staff برو بعد سرچ ..نقل قول:
مربی .. مربی youth بعد
یکی رو انتخاب کن ..
یه جا داره که می تونی انتخاب کنی ...
اولیش نوشته club
Printable View
staff برو بعد سرچ ..نقل قول:
مربی .. مربی youth بعد
یکی رو انتخاب کن ..
یه جا داره که می تونی انتخاب کنی ...
اولیش نوشته club
كسي يه سايت يا وبلاگ و يا هر چيز ديگه اي نمي شناسه كه اطلاعات كافي در مورد اين بازي داشته باشه ؟ من هر كار مي كنم از اين بازي سر در نمي يارم . اگه مسخره نمي كنيد فقط تونستم نصبش كنم . از بقيه چيزهاش سر در نياوردم . اصلا مي شه وارد استاديوم هم شد و بازي كرد ؟
..........
...........
اگه كسي راهنماي جامعي داره ممنون مي شم ازش .
بیا پیش خودمون بپرس...
اره می شه رفت توی استادیوم ولی نره بهتره چون بازیش خیلی سخته چون فقط 1 بازیکن داری و همش دفاع و دروازه بانت سوتی می دن ...
اگه خدا بخواد تا چند وقت دیگه یک آموزش کلی از ادیتور و بازی درست میکنم.اینجا هم میزارم.
از ادیتورش هم استفاده می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
من دوست ندارم بازی خیلی ضاع می شه .......
اصل بازی به ادیتوره.چیه این قدرتاش؟نمیدونم رونالدینیو فلان و اون فلان.ویرا ابر ستاره بعد کامبیاسو معمولی.اصلا هیچی حالیشون نیست اینا.باید خودم یکم قبل بازی اینا رو درس کنم.
البته ما با ادیتور کارای دیگه هم میکنیم.مثه برگزاری لیگ فانتزی که دیگه کل کارش با ادیتوره.
می خواین ادیتورو نزارم براتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من اسلحه می کشی ؟؟؟/
بزنم روستاهات رو نوبل کنم ؟؟؟دی:
من ورداشتم هر چی ایرانی بووود رو قوی کردم بازی خیلی چرت شد دوباره از اوول اومدم ...
نه دیگه من تابلو بازی نمیکنم.میرم اونایی که لولاشون ضایع اشتباسو درس میکنم.مثه رونالدینیو که بهترین بازیکن بازی بود.از این کارا که ایراد نداره
کلا این کار ارزش کلی بازی رو پایین میاره من فقط چون آرسنال رو همیشه می گیرم رفتم اسم استادیوم رو عوض کردم از امارات تبدیل کردمش به استادیوم ایراننقل قول:
این قسمت ادیتور که میگید کجاست؟
توی خود بازی نیست توی دایرکتوری بازی هست با این اسمنقل قول:
EdManager08
تقريبا تونستم از يه جاهاي بازي سر در بيارم .
ولي
1- توي home هميشه چند گزينه قرمز و زرد دارم وهر كار مي كنم نمي تونم اون ها رو سبز كنم . اصلا مهمه كه اونها سبز باشند ؟
2- وقتي مي خوام بازيكن بخرم با مشكل روبه رو هستم . تو قسمت trsnsfer مي رم ولي تو جستجوي بازيكن خاص و جستجو از روي نام كه اصلا نمياد و همچنين تا يه بازيكني تو ليست فروش نباشه نمي تونم قيمت بدم و بخرم
3- اگه ما نخوايم يه تيم قوي برداريم و همچنين نخوايم با تقلب تيم ها رو ببريم . بردن تيم هاي قوي خيلي سخت مي شه . بهترين راه حل براي بالا بردن سرعت ، قدرت و .... بازيكنان باشگاه چيه ؟
4- نمي شه كاري كرد كه كمپهايي رو كه درست كرده ايم زود بازده بشن ؟ عموما كمپ يازيكن به باشگاه مي ده يا پول؟
5- تو تيم هاي معمولي كه بازيكنان رزرو هم ندارند ، بعد از يه مدت عمر بازيكنانت خيلي بالا مي ره ، روشي هست براي متناسب كردن سن بازيكنان تيمت؟( استفاده از تيم هاي جوانان كه دير بازده است ، خريد بازيكن كه قبلا هم گفتم بلد نيستم چطور كار كنم و يا بازيكن خاصي رو بخرم و يا ترينري كه سن رو كم كنه و يا حداقل نگه داره ؟ )
5- اين قسمت كرير به چه منظوره ؟ اگه باهاش كار كنيم بيشتر چي گيرمون مياد ؟ يعني پول مي ده ؟ يه قسمتش كه گير داده مي گه برو گلف بازي كن ؟؟؟؟؟
و ......... سئوال هاي ديگه كه اگه خدا بخواد بعد مي پرسم
لطف كنيد و منو از سر در گمي نجات بديد
1.زیاد مسئله ی مهمی نیست ولی بستگی داره بعضی وقت ها چیز های خوبی نوشته ...نقل قول:
پس اول بخونش بعد اگه دیدی چیز مهمی هست انجامش بده ...
2.از روی اسم رو بی خیال برو توی ترانسفر ...
سرچ رو بزن سنشون رو بزار از 15-21 بعد لول بازی کنا رو هم بزار 70 -99 بعد بازیکن های مناسبی که خودت دوست داری رو انتخاب کن
راست کلیک ( اگه اشتبا نکنم) buy player
3.یکی اینه که تمرین های خوبی بهشون بدی .. قبل از فصل باید کمپ بزنید تا هم اتمسفرشون بره بالا هم فرمشون ...
بازی های تدراکاتی هم باید داشته باشی من همیشه قبل از فصل توی 2 هفته 8 تا بازی می زارم تا
توانشون بره بالا بعد هم ترینینگ کمپ می زارم خستگیشون در ره ...
4.نه...بازیکن
5.استفاده از youth ها یا همون تیم جوانان که اگه اکادمی هم بزنید دیگه اصلا نمی خواهد بازیکن بخری ...
برای کم کردن سنشون می تونی از همین ادیتورش استفاده کنی ولی دوباره پیر می شن ...
چه زود جواب دادين ؟
اين گزينه كورپوريشن چيه ؟
و يا در قسمت club گزينه ي merchardising?
دیر دیدم وگرنه زود تر جوابت رو می دادم...:31:نقل قول:
اخه امروز فروم خیلی خلوته ...
1.اون واسه اینه که با یه باشگاه قرار داد ببندی بازیکن رد و بدل کنی ...(من هیچ وقت نتونستم..)
2.انبارت رو با خرید چیز و میز پر می کنی که بفروشیشون که از این کار پول در می اد ...
شما يه قسمت مي گين لول رو 70 - 99 انتخاب كنم ؟ كدوم قسمته من هرچي مي گردم نيست ؟نقل قول:
اصلا وایستا برات عکسش رو بزارم ..
منتظر هستم ....
توضیح در مورد عکس ....کد:http://vahid3.parsaspace.com/Picture/untitled.GIF
1. سن بازیکنه (بیشترین و کمترین)
2.لول بازی کنه (بیشترین و کمترین)
3.تلنت بازیکنه( همون استعداد خودمون) ای رو بزن روی ستاره ی سوم...
4.جایی که بازی می کنه...
gk دروازه بانه..
cd مدافع مرکزی
دفاع راستrb
دفاع چپlb
بین دفاع راست و هافبک راست rwb
بین هافبک چپ و دفاع چپlwb
یه ذزه جلو تر از مدافع های مرکزیanc
sw همون سویپر خودمون پشت خط دفاعی دفع مر کزی
هافبک دفاعیdm
هافبک مر کزیcm
هافبک هجومیam
هابک راستrm
هافبک چپlm
بال چپlw
بال راستrw
کسی که پشت مهاجم ها بازی می کنهcf
مهاجم تارگت ...st
الان از همشون مثال می زنم به ترتیب..
Casillas
J.Terry
S.Ramos
A.Cole
D.Alves
A.Cole
Zanetti
.....یکی توی یوونتوس هست الان اسمش یادم نیست...
X.Alonso
F.lampard
Diego
S.Write Philips اشتباه نوشتم
بازم اسمش رو اشتباه نوشتم..W.Snijder
Messi
Ronaldinho
Raul Gonzales Blanco
Henry
در مورد این کورپوریشن(؟) چند رو پیش تو فروم بازی دیدم خیلیا معترض بودن.میگفتن کاملا بی استفادس.تازه اگرم بتونی یک تیمو گیر بیاری فقط تا 3 نفر میشه معامله کرد.مثکه بیشتر برای تیمای ضعیفه(یعنی اونایی که بازی رو از لیگ محلات شروع میکنن)
گفته بودن یا نباشه یا درستش کنین.یک سری از تغییرات 09 رو نوشته بود تو سایتش که یکیشو یادمه که گفته بود فورم بازیکنا وقتی بازی رو شروع میکنی دیگه رندوم نیست.بقیشو یادم رفته.اینترنتم درست شه همشو میزارم!
ازتون متشكرم كمك بزرگي به من كرديدنقل قول:
1- باید بری جایی که بازی رو نصب کردی.نقل قول:
2- پوشه user بعد تو پشه ی objects بعد فایل متنی house رو باز کن.
3- خط اخرش بعد از کلمه ی Pałac یه عدد هستش کنار اون عدد یک علامت منفی ( - ) بزار. 4 الی 5 صفر هم بهش اضافه کن بعد فایل رو ببند دکمه ی yes رو هم بزن.
4- حالا باید بری تو بازی و در قسمت career بعد قسمت private life بعد قسمت cars and real estate خانه ی Pałac رو بخری.
اگه درست عمل کنی با هر بار خریدنش کلی پول به سرمایه ی شخصیت اضافه میشه .
سلام خوشحالم که داریم جمعیتمون زیاد میشه یک سوال دارم من همون اول که بازی را نصب کردم سرعت بازی خوب بود اما الان تیک میزنه باید چه کار کنم؟
فک کنم برای اینه که دیتابیس بازی مدام تغییر می کنه...
پس ببین هر وقت لگ داره سیو کن ..
مال من که مثلا 7 ساعت می شینم پاش بدون سیو ..
این جوری می شه بعد یه سیو می کنم درست می شه ...
در ضمن نزار سیوهات زیاد بشه ...
منظورم تعدادش هست ..
چون هر کودوم 100 مگه..
همه رو روی یه دونه سیو کن ....
من قبلا توی 07 این قدر سیو کرده بودم که یوزر ویندوزم بالا نمی اومد مجبور شدم از توی ادمینستراتور
برم سیوهام رو پاک کنم...
سلام من امروز امدم
سال نو مبارک
سوالی دارید از من بپرسید.
با سلام می خواستم بهتون این ها را بگم که
New centre: جای است که نامه ها قرار داد ها و توافقات و رویدادهای روزانه باشگاه برای شما ارسال میشود و شما میتوانید انها را بخوانید
Calendar:تقویم است و شما در ان میتوانید برنامه بچینید مثلا بازی دوستانه تمرین در کمپ و....
First team: در این جا میتوانید ترکیپ بچینید و خیلی کارهای دیگر که مربوط به بازی است.
Reserve team: میتوانید تیم دوم خود را بچینید مثلا من که تو میلانم رون
Youth team: در اینجا مربوط به تیم جوانان و نو جواننان و گرفتن بازیکن از این تیم و رفتن به تیم اصلی
Training:در این مکان میتوانید یا خودتان یا کمک مربیتان تمرین دهید بیشتر شعی کنید که تمرینات تاکتیکی انجام دهید
Contracts: در این مکان میتوانید قرار داد بازیکنانتان را تمدید و یا انها را بیمه کنید
Staff: در اینجا میتوانید کارمندان را استخدام اخراج و یا حقوق دهید
Transfer market: در این مکان میتوانید بازیکن بخرید البته فقط در زمانهای خا ص که توسط نامه به شما گفته میشود
Cooperation: این مکان مخصوص روابط باشگاه با دیگر باشگاهاست.
Scouting: در این مکان میتوانید به انالیزور تیمتان بگویید که چه اطلاعاتی میخواهید و ان هم ظرف مدت معین به شما اطلاعات را میدهد در مورد بازیکن تیم و.....
Financial status: مربوط به قسمت مالی باشگاه است در این مکان میتوانید قرض گرفته و یا قرض دهید یا نام استادیوم خود را به اسپانسر تغییر دهید
Stadium: در این قسمت میتوانید استادیوم خود را تغییر دهید
:Club facilitiesدر این مکان میتوانید شهر خود را اپگرید کنید خریده ویا کمپ جوانان بسازید و........
Merchandising: در ای مکان میتوانید تعداد بلیت مجانی و یا از طریق خرید لباس پو شاک و... درامد کسب کنید
Ticketing: در ایم مکان میتوانید قیمت بلیت هر جایگاه را مشخص کنید
Sponsoring: هر کاری و هر قسمتی که مربوط به اسپانسر است اینجاست
Achieve ments:در این مکان میتوانید کاپ های بدست امده را دیده و نام بازیکن به همراه عکس دز این جا قرار دهید باید روی نام بزیکن راست کلیک کرد و گزینه هال اف...... را زد و سپس به این قسمت رفت و عکس قرار میگیرد
قسمتهای mycareer ,private life,player career ,watch other matches,career option همگی مربوط به خود سرمربی و یا مدیر باشگاه میشود
اگه مشگل بود بگین
سلام ببخشید من در تیم چلسی هستم ولی تیم Reserve team را ندارم چگونه می توانم داشته باشم.
می تونی چند تا بازیکن بخری یا از تیم جوانانت بفرستینقل قول:
باید بری تو تیم اصلیت رو بازیکنی کلیک کنی و گزینه ی فرستادن به تیمReserve team رو بزنی.
سلامنقل قول:
نه منظورم این است که لیگ برای تیمReserve team وجود ندارد.وگرنه اونو که دیگه بلدم.
اقا من رو مسخره كردين من سي دي dvd رو خريدم و نصبش هم كردم من مي خوام از اول برام توضيح بدين چكار كنم چه طوري بازي كنم
شما به ما بگویید که کجا گیر کردین تا ما به شما جواب بدیم .نقل قول:
اقا من تو بازي ميرم و اسم خودم رو مي نويسم و بعد مشكل من اينه كه چه طور تو ورزشگاه برم و تمرين بدم و رو نيمكت بشينم للطفا" با عكس توضيح دهيد كه چه كار كنم
نقل قول:
سلام عزیز جان نمی شود.
يعني چي نمي شه
یعنی نمی تونی بری توی ورزشگاه بشینی روی روی نیم کت ..
بعد بهشون تمرین بدی ....
باید یه برنامه توی یه هفته بهشون بدی بعد خودشون تمرین می کنن...
چه طور برنامه بدم توضيح دهيد
البته این بازی از چند قسمت کلی تشکیل شده که یکی از بچه ها 2 3 روز پیش توضیشو گذاشت:نقل قول:
New centre: جای است که نامه ها قرار داد ها و توافقات و رویدادهای روزانه باشگاه برای شما ارسال میشود و شما میتوانید انها را بخوانید
Calendar:تقویم است و شما در ان میتوانید برنامه بچینید مثلا بازی دوستانه تمرین در کمپ و....
First team: در این جا میتوانید ترکیپ بچینید و خیلی کارهای دیگر که مربوط به بازی است.
Reserve team: میتوانید تیم دوم خود را بچینید مثلا من که تو میلانم رون
Youth team: در اینجا مربوط به تیم جوانان و نو جواننان و گرفتن بازیکن از این تیم و رفتن به تیم اصلی
Training:در این مکان میتوانید یا خودتان یا کمک مربیتان تمرین دهید بیشتر شعی کنید که تمرینات تاکتیکی انجام دهید
Contracts: در این مکان میتوانید قرار داد بازیکنانتان را تمدید و یا انها را بیمه کنید
Staff: در اینجا میتوانید کارمندان را استخدام اخراج و یا حقوق دهید
Transfer market: در این مکان میتوانید بازیکن بخرید البته فقط در زمانهای خا ص که توسط نامه به شما گفته میشود
Cooperation: این مکان مخصوص روابط باشگاه با دیگر باشگاهاست.
Scouting: در این مکان میتوانید به انالیزور تیمتان بگویید که چه اطلاعاتی میخواهید و ان هم ظرف مدت معین به شما اطلاعات را میدهد در مورد بازیکن تیم و.....
Financial status: مربوط به قسمت مالی باشگاه است در این مکان میتوانید قرض گرفته و یا قرض دهید یا نام استادیوم خود را به اسپانسر تغییر دهید
Stadium: در این قسمت میتوانید استادیوم خود را تغییر دهید
:Club facilitiesدر این مکان میتوانید شهر خود را اپگرید کنید خریده ویا کمپ جوانان بسازید و........
Merchandising: در ای مکان میتوانید تعداد بلیت مجانی و یا از طریق خرید لباس پو شاک و... درامد کسب کنید
Ticketing: در ایم مکان میتوانید قیمت بلیت هر جایگاه را مشخص کنید
Sponsoring: هر کاری و هر قسمتی که مربوط به اسپانسر است اینجاست
Achieve ments:در این مکان میتوانید کاپ های بدست امده را دیده و نام بازیکن به همراه عکس دز این جا قرار دهید باید روی نام بزیکن راست کلیک کرد و گزینه هال اف...... را زد و سپس به این قسمت رفت و عکس قرار میگیرد
قسمتهای mycareer ,private life,player career ,watch other matches,career option همگی مربوط به خود سرمربی و یا مدیر باشگاه میشود
خوب شما تو هر کدوم از بخشها ایرادی داشتین بگین.فقط تو قسمت Staff میشه تمرینات رو داد دست کمک مربی.اگه اون کارم کردی بد نیست.
توی تقویم هم حتما اردو و بازی دوستانه بزار.
ترانسفر هم میشه با سرچ کردن انجام داد.
اون رو هم یکی از بچه ها که الان بن شده توضیح داده:
نقل قول:
اینم پچ فوق العاده زیبای فیفا منیجر
کد:http://rapidbaz.com/from/12920
اقا من ديگر گيج شدم چه كار كنم اين بازي فقط نوشته است يا نه مثل فوتبال مي شود بري داخل زمين و بازي كني اين بازي چه طوري است لطفا" از اول كاملا" توضيح دهيد