راست مي گي . من عكس اين صحنه اش رو دارم ولي هي خودم رو مي زدم به اون راه كه اين عكس يه چيز ديگه هست.
Printable View
راست مي گي . من عكس اين صحنه اش رو دارم ولي هي خودم رو مي زدم به اون راه كه اين عكس يه چيز ديگه هست.
نقل قول:
سلام .
برایه من هم جالب شد.
اگه می تونید و داستان رو کامل بلدید .ممنون میشم که توصیح بدید:11:
نقل قول:
کسی نبود
چی نارتو میمیره کسی عکس یا یه کلیپ کوتاه داره
بدجوری موندم از قسنت 41 شیپدون دیگه تو کف موندم
کسی داره بیام ازش بکیرم
رایان جون و بقیه دوستان باشه داستان رو میگم:
ناروتو ساکورا نجی و لی رو برای یه ماموریت میفرستن به یه جایی ( من که کل این قسمت رو ندیدم من قسمت مرگ ناروتو رو دیدم ) اون ها یک شاهزاده رو که دختره پیدا میکنن و اون رو بر میگردونن کونوها سوناده به ناروتو یه ماموریت میده و میگه ماموریت تو اینه که از این دختر مراقبت بکنی چون این دختر یه قدرت داره که هیچ کس نداره این دختر میتونه مرگ هر کسی رو پیش بینی کنه :18:بعد ناروتو میره با اون دختر میره و یه عالمه آدم هستن که میخوان این دختره رو به خاطر قدرتی که داره بگیرنش و در این قسمت ها تا دلتون بخواد شخصیت جدید میاد ولی بچه ها من به شما نمیگم که این اتفاق ها واقعا بیفته چون من صحنه های زیادی از این اتفاق ها دیدم و حدس زدم که این اتفاق ها بیفته و خواهش میکنم که ازم نخواین قسمت مرگ ناروتو رو بگم چون دل همه مون خون میشه:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: راستی گفتم دربار ه ی آکاتسوکی حرف بزنیم به نظر من پین از همه قویتره و بعدشم ایتاچی:40:
ما هم اومدیمنقل قول:
اقا من این شایعه رو تکزیب می کنم هیچ قسمتی نیستش که اینجوری باشه ما داریم مانگا و شیپودن می بینیم اگر هم اگر هم چیزی باشه مطمئن هستم ساختگی و واقعی نیست هنوز که هنوزه هم داره ناروتو ساخته می شه مگه می شه بیان قسمت اخر داستان بزنن شما هم فکر کنم اشتباه دیدی مطمئن باشید ناروتو تا سال دیگه همین موقع داره شیپودنش ساخته می شه و سال دیگه همین موقع تو شیپودن جنگ ساسوکه و ایتاچی رو می بینیم
شاید حق با تو باشه fswteam
من باید به شما ها به چه زبونی بگم ( ترکی عربی...) دوستان این صحنه ها واقعی است.
راستی شما که حرف من رو باور نمی کنید از این گذشته fswteam جان دوست عزیز از آمدن دوباره ات خیلی خوش حال شدم:11:
نقل قول:
سلام خانوم عزیز jangel girl
مرسی از بابت توضیحتون.شما که اینطوری گفتید منو مجبور کردید که برم و همینچین قسمتی رو سرچ کنم.:27:
اگه آدرس و لینکی از این قسمت هایی که دید رو به من هم بدید ممنون میشم:11:
درضمن:من قطعا مطمئن هستم که این داستان جزء داستان اصلی ناروتو نیست !چون اگه به این ترتیب باشه باید اول مانگاش بیرون بیاد و بعدش انیم ش .اما ممکنه قسمتی از فیلمش که جدید ساخته شده و یا قسمت های Funny ناروتو باشه.
خواهش می کنمنقل قول:
ولی اینکه می گی اصلا با عقل جور در نمیاد اقا سرچ کن قسمتشو یا حداقل باید عکسی از این صحنه باشه یا حرفی در سایتاش برای ما باید مدرک بیاری
از قسمت 41 به بهد شیپدون با کیفیت خوب کسی داره
با سلام .منم اومدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه آقای fswteam خوشحالم که دوباره اومدین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فکر کنم آقا رایان درست گفتن که ممکنه صحنه هایی از فیلم جدیدش باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من یادمه تو قسمت های 10 - 14 شیپودن البته دقیق نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبل از شروع فیلم یه صحنه هایی نشون میداد که ناروتو یه دختری رو کول کرده بود و یه جورایی ازش محافظت میکرد چند تا آدمم که یه گروه بودن(مثل همون گروهی که تو قسمت های آخر ناروتو 1 اومده بودن تو کشور گارا و گارا رئیسشون رو کشت.)با ناروتو -لی - نجی ............ میجنگیدن.
