کیفیت صفحه نمایش که مثل همون 990 هست.
sms فارسی رو میشناسه.
Printable View
کیفیت صفحه نمایش که مثل همون 990 هست.
sms فارسی رو میشناسه.
حالا با این هندسفری بلوتوث میشه آهنگ گوش داد؟ یه فروشنده موبایل به من گفت با گوشیهای سونی نمیشه آهنگ گوش داد که کلی تعجب کردم.نقل قول:
راست میگه مشخصات آهنگ و اسم کسی که زنگ میزنه همه ی گوشیها مینویسن یا اینکه منظورت اینه که هندسفری ال سی دی داره ؟
کیفیت صدا توی هندسفری بلوتوث چطوره؟ مثل هندسفری فاز میده ؟:8:
راستی شارژر رومیزی اش رو هم بهت دادن یا اینکه دزدینش؟:31:
چند خریدی با گارانتی یا بی گارانتی؟
کیفیت صداش توی هندسفری چطوره؟
بابا چرت گفته.اصلا خوده سونی اریکسون داره از این هدست ها.
:18: مثل اینکه .......نقل قول:
هندزفری ds970 مال خود سونی اریکسون هستش
روی خودس lcd داره مشخصات آهنگا می نویسه اگرم گوشی زنگ بخوره آهنگا قطع می کنه زنگ می خوره شماره طرفم روی خود هندزفری می نویسه اگرم توی دفتر تلفن اسمش باشه اسمش را می نویسه
صدا را هم استریو پخش می کنه و روی گوشی هایی که بلوتوث 2.0 که A2DP داشته باشن کار می کنه .کیفیت صداشم خیله شفافه اما اون جور بلند نیست که زیاد باشه معمولیه. ولومش روی خودشه ربطی به ولوم گوشی نداره حتی اگر ولوم گوشی بسته یاشه اون کار خودشا می کنه بردشم حدود 10 متره.
اما خود گوشی:
کیفیت lcd خوبه مثل p990
کیف جیر تو جعبش هست خیلی شیکه اما عملا به درد نخوره چون به هیچ جا نمیشه آویزونش کرد به درد این می خوره گوشی را بزاری توش دستت بگیری. من یک کیف چرمی براش خریدم که به شلوار آویزون میشه.
هندزفری استریو معمولیم داره که کیفیت صداش خیلی خوب بود اما نباید انتظار چیز عجیبی ازش داشت.
شارژر رو میزیم داره خیلی جالبه گوشی را که بهش وصل می کنی چنتا port دیگه واسه هندزفری و tv داره تا بشه ازشون وقتی گوشی رو شارژه استفاده کرد.
کیفیت اسپیکر گوشی خیلی خیلی عالیه و زلاله چون 72 پلی فونیکه اما خیلی صداش خیلی زیاد نیسیت معمولی و وقتی ولوم تا آخره روی اکولایزرهای باس دار قرار بدیم 1ذره خش خش می کنه.
رادیوشم خیلی خوب می گیره.
sms فارسی هنوز کسی برام نفرستاده بعدا می گم.
جالبترین چیزش صفحه کیبردشه که کلیدهاش 3جهته است یعنی وسط عدد می زنه چپ و راست حروفی که روش قرار داده برا sms بازی توپه.
دوربینشم با n73 دوستم مقایسه کردم تقریبا در یک حد بود اما تنظیمات کاملی داره. اگرم فلاشش روشن باشه 1مقدار عکسا سفید می کنه.
من اصفهان بدون گارانتی خودشا خریدم 445 هندزفری بلوتوث استریو 50 کیف 3 هزار تومان.
مبار کهنقل قول:
ولی من هنوز نگرفتم که با اس ام اس فارسی ایراد داره یا نه
چون گوشی یکی از بچه ها این مشکلو داشت
بهروز یعنی تو یکیو نداری که بهش بگی برات sms فارسی بفرسته. شمارتو بده خودمون میفرستیم برات
R@r#m@n عزیز.اولا تبریک میگم بابت عکس هایی که گرفتی!!!و میخواستم بدونم قبلش تنظیم کردی حالت دوربیننقل قول:
مثلآ تو ك800 به دليل وجود فلاش زنون سرعت شاتر واقعآ زياده (به اين عكسا نگاه كن خودم گرفتم)
رو یا نه همینجوری(حالت Auto ) انداختی؟؟؟منظورم اینه که لنز دوربین رو باز کردی و عکس انداختی که اینجوری افتاده؟
ایول داره!
در مورد فلاش هم عرض کنم که فلاش هیچ ربطی به سرعت شاتر نداره!!!فلاش قوی تر باعث میشه جزئیات بیشتری تو عکس های تاریک مشخص بشن.
از دوستان اگر کسی با این دستگاه به اینترنت وصل شده و مخصوصا اگر با msn messenegr و یا windows live messenger و یا yahoo messenger چت کرده اطلاع بده ممنون میشم.
در ضمن خیلی برام مهمه که بتونم روی پرینتر شبکه پرینت بفرستم(ایمیهامو).
یه سوال دیگه:فایلهای zip یا rar رو میشناسه و یا میشه اونا رو باز کرد؟
برای فرستادن ایمیل و attach کردن فایل، ،آیا تمام فرمتها رو میشه به ایمیلم با این دستگاه ضمیمه کنم یا اینکه الزاما بایستی فرمتش رو بشناسه که بتونه ضمیمه کنه؟
دوستان لطفا راهنماییم کنید من در آستانه خرید هستم و اطلاعات فوق برام خیلی مهمه.
در ضمن شماره تلفن یه فروشنده خوش انصاف هم که دستگاه رو با تمام ملحقاتش(gps و شارژر فندکی و ...) با قیمت مناسب میفروشه بنویسید ممنون میشم.
اگه میخوای با همه مخلفاتش بگیری بای از اون ور آب بگی بیارن برات
مال من sms فارسی هم گرفت.
خوبه من دبلیو 950 داشتم فارسی نمیگرفت راستی توی هندسفری آیا به دبلیو 810 میرسه ؟نقل قول:
شما این پست زیر رو بخونید بعضی از جواب سوالاتتون رو پیدا میکنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1736600&postcount=107
در مورد فرستادن یک فایل قابل چاپ هم شما اول باید چک بکنید ببینید که اون دستگاه پرینتر یا اسکنر چه گیرنده ای داره.
منظورم اینه که اگر بلوتوث و یا مادون قرمز و یا Com port داشته باشه میشه فایلی رو مثلا ایمیلتون رو از طریق چاپگر چاپ
کنید. و یا عکس هاتون رو پرینت بگیرید.
برای فرستادن ایمیل اگر از مرورگر استفاده کنید نمیتونید فایل بفرستید اما اگر از برنامه های مخصوص این کار مثلا
پرو میل استفاده کنید میتونید هر فایلی که دلتون بخواد بفرستید.
فایل های زیپ و رار رو هم میشه بر روی مموری کارتش ریخت اما عملا بدرد نمیخورند چون حتی اگر شما برنامه ای
رو پیدا کنید که بتونه در داخل گوشی پی1 این نوع فایل های فشرده رو بخونه باز هم بدرد نمیخوره چون پی1 سیمبین
داره نه سیستم عامل ویندوز.
GPS هایی که روی گوشی پی1 و یا ان95 نوکیا نصب هست در اروپا و امریکا کار میکنه. پس اگر شما مسافرت خارج از کشور به یکی ازنقل قول:
در ضمن شماره تلفن یه فروشنده خوش انصاف هم که دستگاه رو با تمام ملحقاتش(gps و شارژر فندکی و ...) با قیمت مناسب میفروشه بنویسید ممنون میشم
کشورهای اروپایی و یا امریکایی رو دارید میارزه که این جی پی اسی که همراه پی1 هست رو بگیرید چون قیمتش در اینجا حدود 200 هزار
تومنه ایرانه. اما اگر در همون ایران میخواهید که استفاده کنید بهتره پکی رو بگیرید که کارت اعتباری توشه و با کارت اعتباریش برید و برنامه
های ضروری و خیلی لازم رو که کرکی براشون وجود نداره رو از اینترنت بخرید و بر روی گوشیتون نصب کنید.
البته این پیشنهاد من بود چون خودم به شرکت سازنده جی پی اس های ان95 و پی1 زنگ زدم و برای استفاده در ایران اطلاعات ازشون
خواستم اونها هم گفتند که کار نمیکنه و فقط میتونه در حد یک تقشه معمولی ازش استفاده کنید و سیستم رادارش در ایران کار نمیکنه و
این خود ایرانه که باید فکری بکنه نه این کمپانی ها و سرکت های سازنده جی پی اس.
کلا هم خود گوشی هم بلوتوثش و هم نسخه برنامه هاش در کوشی شما یکم قدیمی هستند یعنی همون Frimwareنقل قول:
اولیه گوشی پی1 هست که روی گوشی شماست. الان هم خودتون میدونید اگر میبینید که مشکل خاصی باهاش ندارید
و گوشی و برنامه هاش و سرعت باز شدن و عکس گرفتنش با اون مطالبی که من گفتم مطابقت داره خب آپدیتش
نکنید اما اگر میبینید که اسپیکر گوشی تون خش خش میکنه یا ممکنه از کیفیت آهنگی باشه که پخش کردید و یا اینکه
مربوط به آپدیت نیودن گوشیه چون گوشی من خش خش نمیکنه.
این هم مشخصات گوشی من ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه آپدیت کردن p1 مثل بقیه گوشیهای سونی اریکسونه یا فرق داره؟؟نقل قول:
لطفا طریقه آپدیت کردن p1 را توضیح بدین 1 وقت گند نزنم
لینک نرم افزار لازم هم بدین متشکر می شم
من از توضیحات شما در خردین p1 شک نکردم
فکر کنم تمام اون کارایی که مد نظرم هست(مثل پرینت و چت ) رو نمیتونه انجام بده.یه کم از سیمبیان دلسرد شدم!!!!!
يه سوال داشتم:
وقتي ميخام به wlan دانشگاه كه VPN هم داره وصل بشم. wlan رو پيدا ميكنه اما وقتي روي create VPN كليك ميكنم اين پيغامو ميده: there is no policy registered
چكار كنم؟
کی گفته نمیشه با پی1 چت کرد؟ وقتی تحقیقاتتنون کامل نشده و یا اطلاع کاملی در مورد چیزی بدست نیاوردیدنقل قول:
بهتره زود قضاوت نکنید.
شما اصلا پستی رو که در جواب سوالات شما در بالا دادم رو خودندید؟ اصلا رفتید به اون لینکی که بهتون دادم.
جهت اطلاعت بگم من نه تنها با پی1 چت نوشتاری میکنم بلکه Voice Chat هم میکنم. حالا چطوری این کارو میکنم
بماند چون جوینده یابنده است و من هم راهنمایی هامو کردم.
در مورد پرینت هم بهتون گفتم باز هم میگم شما اول باید درگاه ورودی تون رو در پرینتر مشخص کنید و بعد عیب و ایراد
روی گوشی بزارید.
بعضی از اینترنت های بیسیم دارای پسورد هستند. بعضی ها اشتراکی و عمومی هستند و میشه آزادانه و بدوننقل قول:
پسورد ازشون استفاده کرد. بعضی ها هم به ثبت نام اولیه نیاز دارند.
احتمالا شما باید در جایی ثبت نام کنید و بعد لینک ورودی رو ازشون درخواست کنید چون فقط با داشتن لینک ورودی و
باز کردن اون لینک از طریق مرورگره که شما میتونید آی دی و پسورد خودتون رو برای لاگین شدن و فعال کردن اون
اینترنت وارد کنید.
مثلا من وقتی میرم کتایخونه اینترنتش عمومیه و نیازی به لاگین نداره اما وقتی میرم دانشگاه اونجا هر فردی برای خودش
یک اسم و پسورد در اختیار داره. یعنی حتی اگر اینترنت وصل هم باشه نمیتونید ازش استفاده کنید تا زمانی که
لاگین نکردید.
خونه هم که بر میگردم پسورد زیر مودم رو ازم میخواد.
در کل مشکلی از طرف پی1 برای وصل شدن و استفاده از اینترنت بی سیم وجود نداره. هر چیزی هست مربوط به
همون دانشگاهتونه که اول باید نوع وصل شدن رو ازشون بپرسید.
دوست عزیز طریقه آپدیت کردن این گوشی با گوشی هایی مانند P990,P910,M600,W950 فرقی نداره. من خودم درنقل قول:
همین انجمن قبلا طریقه آپدیت کردن این نوع گوشی ها رو جایی دیدم اگر شما یک جستجو در کلوپ این گوشی ها
بکنید حتما به نتیجه میرسید.
من نمیتونم طریقه آپدیت شدنش رو بهتون بگم چون برای این کار نیاز به آپدیت کردن مجدد گوشیم دارم تا بتونم
قسمت های مختلفش رو مرحله به مرحله بهتون توضیح بدم. و یا اینکه بتونم ازش عکس بگیرم. الانم چون روی
گوشیم کلی برنامه ضروری که هر روز و شاید هر چند ساعت باهاشون سر کار دارم نصب کردم نمیتونم دوباره آپدیت
کنم چون همه شون پاک میشن. البته بعضی برنامه ها نصبشون راحته اما بعضی ها مانند پسورد اکانت هام و یا
تنظیمات Gmail برای پی1 به همین راحتی قابل نصب نیست و مراحل طولانی داره. و یا تنظیمات جی پی اسم
کلا از بین میره.
شما اگر بگردید و جستجو کنید حتما به نتیجه میرسید.
این لینک زیر آخرین نسخه نرم افزار آپدیت پی1 است میتونید اول اینو دانلود کنید.
حالا اگر انگلیسی تون خوبه میتونید برید سایت زیر و نحوه آپدیت کردن رو بخونید.کد:http://www.sonyericsson.com/downloads/Update_Service_Setup-2.7.9.14-1.exe
پیداش کردم. اینهم نحوه آپدیت به زبان فارسی...کد:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10864&fid=21839&esi=true
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=101843&page=90
حتما امروز آپدیت می کنم داره مشکلات خودشا نشون می ده
مثلا هندزفری بلوتوث هنگ می کنه
دوربینش قاط می زنه
سرعتشم فکر کنم کمه
بعضی وقتا با اینکه برنامه ای اجرا نیست 1 کاری می خواد بکنه busy مزنه
1 سوال مهم آیا با آپدیت کلا گوشی نرم افزارش عوض می شه؟؟؟
بعدا اگر مستر ریست کنیم به حالت قبل از آپدیت بر نمی گرده؟!!
نه یر نمیگرده
خاهش داداشنقل قول:
R@r#m@n عزیز.اولا تبریک میگم بابت عکس هایی که گرفتی!!!و میخواستم بدونم قبلش تنظیم کردی حالت دوربین
رو یا نه همینجوری(حالت Auto ) انداختی؟؟؟منظورم اینه که لنز دوربین رو باز کردی و عکس انداختی که اینجوری افتاده؟
ایول داره!
در مورد فلاش هم عرض کنم که فلاش هیچ ربطی به سرعت شاتر نداره!!!فلاش قوی تر باعث میشه جزئیات بیشتری تو عکس های تاریک مشخص بشن.
آره با حالت اتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این که چیز معلومی p1 بهتره چرا مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
نه نرم افزار هاش عوض نمیشن بلکه آپدیت میشن. مثلا ممکنه نسخه پی دی اف شما 5 باشه اما بعد از آپدیت بشهنقل قول:
5.1 . در ضمن عیب و ایرادهایی که ممکن بوده برای خیلی ها مشکل بوجود آورده باشند رو با آپدیت کردن Frimware
حل میشه.
اما قبل از آپدیت کردن گوشی به این مسائل توجه کنید.
1. با آپدیت کردن گوشی همه چی پاک میشه از اسم و شماره تلفن ها بگیذ تا تنظیمات شخصی یعنی تلفن میشه
مثل روز اولش که سونی اریکسون بیرون داده. پس بهتره قبل از آپدیت اول مموری کارتتون رو در بیاردید و بعد توسط
برنامه PC Suite برید به قسمت Backup Manager و از گوشی تون نسخه پشتیبان تهیه کنید.
2. چک کنید ببینید اگر در وسط آپدیت ناکهان برق قطع بشه و یا اینترنت قطع بشه چه مشکلاتی ممکنه برای گوشی
بوجود بیاد و اگر مشکلی پیش اومد چطور حل میشه. این موضوع برای گوشی هایی که در ایران وجود دارند و به نوعی
میگن که شماره سریال هاشون تقلبیه مربوط میشه. بهتره در این باره در انجمن جستجو کنید تا اطلاعات کامل رو
کسب کنید. من خودم چون ایران نیستم از این جریانات خبری ندارم و بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم.
3. قبل از آپدیت کردن گوشی همیشه از فول شارژ بودن باطری گوشی مطمئن باشید تا وسط کار باطریش تموم نشه
و دچار مشکل نشید.
4. بعد از اینکه آپدیتش تموم شد اگر میخواهید شماره تلفن هاتون برگرده باید دوباره برنامه پی سی سویت رو باز کنید
و به قسمت بک آپ برید و از اونجا در تنظیمات فقط اون چیزی رو تیک بزنید که میخواهید برگرده. با مستر رسیت هم
چیزی بر نمیگرده. تنها راهش بک آپ گرفتن از گوشیه.
راستش مونده به استفاده ی طرف.اگه از اول تاپیک رو بخونی میبینی که p1i برای دوستمون پرشین بوی واقعا لازم ونقل قول:
بچه ها این که چیز معلومی p1 بهتره چرا مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ایده ال هست...اما من خودم هم دوست دارم گوشی جموجور!باشه هم ضربه پذیر باشه.پس نمیتونه برا من گزینه ی
خوبی باشه...
ولی خب معلومه پی 1 یک گوشی بی نقص و کاربردی هست(وقتی ازش تعریف میکنم تحریک میشم برم بخرم!).
منم از پی 1 خیلی خوشم اومده. همه اون چیزایی رو که میخوام طبق گفته پرشین بوی عزیز داره. البته خودمنقل قول:
سایتای دیگه رو هم نگاه کردم و مقایسه هاشو دیدم واقعا گوشی خوبیه. الان خودم کا800 دارم میخوام بفروشم و
یدونه پی1 بگیرم. خیلی شیک و باکلاسه. من خودم تو دستم گرفتم اصلا توعکس یه چیزه دیگه ست اما وقتی دستت
میگیری یه حالی میده که نگو. کافیه یک بار دستتون بگیرین و کمی باهاش کار کنید مفهمید من چی میگم.:46:
امشب آپدیتش کردم. با اینترنت adsl 256
شنس آوردم با dialup نکردم همینجوری 20 دقیقه download نرم افزار طول کشید 1 ساعت update گوشی فکر کنم با dialup حدود 9 ساعت طول بکشه.
فکر کنم با اینترنت dilup این کار غیر ممکن باشه.
الان ورژن های نرم افزارش را مثل گوشی پرشین بوی نشون میده.
بهروز جان مبارک باشه. کار خوبی کردی که آپدیت کردی.نقل قول:
من زیاد بهتون اصرار نکردم که آپدیت کنید به خاطر این بود که سرعت اینترنت در آپدیت کردن خیلی تاثیذ داره و اگر مشکلی
پیش بیاد ممکنه خسارت هایی رو به گوشی وارد بکنه. اما حالا که آپدیت کردید خوبه.
الان چطوره اون مشکلاتی که قبلا داشت برطرف شده یا نه؟ البته من نمیدونم چه مشکلی داشته اما الان که گوشی
من هم مثل مال شما دارای آخرین Frimware هست مشکلی باهاش ندارم. اصلا رنگ هنگ کردن رو ندیدم .
در ضمن اگر میخواهید که باطری گوشی شما کمتر مصرف بشه Wlan رو غیر فعال بکنید و تنها زمانی که بهش نیاز
دارید اون رو فعال کنید.
این هم یک هدیه از طرف من به کسانی که پی1 دارند.
W960 Orginal Theme برای گوشی P1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.sethpo.de/Downloads/Original-SE-Themes/Original-W960i-Themes.rar
پرشین بوی جان ممنون بابت تم.با اجازه توی سایت دیگه ازش استفاده میکنم.
نقل قول:
خواهش میکنم حامد جان. اشکالی نداره گذاشتم اینجا همه استفاده کنند.
من خودم همین تم رو روی پی1 دارم استفاده میکنم واقعا خوشکل و شیکه.
پرشین بوی عزیز من چون روزانه اس ام اس زیاد میفرستم برام صفحه لمسی خیلی خوبه مخصوصا با صفحه کلید مجازی اش . زمانی که دبلیو 950 داشتم خیلی راحت بودم.
فقط ازت یه سوال داشتم اینکه میگن قابلیت شناسایی دست خط یعنی اینکه با قلم خودمون بنویسم این درست.
یه سوال دارم اینه که با هر زبونی میتونیم بنویسیم اونوقت چطور تعداد حروف برای اس ام اس رو میتونه حساب بکنه ؟ یا به صورت یه عکس اس ام اس میکنه .
________
نقل قول:
ممنون از جواب سريعت.
من اون يوزر پسورد VPN دانشگاه رو دارم و با لپتاپ به اون وصل ميشم. ولي با گوشي نميتونم VPN بسازم.(همونطور كه گفتم access point رو راحت پيدا ميكنه)
اين لينكو ببين. فقط من اين مشكلو ندارم:
من كه ديگه خسته شدم ،لطفا يه سرچي كن شايد چيزي فهميدي.کد:http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=54220
جلوی بانکها هم جای خوبی برای استفاده از وایرلس هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این تم به w950 میخوره؟نقل قول:
بعد از آپدیت گوشی سرعتش حدود 10 درصد بیشتر شده
مصرف باتری فوق العادع بهتر شد قبلش خیلی زود تموم می شد 1 روز و نیم الا فکر کنم 3 روز کار بده
دوربینش 1 قبلا 1 بار هنگ کردالان دیگه نکرده
هندزفری بلوتوثم هنگ می کرد الان نمی کنه
قاعدتا باید کار کنه.هر دو UIQ3 هستن و با یک رزلوشن.نقل قول:
میگم این تم به w950 میخوره؟
مگه بانكها وايرلس دارن؟همشون؟نقل قول:
نمیدونم همشون دارن یا نه ولی مطمئن هستم که بعضی دارن.یکی از دوستام استفاده میکنه(نه همیشه ها)نقل قول:
مگه بانكها وايرلس دارن؟همشون؟