یعنی چینقل قول:
میخوای حجم یک فایل رو زیاد کنید ؟
سیستمتون ویروس نداره ؟
یعنی چینقل قول:
میخوای حجم یک فایل رو زیاد کنید ؟
سیستمتون ویروس نداره ؟
دوست عزیز تعیین حجم فایل دست شما نیست winrar بر اساس نوع فایل شما عمل compress رو انجام میدهنقل قول:
شما مشکل کارتون اینجاست که شما بخش split to volume رو روی 14.5 مگابایت انتخاب میکنی و برای همین فایل 145 مگی شما به 10 تا فایل Rar تبدیل میشه
شما برای فشرده سازی روی فولدر مورد نظر کلیک راست کن و add to archive رو بزن و ok کن
موفق باشی :46:
مشکل همیجاست که فشرده نمیکنهنقل قول:
مثلا فایل 20mg رو به 19.6mg تبدیل میکنه
اگه تنظیمات خاصی داره اونارو بگین
سلام آیا میشه وقتی یک فایل را با وین رر اکسترکت کردیم دیگه نریم تو مای داکیومنت و اونو باز کنیم و مثلا یک دکمه بزنیم و به محل اکسترکت بریم. مثل رو آیکونهای دسکتاپ open file location می زنیم و مستقیم به محل می ریم.
با سلام .
من رفتم توی یک سایت که فایلا رو تیکهمیکرد و فایلم رو دادم بهش و برام تیکش کرد.چند فایل 200 مگی بود که هر کدوم رو به 2 پارت 100 مگی با پسوند .rar.001 و rar.002 و یک فایل rar.crc تبدیل کرد.حالا فایل ها رو دانلود کردم و نمی دونم چه جوری دوباره به هم بچسبو نمشون. با 7zip و winrar و uniextract امتحان کردم .نشد.لطفا یکی هر چه زودتر کمکم کنه.
اینم تصویرش:
سلامنقل قول:
راهی نداره.
روی فایل کلیک راست کن و Extract Here رو بزن.
اینجوری راحت تره.
از نرم افزار زیر کمک بگیر :نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3945838&postcount=2
دوستان من یک فایل رو گرفتم ولی آخرش پسوند zip.enc داره وهیچ جوری هم باز نمیشه میشه بگید چجوری باید بازش کنم؟
گفتم که فشرده سازی روی هر نوع فایل متفاوته و ممکنه یک فایل 100 مگابایتی رو فشرده کنی فقط 10 کیلوبایت حجمش کمتر بشهنقل قول:
اون enc آخر فایل رو بردارید ببینید درست میشهنقل قول:
نه متاسفانه امتحان کردم نشد..نقل قول:
سلامنقل قول:
شما نگفتی چی دانلود کردی ؟
مال چندین نرم افزار میتونه باشه اگه شما گفته بودی چی دانلود کردی زودتر به جواب میرسیدی.
تو آدرس زیر اسامی نرم افزارهایی که از این پسوند پشتیبانی میکنن هست.
کد:http://www.file-extensions.org/search/?searchstring=enc
در سایت دومی از لیست سمت چپ پسوند ENC رو پیدا کن چند تا نرم افزار برای باز کردنش معرفی کرده.کد:http://filext.com/alphalist.php?extstart=%5EE
موفق باشی.
ممنوننقل قول:
راستش فایل فلش گوشی هست که دانلود کردم حجمشم حدود 140 مگ است
بازم ممنون از جوابتون
من یک فیلم رو با نرم افزارهای winrar و 7zip فشرده کردم ولی اصلا راضی نبودم،
خیلی کم ، حجم رو پایین آورد ؟
دوستان راهنمایی نمی کنند؟می خوام بتونم خیلی زیاد حجم رو پایین بیارم!
فیلم و عکس و نرم افزار میخوام فشرده کنم
در این نرم افزار میشه یک فایل 20 مگا بایتی رو به اندازه 5 مگابایت در آورد ،به وسیله فشرده سازی با این نرم افزار؟
با سلام.دوستان من یه سوال داشتم؟؟؟:37:
سوالم اینکه حدود 2-3 سال پیش بازی هایی اومد تو بازار که 3-4 تا بازی توی یه سی دی بود و وقتی که اونو باز میکردی حجمش چهار پنج برابر میشد.مثلا یه فایل 150 مگی میشد 1.5 یا حتی 2وخورده ای:24:و وقتی که اونو اجرا می کردی از نیم ساعت تا
یک و نیم ساعت هم طول میکشید :25:و اون بیشتر با داس فایلها رو اکسترکت میکرد:18:
با تشکر:7:
ولی کارش درست بود.میشه اسم اونو بدین و یا تو ضمیمه آپ کنین.ممنون میشم:11::40:
منم يه فايل دانلود كردم كه حجمش 7 مگ بود ولي بعد از اكستركت كردن شد حدود 80 مگ.نقل قول:
با چه برنامه اي ميشه همچين كاري كرد ؟؟؟
كسي هست كه بدونه ؟؟؟
نقل قول:سلام..نقل قول:
با Uharc و KGB Archiver احتمالاً میشه این کارها رو کرد؛ هرچند معمولاً چون زمان زیادی میبرن، به صرفه نیستن.
اطّلاعات بیشتر رو با سرچ توی همین تاپیک، یا قسمت نرمافزار فوروم پیدا کنید :وینک:
فایلهای ویدویی که به صورت فشرده قرار داشته باشند رو شما با هر نرم افزار فشرده سازی فشرده کنید خیلی کم فشرده میشوند چون خودشون فشرده هستند.نقل قول:
برای مثال شما یه تصویر از نوع JPG رو بخواین فشرده کنید حجم اصلی فایل با فایل فشرده شده زیاد تفاوت نمیکنه.
شاد باشید :40:
سلام
این درسته که UHARC فولدر های بزرگتر از 2گیگ رو Support نمیکنه؟
پس چطوری باهاش یه بازی رو فشرده میکنن؟
میشه یه آموزش کامل برنامه UHARC , Nanozip رو بزارین؟ خواهشا باذکر همه پارامترها و یک مثال باشه
دوستان چطوری میشه رمز یه فایل فشرده رو پیدا کرد یا حذفش کرد؟؟ یه فایل دانلود کردم برای اکستراکت پسورد میخواد، مرسی
اسم فایل رو تو گوگل سرچ کن میاد اگه پسوردشو نمیدونی!نقل قول:
نرم افزار هست ولی کارش درست نیست!
تو گوگل سرچ کردم بیدا نشد. از اون برنامه هم استفاده کردم، واقعا بدرد نمیخوره! یعنی از راه ه-ک یا رجیستری چیزی نمیشه بیداش کرد؟!!نقل قول:
لینک دانلود اون فایل از روی اینترنت رو داری؟نقل قول:
لینک رو سرچ کنی دقیق تر میتونی به نتیجه برسی تا اینکه اسم اونو سرچ کنی
یه کمکی به ما میکنین؟ ثواب داره!!نقل قول:
سلام دوستان من دیشب دوتا فیلنم از یه سایت دانلود کردم که بصورت زیپ شده هستند ولی وقتی میخوام با winrar بازش کنم پس از طی کردن مرحله لود وقتی به 100% میرسه با این ارور روبرو میشه مشکل از کجاست ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن ارور ناقصه دیده نمی شه
احتمالا فایل خرابه یا پسورد داره
اتفاقا پسورد داره و من اونووارد میکنم بعد extract شدن که به 100% میرسه این ارور رو میدهنقل قول:
شما متن ارور رو به طور کامل بزار تا ببینیم چه می شه کرد
حتما فایل ناقصه. دوباره بدانلود شاید درست بشه. یه تستی بزن.نقل قول:
اینکارو هم میتونی بکنی: راست کلیک کن رو فایل بعد extract files بعدش تیک گزینه keep broken files رو بزن بعد extract کن ببین چی میشه.
نقل قول:
دوست گلم واقعا ممنون حل شد خیلی خیلی گلی از دوستان دیگر هم ممنونم تا به حال اینجوری واسم پیش نیومده بود :10:
وین رار بهتری نرم افزار جهان برای فشرده ساری اما اشکلاتی هم داره
سلام فرق zip و rar چیه
آیا امکانش هست به هم دیگه تبدیلشون کنیم
نقل قول:
ZIP فرمت استاندارد نرم افزار WINZIP و RAR فرمت استاندارد نرم افزار WINRAR هست و قابلیت تبدیل به همدیگر رو دارند و از نظر فشرده سازی گاه یکی از دیگیری پیشی میگیره
در ضمن فرمت ZIP بدون نیاز به نرم افزار خاصی قابل اجرا توسط خود سیستم عامل هست
خب چطور باید بهم تبدیلشون کنیمنقل قول:
نقل قول:
نرم افزار Winrar هر دو فرمت رو بخوبی ساپورت میکنه
نقل قول:
می دونید من یک سری فایل با فرمت زیپ دارم باید تبدیل شه به فرمت rar چون مرکزی که می خواهم براشون بفرستم سایتشون فقط فرمت rar را قبول می کند
البته یه نکته هم هست
من اصل اون فایل فایل ها رو (غیر فشرده شون) را یک بار با فرمت rar ذخیره کردم و یک بار هم با فرمت zip اما فرمت rar نمی دونم چرا از سه فایلی که می خواستم با هم در یک فایل فشرده بشوند یکی شون را در فایل جدید نیاورد!!!!!
3- اگه فایلی رو فشرده کردیم و باز هم حجمش بیشتر از اون چیزی بود که نیاز داشتیم باید چکار کرد برای فشردگی بیشتر
نقل قول:
شما احتمالا با نام یکسان ذخیره کردی و باعث شده این فایل ایجاد شده روی قبلی جایگزین بشه
فشردگی هر فایل حد و مرزی داره و بیشتر از یک حد نمیشه فشرده سازی رو انجام داد و معمولا نرم افزارهایی که اینکار رو میکنن فایل ها رو آسیب میزنن
سلام
یه سوال فوری!!!
من چند تا فایل دانلود کردم پسونداش اینطوریه: c , .b , .a. , ...
چجوری اینا رو به هم بچسبونم؟؟؟؟
بهترین ورژن و آخرین ورژن
win rar و winzip چیه
با کرک باشه البته
نقل قول:
انجمن معرفی نرم افزار در این مورد خیلی قشنگ و کامل داره بروز رسانی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درود ...
من حدود 100 تا ویدیوی 4 گیگی دارم ...
میخوام اینا رو جایی نگه داری کنم !!!
ولی خب امکانش نیست دیگه ... پس باید فشردشون کنم !!!
میخواستم ببینم نرم افزاری هست که بیشتر از WinRAR فایل ها رو فشرده کنه ، بدون اینکه اطلاعات صدمه ببینن ؟؟؟
یکی از دوستام یه نرم افزار به اسم "7Zip" رو معرفی کرد !!!
میخواستم ببینم کسی ازش استفاده کرده ؟؟؟
چطوریه ؟؟؟
راستی ، من میخوام علاوه بر صدمه ندیدن بشه مدت زیادی نگهشون داشت و بلایی سرشون نیاد !!! :40: