معلومه خیلی تو کفی...لکنت گرفتی...(ججدید)نقل قول:
تا یکی دو ماه دیگه میاد...ته توهشو در میارم
Printable View
معلومه خیلی تو کفی...لکنت گرفتی...(ججدید)نقل قول:
تا یکی دو ماه دیگه میاد...ته توهشو در میارم
اره توکفم ببینم چطوری میشه ..چقدر تغییر میکنه ...نقل قول:
نقل قول:منو چه به موبایل آخه
تو بگو فلان آهنگ از فلان خواننده 3 سوت لینک دانلود بهت میدم
ولی خداییش این Update هیچ سودی نداشت که ...
اگه بدتر نشده باشه
بهترم نشده
سلام !
من گوشیم N82 هستش و خواستم به روزش کنم . تمام مراحل رو انجام دادم و تو قسمتی که نشون میده چه ورژنی برای گوشی اومده نسخه 11.xxx به من نشون داد در حالی که الان گوشیم نسخه 10.xx داره
ولی هر کاری کردم که به روز بشه یه پیغام می داد به این معنی :
امکان اتصال کوشی شما امکان ندارد !!!
و کابل با اینکه وصل بود ولی دیسکانکت می شد و وقتی من کنشل می کردم مرحله به روز کردنو دوباره گوشی رو می شناخت دستگاه
و این پیغام درست بعد از تایید کردن پیغام های اخصطاری بود که خود برنامه می دهد از قبیل :
بک آپ بگیرید و پروفایل رو جنرال باشه و گوشی شارژ داشته باشه و .......
من دیشب گوشیم رو با هزار زحمت آپدیت کردم و حدود 120 مگابایت رو دانلود کرد و همه چی به خوبی و خوشی تموم شد.حتی اس ام اس ها و کانتکت هم پاک نشدن و برنامه هام هم سر جاش موندن
ولی بعد از چند ساعت دیدم که گوشیم دیگه مموری کارت رو نمیشناسه و مینویسه لطفا مموری رو بندازید در حالیکه مموری توشه و بعد آپدیت هم گوشی مموری رو میشناخت.نمیدونم تو این چند ساعت چش شده که اینجوری میکنه :41: :41: :41:
لطفا راهنماییم کنین :41:
توی این مدت برنامه ای روی مموریت نریختی ...؟
مموری رو از جاش درنیوردی ...؟
نقل قول:
بعد اینکه آپدیت تموم شد و گوشی رو جدا کردم همه چی خوب بود و مموری رو هم میشناخت و آپدیت هم با موفقیت انجام شده بود.
ولی وقتی گوشی رو گذاشتم کنار تخت و خوابیدم و صبح بیدار شدم.دیدم مموری رو نمیشناسه.حتی ریستارت هم کردم ولی بازم نمیشناسه.:41::41::41:
شاید ویروسی شده! راستی کسی آپدیت جدید 5500 رو داره؟ ورژن الان 3.14 هست. ممنون میشم اینو بگید آخه من مشکل دارم.
منم بالاخره پروداکت کد گوشیم رو فارسی کردم و آپدیت کردم. (n82)
خیلی بهتر شده.
اینم اضافه کنم که نرم افزار nss برای تغییر پروداکت کد با nsu جدید کار نمی کنه.من تو یه کامپیوتر دیگه پروداکت کد رو عوض کردم.
کسایی که نوکیا 6630 خودشونو موزیک ادیشن کردند، آیا گوشیتون رم 1 گیگ رو بخوبی ساپورت میکنه؟
دوست من اینجا کلوپ 6630 نیـــــــــست .....
در ضمن 6630 که موزیک ادیشن نمیشه .....!!!!!!!!!!!
بالاخره چیکار کردی؟...الان کجا مشکل داری؟نقل قول:
چون درایو c گوشی فرمت شده ...بعد از کارکرد با سیستم رم قبلی(قبل از اپگرید) مشکل پیدا کرده....رم رو فرمت کنی درست میشه.نقل قول:
ببینم چی پیدا میکنم.نقل قول:
موزیکال که نمیشه....اما خودم 6630 داشتم و اپدیت کرده بودم..و 1 گیگ رو به راحتی جواب میداد...یادمه یه سری 980 تا پر کرده بودم ولی عین خیالش نبود!نقل قول:
مرسی dj-mamal جان
گوشیم مموری رو بعد آپدیت میشناخت ولی بعد از چند ساعت خود به خود دیگه مموری نشناخت
منم چند دفعه درش آوردم و دوباره انداختم سرجاش
حالا مموری رو میشناسه ولی یه ارروری میده
memory card corrupted
حتی از توی گوشی مموری رو فرمت نمیکنه و خود به خود از قسمت فرمت میپره بیرون
اگه میشه بازم راهنماییم کنین
مثل اینکه رمت داره نفسای آخر رو میکشه...منم 5700 رو اپگرید کردم...چند روز بعد اینطوری شد...نمیدونم دلیلش چی بود؟
تا اونجایی که من یادمه، اسم این تاپیک "آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا" هست و 6630 هم نوکیاست!!!:19:نقل قول:
بعدش 6630 هم موزیک داره.:8: همه دارن آپگرید میکنند، شما کجای کارید؟:13:
منظورت كدي هستش كه پشت گوشي نوشته؟اين كد 0545105 هستش ممنون ميشم ازت عزيزنقل قول:
سایت با کد تو مشکل داره...هر موقع خواستی آپگرید کنی بگو یه کد بهت بدم..نقل قول:
ورژن گوشیت رو هم چک کن ببین چنده؟
ممنونم ازتنقل قول:
مسخرم نكنيا ورژن گوشي رو با چه كدي ميتونم بفهمم؟:10:
يعني ميشه آپگريدش كنم؟جديدش اومده؟روي سرعت گوشي و قابليت هاي ديگه چقدر تاثير داره؟
بازم ازت ممنونم
با کد #0000#*نقل قول:
ورژن گوشیتو با اونی که چند تا پست بالاتر دادم چک کن...
صفحه اول تاپیک رو هم بخون.
ورژن گوشي 1.0633.18.01 هستش و اين با اون چيزي كه شما دادي فرق ميكنه بازم ازت ممنونم
یه مشکل
من گوشیم 6630 هست.
پروداکت کدشو عوض کردم، وقتی تو سایت نوکیا پروداکت کد رو میدم آپدیت جدید رو نشون میده ولی وقتی تو برنامه Nsu چک میکنه، میگه آپدیتی برای گوشی شما وجود نداره!!!
مطمئنی پروداکت کد به درستی عوض شده؟ با nss چک کن ببین همونیه که گذاشتی!
سلام دوستان عزیز
من n70 دارم الان چند ساله
تقریبا چند هفته ای هستش که خراب شده
وقتی باهاش کار می کنی هنگ می کنه
بعضی وقت ها reset می شه
از باطریشم نیست . تازگی از internet هم update کردمش . همین version جدیدشو اما خوب نشد
سئوال کردم میگن باید گوشی کاملا پاک بشه بعدا version جدید انتقال پیدا کنه
گیر کردم خراب
اگر کسی میتونه به من کمک کنه خیلی ممنون میشم
منتظر هستم
خیلی ممنون
از اين ارورها زياد ميده...از اين جوابا هم زياد دادم..نقل قول:
برنامه اپديتر رو دوباره نصب كن...دوباره سعي كن..ارور بيخود ميده
تو در حقيقت گوشيتم فلش كردي درست نشده...ببر موبايليها برات درست كنننقل قول:
رفتم
میگه باید erase بشه دوباره نصب بشه
نمیشه خودم درستش کنم
DJ-mamal جان جواب سوالمو ندادي ورژن گوشيم 1.0633.18.01 هستش چي كار بايد بكنم؟به سايت چه كدي بدم كه قبول كنه؟در ضمن يه سوال ديگه هم دارم گوشيم گارانتيش اتصالات هستش ببرم اونجا آپديت ميكنن؟
شعر گفته...اينجا هم جاي حل مشكلت نيست..آپگريد كردي درست نشده..مشكلتو تو انجمن مطرح كننقل قول:
صفحه اول تاپيك رو بخون..برو قسمت نحوه تبديل به اديشن هاي ديگر....اونجا روش عوض كردن پروداكت كد گوشي رو گفتم...هر موقع اماده بودي بگو بهت كد بدمنقل قول:
اصلا هم سمت گارانتي نرو كه ميچاپنت!
یه سوال! اگه من فایل آپدیتم رو که روی هارد ذخیره شده و برای پروداکت کد فارسی دانلود شده رو بخوام برای یک گوشی با پروداکت کد دیگر استفاده کنم چی میشه؟
دوستان این دکمه get it کجاست ، نرم افزار رو باید از کجا دانلود کنم ؟؟؟نقل قول:
درست شد!
پروداکت کد رو عوض کردم و آپگرید شد.
الآن Mplayer رو روی گوشیم دارم. نیمچه موزیک ادیشن شد. ولی خیلی بهتر از قبل شد گوشیم.
متشکرم!
كد جفتشون رو يكي كننقل قول:
الان عوض شده...بايد اموزشش رو درست كنمنقل قول:
خدا رو شكرنقل قول:
dj جان می دونم می شه کد جفتشون رو یکی کرد. مسئله من آپدیت با دو تا کد متفاوت بود که با تحقیق مشکلم حل شد. در این حالت خود Nsu فایل های زبان مربوط به پروداکت کد رو دانلود می کنه.با حجم خیلی کم
درسته...اما با يه كد ميزدي زبان جفتشون يكي ميشد.نقل قول:
من nokia software updater رو از سايت نوكيا دانلود كردم.اينستالش هم كردم.حالا كه ميخام فعالش كنم و گوشي هم وصله به pc اين ارور رو موقع شروع شدن برنامه بهم ميده :
network connection lost.check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working proberly
فايروال سيستم و آنتي ويروس رو هم off كردم ولي بازم همين ارور رو ميده.سيستم رو ريست هم كردم ولي بازم موقع اجراي نرم افزار اين ارور ميادش
چيكار كنم حالا؟
اگه از اينترنتت مطمئني نرم افزار رو دوباره نصب كننقل قول:
ممل جان هستی ؟
كجا بايد باشم دوست عزيز؟نقل قول:
مشكلت چيه؟
منم همین مشکل رو دارم.فایروال و آنتی ویروس رو خاموش کردم.سرعت اینترنت هم خوبه.ولی باز ارور میده.الان دارم 2باره نرم افزار رو نصب میکنم،ببینم چی میشه.نقل قول:
سلام
وقطی با برنامهnss پروداکت کد گوشی رو عوض می کنیم باید با برنامه nsu اپدیت کنیم یا با برنامه اپدیتر نوکیا مثله گوشی ممولی میشه این کارو کرد
سلام
وقطی با برنامهnss پروداکت کد گوشی رو عوض می کنیم باید با برنامه nsu اپدیت کنیم یا با برنامه اپدیتر نوکیا مثله گوشی معمولی میشه این کارو کرد