دوستان حتما تو نظر سنجیه سایت مجید خراطها شرکت کنید :
کد:http://www.majidkharatha.net/fansclub/
Printable View
دوستان حتما تو نظر سنجیه سایت مجید خراطها شرکت کنید :
کد:http://www.majidkharatha.net/fansclub/
آلبوم خوبی بود . آهنگ کنسل هم خیلی قشنگ بود :8:
فوق العاده زیبا بود! هم صدای مجید پخته تر شده هم شعر ها بهتر، کلا آلبوم آواره بیشتر واسه متاهل ها خونده شده بود تا ما علاف های بیکار! :دی .. اما جدا از شوخی با ترانه های این آلبوم احساس نزدیکی بیشتری داشتم و در کل خیلی بهتر از آواره بود به نظرم! مث وداع به دلم نشست! :8:
من عاشق صدا ی اقا مجید هستم
ولی من موندم شما از چیه این البوم خوشتون اومده؟/
شعراش به نظر من فاجعست
خیلی خیلی شعر ها ضعیف و بی معنا هست
البوم خوبیه بخصوص اهنگ کنسل
اقا به قول رفقا هر بار ادم گوش میده بیشتر تشنه اهنگاش میشه :8: بعد از این البوم من اصن رغبت نمیکنم اهنگ دیگه ای گوش بدم
از شعراش :31:نقل قول:
من عاشق صدا ی اقا مجید هستم
ولی من موندم شما از چیه این البوم خوشتون اومده؟/
شعراش به نظر من فاجعست
نظرتون در مورد آلبوم کنسل از سلطان غم مجید خراطها چیه ؟ و از نظر شما بهترین آهنگ این آلبوم کدوم آهنگه ؟
بهتر بود یه نظر سنجی میزاشتی.
آلبوم خیلی زیباییه.
از آهنگ خدا و خداییش خیلی خوشم اومد.
کنسل هم قشنگ بود.:20:
بهترین آهنگهاش :
نقطه چین و کنسل بودن
واقعا فوق العاده و پرمعنی بودن
دقیقا من هم مثل تو شدمنقل قول:
بعد از این البوم من اصن رغبت نمیکنم اهنگ دیگه ای گوش بدم
به هر حال هر کس یه نظری داره ،به نظر من فوق العاده بودنقل قول:
من الان میخواستم نظرسنجی سایت شرکت کنم هر کاری کردم نتونستم بهترین آهنگ رو انتخاب کنم:دی
همه آهنگ هاش فوق العادس
خیلی خیلی آلبوم قشنگی بود
من به ترتیب از این آهنگا بیشتر خوشم اومد :
1 - کنسل
2 - خداییش
3 - چه مرگمه
دقیقا!! اینا خیلی بیشتر چسبید! به همین ترتیب! :8:نقل قول:
نظر سنجی میزاشتی بهتر بود
ولی به نظرم عالی بود
بهترین آهنگشم به نظر من کنسل بود
محتوای مخفی: تکست اهنگ چه مرگمه
فوق العاده بود ... همه اهنگاش قشنگه
ولی اهنگ کنسل،خداییش،خدا کاری بکن،چه مرگمه از همش قشنگ تر بود
بهترين آلبوم سال 1388 ...
همش قشنگ بودن ، اما آهنگ ( چه مرگمه و خداییش و نمی ذارم برگردی ) عالی بودن ..
با تشکر ..:40:
واقعا بهترین و کم نظیر ترین آلبوم چه امسال و چه چند سال اخیر از سلطان غم و احساس استاد مجید خراطها بود .
البوم خوبی بود.با اینکه اصلا باهاش حال نمیکردم ولی این البومش واقعا خوب بود.اهنگای خداییش و کنسل بسیار زیبا بودن
سلام به همه دوستان گلم ......
وای مجید خراطها با این دل ما چه کردی .... فقط میتونم بگم مافوق استثنایی ...... :40: .
بی شک بهترین آلبوم سال 88 همین آلبوم ......... بود نمیدونم به خدا چی بگم :40: .
قربون مجید خراطها با این آلبوم بسیار قوی و شعر های عالی و بدون تکرار :11:
به مجید بگین کاری کرده که دادم که هیچی اشکم هم درومد .......
