این آخری خیلی با حاله
Printable View
این آخری خیلی با حاله
پس چرا واسه من تو ورد نمينويسه؟>
بايد چيکار کنم؟
برنامه ي جالبيه اما نميتونم دانلودش كنمنقل قول:
نوشته شده توسط alir500
ميگه از رو سرور برداشتنش !
اين فايل هنوز لينكش درسته من همين الان تست كردم شما يك بار ديگه امتحان كن دوست عزيز.نقل قول:
نوشته شده توسط somayeh_63
بازم امتحان کردم نشد
من ميخوامش
دوست من برات الان آپلودش مي كنم.نقل قول:
از اين لينك مي توني دانلود كني:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روي Office XP 2002 امتحان كردم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل از من هستش يا از Office ؟
ممنون اقا احسان دارم دانلود ميكنمنقل قول:
نوشته شده توسط ehsan_monster
اين كه فقط يه فولدر خالي تو program file ام اضافه ميکنه
هيچي هم توش نيست
نه ايکوني هست نه تو دسک تاپ چيزي مياد نه تو استارت منو
اين يعني چي؟
چند بارم پاک کردم و از نو نصب کردم بازم اون طوري بود
ببين دوست عزيز اين يه فونت تو ورد اضافه مي كنه به نام
nastaliq...همين
اين هم برنامه ريسورس هكر فارسي
با اين برنامه خودتون مي تونيد نرم افزارهاتون رو ويرايش و فارسي كنيد
به همين راحتي
[IMG]http://www.ehsanrf.persiangig.com/11.GIF[/IMG]
××××××××××××××× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×××××××××××××××
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم يه سري بزنيد
تمام حروف سر جاشون هستن فقط حرف "ك" رو نميزنهنقل قول:
چيكار بايد بكنم؟
نمي دونم والا چرا برا شما و چند تا از دوستان اين حرف ك مشكل داره ولي برا من كه درست كار مي كنه رو يه كامپيوتر ديگه ريختم مشكل نداشت!!!نقل قول:
عزيز برادر .... Karimi-1366 .... بابا دست شما بي بلا هموني بود كه دنبال گردش بودم و نمي يافتم
چه كردي .... يعني ما هم ميتونيم روزي جبران كنيم .
باز هم تشكر گل گلاب ... Karimi-1366 عزيز
دوستان حالا كه اينجا تاپيك مخصوص برنامه هاي فارسيه منم براتون يه مسنجر فارسي كه امكان ارسال رايگان sms داره براتون مي ذارم .
قابل رقابت با ساير مسنجر هاي موجود.....
اميدوارم كه خوشتون بياد.
براي كسب اطلاعات مي تونيد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و آخرين ورژنش رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنيد.
:laughing: :laughing: :laughing:
نقل قول:
توجه : اگر در تایپ کردن حرف " ک " مشکل دارید این کار را با استفاده از کلید ترکیبی " Alt+0223 " انجام دهید . یعنی کلید alt را گرفته و سپس اعداد 0223 را تایپ کنید و بعد کلید را رها کنید . حرف "ک " تایپ می شود.
يكي امتحانش كنه ببينه راست راستكي اس ام اس رايگان ميفرسته منم دانلودش كنمنقل قول:
نوشته شده توسط م.پ.د
خيالتون از ارسال رايگان sms راحت باشه. من خودم ازش راحت استفاده مي كنم.
نقل قول:
نوشته شده توسط Kolubive
كار نميكنه
لينك خرابه
با سلامنقل قول:
بله اس ام اس میفرسته راستکی هم هست و شماره موبایل هم نمی خواد فارسی هم هست
لينك خرابهنقل قول:
نوشته شده توسط alir500
فقط براي آفيس 2000 كار مي كنهنقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
نه عزيز من 2003 دارم قشنگ كار ميكنه
فقط مشكلم حرف "ك" بود كه اونم با راهنمايي دوست عزيزمونnt حل شد
من با 2003 امتحان كردم اصلا كار نميكنه و فنتش خرابهنقل قول:
سلام دوستان .
فكر كنم اين اولين پست من اينجا باشه .
براي من هم مشكل داره .
فونتش اصلا درست نيست . هيچ كدوم از حرفاي صفحه كليد و درست نميزنه !!!
حتي بعضي وقتها لغات و روي هم مينويسه .
به هر حال ممنون ميشم اگه كمكم كنيد .
شاد و پيروز باشيد .
-----------------------------------
با سلام
دوست عزيز فاكس وتلفن فارسي مجهز وجديد فارسي را داريد .برايم بگذاريد.
موفق باشيد.
بسمه تعالي
:::DigitalPro TM IRAN:::
گروه نرم افزاري ديجيتال حرفه اي محصولي ديگر را ارائه مي دهد
نرم افزار تلفن گويا با نام TeleGooya
درباره تلفن گويا چه مي دانيد:
سيستم تلفن گويا يك سيستم اطلاع رساني الكترونيكي است كه با امكاناتي كه در اختيار كاربران قرار مي دهد در زمان ووقت كاربر صرفه جويي شده و بادقت مي تواند تمام اطلاعات خواسته شده را به دست آوردبه طور مثال شما با استفاده از اين سيستم قادر خواهيد بود محصولات توليدي و يا خدمات خود را تنها با يك تلفن به متقاضي اطلاع دهيد تا نيازي به مراجعه مستقيم نباشد سيستم تلفن گويا مورد استفاده در ادارات موسسات شركت ها و حتي افراد ميباشد.اين سيستم كه براساس ورودي كه توسط كاربر وبا استفاده از كليد هاي تلفن انجام مي پزيرد مي تواند بر اساس فرمان داده شده قادر به پاسخ گويي باشد كه به اين سيستم IVR گفته ميشود اين كلمه مخفف كلمه
Interactive Voice Response System
مي باشد
مشخصات نرم افزار:
قابليت كار با مودم هاي معمولي
قابليت كار با سيستم DTMF/FSK
قابليت نمايش شماره تماس گيرنده
ذخيره شماره هاي ورودي به سيستم
تعريف پيام براي كليد هاي تلفن
پخش فايل صوتي با فرمت wav
قابليت دريافت پيام صوتي با قابليت مرور آنها
سيستم كنترل رايانه از راه دور
انتخاب رمز ورود به سيستم كنترل
قابليت كار با چند خط
راهنماي فارسي مستقيم
دانلود نسخه 1/01 به صورت رايگان
جهت دريافت به لينك زير مراجعه كنيد
Free Download
http:\\ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
or
با تشكر مديريت گروه نرم افزاري
خيلي عاليه
ولي هيف مودم من جواب نميده
سلامنقل قول:
برنامه براي ظبط صدا با بهترين كيفيت. (این برنامه بازبان ویژوال بیسیک نوشته شده.هركس سورس اين برنامه رو خواست بامن تماس بگيره)
فايل اجرايي مشكل داره
لينكاش خراب شده برام دوباره ميزارينش .نقل قول:
نوشته شده توسط alir500
سلام.ميشه بگي چه مشكلي داره؟نقل قول:
سلام
فايل اجرايي مشكل داره
فايل نصب يا خود برنامه؟
[/quote]
لينكاش خراب شده برام دوباره ميزارينش [quote]
همين الام تست كردم مشكلي نداشت.
لينكهادرصفحه اي ديگه بازميشن كه بايد30 ثانيه كنيد تا لينك دانلود بالاي صفحه ظاهر بشه.
سلام علی اقا میشه بیشتر توضیح بدی کجاروباید بزنیم تا دانلود بشه
ممنون خیلی بدرد بخور بود
توضیحات:ارتباط آسان شیعیان با دفاتر مراجع عظام در راستای پاسخگویی به سوالات شرعی و رفع شبهات، یکی از اهداف طرح ارتباط شیعی است که مبتنی بر فناوری انتقال گفتار از طریق اینترنت و با تکیه بر دانش فنی داخل کشور، پیاده سازی شده است. در این طرح شیعیان میتوانند پس از انتخاب یکی از دفاتر مراجع، سوالات خود را به صورت گفتاری بپرسند. در این روش، پاسخگویی به سوالات اولا به صورت زنده است و ثانیا پاسخگوها به زبانهای مختلف، جوابگوی سوالات هستند.
این برنامه با همکاری ستاد پاسخگویی به مسایل مستحدثه دینی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم اجراء می شود
دريافت نرم افزار:
کاربر با مراجعه به سايت اينترنتي مرجع مورد نظر، نرم افزار ارتباط شيعي را که حجمي کمتر از 1 مگابايت دارد دريافت ميکند. اين نرم افزار نيازي به نصب کردن ندارد.
نقل قول:
سلام علی اقا میشه بیشتر توضیح بدی کجاروباید بزنیم تا دانلود بشه
نقل قول:
لينكهادرصفحه اي ديگه بازميشن كه بايد30 ثانيه كنيد تا لينك دانلود بالاي صفحه ظاهر بشه
دوست عزیز ازاینکه این برنامه رو معرفی کردید ممنون ولی یه بار معرفی شده وقانون هم میگه که فقط لینک دانلود رو بدید نه لینک سایت.نقل قول:
ارتباط با علما از طریق مسنجر ایرانی
--------------------------------------------------------------------------------
توضیحات:ارتباط آسان شیعیان با دفاتر مراجع عظام در راستای پاسخگویی به سوالات شرعی و رفع شبهات، یکی از اهداف طرح ارتباط شیعی است که مبتنی بر فناوری انتقال گفتار از طریق اینترنت و با تکیه بر دانش فنی داخل کشور، پیاده سازی شده است. در این طرح شیعیان میتوانند پس از انتخاب یکی از دفاتر مراجع، سوالات خود را به صورت گفتاری بپرسند. در این روش، پاسخگویی به سوالات اولا به صورت زنده است و ثانیا پاسخگوها به زبانهای مختلف، جوابگوی سوالات هستند.
این برنامه با همکاری ستاد پاسخگویی به مسایل مستحدثه دینی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم اجراء می شود
دريافت نرم افزار:
کاربر با مراجعه به سايت اينترنتي مرجع مورد نظر، نرم افزار ارتباط شيعي را که حجمي کمتر از 1 مگابايت دارد دريافت ميکند. اين نرم افزار نيازي به نصب کردن ندارد.
:thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow
آقا!
چند بار تو يه تاپيك يه نرم افزار رو معرفي مي كنين
-----------------------------