هم Opera 9.5 و هم Safari 3.1 رو امتحان كردي يا فقط IE 7 و فايرفاكس رو؟ آخه اين دوتاي اولي خيلي سريعا !
Printable View
هم Opera 9.5 و هم Safari 3.1 رو امتحان كردي يا فقط IE 7 و فايرفاكس رو؟ آخه اين دوتاي اولي خيلي سريعا !
راستي,من با موبايل(ايرانسل) پست ميدم! حدود 10 ماهه با همين هم وبگردي ميكنم و هم چت و دانلود! آخه كنكوري هستم و سيستم در دسترسم نيست ! بهترين حالت سرعتم 1kb ميشه ولي دائم كانكتم و راحت صفحه باز ميكنم !
يه پيشنهاد,اگه تعداد صفحات به 30 رسيد,يكبار دوباره نرخ ها و مزاياي سرويس Adsl هر Isp رو بزاريم تو صفحه 30 كه رنده ! شماره تلفن و آدرس هر كدوم رو هم بزاريم تا راحت انتخاب بشه كرد !
آقا مجيد،به نظرم حالا كه البرز جدا از فن آوا سرويس ميده،بهتر نيست تو نظرسنجي جايگاه مستقل داشته باشه؟ الان بهترين انديشه هستش،نه؟
اینم نتیجه تست جدید. همچنان سرعت پایینه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
نقل قول:دوستان ممنون :11:نقل قول:
یه مشکل از طرف پارس آنلاین بود که با تماس با تهران حل شد :19:
باشه ، هر جور شما صلاح بدونید :46:نقل قول:
راستى بهتر نیست تمام اطلاعات رو در پست اول صفحه 1 وارد کنم
درسته که اندیشه از فن آوا مستقل هستش اما باز وابستگى هایى بهش داره در ضمن صرفا خط 2 رو ساپورت میکنه که اصلا جالب نیست :41:نقل قول:
اما چشم اگه البرز بهتر شد حتما بصورت جداگانه در نظرسنجى میاد
در شرایط فعلى اندیشه از لحاظ سرعت بهتره اما باز از لحاظ حجم دانلود پارس انلاین برتر هستش
البته پارس آنلاین قول داده که مشکل سرعت برطرف میشه...حال باید دید اوضاع چطور میشه
موفق باشید
دیروز در زمینه مشکل سرعت پارس آنلاین با تهران تماس گرفتم
به من گفتند که این مشکل از طرف ما هستش و تا دوشنبه انشاءالله برطرف میشه
جالبه این همه مدت با پارس وى تماس میگرفتم چنین مطلبى رو اذعان نمیکردند!!!!!!
آفا مجيد پيشنهاد شما بهتره پس همه اطلاعات رو اگه زحمتي نيسپ به پست اول صفحه 1 وارد كن البته شماره تلفن هر كدوم يادت نره.
واسه نرخ هاي البرز ميتوني از پست صفحه 26 من استفاده كني و زحمت تايپ كردن رو نكشي ! اين البرز سايتشو ديدين؟ يه وب دايركتوري پر از عكس و فيلمه ! ناسلامتي Isp تشريف دارن و بايد اطلاع رساني قوي داشته باشن ! يه عالمه عكس در و پنجره زدن !
حالا فهميدم كه چرا انديشه ماهي 4200 رو قبض ميندازه ! واسه اينكه هزينه نصب و Ip valid رو به صورت اقساط دائمي رو قبض تلفن ميگيره و اين 1200تومن اضافه همونه! اين مخابرات گيلان خيلي با انديشه همكاري داره.الان هم تو رشت و هم انزلي خط هوشمند اينترنت زده كه سر ماه قبض ميندازه.ولي سرويس دهي خوبي داره كه نميشه ناديده گرفتش!
اينم شماره تلفن Isp هاي رشت كه سرويس ADSL ميدن:
شكوه سامانه خزر(S.S.K):
3237846
انديشه سبز خزر:7750000-7728501
پارس وي:3232824
بردباران:2232528
البرز:2242518
بردیا جان خیلى ممنون :11:
قیمت ها و اطلاعات مورد نیاز براى سرویس دهنده هاى ADSL در رشت رو در پست اول ویرایش کردم
دوستان اگه جایى ایراد داشت و یا توضیح خاصى باید وارد بشه رو حتما اطلاع بدند :46:
سلام
می خواستم بپرسم میشه adsl شریکی با همسایمون بگیرم
یعنی هر کی هزینه ی مصرفشو خودش بده
و گر نه که ممکنه حق دیگری ضایع بشه!
سلام دوست عزیز :20:
نه دوست عزیز چنین کارى امکان نداره :46:
عاليه! دستت درد نكنه مجيد جون ! راستي امسال سرويس دهنده جديدي قرار نيست بياد رشت؟ مثلا داتك يا صبانت ؟ آخه اينا اكثر استان ها سرويس ميدن. ارزونتر هم هستن!نقل قول:
يه سوال واسم پيش اومد, اگه ما يوزر و پسورد ADSL كسي رو داشته باشيم و خط هم رانژه باشه ميشه وصل شد اينترنت؟نقل قول:
ممنون :11:نقل قول:
قراره صبانت امسال کارش رو در رشت شروع کنه (البته معلوم نیست از کى) :20:
فکر نکنم بشه اما سوال میکنم :46:نقل قول:
راستي هنوز مشكل سرعت پارس وي حل نشده؟ الان حدودا سرعت تا چند بالا ميره؟ به شما اعتبار اضافه واسه اين افت كيفيت شبكه ندادن؟ راستي،انديشه هم اينترنت وايرلس ميده ! من آخر نفهميدم خط Isdn رو از كجا ميشه گرفت،انگار فقط انديشه اينترنت Isdn ميداد.
من فعلا قزوین سربازم و تا 6 ماه دیگه میام رشت.
از الان غصم گرفته واسه adsl چیکار کنم
اینجا من با صبانت که بین 3-7 صبح رایگان شبی 500 مگ دانلود دارم
دقيقا واسه همين ميگم اگه صبانت بياد رشت عالي ميشه لااقل شركت هاي ديگه ارزونتر ميكنن! راستي روزنامه نوشت كه مخابرات هم واسه اينكه قيمت سرويس ها كم بشه وارد رقابت ميشه البته بجز مخابرات تهران ! آخه قيمت سرويس ها به نسبت تعداد مشترك پايين مياد ! هرچي مشترك بيشتر باشه قيمت كمتر ميشه پس تا ميتونيد مشترك جديد پيدا كنيد واسه Isp هاي رشت !
دوستاني كه از انديشه استفاده ميكنن توجه كنن كه يه افت سرعت به خاطر قطع فيبر نوري قزوين پيش اومده كه بزودي حل ميشه ! ولي زمان دقيق رو اعلام نكردن ! آقا مجيد سرعت شما هنوز افتضاحه؟
اوج سرعت 128 پارس انلاین در این 3 هفته فقط 100 هستش یعنى سرعت دانلود 12نقل قول:
بخاطر همین تصمیم گرفتم موقتا 64 بگیرم تا ببینم ماه بعد چطور میشه
وقتى بهشون گفتم سرعت دانلودم فوقش 12 هستش گفتند این براى 128 عالیه !!!!
من هم گفتم درسته که سرعت دانلود 12 براى 128 کاملا معقوله اما این اوج سرعتم هستش حتى در ساعات بامدادى
و باید در ساعات کم ترافیک در حد 13-14 باشه ( حال بماند که روزها تا 80 هم پایین میاد) که با حالت متکبرانه اى برگشت
در ضمن حتى براى اون یک هفته اى که سرعتم 60تا 70 شده بود هیچ اعتبارى اضافه نکردند
تازه از یک هفته پیش زنگ زدند بعد از تعطیلات منتظر پول شما هستیم!!!!!