رامین از کدوم آهنگا بیشتر خوشت اومد ؟
یه نظر سنجی تو قسمت موسیقی بزن ببینیم بهترین آلبوم سال 88 کدوم میشه ، همه آلبوم ها رو هم بزار
بی نظیر بود مخصوصا آهنگ کنسلش.
نقل قول:
به خدا هر چقدر فکر کردم نتونستم انتخاب کنم . چون هر کدوم رو انتخاب کنم اون یکی یادم میوفته .... :40:.
چرا حلقت توی خونست،چرا اینو رها کردی دارم حس می کنم کم کم ،که پیشم برنمیگردی بهم ریختست چرا خونه؟دلت عزم سفر داره هوا تاریک شد برگرد،آره برگرد خطر داره .
نمیدونم چی بگم ....... همه شعر ها عالی و بدون تکرار در آهنگ .
بدك نيست! ولي بهتره نظرسنجي كنيد.
با تشکر از دوستانی که نظر دادن .
اکثرا این ایراد رو گرفتن که اگه نظر سنجی می ذاشتم بهتر بود . بله من هم ابتدا همین قصد رو داشتم ولی چون هم نظرات در مورد خود آلبوم و هم بهترین آهنگ رو می خواستم ، دو تا نظر سنجی باید می ذاشتم که یک مقدار تاپیک شلوغ میشد .
اگه دوستان روشی رو سراغ دارند که هم بشه نظر کلی در مورد آلبوم رو داشته باشیم و هم بهترین آهنگ ، بگن یا خودشون انجام بدن خیلی ممنون میشم .
همه اهنگ ها زیباست ولی من از اهنگ خدا کار کن و خدایش و نمی زارم که برگردی خیلی خوشم میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه دوستان عزیزم . من چند روز نبودم و حالا اومدم نظرم رو در مورد این آلبوم بگم .
مجید خراطها در این آلبوم بسیار پر احساس تر و با صدایی پخته تر نسبت به قبل ظاهر نشد . و شعرهایی بسیار با معنی و طولانی و بدون تکرار زیاد در آهنگ رو استفاده کرده . و بازهم صدایی که موهای تن آدم رو سیخ میکنه و خاطرات رو زنده میکنه . در آلبومی که دیگه هیچ گونه افکتی رو صدا نیست . مخصوصا اون دکلمه های ویران کننده . به نظر من بسیار زیباتر و بهتر از همه آلبوم هایی بود که تو چند سال اخیر گوش دادم بود .
من که با این آلبوم حالا حالا ها نمیتونم صدای کسه دیگه رو گوش کنم . با این آلبوم زندگی هم کنسل شده .
مجید خراطها در آخرین صحبت هایی که کرده گفته درسته 1 سال واسه هر آلبوم وقت میزارم و از جون و دل واسه طرفدارام میخونم ولی به همشون قول میدم هیچ وقت به خاطر مجوز حاضر نیستم به شعور هوادارانم توهین کنم و کار ضعیف و اون چه که ارشاد ازم میخواد رو بیرون میدم .
مجید جون خیلی دوست دارم :40:
من از همه آهنگها عالییییییییی بودن .
همشون با احساس . :11:
خداییش اینجوری بود حال و روزم ؟
نمیشه چطوری این شاهکار رو توصیف کنم .
مجید جان دوست داریم
من زیاد خوشم نیومد :41: جیگر ادم می سوزه چقدر غم اخه .......:41:
انصافا شعراش خیلی خشکله ...
راستی تو شعر با کی صحبت میکنی ... تو این بیت :
اینقدر میگی ____ شاید که برگردی هنوز
من نمیفهمم چی میگه ...
لطفا جای خالی رو با کلمه ی مناسب پر کنید :31:
مثیکه یادت رفته مجید خراطها سلطان غم و احساسه :20:نقل قول:
من زیاد خوشم نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جیگر ادم می سوزه چقدر غم اخه ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخونه تا جیگر آدم بسوزه :31:
اینقدر میگیرمت شاید که برداری یه روز ......... تو که از حال خراب من خبری داری هنوز :11:نقل قول:
مرسی رامین جان :11:نقل قول:
اینقدر میگیرمت شاید که برداری یه روز ......... تو که از حال خراب من خبری داری هنوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا عالی هست
عشقه سلطان
تیغ بردار دستام خط خطی کن تلافی *********عمری من زدم به قلبت تو نگفتی کافیه
عالی بود بهترین البوم 88 که من گوش دادم