سامان جان به نکته جالبی اشاره کردی
البته اون اوایل که N73 Me اومده بود هم نامبرینگ پلن نمی شناختش و بعد از مدتی اونو شناخت
در مورد سایت نوکیا هم،مطمئنی میگه چنین کدی وجود نداره؟یا میگه آپدیتی وجود نداره؟
Printable View
سامان جان به نکته جالبی اشاره کردی
البته اون اوایل که N73 Me اومده بود هم نامبرینگ پلن نمی شناختش و بعد از مدتی اونو شناخت
در مورد سایت نوکیا هم،مطمئنی میگه چنین کدی وجود نداره؟یا میگه آپدیتی وجود نداره؟
ngage داره که تو منوی معمولی نیست...نمی دونم معمولی از اون ساپرت می کنه یا نه (7 بار پرسیدم نگفتن.) تو عکس معلومه.نقل قول:
کنترلر هدست هم فرق کرده که تو عکس معلوم هست...خود هدفون رو نمی دونم...کی می تونیم اونو تو ویترین مغازه ها ببینیم؟
بله خودتم میتونی امتحان کنی ببینی .....نقل قول:
سلامیکی از دوستان میگفت این مدل جدید اسکرین تاچ هست،درسته؟مشکل باتری حل شده؟مدل باتریش با ان95 معمولی یکی هست؟قسمت هندزفریش چی؟مثل اکثر مدلهای نوکیا(مثل 6630) هست یا نه مثل 5300 هست؟ممنون
نقل قول:
نه اسکرین تاچ نیست :5:
خب بقیه سوالهام چی؟
دوست عزیز همین صفحه قبل و کل تاپیک و مخصوصا اولش در مورد همه سوالاتت نوشتم.نقل قول:
هندزفری رو کسی میدونه که تغییر کرده یا نه؟
نه عزیز تغییر نکرده مشخصات دقیق تو هم این فروم هست هم در سایت Gsmarena
کسی خبر نداره که وارد ایران شد این گوشی یا نه ؟
دوستان قیمت احتمالی این گوشی چنده ؟توی سایت ها نوشته بود که موجود هستش توی ایران اومده؟
به نظر شما تا 6 ماه صبر کنم بهتره و قیمتش به ان95 معمولی الان میرسه ؟
آیا موندن آثار لک روی این گوشی زجر آور هستش مثل کا850 و دبلیو 610؟
آقای zimka شما چه گیری دادی به لک افتادن روی گوشی. خوب بیفته پاکش کن. روی شمش طلا هم لک میفته
:9::45:انصافا گوشی که آثار دست داشته باشه خیلی اذیتم میکنه . پاکش هم بکنی یه دست بکشی بازم لک میفته البته این دلایلی نیستش که آدم از خرید این گوشی باحال منصرف بشه . جهت کامل شدن اطلاعاتم میگم. :31::10:نقل قول:
یه سوال که تعیین میکنه بخرم یا نه...
نرم افزار یا ترفندی که بتوان عکس یا فیلم یا حتی فلدری را نه در موبایل و نه در کامپیتر خوند رو بلدین؟ منظورمو که می فهمین...فقط من بتونم ببینم یا بازش کنم.
عاشق رنگ ن95 8 گيگ ميشويم !!!!!!!
من از اين گوشي خوشم اومده
كسي ميدونه صداش تو ايرفون چطوره !!!؟؟؟
صداش به كيفيت و بلندي سري دبليو هست ؟؟؟
ما نیز جواب می خواهیم! اونطور که میگن ایرفونشون ضایع هست...ولی یه ایرفون سری w بخر و نصب کن...نقل قول:
یک مسئله جالب اینکه این گوشی با فیلم نصب شده Spiderman 3 روی Internal Memory گوشی عرضه شده تا قدرت Multimedia و کیفیت صفحه نمایش فیلمها را نشون بده.
aslan یه خورده صبر کن باید باشه همچین نرافزاری ولی باید بگردی.
به!سلام RAREMAN جان چه خبر از این طرفا؟:10:از صداش که خیلی تو Forum ها تعریف می کنند صبر کن جواب دقیقترشو میدم بهت.نقل قول:
عاشق رنگ ن95 8 گيگ ميشويم !!!!!!!
من از اين گوشي خوشم اومده
كسي ميدونه صداش تو ايرفون چطوره !!!؟؟؟
صداش به كيفيت و بلندي سري دبليو هست ؟؟؟
ممنون آپتیموس خان...چه عجب...یه مدت نبودی! این نرو افزار معلوم میکنه که بخرم یا نه. خودتون که میدونین...
سلام داشنقل قول:
به!سلام RAREMAN جان چه خبر از این طرفا؟از صداش که خیلی تو Forum ها تعریف می کنند صبر کن جواب دقیقترشو میدم بهت.
هويجوري (از ن95 8 گيگ خوشم اومده)
ممنون ميشم
منم خوشم اومده ازش. دارم وسوسه میشم. لامصب صفحش انگار صفحه تلویزیونه.
ولی یه نکته جالب...N95 و n95 8gb این قدر با هم تفاوت دارن...حتی از نظر ظاهری هم فرق زیادی می کنن... اصلا یه گوشی متفاوتی هستن... پس چرا بازم اسمش رو گذاشتن N95؟!
pasaj alaaddin 86/8/1 gheimate 8gb: 950000 !!!!!!
چه قد؟ 950؟ خیلی بخواد دیگه بیاد پایین 650 که اونوقتم خزیده. پس این گوشی برای امثال من نیست
واقعا فکر می کنین که خز و جوات میشه؟ من که فکر نمی کنم. کسی می خره که واقعا خفن باشه. اگه میشه نظرتون رو در این رابطه بگین. ممنون.
نه بابا مگه N73 اولش گوشیه توپی نبود ..؟ مگه N93 نبود ...؟
اونم میشه ... یه 1 2 سال صبر کنی N95 8Gb هم خز میشه ...
نقل قول:
واقعا ؟؟؟
خیلی گرونه !!
این 8 گیگ ها و 4 گیگ ها (همه برند ها) جوات نمی شن...به خاطر مسائلی در ایران. خود n91 اولها گوشی خفنی بود (برای زمان خودش) تا حالا هم جوات نشده.
من الان حدود 1.5 سال هست n91 رو دارم درسته خز نشده اما احساس مي كنم داره ميشه!؟نقل قول:
اين رقم گوشي ها طرف دار هاي خاص خودش رو داره.
مطمئن هستي ؟نقل قول:
با گارانتي چي؟
قيمت زياد نا معقولي نيست در اين بازار.با توجه به اينكه در اروپا هم حدود 750 تومن است.
فكر كنم در بهمن يا اسفند بشه با 600-650 خريد.
البته اينم بگم اين علاءالدين از سر گردنه هم بدتره.دزد بازاريه.
البته نه گوشی به این قیمت...خوب N91 قیمت مناسب تری داشت... ولی من که تو تبریز این گوشی رو زیاد ندیدم.نقل قول:
به نظر من تو تبریز گوشی های غیر جوات سری N اینها هستن:
n76
n91
n91 8gb
n92
اینها هم از بیخ اینجا نا پیدا هستن!:
n95 8gb
n81
n81 8gb
بزودی یه ریویو می زارم منتظر باشید دوستان.
بزار یه چند وقت بگذره از امدنشون بعد در مورد خزندگیشون صحبت کنیدنقل قول:
اینها هم از بیخ اینجا نا پیدا هستن!:
n95 8gb
n81
n81 8gb
آقا من دارم دق میکنم .... ان 95 خودمو دادم خواهرم k310 گرفتم دستم .........تا یه 8 Gig بخرم....میشه بگی کدوم مغازه آورده....؟؟؟ من میخوامنقل قول:
n81 , n8 8 gb رو راست میگی ولی n95 8gb نه...نقل قول:
کسی به غیر از اون دوستمون این گوشی رو ندیده تو بازار ؟
من که هر روز میرم علائدین ولی n95 8 گیگ و ندیدم !!!!
نقل قول:
بی احترامی به کسی نشه
ولی من قبلا خیلی رو حرف بچه های فروم حساب میکردم
ولی بعضیا
اینقدر پست الکی و بی خود دادن!
اعتمادمو سلب کردن :2:
من منتظرم یکی یه آدرس بده برم بخرم ولی مشکل اینه که تو 1 هفته گذشته تا دیشب چهارشنبه هیچ اثری از این گوشی در بازار نبوده و حتی عده ای از فروشندگان ببو وجود خارجی چنین گوشی رو منکر میشدن!!!!!
در ضمن تمام سایت های فروشنده گوشی تحویل این گوشی رو از امروز 5 شنبه به تاریخ 25 اکتبر 2007 اعلام کرده بودند...... یعنی باید پیش خرید میکردی
خوب دوستان ریویو ها فعلا حرف جدیدی نزدند GSMArena هم که نمی تونم برم ولی فعلا اینا رو داشته باشید:
تفاوت دقیقتر بین LCD های N95 و N95 8GB .وضوح و با کیفیت بودن 8GB به روشنی پیداست.
در مورد RAM هم باید اضافه کرد که موقع Startup 95MB خالی داره و شما هیچ وقت هر کاری بکنید این مقدار RAM را نمی تونید پر کنید و Low Memory بشه.یک Web Page سنگین به اضافه 10 تا بازی Java تو Background و بزرگترین عکس ممکن را در گوشی باز کنید و کار بکنید هنگ نخواهد کرد.
در مورد باتری هم خبر خوش اینه که اعلام شده بود در تئوری 25% بیشتره و میتونه یک روز کامل به کاربر شارژ بده اما با آزمایشات دست و عملی ثابت شده به ندرت می تونید تو یک روز کامل هر چی از گوشی به سختی هم کار بکشید شارژشو خالی کنید.