کلا اگه ISP دیگه اى بیاد و خط 5 رو درست ساپورت کنه از پارس وى جدا میشم
سلام همشهرى عزیز :40: عضویت شما رو تبریک میگم :11:نقل قول:
انشاءالله تا شما خدمتت تموم میشه ، نمایندگى صبانت در رشت شروع به کار میکنه
موفق باشید
نگاه کن دوست عزیز ISDN اصلا صرفه اقتصادى ندارهنقل قول:
ISDN ربطی به ISP ها نداره و شما باید مستقیما از خود مخابرات بگیری
سرعتش 128 کیلو خودمون هست
نوع اتصال همون دیال آپ هست
تمام هزینه های این سرویس 2 برابر هزینه ی خط تلفن معمولیه
هزینه ی ثبت نام خط معمولی 100هزار تومن و ISDN مبلغ 200هزار تومان هستش
هزینه ی هر پالس هم باز 2 برابر خط معمولیه
در ضمن این پست رو MaSoOd عزیز در تاپیک دیگه اى داده بودند و من چون دیدم خلاصه و جامع هستش ، همینجا کپى کردم
باتشکر از MaSoOd عزیز ... موفق باشید :11:
خوب من هم امروز رفتم و Adsl رو شارژ كردم
64 گرفتم
الان سرعت همه خوبه؟
من وقتی 64 گرفتم سرعت دانلود 7 بود که خیلى خوبه اما همون موقع که 128 داشتم سرعت دانلود در اوجش 12 میشدنقل قول:
فکر کنم با افزایش سرعت سرویس ها افت سرعتشون نسبت به مقدار استاندارد بیشتر میشه
الان 128 ندارم اما شاید این ماه مجددا بگیرم ببینم چى شده
دوستان پارس آنلاینى کیفیت سرویس شما چطوره ؟
سلام دوستان
من حدود دو سال از پارس وی ADSL گرفتم (هم64 و هم 128 و هم 256) خداییش ازش راضی بودم تا اینکه محدودیت دانلود گذاشتند ! من مجبور شدم چند ماهی با 64 سر کنم تا قیمتها بیاد پایین ولی نیومد!
1 ماه قبل از اینکه با پارس فسخ قرارداد کنم به خانم علیزاده گفتم 1 روز نیاز به اینترنت 512 دارم تا 1 فایل 3 گیگ رو بتونم دانلود کنم! ایشون هم ذحمت کشیدند بابت 2 روز 512 از بنده 30 تومان گرفتند! :O
من الان 1 ماه و نیمه که از فن آوا (بردباران ) ADSL سرعت 256 گرفتم! سرعت فن آوا خیلی بیشتر از پارس وی هست ولی متاسفانه از لحاظ اطلاعات فنی و هرگونه پشتیبانی ضعف دارند! جالب اینجاست که من همون اوایل زنگ زدم گفتم با مسئول ADSL کار دارم ، اون خانمه گفت که ایشون از اینجا رفتند ولی وقتی بعد از ظهرش رفتم اونجا دیدم یارو خودش هست! حسابی کپ کردم!
فن آوا هر شب بالای 50 مرتبه دیسکانکتی داره که پارس وی 1 دیسکانکت هم نمیداد!
اینترنت فن آوا اصلا به درد --- Online نمیخوره! یعنی اصلا به درد نمیخوره!
شرکت پارس وی همون روزی که مهلت ADSL ام تموم میشد بنده رو قطع میکردند ولی الان 2 هفته از پایان شارژ بنده در فن آوا گذشته ولی هیچکس حتی زنگ هم نمیزنه:D
راستی دوستان ، اگه امکانش هست لیست قیمت ها و شرکت هایی که در رشت وایرلس میدند رو بگید!
شاید وایرلس گرفتم!
ممنون از همه
سلام دوست عزیز :40: عضویتت رو تبریک میگم :11:
در زمینه پارس وى و فن آوا حق رو به شما میدم :19:
شنیدم فن آوا هم سرویسهاش رو محدود کرده ...درسته یا نه؟ یه سوال دیگه اینکه از کدوم شرکت نماینده فن آوا سرویس گرفتى؟
در زمینه وایرلس هم من قیمتها و توضیحات کافى در مورد وایرلس البرز رو در پست زیر دادم
گویا اندیشه هم وایرلس ارائه میده که خب من اطلاعات دقیقى در این زمینه ندارم (شاید طى روزهاى آینده یه سر رفتم اونجا)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2441895&postcount=268
موفق باشید
سلام
من از اندیشه adsl گرفتم
هنوز خطم رانژه نشده
کسی میدونه چجهری باید مودمو وصل کرد؟
tp-link هستش
ممنون
انصافا پس از تعویضهای متعدد adsl به این نتیجه رسیدم
فن آوا آخره خندست..اصلا من نمیدونم مطمئنن Adsl دارن به مردم ارائه میدند کل روز شما در قطعی تشریف دارید جز قسمت رشتیان که معمول دوستان اونجا بدون مشکل هستند این مساوات مسئولش رو بیچاره کردم هر موقع من رو میبینه میخنده از دور فرار میکنه..میام پیشش میگم مساوات خدایی حالا قبول داری این فن آوا به کل خندست..خودشم قبول میکنه
2.اندیشه آخر کلاهبرداریه مدرن رو میتونید با این شرکت تجربه داشته باشید..آقایون واسه خودشون نرخ تعیین میکنند تازشم با این قیمتهای سرسام آور اولا قطعی دارند دوما محدودیت دانلود هم دارند
3.پارس ان لاین که بدون شک در حال حاضر بهترین سرویس دهنده در شهر رشته. بدون حتی 1 ساعت قطعی در روز..انصافا تازه دارم معنی کار با Adsl رو میفهمم من دوره دومه دارم شارژ میکنم ...کلا فکر کنم تو این مدت فقط سرجمع 1 ساعت قطعی داشته باشم..گقتم سر جمع..در حالی که با فن آوا من روزی 3 ساعت قطعی واسم عادی شده بود ..در ضمن دانلودمم نامحدوده
در ضمن مجید جان در صفحه اول یه ویرایشی انجام بده
نمایندگی فن آوا در حال حاضر فلکه دفاع مقدس کنار لوازم خدادادی هستش.. نمایندگی بردباران خیلی وقته تعطیله
نقل قول:
Gilopa عزیز بابت اطلاع رسانى به جاى شما خیلى ممنون :11:
پس در حال حاضر صرفا SSK نماینده رسمى فن آوا رو در رشت داره (هرچند البرز هم از فن آوا میگیره اما اصلا مشابه هم نیستند)
صفحه اول رو ویرایش کردم ... راستى شماره تلفنش چنده؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام(:
ممنون برای اطلاعات مفیدی که تو این تاپیک گذاشتین ، منم حدودا 1 سالی میشه که adsl از پارس آنلاین دارم ، اول 128 نامحدود داشتم ولی با تغییر تعرفه ها و 64 گرفتم ، تا 2 ماه پیش سرعتش فرق چندانی با 128 نداشت ولی اخیرا گاهی این قدر پایین میاد که با خوردن زنگ تلفن میفتم بیرون ، چند شب هم تا صبح قطع بود ولی باید فعلا ساخت (:
اینم لینک راهنمای نصب مودمهای پارس آنلاین:
کد:http://www.parsonline.com/fa/phoneinstall604g
شماره جدیدشون رو ندارم چون نزدیکه خونمون بود هر موقع کارشون داشتم جلدی میپریدم تو مغازشون..اما شماره مساوات رو دارم که مسئول اصلی فن آوا تو رشته یه جورایی همه کارشه..ازش میپرسم اگه خواستید واستون بذارم؟ ایرادی نداره وظیفشه پاسخگو باشه.نقل قول:
دوستان شرکت پارس وى به خیابان مطهرى نقل مکان کرد
آدرس : خیابان مطهرى - روبروى مسجد خاتم انبیا (چهار برادارن) - ساختمان گویا (جنب پوشاک 999 - انتهاى بن بست) - طبقه دوم - شرکت پارس وى
دقیق تر : روبروى مسجد ابتداى خیابانى که باشگاه زادپرور اونجا هستش، درست روبروى بانک یه کوچه کوچیک بن بست هستش که ساختمان گویا انتهاى اون قرار داره
شماره تلفن ها هم ههمون شماره هاى سابق هستش
باور کنید براى پیداکردن آدرس دو روز با بچه ها توى مطهرى علاف بودیم
چون اصل پیدا کردن ساختمان گویا بود که هیچ کس توى مطهرى نمیدونست چنین ساختمانى وجود داره
حتى از تمام بنگاه معاملاتى هاى اون راسته سوال کردیم کسى نه از ساختمان گویا و نه از شرکت پارس وى اطلاعى نداشتند
شرکت پارس وى هم که تازه منتقل شده هنوز هیچ چیز روى سردر ساختمان و یا سرکوچه نزده و این کار رو سخت تر میکنه
موفق باشید
دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم :11:نقل قول:
در زمینه قطعى هاى شبانه که در ماه گذشته رخ داد بله حق باشماست :41:
اگه مشکل از تهران باشه در عرض چند دقیقه یا یکى دو ساعت مشکل حل میشه اما اگه مشکل از رشت باشه
باید تا صبح صبر کرد تا پارس وى بیدار بشه و بفهمه مشکل داره و حلش کنه....!!!! :19:
نیکى و پرسش :46:نقل قول:
موفق باشید
رفتم صحبت کردم..شماره موبایله شخصی رو زشته اینجا بذارم پس شماره مغازه رو میذارم..شرکت نمیگم چون دقیقا مثل یه مغازه کامپیوتری هستش 2236770نقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه :7:
راستى واقعا شبیه یه مغازه است؟!!! :18: :16:
آره مجید جان... همه کاره مرکزه..اینا فقط نماینده هاشونند..یه مغازه فرش لوازم کامپیوتریه که مساوات توش کار میکنه کارای Adsl فن آوا رو هم انجام میده.نقل قول:
آقا سرعت باز کردن پیج تو پارس آن لاین پایین اومده..واسه شما هم همینطوره؟
سلام
خوب هستين بچه ها من یه چند ماه پیش اومدم اینجا و از راهنمایی های شما استفاده کردم و رفتم یه ای دی اس ال 128نامحدود از پارس وی گرفتم
ولی قیمتش خوب به نسبت تهران گرونه !
میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم ای دی اس ال 128محدود که هم سرعتش خوب باشه و هم ارزونتر باشه
لطفا یه شرکت بهم معرفی کنید و ادرسشم بدید اگه میشه تعرفه هاش هم بدید
ممنون!
آره یه دو روزى میشه سرعت افت کرده :41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه پست اول رو مطالعه کنید میبینید که سرویس 128 محدود در تمام ISP هانقل قول:
تقریبا نرخ مشابهى داره ... حال بسته به نیاز و سلیقه خوتون باید یه ISP رو انتخاب کنید
مثلا یه نفر روابط عمومى و دانش فنى ISP و سرعت خوب براشون مهمه
که خب بهترین انتخاب اندیشه سبز خزر هستش
یه نفر مثل من دنبال ISP هستش که بتونه سرویس هاى محدود و نامحدود رو
با قطعى کم و سرعت مناسب ساپورت کنه که خب باید بره دنبال پارس وى
حال کسانى هم پیدا میشن که هزینه براشون مهمتر از کیفیت هستش
که S.S.K گزینه خوبى براشون به حساب میاد
موفق باشید
دوستان کجایید؟ گویا همتون رفتید مسافرت !! بهرحال امیدوارم هرجا که هستید خوش بگذره :8:
من که بخاطر قطعی برق و گرمای هوا (با 98% رطوبت) دیگه اصلا به فکر سرعت اینترنت نیستم :44:
از طرف دیگه قبلا 128 نامحدود رو میگرفتم 42500 تومان اما سرعت 100 هم نمیشد و این منو میسوزوند :9:
اما حالا چون 64 میگیرم و محدودیت داره زیاد بخاطر افت سرعت اعصابم خورد نمیشه
الان سرعت وبگردی من در ساعات غروب در این حده (البته شب ها بهتر میشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما سرعت دانلود در ساعات مختلف خوبه
موفق باشید :11:
سلام خواهشا کمک کنید!
بچه ها من از پارس انلاین خدمات میگیرم ای دی اس ال128
حالا dnsام را میخوام میگن ماله همه پارس انلاینی ها یکی هست توی رشت
میشه لطفا بهم بدین فوقلعاده احتیاج دارم