احتمال داره که همون دختر باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا هزار مرتبه شکر حامد جون زدی تو خال ( بالاخره یکی پیدا شد که این صحنه ها رو دیده باشه ) :10:نقل قول:
من همین صحنه ها رو میگم درسته آخه دوستان اگر توی هر سایتی که برای ناروتو برید هست من خودم توی یه سایت خوندم نوشته بود ناروتو در شیپودن میمیره ولی این فقط برای کمی تغییر دادن داستان که بینندگان یه شوکی بشون وارد بشه مگرنه ناروتو واقع ا نمیمیره آخرشم نوشته بود ناروتو زنده میمونه:40::40::40::40::40::40::40::40::40:( فکر کنم بعد از جنگ ساسوکه و ایتاچی این اتفاقات بیفته ) :40::40::40:
دوستان میخواهم یک عکس بهتان نشان بدهم که بفهمید من راست میگو یم حالا: همان طور که گفتم اون دختر
رو دیدید که رو کول ناروتو هست و این آدم هایی ام که میبینید شخصیت جدید هستن و عکس آخر هم سمت راست عنوان دارد با : مرگ ناروتو حالا میخواهید حرف های من رو باور کنبد؟؟؟؟؟؟؟.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من یه همچین صحنه ای رو تو یکی از دمو های اول و یا آخر انیمه دیدم.
درسته .و حتی دیدم که ناروتو کشته نمیشه!!!!:10:
حالا متوجه ی منظورتون شدم.این صحنه رو می گفتید.(مرسی از یاد آوردیتون):11:
دوستان من همین امروز تو یه سایت در مورد همین موضوع خوندم که مربوط به فیلمی میشه که قراره از روی شیپودن بسازن.
شاید الکی باشه.
خانوم jangel girl ممنون که عکس رو گذاشتین.
قسمت 51 رو از دست ندین.(خودتون میدونید که چی میشه.)
خواهش میکنم :blush: حامد شما از کدوم سایت قسمت51 رو دیدین من از crunchyroll قسمت تا 50 دیدم به ما هم بگین:37:
خانوم jangel girl قسمت 51 که هنوز نیومده.من جلو جلو گفتم که بدونین خیلی قشنگه.:31:
فکر کنم 5 شنبه بیاد.:20:
من منتظر اون صحنه ای هستم که ساسوکه می خواست با شمشیرش بزنه به نارواتو:18:(همون که تو قسمت اول نشون داد:41:).
کسی از قسمت 41 به بعد نداره بده
من اینترنت پرسرعت هم نداشتم که خودم بگیرم
من تهرانم
برات پیغام خصوصی فرستادم بخونشنقل قول:
امروز تازه سه شنبه هست. باید تا پنج شنبه وایسیم تاقسمت 51 بیاد. من اعصاب ندارم :19: راستی یه ستاره به پایین اسمم اضافه شده تبریک بگین :31:
منم خیلی خیلی منتظرم ببینم چی میشه.:41:
خانوم jangel girl من به شما تبریک میگم.ایشالا 7 ستاره هم میشین.:31:
پارتی بازی شده.من وقتی 30 تا پست دادم یه ستاره بهم دادن ولی شما 25 دادین.:19:
راستی شماها که مانگا می خونین هنوز معلوم نشده جنگ ساسوکه با ایتاچی؟
هر هفته مانگا میاد؟
سلام به استاید انیمه باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ابتدا که به خانوم jangel girl عزیز تبریک میگم که یه ستاره گرفتن و خودمونی شدن (هرچند که ما داریم از حالا ایشون رو آخر فروم باز میبینیم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخستین حضور در مانگا:280
تاریخ تولد:19 اکتبر
مادارا در اوایل زندگی رقابتی دائمی با برادرش کوچکترش داشت.از آن جایی که آندو از هر لحاظ با یکدیگر برابر بودند ،هر دوی آنان دائما تمرین میکردند تا یکدیگر را شکست دهند.چون هر دویشان مانگکیو شارینگان( Mangekyo Sharingan)را به دست آورده بودند،با یکدیگر خاندان یوچیها را کنترل میکردند در حالی که مادارا رئیس خاندان بود.اگرچه مانگکیو شارینگان به او قدرت بی حد و اندازه میداد ولی منجر به کور شدن او گشت و مادارا با گرفتن چشمهای برادرش توانست دوباره بینایی خود را به دست آورد.نه فقط او توانست با این کار مانگکیو شارینگانی دائمی به دست آورد که موجب از بین رفتن بینایی اش نمیشد بلکه باعث به وجود آمدن تکنیک چشمی ((Eye technique جدیدی شد که تا ابدیت ادامه داشت و از بین نمی رفت. مادارا و بقیه ی خاندان یوچیها با استفاده از این توانایی تازه توانستند هر خاندانی را که با آن مواجه میشدند شکست دهند.
سرانجام خاندان مادارا و هوکاگه اول تصمیم به ساختن دهکده کونوها گرفتند اما در مورد چگونگی اداره ی دهکده با یکدیگر مخالف بودند که این اختلاف در جنگی که بین آن دو در Valley of the end رخ داد با شکست خوردن مادارا از هوکاگه اول و گریختنش از کونوها پایان یافت.سال ها پس از ناپدید شدنش مادارا آکاتسوکی را به وجود آورد و نام مستعار توبی را به خود اختصاص داد(البته هنوز دقیقا معلوم نیست که توبی همان مادارا هست یا نه).او بعدها با استفاده از مانگکیو شارینگانش باعث حمله ی
Nine-Tailed Demon Fox به دهکده ی کونوها شد که به وسیله ی هوکاگه چهارم شکست داده شد. از آن جایی که نقشه هایش بار دیگر نقش بر آب شده بود او به طور محرمانه به کونوها بازگشت و به آموزش ایتاچی پرداخت و بعدها او را در قتل عام خاندان یوچیها به جز ساسوکه مساعدت کرد.
نقل قول:
سلام حامد جان.
من تو این چند هفته با کمبود نت مواجه بودم و هستم (درضمن :نزدیک عید هم هست آدم دیگه وقت نمی کنه با کارهای دیگش برسه).
پیشاپیش هم عید رو به همتون تبریک میگم .امیدوار ساله خوب و خوشی همراه با موفقیت داشته باشد:11:
نه هنوز تموم نشده هنوز جنگشون ادامه داره اما توی این هفته ایتاچی داشت چشم ساسوکه رو در می اوورد اما بیخیال شد و بقیش ایتاچی افتاد زمین نمی دونم مرد یا نه (فکر کنم مرد ایتاچی)نقل قول:
اره مانگا هر هفته می یاد بعد از قسمت ناروتو روز بعدش
[HTML]
www.narutocenteral.com
[/HTML]
ببین مانگا رو می تونی اینترنتی مرور کنی هم می تونی دانلود کنی
منم دارم فردا می رو مسافرت تا 6 یا 7 نمی یام پیشا پشی عید تبریک می گم بهمتون :11:نقل قول:
دوستان فقط 2 ساعت نیومدم تو سایت نصف صفحه 31 پر شد ( آخه من دو ساعت یه بار میام تو سایت البته فکر کنم از 2 ساعت کمتر:31:) راستی از همه ی دوستان به خاطر تبریک ممنون :11:چه حیف حامد که پارتی بازی شده اگه بخوای خودم سایت رو سرشون خراب میکنم:angry::evil:آخه جیغ های من تو دنیا معروف هست:31:من هم ساسوکه رو میکشم هم ایتاچی رو اینا چرا ول کن نیستن؟ خوب دیگه از مسخره بازی بگذریم درباره ی چی حرف بزنیم؟
آقا رایان ممنون خیلی خوب بود.راستی آواتار جدید مبارک.(عکس خودتونه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقای fswteam ممنون که جواب دادین.آخه چرا ایتاچی می خواد بمیره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا نباید سوسکه(ساسوکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )بمیره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم درباره قسمت بعدی حرف بزنیم.به نظر شما چی میشه؟(اونجایی که ساسوکه می خواد با شمشیر بزنه به ناروتو)
