من اگه بخوام گوشي بگيرم به ترتيب زير عمل ميكنم:
1-موتو
2-موتو
3-نوكيا
4-سامسونگ
Printable View
من اگه بخوام گوشي بگيرم به ترتيب زير عمل ميكنم:
1-موتو
2-موتو
3-نوكيا
4-سامسونگ
حالا چه مدلایی از اینا رو میگیری؟
راستی مسعود کجاست؟
سلام فرشید ... یکم گرفتارم...:46:نقل قول:
خب بگو ببینم چه چیزهایی به ترتیب اولویت دارند برات..(صدا،دوربین،ظاهر... ) و نهایتا چه قدر میخای هزینه کنی؟
دوربین
ظاهر
کیفیت صدا
انعطاف پذیری
کم حجم
.
.
.
فوقش 200 تومن دیگه( بین 100 تا 200 )
فرشید .. توجه کن اگر نهایتا میخای 200 هزینه کنی.. سراغه نوکیا نمیتونی بری چون با این قیمت دوربین 2 مگانقل قول:
نداره نوکیا.. باید 20 تا 30 بری بالا...
در هر حال تو نوکیا میتونی بری سراغه اینا...
6120
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیه خوبیه.. هم ظاهرش شیکه .. دوربینش هم قابله قبوله.. تو صدا هم مشکلی نداره.. تو دست هم زیاد
نیست ..:46:
نقطه ی قوتش اینه که سیمبیانه.. همچنین. Lcd خوب و دوربین.
برایه دیدنه مشخصاتش برو به
5310کد:http://www.gsmarena.com/nokia_6120_classic-1958.php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیه پر فروشیه..
دوربینش جالب نیست .البته 2 مگا هست و تو فضایه باز با نوره خوب عکساش خوب میشن..
صداش تو هدفون عالیه و اسپیکرش ضعیفه.
LCD خوبی داره اما کوچیکه و نورش هم زیاد نیست.. در عوض قابه مقاوم داره و بسیار کم حجمه:46:
برایه مشخصات برو
6300کد:http://www.gsmarena.com/nokia_5310-2087.php
شبیه 5310 هستش.. یکم قدیمی تره. صدایه اسپیکرش بهتره.. شارژ خوب نگه نمی داره..
5310 رو میشه تکامل یافته ی این مدل دانست... اما قیمتش مناسب تره از بقیه...
برایه مشخصات هم برو
این از نوکیا.. تو موتو هم چندتا انخاب داره...کد:http://gsm.ir/a411.asp?phoneid=1123
V3x,L9,Z3
از اینها ساده رد نشو چون گوشیهایه جذابی هستند..در صورته نیاز می تونم اطلاعاتی در موردشون بدم. :46:
تو سونی اریک هم انتخاب داری. و تو سامسونگ هم همین طور که D900 باتوجه به دوربینه 3.2 خودش قابله
توجه هست تو این قیمت..
در هر حال اگر خاستی در مورده بقیه هم یه اطلاعاتی دارم... در صورته نیاز بگو برات بزارم.:46:
عجله هم نکن:20:
توي اين هايي گه مسعود گذاشته به نظر من 6120 از همه بهتره
باز هم خود داني
خودم هم از 6120 خیلی خوشم اومد قیمتش تو چه حدودیه؟
دستت درد نکنه مسعود جان خیلی لطف کردی
حالا ببینیم باباهه چی میگه
راستی N72 الان تو چه قیمتاییه؟
با نظرات مسعودموافقم
اگه ميخواي بري سراغ برند نوكيا من 5700 رو پيشنهاد ميكنم از 6120 بهتره اما قيمتش رو نميدونم
امروز صد چندان به گوشي v3x اطمينان پيدا كردم
با دوستم بحث كردم گفت عمرا گوشيت رو پرت كني موتورولا به محض اين كه بيافته ميسوزه
من گوشيم 5-6 متر پرت كردم اونم روي سنگها فقط يه خش كوچيك روي قابش افتاد .
بازم بگين موتو بده اين اولين بازر نيست كه گوشي ميافته...................
فاكتورت اينه براي خوبي يا بدي ؟:46:نقل قول:
بچه ها وقتی سلیقه در میان میاد بحثه بیهوده نکنید.. نتیجه نداره.
