امیدوارم این بدردت بخوره.نقل قول:
مشکلی داشتی، در خدمتیم
نقل قول:
کد:http://dl.irpdf.com/CD2/Computer-Tknoloji/(1159).pdf
Printable View
امیدوارم این بدردت بخوره.نقل قول:
مشکلی داشتی، در خدمتیم
نقل قول:
کد:http://dl.irpdf.com/CD2/Computer-Tknoloji/(1159).pdf
دارم میخونم. تشکر
سلام دوستان
چند تا جدول و فرم در ورژن 2003 درست کردم که میخوام همه این ها رو با ورژن 2000 ذخیره کنم هرچی گشتم پیدا نکردم تو ورژن 2007 با نام save as project هست ولی در 2003 نمیدونم لطفا منو راهنمایی کنید؟
برو:نقل قول:
options\advanced\default file format
و از اونجا تغییرات مورد نظرت رو بده
سلام .
برنامه ای در access97 ساخته شده . access97 را به access2003 تبدیل کردیم و ویندوز کامپیوتر نیز از 98 به xp تبدیل کردیم.
سوال :
اطلاعات موجد در برنامه access که به زبان فارسی می باشد در بعضی کامپیوتر ها (5 کامپیوتر باهم شبکه شدن) قابل جستجو می باشد ولی در بعضی کامپیوتر ها غیرقابل جستجو می باشد ؟؟؟(بیشتر کلماتی که با حروف پ - ک و بخصوص ی شروع میشون )
لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید خیلی حیاتی هست.
فکر کنم مشکل شما با فرم و کیوری باید باشه. خود جدول کمتر مشکل پیدا می کنه. اگه تو جدول مشکل حروفی مثل پ و گ و ی هست می تونی به طور دستی و یا با replace کردن اون مشکل رو حل کنی و در مودر کیوری و فیلد باید بگم که اول اسم فیلد هات رو به انگلیسی بنویس و بعدا فارسیش کن.نقل قول:
سلام!نقل قول:
اگه نياز، تنها محاسبه تفاوت مجموع ركوردها در دو جدوله، هر جا لازم شد ( مثلا Control Source يك تكست باكس در يك فرم و يا گزارش) مينويسيم:
همونطور كه قبلا عرض كردم از ثبت نتايج محاسبات در جداول، اجتناب ميشه و لزومي هم نداره!کد:
DSum("[Expenses]";"[expense]")-DSum("[shopping]";"[shopping]")
فکر کنم اگه تمام دریافتی ها و پرداختها ، درون یک جدول باشن، کارهای بیشتری بشه انجام داد.
سلام. تشکر.
این کارو کردم ولی من می خوام که نتیجه ام رو داشته باشم حالا تو کیوری یا جدولش فرقی نمی کنه. من یه بار تو کیوری این کارو کردم ولی متاسفانه که یادم نیست که چی جوری عملیات جمع و منفی رو انجام دادم و در فیلد نتیجه هم هر رکورد ذخیره می شد.
من این کار رو با استفاده از یک جدول انجام دادم. اگه شما یادتون اومد لطفا به من هم بگید :11:نقل قول:
فکر کنم این جوری بود:نقل قول:
SELECT finance.Income, finance.[out go], [Income]-[out go] AS Balance
FROM finance
این هم حالت دیزاین مدش:
Balance: [Income]-[out go]
ولی راهی رو که شما گفتید رو من یا درست نفهمیدم یا این که نشد. لطفا بیشتر توضیح بدین. تشکر.
سلام!نقل قول:
در مورد وقتي كه ميخواييم "مانده" براي هر ركورد نشون داده بشه، راه حل زير به نظرم ميرسه (جدول finance داراي فيلد ID بعنوان Primary Key هست):
کد:SELECT finance.income, finance.[out go], DSum("[income]","[finance]","[ID]<=" & [ID])-DSum("[out go]","[finance]","[ID]<=" & [ID]) AS Balance
FROM finance;
سلام.
تشکر ار راهنماییتون. یه سئوال دیگه:
اگه من بخوام تو چند تا جدول که با هم متفاوت اند در فیلد های مشترکشون(که جاهاش هم فرق می کنه مثلا تو یکی فیلد سومیه و همون فیلد تو جدول بعدی هفتمیه!) یه سرچ بذارم باید یونیون کیوری استفاده کنم؟ اگه جواب مثبته چه جوری و اگر منفی هست چه جوری؟
من خواستم با مستر تیبل این کارو بکنم ولی چون فیلد های مشترک جاهاشون تو هر جدول فرق می کنه، نمی شه!
تشکر از شما.:20:
سلام!نقل قول:
به نظرم میرسه که استفاده از Union Query خیلی بجا باشه. طریقه استفاده از اون هم این طوره:
این مستر تیبل، نام یک نرافزار خاصیه ؟!!کد:SELECT [field1],[field2],[field3]
FROM [Table1]
{WHERE ...}
UNION
SELECT [field1],[field2],[field3]
FROM [Table2]
{WHERE ...}
UNION
SELECT [field1],[field2],[field3]
FROM [Table3]
{WHERE ...}
.
.
.
برای استفاده از فونتهایی مثل webdings که کاراکتر هایی با شکلهای قطار و یا دوچرخه رسم میکنن کمک میخواهم
به این صورت که فونتی معرفی کنید که ارم ادارات رو نشون بده و یا نرم افزاری که بشه باهاش این فونت رو بسازه
اگه ارم پست رو هم بشه ساخت کارم رو راه میاندازه البته میخواهم فقط بصورت فونت باشه نه عکی و از این جور چیزها
سلام.
باز هم تشکر از راهنماییتون.
من اگه شما رو نداشتم چی کار می کردم؟؟؟
این کد هارو کپی کردم ولی این ارور رو می ده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من تعداد فیلدهای جدولهام با هم برابر نیستند. ولی من فقط فیلد اول چند تا جدول رو گرفتم.
مستر تیبل رو هم من زیاد کار نکردم. این اسم یه نوع جدول توی اکسس هست بیشتر توی روابط بین جداولی کاربرد داره که از هم تفاوت دارند.
با تشکر.
ممكنه بگيد كه دقيقا چي وارد كردين؟نقل قول:
بله بفرمایید:نقل قول:
SELECT [S Music khareji].کد, [S Music khareji].[کد آرشیو], [S Music khareji].آهنگساز, [S Music khareji].ژانر, [S Music khareji].سبک, [S Music khareji]...
...
FROM [S Music khareji]
WHERE ([S Music khareji].کد Like "*" & [کد را وارد کنید] & "*")
UNION
SELECT [Movie mostanad DV].[كد], [Movie mostanad DV].[كد آرشيو], [Movie mostanad DV].[كارگردان], [Movie mostanad DV].[سال ساخت], [Movie mostanad DV].[ژانر]...
...
FROM [Movie mostanad DV]
WHERE ([Movie mostanad DV].[كد] Like "*" & [کد را وارد کنید] & "*")
UNION SELECT [Movie dastani DV].[کد], [Movie dastani DV].[کد ارشیو], [Movie dastani DV].[کارگردان], [Movie dastani DV].[موضوع]...
...
FROM [Movie dastani DV]
WHERE ([Movie dastani DV].[کد] Like "*" & [کد را وارد کنید] & "*");
سلام!نقل قول:
هنگام استفاده از union query، تمام عبارتهای SELECT ، باید تعداد مساوی از فیلدها را درخواست کنند.
یعنی شما می گی که اگه من چند تا جدول داشته باشم که به ترتیب 12، 34، 23، 16 و 14 فیلد داشته باشند من حداکثر می تونم فقط با 12 تا فیلد رو توی یونیول کیوری بذارم؟نقل قول:
درست فهمیدم؟
تشکر از راهماییتون
بله ، همین طوره !نقل قول:
سلام.نقل قول:
تشکر از جوابتون. رو سه چهار تا جدول کوچیک کار کردم جواب داد ان شاالله که رو پروژهای حجیم تر هم جواب بده. روش کار می کنم خبرتون میدم.
راستی یه سئوال دیگه:
من یکی از دوستام با ویژیوال بیسیک یه دیتا بیس نوشته بود که آخرش بود. یعنی واقعا روش زحمت کشیده بود. یکی از خاصیتاش این بود که وقتی یه اسم رو توی تکست باکس تاییپ می کردی، هرچی مشابه اون بود تو یه یه لیست باکس نمایش داده می شد. مثل دیکشنری های معمول مثلا نارسیس.
حالا می خواستم بدونم که توی اکسس همچین کاری رو می شه انجام داد یا نه؟ فکر کنم بشه چون یکی از دوستام همین کار رو کرد ولی چون تو اکسس وارد نبود از پیشش قاطی شد. ولی راحت یه لیست باکس رو به یه تکست باکس ربطش داد و بعد از پیشش قاطی شد...
بازم تشکر.
سلام!نقل قول:
اتفاقا این کار نسبتا ساده ایه : در قسمت Row Source لیست باکس یا کمبوباکس مورد نظر یک کوئری درست میکنیم ( در 2007 که خودش قسمت ساخت کوئری رو میاره و یا اصلا میشه عبارت SQL اون رو نوشت) به این طریق که در قسمت criteria فیلد مورد نظر، مثلا وارد میکنیم :
در انتها هم مثلا در قسمت On Got Focus در زبانه Events لیست باکس، دستور requery ( به شکل ماکرو در 2007) یا DoCmd.Requery (به صورت کد) رو اجرا میکنیم.کد:Like "*" & [Forms]![Form_Name]![TextBox_Name] & "*"
wordist جان سلام
در برنامه اكسس تو همون صفحه اولش ودر قسمت general templates و در قسمت data base ده تا پايگاه داده تعبيه كرده .
حالا ميخام ببينم شما در مورد يكي از اون موارد ده گانه نمونه اي پر شده سراغ نداري كه اطلاعات رو بهش داده باشن يعني حاوي داده ها باشه و بعنوان يك مثال كاربردي ازش استفاده كنم اگه در مورد inventory control با شه كه خيلي عاليه
با تشكر
تشکر از جواب شمانقل قول:
ولی من مثل اینکه کمی با این مورد (باز هم ) مشکل دارم. برای همین هم یه نمونه گذاشتم که شما زحمتش رو بکشید:
قراره توي ليست باكس چي نشون داده بشه و توي تكست باكس چي نوشته بشه؟ (آيا فيلد rank به طور اتفاقي در جداول، مشابه هم هستند؟)
(چيز كوچيكي كه ميخواستم بگم اينه كه اگه مايل بودبد مي تونيد فايل ها رو قبل از فرستادن، فشرده بكنيد، چون كاهش حجمشون قابل ملاحظه هستند.)
ممنون،
آها ببخشید من حواسم نبود. چون سرعت اینترنت من نسبتا خوبه، فکر می کنم که شاید مال همه همی جوریه ببخشید. این فشرده کردن رو همیشه فراموش می کنم.نقل قول:
در مورد لیست باکس: من می خوام که اسم تایپ بشه تو تکست باکس و تمام مشخصات طرف مطابق با همخوانی اون(مثل قبل گفتم مثلا دیکشنری نارسیس!) توی لیست باکس بیاد.
دوستان کسی نیست که در غیاب wordist جان جواب مارو بده مثل AABB و محمد جان
چندتا ÷ست قبل یک سوال کردم
من که اکثرا از همون North Wind استفاده می کنم که رکوردهاش از قبلا پر شدند.نقل قول:
سلام!نقل قول:
اين هم از پاسخ ... اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم. (البته من اين بار از Text. تكست باكس استفاده كردم نه Value. ) :
سلام.نقل قول:
تشکر از شما دوست خوبم.
فکر کنم شما با آفیس 2007 کار می کنید. من با 2003 کار می کنم و وقتی که توی Row source لیست باکس می رم و شرط رو وارد می کنم از من می خواد که اون سیو کنم (این اولین عیبش).
دیگه اینکه وقتی می خوام توی تکست باکس تایپ کنم، خود کیوری اجرا می شه(همونی که ازم برنامه خواسته بود که سیوش کنم!).
باز هم تشکر از اینکه وقتتون رو واسه من می ذارید.
یا حق.
حالا چطور؟نقل قول:
ميشه در مورد north wind توضيح بدي اصلا چي هست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
با عرض شرمندگي بايد بگم نه
سلام!نقل قول:
توی template های اکسس ( که مال من 11 هست) یکیش هم همین North Wind می باشد. حتما هم باید در اکسس شما وجود داشته باشه ( در قسمت Local Templateds ).
با سپاس!
سلام دوستان
من يك مرجع خوب براي آموزش اكسل ميخوام كه خوب درس بده .
خلاصه بگم حسابي شيرفهم كنه .
:46::46::46::46::46:
:11::11::11::11::11::11:
این چه ربطی به این جا داشت؟؟؟نقل قول:
من یه سئوال داشتم:
چه جوری می تونم یه لیبل باکس تو همه صفحه های Reprot داشته باشم. به طور پیش فرض این لیبل باکس تنها در صفحه اول میادش!!
بسته به مكان مورد نظر اين ليبل، اونو توي Page Header يا Page Footer قرار ميديم.
من یه جدول دارم که اطلاعات رایانه های یه موسسه توشه براش یه query تعریف کردم که اطلاعات هر سیستم را به صورت جدا بده تا هر وقت خواستم شناسنامه هر سیستم را جدا پرینت بگیرم و برای پرینت شناسنامه یه رایانه report هم تعریف کردم و مشکلی ندارم ولی برای اینکه بتونم چند تا یا کل شناسنامه ها را یک دفعه پرینت بگیرم بلد نیستم چه کار کنم
یعنی مثلا میخوام برنامه از سیستم شماره فلان تا بهمان را پرینت بگیره برای اینکار تنظیم یا report یا macro به من معرفی کنید
با سپاس دوست access نابلد شما
باید موجودی اولیه را منهای پرداخت + دریافت کنی که مساوی با موجودی میشه
E2-c3+d3=
چینش سطر و ستونت هم مثل دفتر معین حسابدارها باشه
نقل قول:[FONT='Tahoma','sans-serif']سلام![/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'][/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']چيزي كه به نظر من ميرسه اينه كه : يك گزارش بر اساس همون جدول درست كنيم. اما ركوردهاي جدول بايد بر اساس شماره سيستم، ف ي ل ت ر بشه كه مثلا ميشه در قسمت مربوطه در گزارش اونو تعيين كرد يا محدوديت ها رو با يك فرم مشخص كنيم و بعد گزارش رو اجرا كنيم. بعدش هم فكر كنم نياز باشه از قابليت [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']Group By[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] در رابطه با شماره سيستم استفاده بشه.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']اميدوارم اين مطالب قابل استفاده باشه.[/FONT]