بزودی بازی لطفعلی خان زند برای پلی استیشن3 خواهد امد امارها نشان میدن میزان فروش این کنسول به خاطر اعلام ارایه بازی فوق محبوب لطفعلی خان 6 برابر شده هست
Printable View
بزودی بازی لطفعلی خان زند برای پلی استیشن3 خواهد امد امارها نشان میدن میزان فروش این کنسول به خاطر اعلام ارایه بازی فوق محبوب لطفعلی خان 6 برابر شده هست
یک سایت خبر گزاری رسمی اعلام کرد که شرکت سونی ساخت کنسول نسل یعدی خود رو به برو بچه های متخصص ایرانی محول کرده. این تصمیم شرکت سونی در راستای ناتوان ماندن کنسول فعلی این شرکت یعنی ps3 در اجرای بازی های ایرانی اتخاذ شده است. از طرفی مایکروسافت هم در به در همین متخصصا هست چون با مشکل مشابهی برخورد کرده. متخصص های ما هم از این فرصت استفاده کرده و این حرکت رو به مناقصه گذاشته.
از ما نشنیده بگیرید اما گفته میشه قرار بود ابتدا بازی والفجر8 با نام call of duaty 5 وارد بازار جهانی بشه اما به خاطر اینکه در این بازی از شعار های بر علیه استکبار جهانی استفاده شده لذا شرکت غربی طرف قرداد زده زیرش و ناچار برو بچ این بازی رو مستقلا انتشار دادن
در پی تظاهرات گسترده مردم کشورهای آمریکا و ژاپن مقامات این دو کشور مجبور به لغو قانون کپی رایت شدند
اکثر تظاهر کننده ها دلیل این درخواست خود را جلو افتادن از شرکتهای سازنده اعلام کردند و یاداور شدند ما هم میخواهیم مثل ملت عزیز ایران جزو اولین کسانی باشیم که با پرداخت کمترین پول این بازیها را انجام بدهیم
کلید ساخت مافیا 3 زده شد....!
منبع:wwwww.iranmafia.com
سیمز یه بازیه اکشن است حتما بازی شو بگیرین:8:
EA اعلام کرد برای بازی NFS:Undercover از دایرکس 11 استفاده مکند...........!!!!
شرکت ea games با همکاری طراح رایانه پارس بازی 8 سال جنگرا بزودی روانه ی بازار میکند این بازی که 90% آن بدست محققین ایرانی ساخته شده از pixel shader5 و directx 12 پشتیبانی میکند!
شرکت طراح رایانه پارس اعلام کرد به دلیل گرافیک بالا هنوز هیچ گرافیکی از دو شرکت nvidia&ati عرضه نشده که این بازی را پشتیبانی کند به همین دلیل ما در تلاش ساخت گرافیک با مشخصات این بازی میباشیم!!!!!
این بازی هنوز نیامده از سایت های مختلف نمره های زیر را گرفته است:
game spot 15 from10
ign uk:100 from 10
pc magazane 700 from 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رانندگی در تهران دو بزودی خواهد آمد اعلام شده این بازی رقیب سرسختی برای grid2 است به همین دلیل سازندگان grid2 عرضه ی آن را عقب انداختند!!!!!!!
صورت کارکتر نقش اصلی Silent Hill 5 رو ازچهره ی من ساختن.راست میگم
بازی پویا و خپل بهترین بازی سال 2005 انتخاب شد!!!!!!!!!!!!!!!
سازندگان gta iv خبر دادند برای نسخه ی pc این بازی آهنگهای سنتی مانند:شجریان-افتخاری-اصفحانی و ... را قرار خواهند داد!
:27:شرکت sony اعلام کرد god of war new version فقط برای xbox360 خواهد آمد
منبع:
of war 3600.infoکد:www.god
شرکت nvidia تراشه ی گرافیکی radeon hd 4890 را عرضه کرد
منبع:
radeon.comکد:www.nvida
شرکت amd ساخت نسل جدید پردازنده های خود را(phenom x8)را به شرکت farasso واگذار کرد به احتمال زیاد فروش این پردازنده 20 برابر خواهد شد
بازی مافيا 2 قرار هستش که فردا به بازار بياد،شرکت سازنده هم اعلام کرده که قراره با کرکش بده اين بازی را بيرون که همه حال کنن.
سیستم نجات بندر 2 اعلام شد:
mininium:
cpu:intel core 2 extreme qx series
ram:500gb ddr7 bus100000000000000
vga:geforce 280gtx/radeon hd 4870x2
directx:full support 12.0c
pixel shader:full pixel shader 6.0 support
recomend:
هنوز برای رکامند سخت افزاری ساخته نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیل گیتس اعلام کرد که به زودی مدیری جدید برای بخش ایکس باکس اعلام میکنه که اسم کوچیکشم امین هست.
و هعلام کرد که همه ی Xbox ها دچار مشکلی خطر ناکن که بعد از چند ماه BOOM!! میترکن....!
ps3 از رده خارج شد :
متن خبر:
ps3 به خاطر نتوانستن پردازش بازی نجات بندر و لطفعلی خان زند از رده خارج شد شرکت sony اعلام کرد بزودی ps4 خواهد آمد که توانایی اجرای این دو بازی را به همراه والفجر 8 و مبارز را داشته باشد در این کنسول از گرافیک farassoo bandar engine 3000(3.0)
استفاده شده است
در ورژن جدید بازی استالکر از لوکیشن های ایرانی استفاده خواهد شد
گفته میشه قراره از مناطق مرزی ایران که در جنگ ایران و عراق مورد هجوم انواع و اقسام بمب ها بوده استفاده بشه
نقش کاراکتر اصلی این بازی رو هم جمشید هاشم پور بر عهده گرفته
امریکا منو به عنوان بهترین مغز بازیهای کامپیوتری دزدیده !!!
خواهش مبیکنم کمکم کنیییییییییییییید
توجه توجه!
ورژن جدید GTA V
همراه با لوکیشن تهران و لاس وگاس!!
ماشین های بسیار مدرن و ایستگاه های رادیو جذاب و همراه با داشتن Shop های مختلف و زیبا دور میدان تجریش!
Release Date: 29 Dec 2018
بشین تا بیاد :5:
ea اعلام كرد به دليل مرام بالاي ايراني در استفاده نكردن از سي دي و دي وي دي هاس كپي شركت خود را به ايران انتقال ميدهد
راكستر هم اعلام كرد بازي جديدي به نام احمدي و خشگل هاي امازون قرار براي تمام پلتفرم ها تا سال 2012 بياد سيستم بازي هنور اعلام نشده
حاجی شما علاوه بر مدیریتتون قلم خوبی دارین به نظر من زیبا بود.نقل قول:
در شماره ی 6 رزیدنت آقای رفسنجانی به عنوان نقش مرد و اشلی نقش زن هست که در طول بازی وسکر قصد جون رفسنجانی رو می کنه که موفق نمیشه
شبیه ساز پی استیشن 12 ساخته شد.
سیستم مورد نیاز:
سی پی یو:.intel core 9 qxqxqx 8 mhz
رم:100000 گیگیابایت باس 99999999
کارت گرافیک:radeon 7870x2
خبر داغ: به گفته ی sony پلی استیشن 12 هم نتوانسته بازی نجات بندر را به خوبی اجرا کند.
یا ابلفضل.......... اینجا دیگه کجاست؟؟؟؟؟؟:31::31::31:
اینجا یه جای خوب واسه اسپمه!
هیچ کس هم بهت هیچی نمیگه:27:
جدی نگیر شایعه بود.!
بعضیا واقعا مسخره مینویسن حاجی نمیتونی بنویسی یکم تامل لازم داری.فکر کن و بنویس
راک استار برای اینکه جلوی ضرر میلیاردیشو بگیره که ایرانیا دارند نسخه فیک Iv رو میفروشند این خبر رو اعلام کرد :
تاریخ عرضه Iv در ایران 20 آذر , در اروپا 1 اذر و در آمریکا 10 آذر هستش .
من الان رفتم خریدم , خیلی باحال بود .
دوست عزیزنقل قول:
شما اگه حال نمی کنی مجبور نیستی پست بدی نظرتو بگی...
سعی کن بجای ایراد گرفتن از نوشته های این و اون خودت یه جمله قشنگ بگی:40:
موفق باشی
عزیزم کسی با شما نبود که جواب منو میدی خودمم نوشتم.برای بازی هم نمردم تا تعطیلات 3 ماهه بازی شوتهنقل قول:
بعد از پست من گفتی فکر کردم با منی... اینجا هم جای دعوا نیست...نقل قول:
=============
P30World اعلام کرد کسایی که تعداد پستشان بیش از 25000تا باشد بازی های نجات بندر و دلاوران بسیجی را بصورت رایگان دریافت خواهند کرد:18:
نظر شما برای هیچ کس مهم نیست ( حد اعقل برای من !)نقل قول:
بعضیا واقعا مسخره مینویسن حاجی نمیتونی بنویسی یکم تامل لازم داری.فکر کن و بنویس
برو بابا بزار هوا بخوریم !!!
از شعور بالای [qo0oick] تشکر می کنم.و اونم حداقل هست نه حد اعقل.به قول ایشون اینجا جای دعوا نیستنقل قول:
نظر شما هم برام مهم نیست !!!نقل قول:
از شعور بالای [qo0oick] تشکر می کنم.و اونم حداقل هست نه حد اعقل.به قول ایشون اینجا جای دعوا نیست
شما چیکار به غلط املایی داری ؟ البته مهم نیست دوست خوب به بزرگواری خودم میبخشمت !!!
شوخی کردم امیدوارم به دل نگیری [leonhandsome] جون
دیگه هم بحث رو لطفا ادامه ندید
موفق باشی
از یکی از د.ستام شنیدم call Of Duty 6 درباره ی جنگ امریکا با عراق و افغانستان هست :)
2 kb هست ؟؟ یه فلاپی اماده کردم فردا بازی رو بگیرم :)نقل قول:
میدونید اینجا کجاست؟
اینجا باغهای موعود و بهشت گمشده میباشد.
برای خودش عالمی داره .
زنده باد شایعه.
------------------------------
طبق اخرین اطلاعات گفته شده که بیل گیتس صاحب مایکروسافت به دلیل عدم توانایی اجرای بازی نجاب بندر توسط کنسول Xbox460 دچار افسردگی شدید شده و از سازندگان بازی نجات بندر خواهش به عمل اورده که راه حلی ارائه دهند.
سازندگان هم تنها راه حل را ساخت کنسول Xbox1060 اعلام کردن .
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید خنک بود ولی خدایشش این بازیهای مبارزو نجات بندر و ولفجر 8 موضوع های جلبی هستن.
resident evil 5 برای pc زودتر از دو کنسول x360 و ps3 میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!