template باید چیکار کنم؟
می خوام کمرنگ تر بشه تا نوشته ها خوب دیده بشن.
من برای این کار دو راه بلدم:نقل قول:
1- این که خودت یک تمپلت درست کنی با تمام مشخصات دلخواه و آن را به صورت تمپلت (با فرمت pot) ذخیره کنی.
2- این که فایل تمپلت مربوطه را که (اگر از ورژن 2003 استفاده می کنید) با پسوند pot در پوشه Microsoft Office قرار دارد پیدا کرده و آن را به طور دلخواه ویرایش کنی. البته به نظرم حالت اول، منطقی تر هست چون بدون از دست دادن فایل اصلی، یک تمپلت جدید هم به دست میاری.
ولی اگه منظور، این هست که یک فایل رو با یک تمپلت خاص درست کردی و حالا میخوای تمپلت اون رو کلاً عوض کنی، فکر نمی کنم این کار عملی باشه. چون تمپلت تا پیش از ساخته شدن فایل قابل انتخاب هست. ولی می تونی هر تغییری بخوای توی فایلت ایجاد کنی. مثلاً اگه میخوای تصویر بک گراند کمرنگ بشه، خوب می تونی به راحتی این کار رو بکنی یا مثلاً فونت ها رو پررنگ تر کنی.
در ساخت پ.ت. تضاد رنگ را در نظر بگیریم
به دوستانی که پاورپوینت می سازند توصیه می کنم مثل جناب New Boy به تضاد رنگ اسلایدها دقت کنند. چون مخاطبین معمولاً اسلاید رو در سالن کنفرانس (یا کلاس درس و...) از فاصله دور نگاه می کنند و اگر مثلاً نوشته رنگ زرد را روی بک گراند رنگ سفید بگذاریم ممکنه نتونند راحت بخوانند. مخصوصاً پ.ت. هایی که قرار هست از طریق ویدئوپروژکتور نمایش داده بشه، وقتی روی پرده می افته خیلی کمرنگ تر از روی مانیتور میشه و اینجاست که تضاد رنگ برای تسهیل خواندن نوشته ها، خیلی مهمه.
توی خود پاور پوینت نمیتونی نستعلیق بنویسی. اما می تونی با استفاده از نرم افزار چلیپا خط مورد نظرتو بنویسی بعدا اون رو تبدیل به عکس کنی و عکس رو وارد power point کنی.نقل قول:
از CD که اسمش میرعماد هست استفاده کنیدنقل قول:
این سی دی فونت نستعلیق هم داره که باید نصب کنید بعد به راحتی می تونید در پاورپوینت به نستعلیق تایپ کنید.
با سلام
وقتي رو فايل پاور پوئينت صدا ميزارم و اونو ذخيره مي كنم در همون موقع اين فايل با تمام و كمال اجرا ميشه .
اما مشكل از موقعي پيدا ميشه كه اصل فايل mp3 رو كه براي متن صدا انتخاب كرده بودم - وقتي پاكش ميكنم ديگه فايل پاور پوئينت من صدا نداره
هر وقت اونو اجرا ميكنم حتي تو كامپيوتر دوستم اين مشكلو داره و بدون صدا اجرا ميشه
دوستان زحمت بكشن و در اين خصوص راهنمايي كنن
با تشكر
آقا مسعود به این تالار خوش آمدید.نقل قول:
اگه فهرست تاپیک رو در پست اول نگاه کنید یک فونت نستعلیق معرفی کردیم که بی نیاز از هر گونه نرم افزار اضافه، امکان نستعلیق نویسی در پاورپوینت رو میده. خیلی عالی هست.
امکانات میرعماد برای خوشنویسی بیشتره اما چنین نرم افزارهایی فقط تا زمانی که خود برنامه روی کامپیوتر نصب باشه درست عمل می کنند و موقعی که پ.ت را روی یک کامپیوتر دیگر اجرا کنیم فونتشون به هم می ریزه.