دوستان اگه میشه درباره داستان بازی یکم بیشتر بگید تا ما بدبختا که نمیتونیم انیمی ها رو دانلود کنیم بدونیم جریان چیه
ممنون از همتون
قبل از هر چیز سلام من رو پذیرا باشید و بعد از اون تبریک اینجانب به مناسبت سال نو ، امیدوارم سال جدید رو به خوبی آغاز کرده باشید و با پایانی بهتر و خاطراتی شیرین به پایان برسونید :40: :11:
باید عرض کنم که منم مدتها بود که این کارتون زیبا البته زیبا که چه عرض کنم بلکه تووووووووپ رو از شبکه هایی مثله گیم وان و جت ایکس میبینم البته از شانس بد هیچ وقت نتونستم بطور مستمر تمام قسمتهاش رو ببینم :41: برای همین به وضع فجیعی توی کف دیدن تمامی بخشهای این کارتون به سر میبرم مخصوصا از وقتی که فهمیدم بخشهای جیدیدش هم ساخته شده :18: دیگه به کلی دیپرس شدم برای همین اومدم توی جمع شما تا شاید انجوری بتوونم تا حدودی از حجم این کف که تمام وجودم رو گرفته کم کنم :21:
در ضمن باید ببخشید شاید این که میخوام بگم اینجا محل مناسبی براش نباشه ولی به بزرگی خودتون بیخیالی طی کنید :46: <<<< خواهشا بچه هایی که Dvd کامل 220 قسمتی کارتون ناروتو با زیرنویس اینگلیسی البته اگه این 50 قسمت جدید رو هم دارن که چه بهتر حتما به من خبر بدن میخوام بخرم >>>> :5:
بازم عذز میخوام که آگهی معاملاتی تکست کردم :33: امیدوارم ببخشد قول میدم دیگه تکرار نشه :42:
سلام دوست جدید vahaab جون :11:
امیدوارم در تمام لحظاتی که تو این سایت هستی بهت خوش بگذره:10:
vista_vz دوست عزیز توی قسمت 1 شیپودن یادته که اولش ساسوکه و ناروتو و سا کورا و سای و یاماتو هم دیگر رو دیدن و ساسوکه ( یا همون سوسک:31: ) با شارینگانش کیوبی رو دید ؟ قسمت 51 ادامه ی این قسمت هست:27:
بعدشم حامد هر کسی مانگا خونده باشه مثل ( از خود تعریف نباشه ها! خودم یا رایان ) میدونه قسمت 51 چی میشه :8:راستی دوستان بهانه نیارید که عید شده کمتر باید بیاید سایت تو این چند روز یه کم دیر به دیر دارید میاید
راستی من دارم سکته میکنم چرا crunchyroll این شکلی شده وقتی میری تو N انگار چیزی به نام ناروتو شیپودن اصلا تو این سایت وجود نداشته هم تو صفحه1 هم 2 یه سر بزنید به ما هم بگید چی شده:40:
آقای vahaab من جواب سوالاتون رو تو اون یکی تاپیک دادم.
خانوم jangel girl :31:شما که نمی خواین بگین چی میشه؟
اون سایت هنوز ناروتو رو نذاشته.:41:
میتونید از این آدرس برین تو قسمت شیپودن:
فکر کنم قسمت 51-52 این هفته با هم اومده باشن.کد:http://www.crunchyroll.com/series-2112/Naruto-Shippuuden.html
من که هر روز اینجا سر میزنم.شما نمیاین آخه.:19:
منم مثل تو حامد اگه به پست هام نگاه کنی میفهمی که تا اون جایی که میشه زود به زود میام:41: من نمیدونم مگه عید شده کنفیکون شده خب چرا نمیان به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم هر چه سریع تر یه سری به سایت بزنن مگرنه..... حالا که فقط من و تو حامد داریم میایم درباره ی چی حرف بزنیم و بعد درباره ی قسمت 51 حتی فکرشم نکنید که یه کلمه هم بگم شور و هیجان از بین میره البته اگه بخوای تو پست خصوصیت میزنم:27:
من که تا 43 دیدم منتظرم تا حدود 100 بیاد همه رو یه جا ببینم
این جوری فاز نمیده هر دو سه هفته یک قسمت
من crunchyroll رو روی سرشون خراب میکنم قرار بوده این هفته قسمت جدید بیاد:19:
راستی اگر هم نیاد زیاد مهم نیست من مو به مو شو میدونم چی میشه:27: ولی مانگا همش سیاه سفید من 51 میخوام:40: آقا من هر وقت فکر میکنم میبینم تا حدود 10000000 سال دیگه ام نمیتونیم قسمت های انقدر جلوی مانگا رو ببینیم مثلا جنگ ایتاچی و ساسکه یا هزاران اتفاق دیگه و بعد گریه ام میگیره:37::9:
خانوم jangel girl خیلی ممنون.بقول خودتون اگه نگاه کنم و ندونم چی میشه قشنگتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من نمیدونم در مورد چی ببحثیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره در مورد سوسکه بحث کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم یا آقای jangle girl شما که ما رو نصفه جون کردی
خوب بگو چی میشه و خلاصمون کن دیگه (تو پست خصوصی بگو تا بقیه ناراحت نشن)
شما که مانگا داری میخونی باید خیلی جلوتر از ما باشی
ما اگه هیجان نخوایم باید کیو ببینیم
تازه اگه هیجانم بخوایم با اینترنت لاکپشتی ایران چیزی نمیتونم دانلود کنم :13:
ممنون از شما وهمه برو بچز این تایپیک:11::11:
عیدتونم مبارک :11::10::10:
دوستان عزیز کیشی کیه؟:41: من سوال این جواب رو از رایان میخوام چون بی احترامی نباشه اما بقیه زیاد مانگا نمی خونن :27: این اسم تو مانگا 394 اومده بود بعدشم سوسکه ( ساسوکه) ایتاچی رو کشت:40::40::40::40::40::40:
آخه حامد سوسکه (ساسوکه) آدمه که در موردش بحث کنیم حالا باشه به خاطر شما مگرنه اگر به خودم باشه میزنم بنیادش رو نابود میکنم:10:
من از این عکس خیلی خوشم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته پوک تو جای خالی نوشته پوک:27:
خانوم jangel girl درسته بهتره در مورد یه چیز دیگه بحث کنیم.بقول خودتون سوسک که آدم نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا حالا که فهمیدم ایتاچی رو میکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آخه چرا گفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا من به چه امیدی تا اون قسمت نگاه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خواهشا دیگه چیزایی جلوتر از انیمه رو نگین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یادمه که تو قسمت 1-2 بعضی جاهاش مثلا: ناروتو - ساکورا - سوناده - جیرایا - کاکاشی میومدن و یه حرف ژاپنی رو میگفتن.می خواستم بدونم شما میدونید اون حرفا که آخرش شد یه کلمه در مورد چی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به استاید انیمه باز.نقل قول:
من سرم تو این چند وقته یکم شلوغ بود اصلا وقت نکردم زیاد با سایت سر بزنم.
درضمن:عیدتون هم مبارک
مرسی از بابت آواتور (دقیقا نمیدونم ولی عکس یه خواننده ی رپ بود)
سلام دوست عزیز.خوش اومدیدنقل قول:
به نظر من سرد و بی احساس بودن ساسوکه و یا اینکه اینهمه تشنه کسب قدرته کاملا توجیه شده هسته و شاید هر کس دیگیه هم جای اون بود همین رفتارو داشت و اما در مورد رفتن ساسوکه پیش اوچیرومارو : کاملا روشنه که کسی مثل ساسوکه که تمام فکر و ذکرش اینه که قدرتی بدست بیاره تا بتونه انتقام خانوادش رو از برادرش بگیره
وقتی میبینه برای رسیدن به این هدف بهترین راه دادن دست دوستی به اوچیرومارو هسته و یا حتی اینجور تصور کنه که اگه این فرصت رو از دست بده شاید هرگز نتونه به هدفش برسه مسلما برای رسیدن به هدفی که زندگی نمیکنه مگه برای رسیدن به اون هرگز حاضر نمیشه که این فرصت رو از دست بده از نظر من هنوز خیلی زوده که بخواهیم در مورده شخصییت ساسوکه اینطور قضاوت کنیم باید دید انتهای داستان چی میشه من جائی خوندم که در نهایت اوچیرومارو بدست ساسوکه کشته میشه البته من خودم هیچ اعتباری برای صحت این مطلب قائل نیستم :41: