ممنوننقل قول:
تهران میتونم بیام
کرجم
فروشگاه ماهیران کجا هست؟
داخل ساختمون پلاسکو هست؟
Printable View
ممنوننقل قول:
تهران میتونم بیام
کرجم
فروشگاه ماهیران کجا هست؟
داخل ساختمون پلاسکو هست؟
سلام
من تصمیم گرفتم یک خنک کننده مایع ترمالتک بگیرم!
میخوام بگید این مدلی که میگم خوبه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم بگید خوبه یا نه! هم بگید که قیمت برای واتر بلوک و رادیات بدون فن و پمپ چقدره؟(من قیمت کردم 70 گفتند)
نقل قول:
ماهیران در تهران 3 نمایندگی داره .
من فقط آدرس نمایندگی ماهیران در خیابان مرتضوی رو دارم ( نزدیک 4 راه رودکی) ، البته ساختمان پلاسکو هم خیلی کامله:46:
مدل خوبیه....................نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه بگی ساخت این بلوک چه قدر برات هزینه داشت؟
خسته نباشید ...نقل قول:
خوبیش که خوبه ، ولی قبل از خریدش یه نگاه به داخل تاور کیست بنداز ببین که براش جا داری یا نه ؟! یه همچین چیزی با زور پتک و چکش هم توی کیس من جا نمیشه :46:
بچه ها نظرتون در باره خنک کننده iceq4 که روی یه سری از مدل های 4850 نصب شده چیه؟
سلام چند تا سوال دارم
من از صدای فن سی پی یو و پاور خسته شدم . می خواستم بدونم این خنک کننده های آبی سرو صدا دارند یا نه . قدرت خنک کنندگی شون چند برابر فن ها است ؟ خدشون فن دارند یا نه ؟ اگه من بخوام یه سیستم خنک کننده آبی بدون فن بخرم یا درست کنم هزینش چقدر می شه ( البته زیاد قوی نمی خوام . مادربردم Asus m2n sli هست و سی پی یو هم 4400 گرافیک هم 7100 ) ؟ نکته خیلی مهم این که می شه به جای فن پاور از اون استفاده کرد ؟
سلامنقل قول:
چند تا سوال
این خنک کننده چند قیمت هستش ؟
فقط برایcpuاستفاده میشه یا جاهای دیگه رو هم خنک میکنه ؟
سلام
لطفا watercoolerهایی رو که تو بازار ایران دیدین نام ببرین که
با توجه به reviewها یه مدل مناسب رو انتخاب کنیم
مثلا من دنباله یکی از اینام
Tt bigwater 745,735
Giga 3D galaxy
coolermaster aquagate max
اگه دیدین ادرس بدین
ممنون
درود بر شما ...نقل قول:
واتر کولرها که جای فن رو میگیرن و نیاز به فن ندارند ، رادیاتور اونها ، هم با فن و بدون فن هستش که بستگی داره به قطعات و بلاکهای واتر کولری که شکا برای سخت افزارهاتون استفاده میکنین ، میتونین انتخاب کنین ، ساده تر بگم ، اگه شما از واترکولر فقط برای یه سی پی یو استفاده کنین یا یه کارت گرافیک ، خب رادیاتور بدون فن جواب کارتونو میده ... قدرت خنک کنندگیشون هم از فنها خیلی بالاتره ... در مورد واتر کولینگ کردن پاور تا حالا که دنبالش نبودم که ببینم هستش یا نه ، ولی شما تا هارد و رم رو هم میتونین از واتر کولر استفاده کنین .
لطفا برای cpu فن یا هر خنک کننده ای که کارا باشه و بشه تو بازار هم خرید معرفی کنید ؟
فکر نکنم آبی ( تنهایی ) برای cpu مناسب باشه
سلام....نقل قول:
در مورد خالص بودن مس خلوص 99% فکر نمیکنم بتونید توی بازار پیدا کنید... 95 هم مشکلی ایجاد نمی کنه و تاثیره چشم گیری نداره...
اگر مس خالص خالص بخوایید.. می تونید از سیم های برق 1 که برای سیم کشی ساختمان استفاده می شه استفاده کنید...
جنس خوبش رو بگیرید و ذوب کنید... قالب ریزی کنید و تراش بدید...
در مورد گردش آب در کناره ها هم این که به کار نمیاد......
شما 2 روش دارید به نظر من:
1 - شیار های وسط رو تنگ تر کنید تا اجازه عبور آب کمتری رو بده... اون موقع آب از کناره ها هم با سرعت عالی عبور می کنه... و کناره ها رو هم خنک می کنه
2- یک لوزی با چند پرره ی اظافه به جای شیار ها قرار بدید به طوری که نوک های تیز لوزی محل ورود و خروج آب باشند....
در واقع کلی راه و روش برای این کار وجود داره که شما باینری ترین رو استفاده کردید...
حالا چقدر خرج برداشته این چیزی که ساختین؟
نمیشه!!!! برای CPU خوب نیست!!!... الکلی می شه!....نقل قول:
از شوخی گذشته نمیشه چون احتمال شعله ور شدن داره.. ( کیس می شه کوزه جننی چهار شنبه سوری! )
چرا الکل ؟!؟!؟!
شما با این کار انتقال دما رو میارید پایین
بهترین چیزی که به غیر از آب میشه توش ریخت ضد یخ مرغوب اتومبیله ، البته باید خاصیت خوردنگی و رسوب گیری نداشته باشه
برای همین میگم مرغوب
خاصیت ضد جوش بودن ضد یخ ها باعث میشه انتقال حرارت از واتر بلوک ها به رادیاتور بیشتر و بهتر صورت بگیره
مایع های خاصی هم برای واتر کولینک ها هست که قیمت زیادی هم دارند
جواب منو ندادید
به این همه خرج کردن نیاز نیست........نقل قول:
من e2180 رو از 200x10 به راحتی آب خوردن گذاشتم روی 389x9
برای fsb 95 درصد اور و برای سی پی یو 75 درصد اورکلاک دارم
فقط چند وقت پیش یه ولخرجی کردم یه فن خریدم 25 تومن........
البته ماکزیمم fsb که میشه باش با هر سی پی یو ای کار کرد حدود همین 100 % هستش...
اما مثلاً برای اینکه از 3.5 گیگاهرتز به 3.8 یا 3.9 برسی ارزش داره این همه پول خرج کنی؟؟؟
البته برای e6550 هم امتحان کردیم..... همین شد..
ضمناً Tjmax برای این پردازنده ها 85 درجه پس حدوداً دمای سطح روی 65 تا نهایتاً 70 برسه مشکل ساز نیست...
مال من که با این فن تو اوج فول لود اونم بعد از چند ده دقیقه نهایتاً توی 65 -66 ثابت میمونه
واقعاً برای رسوندنش از 3.5Ghz به 3.9Ghz ارزش این همه پول خرج کردن داره؟؟؟؟
سلام بر همه
آقا من به یک مقاله درمورد خنک کننده های آبی برای ارائه یک پروژه درسی احتیاج دارم
لطفا اگه کسی داره به میل من بفرسته خیلی ضروریه .................ممنون
درود بر شما ...نقل قول:
دوست گرامی شما خودتون باید دنبال گردآوری مطالب باشین برای اینکه پروژه درسی هستش ... تقلب نکن :46::21::27:
درود بر شما ...نقل قول:
پرسش شما همچین یک کمی عجیب بنظر میرسه برای من:13:
پرسش شما مانند اینه که من از شما بپرسم :
شما که میتونین یه ماشین پژو رو با پول کمی بخرید ، پس چرا دنبال ماشین فراری یا پورشه یا لامبورگینی هستید ؟! ...
تنها واتر کولر ها برای اورکلاک نیستش ، من حاضرم 1000 دلار بدم ولی هیچ صدایی از کیسم در نیادش ... امیدوارم که منظورمو تونسته باشم درست بگم:20:
پاسخ شما رو به این روش میگم :
مشخصات سیستم من :
MB= XFX NForce 780 i
Graphic cards= 3x XFX Geforce 9800 GX2 Black Edition
Power Supply = 1.1 Kw
Hard Disk = 4x WesternDigital 1Tb
... ... ...
خب اگه بخواهیم که فنها رو بشماریم یه 12-13 تایی میشه ... بنظر شما وقتی یه همچین سیستمی رو روشم میکنین نویزش چطوریه ؟! ... راحت بگم ، موتور هواپیما صداش کمتر از کامپیوتر منه و حرارت تولید شده بوسیله هارد دیسکها و رمها و بقیه خرت و پرتهای توی کیس وحشتناکه ... شما اگه فن هاورکرافت رو هم روی این اینستال کنین جوابگو نیستش ...
:11:
سلام به همه دوستاننقل قول:
من تقریبا 1 ماه دنبال ساخت یک سیستم خنک کننده هستم و تا اونجا که فهمیدم بهترین مایع خنک کننده که خودم بتونم درست کنم محلول اب و 10%نمک هست
نه نمک اصلا نباید استفاده بشه
چون نمک خیلی راحت داخل رادیاتور و بلاک رسوب میکنه و خیلی راحت میتونه پمپ رو خراب کنه
حتی تو ریخت آب باید دقت کرد که از آب شهری نباشه و آب مقطر استفاده بشه که نمک نداشته باشه
درود بر شما ..نقل قول:
پاسخ من و شما مانند هم هست ...
آب مقطر هم که امیدوارم همه بدونند که چجوری درست کنند .
البته داخل آب مقطر باید ضد یخ ضد جوش ریخته بشهنقل قول:
حالا اگه محلول اب و 10% LiCl باشه چی که H اش هم از نمک بیشتره
نهنقل قول:
به هیچ وجه نباید از نمک استفاده بشه
لیتیوم کلراید هم مثل سدیم کلراید خیلی راحت رسوب میکنه
بهترینش همونیه که گفتم
ضدیخ + آب مقطر
من چه سیستم و چه مارکی بگیرم ارزون و مناسب باشه برای q6600 اینتل می خواستم
برای 6600 میتونی یه تونیک تاور از گرین بگیرینقل قول:
البته ترمال تیک محصولات خیلی خوبی داره
من خودم یه سری دنبال یه واتر کولر آبی ترمال تیک رفتم خیلی گشتم اما فقط تونستم پشت ویترین گیر بیارم
blue eye گیگا رو 4850 جواب میده؟(از همین اسوس تابلو است که فقط فن داره)
امکانش هستنقل قول:
blue eye گیگا رو 4850 جواب میده؟(از همین اسوس تابلو است که فقط فن داره)
ولی بلو آی بدون یه سیستم خنک کننده اصلی بدون استفاده میمونه
نمک چون دارای ملوکولهای تیز (مثلثی- ستاره ای) می باشد باعث از بین رفتن پایه ها می شود:20::31:
با عرض سلام خدمت شما دوستان من خودم دنبال قیمت دقیق کولینگ galaxy2 که مال شرکت گیگا است می گردم
با سلام خدمت شما SIMON137 عزیزنقل قول:
من خودم الان دارم از واتر کولینگ 3D galaxy2 استفاده می کنم از ش راضی هستم مال شرکت گیگا بایت است
قیمت ان نیز در حدود 150 تومان است:10::20::rolleye:
سلام
یدونه هم به ما معرفی کنید..!
q9400
ممنون.
سلامم..دوست جان.. هر کسی که تا سیکل هم سواد داشته باشه توی درسهای علومش خونده و میدونه که مولکولها بشکل مثلثی و تیز یه حرف خنده داره!! نمک دارای یونهای کلر و سدیم هستش که خصوصن یون کلر دارای خاصیت خورندگی بالایی هستن....:46:نقل قول:
سلام
کسی نیست؟!
میثم جان اگه اورکلاک نیمه حرفه ای نمی کنید اصلا نیازی به خنک کننده آبی و دردسر هاش ندارید.نقل قول:
سلام استاد
نه فعلا که اور نمیکنیم...
فقط شدید ازش کارمیکشیم...
مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون.
هر چقدر هم شدید ازش کار بکشید مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
سلام
خوب ما هم به جمع اور کلاکر ها پیوستیم(البته مبتدی)
خوب من برای یه خنک کننده آبی 100 تا 150 کنار گذاشتم
اینجوری که من فهمیدم
بجز سی پی یو میشه کارت گرافیک رو هم باهاش خنک کرد
حالا بنظرتون یدونه آماده بگیرم یا خودم برم سر وقت ساختش!حوصلش رو هم دارم وقتش رو هم دارم!
فقط چیزی بلد نیستم!
فکر نمیکنم فن های پیشرفته هم جوابگوی سیستم من باشه
چون دارم به اور کلاک های بالا هم فکر میکنم!
حالا چی پیشنهاد میکنید دوستان
که هم از لحاظ کارایی عالی باشه هم از لحاظ چهره ای!
Q9400
p5q pro
2gb * 2
4870 hd
GP 535 A
tuniq3