دوست عزیزنقل قول:
صدای فایل پاورپوینت را نمی تونی بی نیاز از فایل mp3 کنی. باید فایل پ.ت. و فایل mp3 را در یک پوشه مشترک بگذاری و موقع کپی کردن روی سی دی یا فلش مموری هم هر دو فایل را با هم کپی کنی تا صدا باقی بمونه.
با تشكر از جواد آقاي عزيز - اما خودم يه سري فايل pps رو از اينترنت دانلود كردم كه داراي صدا نيز بودن !!:40:
بله. میشه فایل صوتی را داخل پ.ت. جاسازی کرد که تبدیل به یک فایل واحد شوند ولی باید فایل صوتی شما از نوع wav باشد. در مورد روش آن، چون الآن پ.ت. 2003 ندارم نمی توانم دقیق بگویم اما علی آقا در چند خط آخر از پست «آموزش صدا گذاری» در تاپیک «آموزش پاورپوینت»:نقل قول:
چیزهایی گفته که فکر می کنم راهگشای مشکل شما باشد. شاید اگر آموزش مربوط به آن تاپیک را دانلود کنید،در فایل آموزشی هم جزئیات بیشتری گفته شده باشد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190480
:41:با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک پروژه دارم که باید در آن با استفاده از یک Text Box اطلاعاتی را از کاربر که در حال دیدن اسلاید است بگیرم و اگر این اطلاعات درست بود به مرحله بعد برود . فکر می کنم باید از کد نویسی در برنامه ویژال بیسیک موجود در آفیس استفاده کنم . لطفاً اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه . ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک پروژه دارم که باید در آن با استفاده از یک Text Box اطلاعاتی را از کاربر که در حال دیدن اسلاید است بگیرم و اگر این اطلاعات درست بود به مرحله بعد برود . فکر می کنم باید از کد نویسی در برنامه ویژال بیسیک موجود در آفیس استفاده کنم . لطفاً اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه . ممنون
از دوستان کسی نیست که جواب منو بده . شدیداً به این احتیاج دارم
آيا ميشه اسلايد رو با فرمت exe ذخيره كرد ؟ وقتي با اين فرمت ذخيره كني كامپيوتر هايي كه آفيس ندارند مي تونند فايل رو نشون بدن؟
سلام دوستان ببخشید من دوتا سوال دارم یکی اینکه چطوری میشه با یک کلیک کل صفحه با نوشته هاشو آورد
یکی اینکه میشه برای رفتن یک صفحه به صفحه دیگه اکشن گذاشت مثلا صفحه آتیش بگیره و بره صفحه بعد؟
آقا اشکان عزیزنقل قول:
به این تالار خوش آمدی.
ببخشید دیر جواب دادم. این کاری که میگی، عملی هست و همانطور که گفتی، باید از برنامه نویسی VBA استفاده کرد. برنامه آن چیزی شبیه ;کد زیر می شود. اما به روش های مختلفی می توان این برنامه را نوشت. به نظر من بهتر است طوری طراحی کنی، که کاربر در صورت دادن جواب صحیح، از صحیح بودن جواب خود مطلع شود و بعد با زدن دکمه Next Slide هر وقت خواست به اسلاید بعدی برود. حتی می توانی آخر کار نمره او را هم نمایش دهی.
لینک زیر آموزش ساخت کوئیز با پ.ت است:کد:Private Sub TextBox1_Change()
If Me.TextBox1.Text = "Correct Answer" Then
MsgBox ("Hi")
SlideShowWindows(1).View.Next
End If
End Sub
کد:http://www.ellenfinkelstein.com/powerpoint_tip_create_quiz_with_vba.html
بله میشه. البته تنها راه بی نیاز کردن کاربر از نصب پ.ت استفاده از فایل های exe نیست. اگه فهرست تاپیک رو در پست اول ببینی، راه های مختلفی برای این کار پیشنهاد شده.نقل قول:
این که با یک کلیک، کل صفحه و نوشته هاش ظاهر بشه خیلی راحته. کافیه برای هیچ کدام از نوشته ها Custom Animation نگذاری تا کل صفحه به طور یکجا نمایش داده بشه. حالت پیشفرض خود پ.ت هم همین است.نقل قول:
این که به شکل خاصی به اسلاید بعدی منتقل بشود هم عملی است. به آن Transition می گوییم. اما امکان افزودن به ترنزیشن های پ.ت وجود ندارد و ناچارید از همان تعداد محدود ترنزیشن های موجود در پ.ت استفاده کنید. جلوه هایی مثل محو شدن، کنار رفتن و.... اما آتش گرفتن نداریم. مگر این که به شیوه های خیلی سخت و خیلی حرفه ای مثل استفاده همزمان از یک تصویر متحرک و برنامه نویسی VB استفاده کنیم.
باسلام خدمت دوستان من یه مشکلی برام پیشومده برای لینک کردن یه فایل پاور پوینت به یه برنامه که خودم نوشتم حتما باید فایل پاور پوینت را به صورت exe در بیارم می خواستم بدونم چطور می شه این کاررو انجام داد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
درباره روش های تبدیل کردن پ.ت به exe تا حالا چند بار صحبت شده. فهرست تاپیک رو در پست اول ببین.
اما راه های دیگری هم مثل تبدیل کردن به avi و استفاده از نرم افزارهای بی نیاز کننده از نصب پ.ت (PPT Viewer) هم وجود داره. ضمن این که بعضی نرم افزارها مثل Multimedia Builder هر چند امکانات پ.ت را ندارند اما فایل های مالتی مدیای exe می سازند که این فایل ها حتی قابل برنامه نویسی داخلی هم هستند.
سلام دوست عزیزنقل قول:
درباره روش های تبدیل کردن پ.ت به exe تا حالا چند بار صحبت شده. فهرست تاپیک رو در پست اول ببین.
اما راه های دیگری هم مثل تبدیل کردن به avi و استفاده از نرم افزارهای بی نیاز کننده از نصب پ.ت (PPT Viewer) هم وجود داره. ضمن این که بعضی نرم افزارها مثل Multimedia Builder هر چند امکانات پ.ت را ندارند اما فایل های مالتی مدیای exe می سازند که این فایل ها حتی قابل برنامه نویسی داخلی هم هستند.
سلام
من یه فایل پاورپوینت دارم که یک فایل صوتی wav به آن الصاق شده . میشه یه کپی مستقل از این فایل صوتی روی هاردم داشته باشم ؟
سلام
کسی میدونه تو پاورپوینت چجوری میشه می باشد رو طوری نوشت که فاصله بین "می" و "باشد" حذف بشه
تو word که (-Ctrl) هستش
مرسی :20:
باسلام خدمت دوستان عزیز چه طوری می شه طوی پاور پویینت اشیا رو شیشه ای کرد.
آقا کسی اینجانیست جواب منو بده اگه نمیشه یا اگه بلد نیستید خوب بگید تا ما هم تکلیفمونو بدونیم!!!!
با سلام به تمام بچه های گل p30
آقا من پسورد فایل power pontamooo یادم رفته و الان فقط می تونم read only رو بزنم کاریش میشه کرد؟برنامه ایی هستش که بشه پسورد رو بدست و یا اینکه پسوردشو از کار انداخت؟
ممنون میشم ازتون
سلامنقل قول:
راه جدا کردن اون فایل رو نمی دونم، ولی خودم در چنین مواقعی، صدای فایل رو با JetAudio ضبط می کنم. یعنی در قسمت Record جت آدیو قسمت Input Device را روی Wave Output گذاشته و صدا را ضبط می کنم. شما هم می تونی همین کارو بکنی. ممکنه راه بهتری هم باشه ولی فعلاً نمی دونم.
ورود آقا مهدی و N_SH عزیز رو به این تالار خوشامد میگم.نقل قول:
استفاده از نیم فاصله در تمام برنامه های تحت ویندوز، به طور استاندار با ترکیب دکمه های زیر هست:
Ctrl+Shift+2
نمی دونم منظور از این حرف چیه. اگه منظور اینه که یک شیء، از پشت یک شیء دیگه پیدا باشه، میشه با زیاد کردن عدد Transparency مربوط به شیء رویی، آن را شفاف کرد. در قسمت تنظیم رنگ.نقل قول:
کافیه از شاه کلید استفاده کنی تا پسورد حذف بشه. کار آسونیه. توی تاپیک مایکروسافت ورد، خودم شاه کلید رو براتون گذاشتم. به فهرست نگاه کنی می بینی. برای بقیه برنامه های آفیس هم عمل می کنه. (آفیس 2003 به قبل).نقل قول:
سلام !
چجوری تو پاورپوینت 2007 یه کاری کنم فونت هم با فایل ذخیره بشه؟
من يك مشكل دارم فايلهاي پاور پوينت كه باز ميكنم بين حروفشون فاصله داره مشكل فونت نسيت مثل اينه كه فونت ها با يك ويروس دستكاري شدن لطفا كمك كنيد
سلام.
تو پاورپوینت وقتی مطالب و تعداد اسلایدها خیلی زیاد میشه من مجبور میشم هر صفحه (اسلاید) رو شامل چند صفحه متن کنم. یعنی هر صفحه اونقدر مطلب میزارم که وقتی با پاورپوینت نگاه میکنی اونقدر در هم و بر همه که هیچی نمیشه خوند.
اما از اونجایی که مطالب یکی یکی میاد و وقتی صفحه پر شد همشون میرن و سری جدید مطالب میاد ، وقتی میزنی به صورت اسلاید بیاد هیچ بی نظمی دیده نمیشه. این کار تا به حال برای من مشکلی نداشته.
می خواستم ببینم این کار می تواند باعث مشکلاتی شود؟
آیا این کار، روش درستی برای کم کردن تعداد اسلایدها است؟
سلام
چطوری می شه رو اسلاید ها یه دکمه قرار داد که با کلیک اون یه فایل باز بشه ؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم ، ابا نرم افزار یا ترفندی هست که بشه باهاش کاری کرد که رو فایل powerpoint کسی نتونه دستکاری کنه؟ فقط امکان دیدن اسلاید ها فراهم باشه دیگه نشه مثلا به اسلایدی رو ویرایش کرد یا یکی رو حذف کرد.
مثلا برای فایلهای pdf برنامه هایی هست که بشه باهاش کاری کرد که امکان پرینت از فایل حذف بشه . یا قایل encript بشه که امکان کپی paste ازش نباشه . یه چیزی تو این مایه ها میخوام
ممنون از کمکتون
سلام دوستان
من یه سوال دارم ولی نمی دونم تکراریه یا نه چون این تاپیک انقد جلو رفته که نشه تمام صفحات رو بررسی کرد
بنابراین اگه تکراریه ببخشین
سوالم اینه که من می خوام روی اسلایدام صدا بذارم به طوری که این صدا واسه همه اسلایدها پخش بشه
یعنی یه فایل صوتی که از اول تا آخر اسلایدا یک بار پخش میشه
چه جوری ان کار رو میشه انجام داد؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام بچه ها مشکلم حل شد...
سلامنقل قول:
دکمه MS-Office را در گوشه بالا سمت چپ برنامه بزنید و مراحل زیر را طی کنید:
Save> Embed Fonts> OK
چشمک زن را به انتهای آن پاراگرافی که این مشکل را دارد ببرید و یک بار دکمه Enter را بزنید. باید حل شود.نقل قول:
این کار، مشکل خاصی ایجاد نمی کند، ولی خوانایی اسلایدها را برای طراح، کم می کند. چرا نگران زیاد شدن تعداد اسلایدها هستید؟ اگر دلیل خاصی ندارد، بهتر است مطالب جدا را در اسلایدهای جدا بگذارید، ولی اگر دلیل خاصی دارد، این کار، هیچ اشکالی ایجاد نخواهد کرد.نقل قول:
روی اون دکمه، راست کلیک می کنید، گزینه Hyperline را انتخاب و سپس از قسمت Existing File or Webpage فایل دلخواه را انتخاب و OK می کنید.نقل قول: