خب اینجوری هم میشه. حق با شماست.:46:نقل قول:
Printable View
خب اینجوری هم میشه. حق با شماست.:46:نقل قول:
چه خشن:31:نقل قول:
پرسپوليس و قطبي شايسته قهرماني بودند
--------------------------------------------------------------------------------
خبرگزاري فوتبال ايران - هادي عقيلي مدافع مليپوش سپاهان كه با چند پيشنهاد جالب توجه مواجه شده بود سرانجام قراردادش را با سپاهان تمديد كرد تا فصل آينده هم در اين تيم باشد.
عقيلي در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، ابتداً در اين خصوص اظهار داشت: «با مسئولان باشگاه مذاكره كردم و در نهايت به توافق رسيديم، البته قراردادم طوري تنظيم شده كه در صورت پيشنهاد داشتن از اروپا ميتوانم بدون مشكل خاصي جدا شوم.»
وي درخصوص شايعه عقد قرارداد 450 ميليوني با سپاهان گفت: «دليلي ندارد كه در اين مورد حرف بزنم چون رقم قرارداد را فقط من و مديرعامل باشگاه ميدانيم. البته اينكه ميگويند 450 ميليون گرفتهام دروغ است. مبلغ قرارداد من پايينتر از 400 ميليون است.
عقيلي كه با پيشنهاد پرسپوليس هم مواجه شده بود در پاسخ به اين سئوال كه چرا به اين تيم نرفتي گفت: « فعلاً دوست ندارم كه سپاهان را ترك كرده و به استقلال يا پرسپوليس بروم، در ضمن با از دست دادن قهرماني دوست داشتم بمانم تا به نوعي جبران كنم.
مدافع سپاهان درخصوص اين شايعه كه يكي از شرطهاي ماندنش در اين تيم بستن بازوبند كاپيتاني است گفت: «اتفاقاً سال آينده كاپيتان نيستم چون خيليها را در اين مدت شناختم. با بستن بازوبند كاپيتاني دشمنانم را شناختم كه البته منظورم نويدكيا و محمود كريمي نيست.
عقيلي درخصوص بازي با پرسپوليس و از دست دادن قهرماني گفت: «سپاهان هم شايسته قهرماني بود ولي نبايد قهرماني پرسپوليس را لوث كنيم. قطبي از اولين هفته حرف از قهرماني ميزد . پرسپوليس و اين مربي هم شايسته قهرماني بودند
كاشاني با اكبري مذاكره كرد
--------------------------------------------------------------------------------
خبرگزاري فوتبال ايران - باشگاه پرسپوليس تلاش خود را براي جذب بازيكنان جديد در فصل نقل و انتقالات آغاز كرده است.
بهگزارش خبرگزاري فوتبال ايران، پس از مذاكره مديرعامل پرسپوليس با دو بازيكن راهآهن، حبيب كاشاني سهشنبه با جلال اكبري بازيكن سپاهان براي پيوستن به پرسپوليس به گفتوگو پرداخت و بازيكن سپاهان پاسخ قطعي خود به مديرعامل پرسپوليس را به پايان رقابتهاي جامحذفي موكول كرد. پيش از اين كاشاني با احمد تقوي و عليرضا محمد
دوستان خواهشمندم بحث رو همینجا تموم کنید.
با تشکر. ;)
اتفاقا بحث جذابی است بدون هیچ گونه توهینینقل قول:
دوستان خواهشمندم بحث رو همینجا تموم کنید.
با تشکر.
ر پي اتفاقات حادث شده در مسابقه فوتبال بين تيمهاي پيروزي تهران و فولاد مباركه سپاهان در استاديوم آزادي كه منجر به زخمي و مجروح شدن تعداد زيادي از هواداران فولاد مباركه سپاهان شد، باشگاه فولاد مباركه سپاهان شكوائيه اي را به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ارسال نمود .