اما در مورده پیشهاده تورج.. شکی نیست که 5700 بهتره اما یکمی گرونه 250 ~
در مورده 6120 هم باید 215~235 در این رنج باشه.. من اول گزاشتمش چون به نظره من هم انتخابه بدی نیست..
یه نکته با توجه به این که دوربین اولین فاکتوره فرشید هست باید بدونی هیچ کدوم ازینا با دوربینه3.2mp ) D900
(+ autofocus قابله قیاس نیست ! گرچه من با منویه سامسونگ تو این مدل ها مشکل دارم!!!
همچنین در گریزی به سونی اریک k800 که گوشیه قابله قبولیه از طرفه من.. دوربینه کاملی داره.
,cybershot3.2mp, autofocus, video(QCIF), xenon flash
آخ ! یادم رفت ..خاهش میکنم فرشید یکمی گرفتارم وگرنه زودتر و کامل تر پست میدادم.:46:
N72 هم باید ~240 باشه اگر گیر بیاد.. گوشیه موفقی نبوده.. Lcd ضعیفی هم داره.. و پرحجمه!!..سرعتش هم جالب نیست!!
قدیمیه...هرچی عیب بود گزاشتم رو این N72 :38:
در مورد 5700 پسر خالم يك مدل گرفت 250 تومان كه فهميديم اصل نبوده و رفت عوضش كرد و اصلش رو اوردن براش حدود 320 در اومدنقل قول:
اون گوشي اصلا به درد فرشيد نميخوره چون من نا حدودي با سليقش اشنا هستم
اين كه اصلا symbian به كارش نمياد و اين كه ساختار 5700 زيادي براش گنده و حجيمه
در مورد K800 بايد بگم فقط به اسم دوربين 3 مگا داره چون چند وقت پيش براي يكي از اشناها گرفتيم حدود 210 تومان كه يك مدت دست من بود براي TEST دوربين و گرفتن يك سري SAMPLE SHOT كه ديدم واقعا دوربينش و كيفيت عكسش يك چيزي از شوت هم اون ورتره چون تماما حتي توي LIGHT بالا شديدا يا اب رنگي بودن يا داراي NOISE كه وقتي توي سايت GSMARENA هم ديدم اونجا هم همينجوري بود عكس هاش
صداش هم فوق العاده ضعيفه و به نظر من يك گزينه سوختس براي انتخاب
در مورد D900 سامسونگ همتون ميدونين كه شارژ گوشي هاي سامسونگ چه جوريه ديگه
فكر كنم ضعيفترين شارژ رو دارن
من خودم قبل از گرفتن V3X دنبال D900 بودم و حتي تا خريدش هم پيش رفتم ولي هم مشكل باتريش و هم صداي فوق ضعيفش هم اينكه از چند نفري كه داشتن شنيدم كه LCD بعد از يك مدت دچار مشكل ميشه بي خيالش شدم
در مورد N72 هم نظري ندارم ولي مسلما همينطوره كه مسعود ميگه
بن نظر من تو اين رنج قيمت كه فرشيد ميخواد همون 6120 مناسبترينه
البته 6300 هم 185 تومانه الان
من يكي از فاكتورهاي انتخابم اينهنقل قول:
گوشي رو بايد قبول كنين كه قشنگه انتنش رو هم من با خيلي ها چك كردم واقعا از همشون سرتر بوده
فقط در بازي يكي ضعيفه كه من با گوشي بازي نميكنم
به نظره من v3x هيچي كم نداره
قصد عوض كردنش رو دارم اما ميخوام بازم موتو بخرم
تاييد ميشه!!نقل قول:
به نظه من بعد از 5700 ميتوني روي 6120 حساب كني گوشيه خوبيه
پدرام جان در حال حاضر فكر نكنم 5700 اين قيمت باشه درضمن شما وقتي گوشي ميخري از مغازه ميبري بيرون ميري بقلي ميگه گوشي دسته دوم هست پس قيمت پايين ميخره ازت گوشيه پسر خالت هم احتمالا همين جوري شده وگرنه قيمت گوشي انقدر در نميومد.نقل قول:
اگه سليقش 5700 رو نميگيره بره دنبال همون6120
بخشي از حرفهات رو در مورد k800 , d900 قبول دارم
مرسی مسعود جان دستت درد نکنهنقل قول:
اریک که نه
سامسونگ هم نه
یا موتو یا نوکیا
نوکیا هم فعلا همون 6120 رو مد نظر دارم حالا ببیبنم چه طور میشه
درسته پدارم جاننقل قول:
موافقم با حرفات
تورج جان 5700 هم دیدم همه چیشو
خیلی حجمش زیاده و ...
N72 هم قبول دارم خیلی ضایع هست N70 به نظرم بهتر از اونه
فرشيد جان به 5310 هم يه نگاه بنداز قيمتش رو نميدونم ولي اطلاعاتي كه ازش خوندم نبايد گوشيه بدي باشه
خاهش فرشید...
گرچه با نظراته پدرام در مورده 5700 و k800 و d900 یکمی مشکل دارم.. اما وقته توضیح ندارم. و اینکه شما بینه
نوکیا و موتو هستی نیازی به توضیح هم نمی بینم...
باید اضافه کنم 5700 گوشیه بزرگی نیست!
اما قیمتش بالاست و به بحثه ما مربوط نمیشه..
هر سه ی گوشیها یه نوکیا میتونند یک انتخابه منطقی بر اساس سلیقه باشند..
توجه کن که 5310 که تورج اشاره کرد از همه جدید تره. و xpress music هست.!
اما خب عیبی که سریع روش میشه گزاشت اینه که تو دست زیاده! که شاید برایه عده ای فاکتوره مهمی باشه!
باز هم میگم رو موتو هم میتونی به عنوانه یک انتخاب حساب کنی :12:
ممنونم از همتون فعلا دارم فکر میکنم
ایندفه یه گوشی خوب انتخاب کنم درست مثل دفه قبل
مسعود جان من تو مشهد اين گوشي رو زياد دست كسي نديدم
با توجه به امكاناتش گوشيه خوبي بايد باشه
دقيقا مثا همون l7 باريك هست
اما خوب بازم ميگم هيچي موتو نميشه
اميد وارم كه موفق باشي و گوشي رو بخري كه ازش راضي باشي
only moto
آقایون فقط موتورولا کلاس داره !
برو z8 رو با هر گوشی ای که می خوای مقایسه کن تا ببینی راست میگم!
نقل قول:
بله همون طوری که دوستان میگن فقط موتورولاست که گوشی های متفاوت میده بیرون:40::40:
دوستان اگه ما هم ميدونيم كه موتو متفاوت هست اما فرشيد عزيز نميتونه موتو بگيره.............!
بچه ها v3x من موقع تماس قفل مي كنه مشكلش چيه ؟
كسي مي تونه كمك كنه ؟
فلشش كردم فايده اي نداشت .
در هنگامه مكالمه؟ يا وقتي تماس ميگيري؟خودش درست ميشه يا بايد ريستش كني؟(باتري رو در مياري)
وقتي كسي به من زنگ مي زنه همون موقع قفل مي كنه و مجبورم باطري رو در بيارم .
سلام
اگه گفتین بابام رفت چی گرفت؟؟
همونیو که ازش متنفرم
سلام خوبي؟ مباركت باشه فرشيد جان...........نقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی نمیخوام استفاده کنم
میخوام هرطور شده همون L7 رو درستش کنم
حالا چطوری خودمم نمیدونم.
با سلام!
آقا مسعود و آقا تورج من تمومیه ÷ستهاتون رو توی این تا÷یک خوندم ... این طور که بوش میاد نباید به فکر تغیی فریمور باشم ! ... این چیزهایی که من با خوندن ÷ستهای شما فهمیدم ور رفتن باین ال7 نمیتونه زیاد جالب باشه ... منم همین مشکل هنگ کردن دوستمون رو دارم + تکراری شدن صفحات گوشیم(که امید داشتم با تعویض فریمور به حل این دو مورد اقدام کنم ...)
با این اوصاف باز هم نظر شما چیه ؟ ( تمومیه نرم افزارهای مورد نیاز برای فلش زدن رو دان کردم ولی...)
من بازم میگم فلش کن :46:فرشید یه موردش استثنا بود.. البته باید کارتو بلد باشی بد اقدام کنی.نقل قول:
نقل قول:
مسعود جان سلام!
الآن که دارم این ÷ست رو میزنم بامداد جمعه است ... خیلی دوست داشتم بدونم صبح جمعه " ان" هستی یا نه؟ آخه میدونی چیه من عصر جمعه برای 5-6 روزی میرم مسافرت و دیگه نمیتونم تو ÷ی سی ورد از راهنماییت کمک بگیرم ... می خواستم امروز صبح اگه وقت داشتین یه یک ربع نیم ساعتی رو بذارین با هم این گوشیو بفلشیم! و کار به هفته بعد نکشه ...
من از ساعت 9 " ان " خواهم بود اگه یه وقتی رو از 9 به بعد بذاری ممنونت میشم :11: اگه هم نشد بی خیال یبار دیگه که سرتون خلوت باشه :8:
راستی ... من بوت لودر گوشیمو ( که همونطور که میدونی ال7 هست) و تمومیه ÷ک ها و نرمافزارهایی رو که دان کردم مینویسم ببین که چیزی از قلم نیفتاده ...
Boot Loader---------------------------------------------------------
08.D0.
SW Version :
R4513_G_08.B7.
DCR_RB
÷ک : Motobeauty_2_PDS_Patched ( البته Xplode_update_1 رو هم دانلود کردم ولی وقتی که آنزی÷ میکنم درست وقتی که به 100% میرسه ارور میده )
---------------------------------------------------------
نرم افزارها :
motokup
RSDLite_4.1.exe توجه: rsd-lite-driver-installer رو هم دانلود کردم که یکی از بچه ها توی یه تا÷یک دیگه قرار داده بود
LeaderGL_FlexEditor_10.0_XP_Setup
اون درایورها رو هم که من نتونستم ÷یدا کنم ... تو بسته گوشیه من که سی دی می دی ای چیزی نبود ممنون میشم که اون رو هم برام آ÷ کنی ( اگه لازم میدونی!)
÷یشا÷یش ممنون :11:
قایون ببخشید فوزولی میکنم ولی بهتره برنامه ای که باهاش فلش میکنی رو اپدیت کنی منم همین مشکلو داشتم اینجوری حل شد
سلام علی.. ببخشید واقعا .. من خیلی گرفتارم به خاطره همین نمی تونم مثله قدیم رو این کلوپ وقت بزارم..نقل قول:
ببین آموزش رو خوندی یا نه؟ اگر نخوندی برات بزارم...؟؟
در ضمن مانستر پچ رو دانلود کردی یا نه؟؟؟ اگر دانلود کردی لینکشو بده من یه نگاهی بندازم بش....
Xplode_update_1 هم از یه جا دیگه دانلود کن اگر لازم داری چون اون فایل خرابه که unzip نمیشه...
نرم افزارات هم کافیه. فقط یه مانستر میخای که اگر سراغ نداری بگو برات لینک کنم...
البته قبل از هر چیز آموزش رو خوب و بادقت بخون.:12:
آموزش رو آره ... گرفتم ... به زودیا می خونمش ...نقل قول:
سلام علی.. ببخشید واقعا .. من خیلی گرفتارم به خاطره همین نمی تونم مثله قدیم رو این کلوپ وقت بزارم..
ببین آموزش رو خوندی یا نه؟ اگر نخوندی برات بزارم...؟؟
در ضمن مانستر پچ رو دانلود کردی یا نه؟؟؟ اگر دانلود کردی لینکشو بده من یه نگاهی بندازم بش....
Xplode_update_1 هم از یه جا دیگه دانلود کن اگر لازم داری چون اون فایل خرابه که unzip نمیشه...
نرم افزارات هم کافیه. فقط یه مانستر میخای که اگر سراغ نداری بگو برات لینک کنم...
البته قبل از هر چیز آموزش رو خوب و بادقت بخون.
Motobeauty_2_PDS_Patched رو دان کردم ( لینک مستقیم نیست!) :Xplode_update_1 رو از کجا بگیرم ؟ (حالا فعلا" همینی رو که گرفتم بزار استفاده کنم اگه خوشم نیومد بهت میگم که اگه زحمتی نباشه لینک دانلود اون رو هم برام بذاری)کد:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=5785&act=down
راستی اون درایور چی؟ اونو لازم ندارم؟
مسعود جان یه چندتا سوال هم درمورد این فلش دارم :
1- با انجام فلش( تغییر فریمور) چیزمیزم اضافه میشه ؟ مثلا" امکانش هست کیفیت فیلمبرداری بهتر بشه؟
2- محدودیتی که برای فلش کردن نیست ؟... میشه به صورت نامحدود این عمل رو تکرار کرد؟!
راستی یادم رفت بگم ... یه یک هفته ای رو نمی تونم اینجا بیام ( درگیر انتخاب رشته ام!) برا هفته بعد یه وقتی رو بزار تا باهم اینو درسش کنیم بره!
منتظرت میمونم استاد! ...
خب.. دیدم.. بوت لودر که هم خونی داره.. بقیش دیگه سلیقه ای هستش.. باید ببینی از امکاناته کدوم بیشترنقل قول:
خوشت میاد..:46:
در مورده درایور اینو بخون روشن میشی
1. باید بگم بستگی داره... ولی آره یه چیزایی کاملا عوض میشه :46:کد:http://www.4shared.com/file/28857969/b903da66/installation.html
2.زیاد تکرار نکنی بهتره.. یعنی فقط در مواقعه ضروری..چون ممکنه آسیب ببینه.. مثلا ic فلش بسوزه.
موفق باشی :12:
قبلا" گرفته بودمش!کد:http://www.4shared.com/file/28857969/b903da66/installation.html
ممنون عزیز ! منتظرت میمونم ...
خوبه.. پس چرا منتظره درایور موندی؟نقل قول:
اگر همه چیز مرتبه و همه ی مطالب رو به دقت خوندی.. شروع کن به فلش زدن... با دقت ..:12:
خسته نباشي مسعود جان .........خيلي اينجا وقت گذاشتي ...........!
بدجوري درگير شدم وگرنه حتما بيشتر ميومدم اما احتمالا از حالا به بعد بيشتر ميام........!
سلام خدمت آقا مسعود و آقا تورج ...
تازه حالا عرق انتخاب رشته از پیشونیم خشک شده! ... الآن دیگه وقتشه که برم بفلشمش!... ولی یه سوالی هم داشتم ...
وقتی فلش بزنم برنامه ها و بازیهایی که رو گوشیم هست باقی میمونه یا نه از بین میرن ... اگه از بین میرن باید پیش از فلش چه کنم؟
اره دوست عزيز طبيعتا از بين ميرن نرم افزار ها اگه منظورت نرم افزارهاي نصب شده روي گوشي هست كه با معمولا با ورژن بالاتر پيدا ميشه و گاهي اوقات روي پك موجود هست....!بازي هم بايد بگم كه معمولا روي پك نيست و بايد بازي رو روي گوشي برزي..... فقط اسم بازي به همراه ورژنش رو بنويس تا پيدا كنم(منم هيچ بازي ندارم)البته خوب اينم بگم كه دوست عزيز گوشي براي بازي نيست....!
با اجازه ی تورجنقل قول:
اگر او نارو رو مموری ریخته باشی خوب نه !! از برنامه هم خیالت راحت همش گیر میاد.. بازی هم بریز رو مموری
فقط واسه اطمینان از phonebook یه بک آپ بگیر یا بریزش رو سیم کارت.
مسعود و تورج گلم! ... هنوز که هنوزه فرصت پیدا نکردم برم سرش ... میدونید چیه دارم یه سیستم جدید میبندم و سرم زیاد از حد شلوغ ... الآنم با کامپیوتر یکی از آشناهامون دارم با شما صحبت میکنم ...
راستی یه چیزی ... بهتر نیست بریم تو خود تاپیک مربوط به ال 7 پست بدیم تا اونم یکم بیاد بالا ... من ازین به بعد میرم اونجا ... اونجا منتظر راهنماییهای مفیدتون می مونم ... با تشکر