باشگاه فولاد مباركه سپاهان در رابطه با هجوم هواداران تيم پيروزي تهران به زمين چمن و تهديد بازيكنان و كادر فني تيم فولاد مباركه سپاهان توسط اين دسته از هواداران ، ضمن شكايت به كميته انضباطي ، خواستار رسيدگي هر چه سريعتر به اين پرونده شده است .
گفتني است در همين رابطه مسلم داوري يكي از هواداران فولاد مباركه سپاهان به سختي از ناحيه چشم ، سرو بيني آسيب ديده و هم اكنون در بيمارستان فيض اصفهان بستري مي باشد .
عكسهاي مرتبط را مي توانيد از روي سايتدريافت نمائيد .کد:WWW.fooladsepahansport.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار بازيهاي پرسپوليس و سپاهان هيچوقت نبايد با آرامش به اتمام برسد. بازي رفت اين دو تيم را كه به ياد داريد. چند دقيقه قبل از آغاز بازي نارنجكپراني هواداران سپاهان بهسمت جايگاه طرفداران پرسپوليس، سرباز احمدي را كه بدون كلاه و سپر بين جايگاههاي قرمز و زرد ايستاده بود از نعمت ديدن محروم كرد.
سپاهان آن بازي را دو بر يك برد، اما كميته انضباطي در حكم شديدي كه صادر كرد، شش امتياز از امتيازات سپاهان كم و حدود 50 ميليون تومان باشگاه سپاهان را جريمه كرد. سپاهانيها همچنين سهماه از انجام بازي در حضور تماشاگران محروم شدند. سپاهانيها در شكايتشان به استيناف توانستند كسر امتيازات را به سه امتياز برسانند، اما مبلغ جريمه مالي به 70 ميليون رسيد. بعدازظهر شنبه در بازي برگشت اين دو تيم و در اوج حساسيت، ماجراي بازي رفت بهنوعي تكرار شد. البته اينبار، تا اين لحظه چشمي نابينا نشده است، اما حوادثي در خلال و پس از پايان بازي و جشن قهرماني اتفاق افتاد كه دستكمي از بازي رفت نداشت. قبل از بازي جمعيت زيادي از طرفداران پرسپوليس كه بهخاطر پر بودن استاديوم نتوانسته بودند به داخل بروند به سمت ماشينهاي پاركشده خبرنگاران و تماشاگراني كه داخل استاديوم بودند حمله كردند. در حين بازي درگيريهاي پراكندهاي ميان هواداران سپاهان و پرسپوليس رخ داد، اما نيروي انتظامي بهخوبي آن را كنترل كرد، اما اين كنترل پس از بهثمر رسيدن گل دوم پرسپوليس و پايان بازي از دست نيروهاي انتظامي در رفت تا درگيريها وسعت بيشتري بگيرد كه اين وسعت به زخميشدن حدود 25 نفر، و از همه مهمتر ضربه مغزي شدن يك هوادار سپاهان انجاميد. ضمن اينكه يكي ديگر از هواداران سپاهان بهشدت از ناحيه دو چشم زخمي شده و احتمال نابينايي او از يك چشم وجود دارد. آيا اين اتفاقات تبعاتي خواهد داشت؟ هوشنگ نصيرزاده در اينباره ميگويد: «اگر ضربه مغزي شدن و آسيب جدي به يكي از دو چشم به هوادار اصفهاني در نظر گرفته شود، در بازي رفت هم مشابه همين اتفاق افتاده و بايد از پرسپوليس هم سه تا شش امتياز كم شود. البته كليت احكام كسر امتياز اشتباه است، چون در صورتي امتياز كم ميشود كه بازي متوقف شده باشد؛البته مشابه اين اتفاق افتاده، اما من ترجيح ميدهم در اينباره اظهارنظر نكنم.» همچنين ساكت، مديرعامل سپاهان قرار است تمام اتفاقات پس از بازي شنبه را به Afc گزارش كند.: «اگر در اين ماجراها، كسي جان خود را از دست ميداد چه كسي جوابگو ميبود؟» دست به دامان شدن ساكت به Afc هم در نوع خود جالب است. شاهحسيني فعلا در تايلند بهسر ميبرد. با آمدن او به تهران، سرش حسابي شلوغ خواهد شد.
آقای شاه حسینی این هارو دیدن.؟نقل قول:
عجب بازیگری این یارو
دوست من تو ورزشگاه میگفت طرفداران سپاهان از بالا بر روی سر پرسپولیسی ها سنگ میزدند
اینا همش صحنه سازی هایی که ساکت و نوچه هاش درست کردن...
کسی که از این توانایی برخورداره که مکالمات تلفنی رو استراق سمع کن این سندسازی ها و فریبکاریها براش
کاری نداره...
به نظر من با مافیایی که این آقا تو ایران داره باید اسمشو بزارن دون کارلئونه:27:
5 امتیاز کم کردن ببین چه طور جو سازی میکنندنقل قول:
شش امتياز از امتيازات سپاهان كم
اول یه توضیحی من بدمنقل قول:
اما حوادثي در خلال و پس از پايان بازي و جشن قهرماني اتفاق افتاد كه دستكمي از بازي رفت نداشت
مسوولان اورژانس مطرح کردن که اسیب های مردم در داخل ورزشگاه..
به مواردی مربوط میشد که یا خود باعث ان بودند
یا اینکه طرفداران سپاهان از طبقه دوم
اشیایی را روی سر پرسپولیسی ها پرتاپ کردند...
از هواداران سپاهان انها که که در برخورد مصدوم شدند..
مربوط به بیرون ورزشگاه بود
ایا این واقعه با حمله سپاهان به هواداران پرسپولیس یکی است؟
سوال بعدی اینکه ایا در ازادی یک نفر در داخل ورزشگاه کور شد؟
ایا در ازادی از نارنجک که سلاح گرم و منفجره است استفاده شده و با ان به ماموران و طرفداران رقیب حمله کردند؟
به اعتراف ساکت بازیکنان سپاهان از لابلای هواداران پرسپولیس رد شدند و برای کسی
اتفاقی نیفتاد
تماشاگران همچنین بازی را مختل نکردن و بعد از پایان بازی برای شادی وارد زمین شدند...
که البته کار خوبی نبود و هر ساله که یه تیمی قهرمان میشه در جشن قهرمانی تماشاگران به زمین میامدند
نمونه اش سال گذشته برای قهرمانی تیم سایپا و همچنین استقلال در بازی اخر لیگ که قهرمان شد
و همچنین خود سپاهان...
من نمی دونم چرا تو این تاپیک هی می گن فلانی تو ورزشگاه بود و گفت ... خوب فلانی اگه پرسپولیسی باشه که نمی گه ما سپاهانیا را زدیم.
من پسر عموم تو ورزشگاه سرش شکسته .... اونوقت می گین سپاهانیا سنگ می زدند!
این واضحه که فوتبال ایران برای سرخابی به هر کاری دست می زنه! وقتی 6 امتیاز فیفا کم کرد فدراسیون اعلام کرد که بدهیه قرمز ها را پرداخت می کنه اما جالبه که فیفا قبول نکرد...
درضمن حالا چه به حق و چه شانسی این جام بعد از 8 سال نصیب قرمز ها شد! حالا ببینیم قرمز می تونه تو آسیا از گروهش بالاتر بیاد؟؟؟؟
اینم بگم که خدا رحم کرد که پرسپولیس برد چون اگه می باخت معلوم نبود بازیکنان سپاهان زنده از ورزشگاه بیرون میان یا نه؟
اگه سپاهان می برد این تماشاگران عزیزی که وارد زمین شدند بجای بغل کردن قطبی اقدام به کشتن سپاهانی ها می کردند.
خواهشا این قدر جو سازی نکنیدنقل قول:
اینم بگم که خدا رحم کرد که پرسپولیس برد چون اگه می باخت معلوم نبود بازیکنان سپاهان زنده از ورزشگاه بیرون میان یا نه؟
اگه سپاهان می برد این تماشاگران عزیزی که وارد زمین شدند بجای بغل کردن قطبی اقدام به کشتن سپاهانی ها می کردند.
یه لیوان اب سرد بخورید همه چی حله
اخه مگه تو فینال جام حذفی که سپاهان به نامردی و با اشتباه داور که در دقیقه 90 پنالتی به ضرر پرسپولیس گرفت
ایا تماشاگران ریختند روی زمین و بازیکنهای سپاهان و داور را کشتند
مطمئن باش اگر پرسپولیس تو این بازی میباخت کسی نای بلند شدن نداشت
چه برسد به کشتن این تیم
حالا خوب شد تمام اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس بود
البته درکتون میکنم میخواهید با این حرف ها خودتون را خنک کنید
آقا کسی عکس والپیپری از سپاهان نداره ؟
اندازه 1024*768 یا 800*600
نقل قول:اولا که تو ورزشگاه سنگ کجا بوده؟؟؟!!!!!نقل قول:
یا اشیائی که پرت کنند پایین کسی مصدوم بشه.
اونجا حتی بطری آب هم نمی ذارند ببری، مگر این که یارو گوشیشو پرت کرده باشه!!!!
قبلا گفتم بازم میگم تقصیر خود پرسپولیسی ها بوده که هوادارا سپاهان را تو طبقه دوم جاسازی کردند.
وگرنه سپاهانی ها از خداشون هم بود که طبقه اول جا بهشون میدادند.
بعدشم شما جام حذفی پارسال را یادت رفته که پرسپولیسیا صندلی های ورزشگاه را می کندند و به سپاهانی ها پرت می کردند؟
اون همه مجروح و زخمی تو اون بازی به وجود اومد اون وقت شما برا خودت یه چیزی میگی.
تو اون بازی هم با اون همه مجروح و خسارت 200 میلیونی به اموال عمومی و شرکت واحد، آب از آب تکون نخورد و حتی یک جلسه محرومیت هم شامل حال پرسپولیس نشد.
نگران نباش الان هم هیچ محرومیتی برا شما در نظر نمیگیرند.
حالا هرچیم نصیرزاده و بقیه بگند که از پرسپولیس هم باید امتیاز کم بشه.
وقتی که معاون رئیس جمهور خودش تو باشگاه پرسپولیسه و اون یکی معاونش هم که تو تربیت بدنیه میگه ما هر کاری میکنیم تا پرسپولیس قهرمان بشه، دیگه فاتحه فوتبال مملکت را باید خوند.
چه فکر میکنین.
صحنه سازی چه بابا شماها وحشی بازی در اوردین این بلا رو سر اینا اوردین.یارو داره میمیره شماها میگن صحنه سازیه.
اگه شب بازی اخبار 20:30 رو نگاه کرده باشید دیگه این قدر بحث نمی کنید
طبق خبرهای این اخبار 182 نفر از طرفداران پرسپولیس مصدوم شدند که 123 نفر آنها به صورت سرپایی و بقیه به بیمارستان منتقل شدند و از این 123 نفر حال 10 نفر آنها بسیار وخیم است
حالا طرفدارای سپاهان چی؟
این قدر کم بودن که ساکت اسماشونو حفظ کرده بود
میدونی مشکلت چیهنقل قول:
قبلا گفتم بازم میگم تقصیر خود پرسپولیسی ها بوده که هوادارا سپاهان را تو طبقه دوم جاسازی کردند.
وگرنه سپاهانی ها از خداشون هم بود که طبقه اول جا بهشون میدادند.
بعدشم شما جام حذفی پارسال را یادت رفته که پرسپولیسیا صندلی های ورزشگاه را می کندند و به سپاهانی ها پرت می کردند؟
اون همه مجروح و زخمی تو اون بازی به وجود اومد اون وقت شما برا خودت یه چیزی میگی.
تو اون بازی هم با اون همه مجروح و خسارت 200 میلیونی به اموال عمومی و شرکت واحد، آب از آب تکون نخورد و حتی یک جلسه محرومیت هم شامل حال پرسپولیس نشد.
فکر میکنی طرفداران سپاهان با پرسپولیس یکی هستند
نه عزیز پرسپولیس چیزی حدود 25 تا 30 میلیون طرفدار در دنیا داره
تو ببین وقتی پرسپولیس به اصفهان میاید ورزشگاهتون پر میشه
به 3 دلیل
1 به خاطر تیم پرسپولیس
2 به خاطر اینکه طرفداران تیم استقلال میشن طرفدار سپاهان
3 و خود طرفداران سپاهان
حالا اگر سپاهان با یه تیم دیگر بازی کنه ایا باز هم ورزشگاه پر میشد
پس کنترل این همه تماشاگر خیلی سختر از طرفداران سپاهان است...ok
وقتی شما با این هواداران اندکتون میزنید چشم یک نفر را کور میکنید اگر مثل پرسپولیس
طرفدار داشتید چه کار میکردید
از اون جالبتر اینکه اون یاروی را که میگفتند ممکنه کور بشهنقل قول:
اگه شب بازی اخبار 20:30 رو نگاه کرده باشید دیگه این قدر بحث نمی کنید
طبق خبرهای این اخبار 182 نفر از طرفداران پرسپولیس مصدوم شدند که 123 نفر آنها به صورت سرپایی و بقیه به بیمارستان منتقل شدند و از این 123 نفر حال 10 نفر آنها بسیار وخیم است
حالا طرفدارای سپاهان چی؟
این قدر کم بودن که ساکت اسماشونو حفظ کرده بود
را بردن اصفهان مداوا کنند
اخه تهران مثل اصفهان تجهیزات کافی را نداره!!!
شما اگر به آيين نامه قوانين داوري دسترسي نداري ميتوني تشريف ببري به سايت برنامه ي نود 90 و موارد مربوط به وقت تلف شده رو بخوني . ضمنا توي وقت اضافه ديگه وقت اضافه نبايد گرفت . حالا اگه داور لطف كرده دقيقه 9 سوت رو زده كار بدي كرده؟نقل قول:
من خودم در ورزشگاه بودم شاهد پرتاب شدن بطری آب و اجسام دیگر به پرسپولیسی ها بودم. هر دو طرف به هم پرت می کردندنقل قول:
اولا که تو ورزشگاه سنگ کجا بوده؟؟؟!!!!!
یا اشیائی که پرت کنند پایین کسی مصدوم بشه.
اونجا حتی بطری آب هم نمی ذارند ببری، مگر این که یارو گوشیشو پرت کرده باشه!!!!
چطور می گین بطری آب نبوده ؟ جالبه که بگم حتی خودم دیدم که کلمن آب رو داخل آورده بودن چه برسه به بطری ...
اون موقع هم استادیوم بودم اون صحنه هم دیدم. چرا همش شما فکر می کنید فقط پرسپولیس خراب کاری کرده ؟نقل قول:
جام حذفی پارسال چند نفر بازیکن فوت کردند !!!! ؟نقل قول:
خواهشا اینطور نگید.دلیل محکم همون پارسال بود که همچین اتفاقی نیافتاد.
تایید میشه ...نقل قول:
از هواداران سپاهان انها که که در برخورد مصدوم شدند..
مربوط به بیرون ورزشگاه بود
هر برخوردی که در داخل ورزشگاه بود سریع اورژانس رسیدگی می کرد ...
:18::18::18:نقل قول:
در ضمن هیچ وقت برا تعویض زمان در نظر نمیگیرند
همه صحبت ها رو دوستان گفتن دیگه حرفی ندارم که بخوام بیام جوابی بدم یا ...
ببخشید که اون موقع یه نفر هم نذاشتند بیاد تو زمین ! من تو ورزشگاه بودم و دیدم که بازی در کمال نظم انجام شد و همه چیز طبق برنامه بود!نقل قول:
جام حذفی پارسال چند نفر بازیکن فوت کردند !!!! ؟
خواهشا اینطور نگید.دلیل محکم همون پارسال بود که همچین اتفاقی نیافتاد.
امسال هم خدا را شکر می کنم که به خاطر سختی امتحانات نرفتم ! چون اگه رفته بودم نشه ی من می رسید....
می شه یه عکسی چیزی بزارین؟نقل قول:
گه شب بازی اخبار 20:30 رو نگاه کرده باشید دیگه این قدر بحث نمی کنید
آقا کسی والپیپر نداره از سپاهان بزاره اینجا؟
سپاهان با این که نویدکیا و محمود کریمی و چندتا از مهرهای اصلیشو نداشت پرسپولیس با شانس تونست بازی رو ببره.
این سپاهانیا چقدر دارن میسوزن:31:
اون سوختن از یه چیز دیگست.نقل قول:
خبر نداری........
Nasser_ZRE
شما استق لالییی یا سپاهانی
این ناصر خان یه طرفدار از تیمی هستش که رتبش سیزدهم شده.راستش اسم تیمه رو یادم نمیاد ولی نوک زبونمه.فکر کنم لالی چیزی توش داشت
خب بدتر.نقل قول:
اینم به مشکلات برگزار کننده بازی اضافه میشه.
درضمن 182 نفر را که سپاهانیا نزدند. تو جشن و این چیزا مصدوم شدند.
فوقش اون 2 نفر آخر در برخورد با سپاهانیا مصدوم شده باشند.
درضمن مصدومیت با معالجه سرپایی یعنی مثلا یارو اومده از جایگاه بپره تو زمین دستش خورده یه جا خش برداشته روش یه چسب زخم زدند!!!
این مشکل شما از فصل دیگه حل میشه.نقل قول:
دیگه به طرفدارای پرسپولیس و استقلال 10 درصد ورزشگاه را بیشتر نمیدند.
اون وقت ببین چه بکنیم.
اگه میبینی تو اصفهان هم پرسپولیس طرفدار داره به خاطر بافت غیر اصیل اصفهان هست که از دور و اطراف میریزند ورزشگاه.
وگرنه بافت اصیل اصفهان نه قرمز توشون پیدا میشه نه آبی.
این جک قشنگی بود. دمت گرم.نقل قول:
حدود 25 تا 30 میلیون طرفدار در دنیا داره
شما خودتم قوانین را بلد نیستی.نقل قول:
کی گفته تو وقت اضافی وقت اضافی نمیگیرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن دیشب دیدید که نیمه دوم بازی منچستر با چلسی این همه نیمه دوم وقت تلف شده و مصدوم و اینا داشت.
ولی داور مثل همون نیمه اول 2 دقیقه وقت تلف شده بیشتر نگرفت.
برا این که فوتباله نه بسکتبال که تمام وقت های مرده ا حساب کنند.
تو فوتبال خیلی از اینا جزء خود بازیه.
اینجا تاپیک سپاهانه؟مدیرام که کاری نمیکنن.اینجام داره از استقلال پرسپو لیییس طرفداری میشه همین اتقاق جای دیگه میوفتاد کلی کشته مجروح و اخطاری داشتیم.
اول بگم این حرفی که شما زدید چه ربطی به صحبت های من داشتنقل قول:
این مشکل شما از فصل دیگه حل میشه.
دیگه به طرفدارای پرسپولیس و استقلال 10 درصد ورزشگاه را بیشتر نمیدند.
اون وقت ببین چه بکنیم.
دوما اگه 10 درصد بدن که ورزشگاتون خالی میشه
در ضمن مطمئن باش همچین کاری را انجام نمیدن چون ضرر مالی میبینند
سوما از قدیم 3 استان اصفهان شیراز و تبریز معروف بودن به اینکه طرفدار پرسپولیس هستند
من خودم کلی دوست دانشجوی اصفهانی دارم که طرفدار پرسپولیس هستند
و...
از این حرفت فهمیدم که اهل منطق نیستینقل قول:
این جک قشنگی بود. دمت گرم.
خود فدراسیون فوتبال اسیا به نظر سنجی که کرده فهمیده پرسپولیس پرطرفدارترین تیم اسیاست
حتی از باشگاه دالیان چین هم بیشتره
اگه یه کوچولو تحقیق کنی میبینی که من راست میگم
اصلا همین بازی پرسپولیس با سپاهان مگه ساعت 11 صبح اعلام نکردن که ورزشگاه پر شده
مگه 50000 نفر پشت درهای ورزشگاه ازادی نبودن
تازه اگر تلویزیون اعلام نمیکرد ببین چه جمعیتی پشت درهای ازادی میماند
عجب رویی دارن این استقلالی ها تیمشون داشت سقوط میکردنقل قول:
خدارا شکر که لنگی نیستم. در ضمن اواتارم خیلی باحاله تقدیم به پرسپولیس.
هنوز دارن ادعا میکنند
ایول !نقل قول:
درضمن 182 نفر را که سپاهانیا نزدند. تو جشن و این چیزا مصدوم شدند.
فوقش اون 2 نفر آخر در برخورد با سپاهانیا مصدوم شده باشند.
با این حساب من فک میکنم هوادارای سپاهان رو اون روز خدا از آسمون
فرستاده و همهع شون فرشته بودن .. !!!!
تو جشن مگه همدیگه رو هم میزنن ؟!!
شاید جشن شما اینجوری باشه .. :46:
پس میگم شاید اونی که ساکت میگفت کور شده هم ( دروغ ) ، خود سپاهانیا
زدن دخلشو آوردن !!
دقیقا ..نقل قول:
دوما اگه 10 درصد بدن که ورزشگاتون خالی میشه
توی بازیهای حساسشون غیر از بازی با استق لال و پرسپولیس ،
نصف ورزشگاه هم پر نمیشه .. شاید به زور 30 درصدش پر شه ..
مثلا بازی با سایپا ، یا بازی با صبا ... !
اشتباه گفتی .. 30 ، 35 میلیون فقط تو ایران هوادار داره .. :46:نقل قول:
حدود 25 تا 30 میلیون طرفدار در دنیا داره
بیخیال داداش .. چیزی رو که ثابت شده رو که دیگه اثبات نمی کنن .. :46:نقل قول:
از این حرفت فهمیدم که اهل منطق نیستی
خود فدراسیون فوتبال اسیا به نظر سنجی که کرده فهمیده پرسپولیس پرطرفدارترین تیم اسیاست
بذا اینا هرچی میخوان بگن .. کدوم حریف چشم دیدن این همه هوادار
رو داره ؟!
این دیگه یه چیز مشخص به حساب میاد ..
خود حاج رضایی یا محصص ، دو سه بار تو صحبتاشون اینو ، با استناد به
سایت AFC گفتن ..
توی 90 هم عادل برای شیرفهم کردن فیروز کریمی اینو بهش گفت ..
توی آخرین برنامه ی نود هم با شکستن رکورد SMS دیگه هر کر و کوری
باید میفهمید .. !
کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ،
ولی کسی که خودشو زده به خواب رو ، هرگــز .. !
متاسفانه تو این تاپیک بحثی داره دنبال میشه که اصلا معلوم نیست سر چیه و
هدفش چیه .. !!
خواهشا بیخیال شید دوستان ..
با این بحثا هیچی عوض نمیشه ....
یا حق
:40:
100% تایید میشهنقل قول:
خیلی حال میده با 2تا نام کاربری پست بدی نه !!!!
اقای ffff که هر نام کاربری میسازی توش از کلمه ی f استفاده میکنی.
devil_fff2008
ff11267
تو پست بعدی با چه آیدی میای؟
من از دوستان پرسپولیسی خواهش می کنم دیگه اینجا پست ندند.
از همتون ممنونم ...
نقل قول:ضرر مالي کدومه؟نقل قول:
توي بازيهاي حساسشون غير از بازي با استق لال و پرسپوليس ،
نصف ورزشگاه هم پر نميشه .. شايد به زور 30 درصدش پر شه ..
مثلا بازي با سايپا ، يا بازي با صبا ... !
حداقل تو بازي هاي با استقلال و پرسپوليس سپاهاني ها کل ورزشگاه فولادشهر را پر مي کنند.
شما مثل اين که از دنيا بي خبري؟
بازي با نفت نديد چه جمعيتي اومده بود ورزشگاه؟
ورزشگاه پر شده بود.
بازي با سايپا و صبا هم شما ظاهرا چشاتون نميديده چقدر ورزشگاه پر بوده.
چرا بيخودي يه چيزي ميپروني؟؟
درضمن اگه دست خود سپاهان بود که همون بازي پرسوليس هم بيشتر از 10 درصد نميداد.
شانس داريد که عوامل امنيتي که از آشوب پرسپوليسي هاي وحشي پشت در ورزشگاه مي ترسند اونا را ميريزند تو ورزشگاه.
تو همون بازي که اينقدر پرسپوليسي ها را تو ورزشگاه ريختند بعدش سپاهاني ها پشت در ورزشگاه موندند.
بعد از اون قضيه بازي با پرسپوليس هم ديگه تصويب شد که 10% ورزشگاه را بيشتر به طرفداران تيم هاي حريف سپاهان ندند.
اون دوستاي شما هم احتمالا از در و دهات اطراف اصفهانند.
ما که تو کلاسمون 14 تا پسريم 7 تا اصفهاني که همه طرفدار سپاهان. بقيه هم علاوه بر تيماي شهرشون به سپاهان علاقه داشتند.
يادمه يکي از بازي هاي چند 2 سال پيش سپاهان هر 14 نفر پا شديم با هم رفتيم ورزشگاه!!!
اصلا من نميفهمم شهرستاني ها که خودشون تيماي به اين خوبي دارن برا چي ميرند طرفدار سرخابي ها ميشند؟؟؟؟؟؟
شما امسال مثلا ببين 7 - 8 تيم اول واقعا تيماي خوبي بودند.
فقط ميتونم بگم دم آباداني ها و همداني ها و تا حدودي هم انزلي ها گرم که فقط تيماي خودشون را دوست دارند.
در مورد طرفدار هم از اون تيکش که گفتي تو دنيا خدم گرفت.
خارج ايران شايد جمعا 1000 تا طرفدار داشته باشه که اونم ايراني هاي مقيم خارج کشورند.
چه ربطي داره؟؟؟؟؟نقل قول:
توي آخرين برنامه ي نود هم با شکستن رکورد SMS ديگه هر کر و کوري
بايد ميفهميد .. !
کر و کور اونه که خودشو به نفهمي ميزنه.
تو اون برنامه من خودم به کريم باقري راي دادم.
مطمئنا خيلي از سپاهاني ها و استقلالي ها و کلا غير طرفداراي پرسپوليس هم در اين نظر سنجي شرکت کردند.
حالا چون در مورد بازيکنان پرسپوليس بوده دليل اينه که همه شرکت کننگان پرسپوليسيند؟؟؟؟
اين منطق هاي شما منو کشته.
مطمئن باش اگه استقلال به فينال برسه که شرط ميبندم فولاد خيلي راحت ميبردش و سپاهان هم اگه برسه فينال، مطمئنا اون تيمي که فدراسيون و غيره سرش را خواهند بريد سپاهانه.نقل قول:
وقتي تو جام حذفي سپاهانيا سر تيمتون رو بريدن
اين که ديگه واضحه که فدراسيون و سازمان از اين دو تيم /ابي و قرمز پشتيباني ميکنند.
خب بازار جک داغه منم يکي بگم.نقل قول:
اشتباه گفتي .. 30 ، 35 ميليون فقط تو ايران هوادار داره ..
135 ميليون هم تو اروپا طرفدار پرسپوليسند.
اينو خود يوفا اعلام کرده و قطبي و استيلي هم بارها بهش استناد کردند.
تيم سپاهان واقعا نشون داد جنبه باختو نداره
صحبتاي ساكت و بصيرت تو برنامه نود و اون حرفاي خنده اور سيد صالحي همه نشون ميداد كه طاقت باختو ندارن
خداييش حق سپاهان نبود قهرماني وبا قهرماني پرسپوليس واقعا حق به حقدار رسيد.