چطوری پاکش کنمنقل قول:
دفعه ی آخرت باشه از این پست ها میفرستی.
حالا این پچ پیدا میشه؟
چطوری پاکش کنمنقل قول:
دفعه ی آخرت باشه از این پست ها میفرستی.
حالا این پچ پیدا میشه؟
آقا من رفتم امتحان کردم...
سیم رابط موبایل با پی سی همه سوکتهاش سالمند هر چهارتاش از دو طرف.
ورودی های یو اس بی کامپیوتر هم مطمئنم سالمند ، من سرجمع شش تا ورودی سو اس بی توی کامپیوترم دارم که با همشون امتحان کردم.
راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
سلامنقل قول:
این پچ رو آپ کردم(برای w800,k750,w810):
بعد از نصب پچ ابتدا برید تو حالت bass که میله ها تا ته پر بشن،بعداکولایزرتونو طبق آکوستیکتون تنظیم کنید:کد:http://www.4shared.com/file/25077923/cafe46b1/bass_Xtreme_patch.html
اکولایزر پیشنهادی Black Ice با همون ترتیب که تو گوشی هست:
14-10-3-11-23
اکولایزر پیشنهادی toshara :
23-23-14-15-23
اثر این کار واقعا مشهوده.
درسته که toshara صدای بلندی داره ولی نظر منو که بخواهید میگم Black Ice.شما هم امتحان کنید نظر بدید!
این مطلب رو تو این فروم هم دیده بودم ولی لینکشو پیدا نکردم.
متاسفانه من هر راهی برای شناسوندنه گوشی k800 به برنامه setoolite1.07 بود رو امتحان کردم ولی وصل نشد که نشد... usb flash رو هم نصب کردم و c رو نگه میدارم و کابل رو وصل می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد... گوشی می ره روی قسمت انتقال فایل و حالت تلفن و چاپ و برنامه رو هم که از قبل identhfy زدم هیچ اتفاقی نمی یوفته... چی کار کنم...
تو هم مشکل منو داری که!!!نقل قول:
متاسفانه من هر راهی برای شناسوندنه گوشی k800 به برنامه setoolite1.07 بود رو امتحان کردم ولی وصل نشد که نشد... usb flash رو هم نصب کردم و c رو نگه میدارم و کابل رو وصل می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد... گوشی می ره روی قسمت انتقال فایل و حالت تلفن و چاپ و برنامه رو هم که از قبل identhfy زدم هیچ اتفاقی نمی یوفته... چی کار کنم...
ببین کابل یو اس بی گوشیت سالمه؟کابل دیگه ای در دسترس داری باهاش امتحان کنی؟من خودم یه درصد کمی به کابل گوشیم شک دارم ولی کابل دیگه ای دم دستم ندارم چک کنم.
من دارم دنبال جوابی برای این مشکل میگردم اگه پیدا کردم همین جا میذارم تو هم اگه موفق شدی همین جا بنویس شاید یه فرجی بشه.
آقا من جواب سوالمو پيدا کردم.
برو توي سايت موبايلستان دات نت توي بخش سوني اريکسون توي بخش آرشيو دانلود توي تايپيک همه چيزهاي لازم براي هک يا همچين چيزي آخرين درايور يو اس بي را توش گذاشتند دانلود کن بريز روي فلاپي دکمه سي گوشيت را بگير وصلش کن به کامپيوتر و از روي فلاپي درايور را نصب کن.
درايور روي سي دي موبايل فايده نداره.
منم از اين مشكل قبلا داشتمنقل قول:
البته برا گوشي بقيه دوستام
شما بهتره سوكتهاي موجود در گوشي را كمي تميزكاري كنيد با يه چيز تقريبا تيز طوري كه سطح رويي آن كه مسي هست كمي برق بزند و يا اگر لكه هايي وجود دارد از بين برود
انشاالله حل خواهد شد
نه این راهش نیست ، همونیه که من گفتم.منم دیروز سوکتهای موبایلم را پاک کردم ولی فایده نداشت.سه روز بود هر چی یو اس بی درایور میدیدم دانلود نمیکردم به خیال اینکه مال خود سی دی موبایل بهتره ولی اشتباه میکردم.اصلا این درایوری که کار منو راه انداخت 10 کیلوبایت هم نبود!نقل قول:
منم از اين مشكل قبلا داشتم
شما بهتره سوكتهاي موجود در گوشي را كمي تميزكاري كنيد با يه چيز تقريبا تيز طوري كه سطح رويي آن كه مسي هست كمي برق بزند و يا اگر لكه هايي وجود دارد از بين برود
انشاالله حل خواهد شد
دوستان یه سوال:
موبایل من cid50-r4ea031 هست. setool نمیتونه روش پچ نصب کنه.
به نظر شما با این cid باید از چه نرم افزار دیگه ای کمک بگیرم؟
نه این راهش نیست ، همونیه که من گفتم.منم دیروز سوکتهای موبایلم را پاک کردم ولی فایده نداشت.سه روز بود هر چی یو اس بی درایور میدیدم دانلود نمیکردم به خیال اینکه مال خود سی دی موبایل بهتره ولی اشتباه میکردم.اصلا این درایوری که کار منو راه انداخت 10 کیلوبایت هم نبود!نقل قول:
منم از اين مشكل قبلا داشتم
انشاالله حل خواهد شد
دوستان یه سوال:
موبایل من cid50-r4ea031 هست. setool نمیتونه روش پچ نصب کنه.
به نظر شما با این cid باید از چه نرم افزار دیگه ای کمک بگیرم؟
با سلام خدمت همه ی عزیزان تو این انجمن هک کسی روش تغییر Imei گوشی های سونی اریکسون رو بلده هرکی بلده دستش درد نکنه به ما هم بگه:10::10::10:
بابا ای ول ! بچه ها که اینهمه میگفتن درایور فلشو بگیر و نصب کن. الان داری میگی از درایورم بود؟نقل قول:
من یه درایور فلش از همین جا دانلود کردم ولی باز هم کار نکرد منم فکر کردم مال درایورش نیست.نقل قول:
بابا ای ول ! بچه ها که اینهمه میگفتن درایور فلشو بگیر و نصب کن. الان داری میگی از درایورم بود؟
بعد رفتم توی سایت موبایلستان یه درایور دیگه دانلود کردم با اون دیگه کار کرد.
ولی باز هم یه مشکلی دارم هر وقت گوشی را به setool متصل میکنم دوباره درایور را از اول روی سیستم از روی فلاپی نصب میکنه.یعنی چند روزه که من این فلاپی را در نیاوردم!
با این حالت لا اقل کار میکنه.
میشه font اورجینال و startup اورجینال k800 رو برام بزارید.
ممنون.
قبلا که با k800 عکس میگرفتم و میخواست save بشه چند ثانیه بیش طول نمیکشید اما درایو دوربین رو که عوض کردم 1 min طول میکشه که save بشه.درایو اورجین هم ریختم روش اما درست نشد.
چش شده؟
دوست عزیزcid50 روباباکس هم نمیشه unlock کرد اگردست نزنی بهتره چون برای فلش کردنش هم به مشکل برمیخورینقل قول:
درضمن برای نصب درایورusb flash بدون فعال کردن setool ، همزمان بانگهداشتن دکمه C روی گوشی کابل usb رووصل کنید اگرویندوزدرخواست درایورکردبصورت دستی معرفی کنید اینطوری بهترنصب میشه
قربونت برم درایوردوربین K800 جزوکامل ترین درایورهای موجوده واسه چی عوضش کردی؟نقل قول:
ببربده فلش کنن درست میشه
برای فیلمش عوض کردم.فلش هم کردم اما درست نشد.نقل قول:
چرا الکی بنده خدا رو می ذاری توی خرجنقل قول:
حتما حجم عکس هایی که درایور جدید برات می گیره خیلی زیاده که دیر سیو می کنه خوب عوضش کن
بدون هزینه 5 تومنی فلش
ولی من گوشیم را فلش کردم، هم main و هم fs را با برنامه seking با setool هم یه منوی فلش ریختم روش حالا دیگه راضی شدم فقط اگه میشد یه پچ بریزم روش یا با یه روش دیگه یه کاری بکنم که این برنامه های جاوا موقع اجرا اینقدر آدم را سوال پیچ :18: نکنند دیگه راضی راضی میشدم و گوشیم را دست کاری نمیکردم.:21:نقل قول:
سلام به همه من روي گوشيم پچ نصب كردم ولي هيچ تغييري روي گوشيم نديدم پچ استفاده از راديو بدون هندزفري پچ را نصب كردم اما 2 تا ارور داد كه هر دو رو yesدادم مدل گوشيم w700و همه چي با پچ مطابق است
در ضمن هركاري كه ميشد با فار منيجر انجام بدي بي زحمت بنويسيد مثل برداشتنir tci
آخه میگه چنددقیقه طول میده تاسیو کنه . آخه کا800 که نیازی به تغییردرایودوربین نداره .نقل قول:
درضمن باهمین برنامه هم میتونی فلش کنی
نقل قول:
واسه w700 هم میشه این کارو کرد
فایلش فرق میکنه نه؟
میشه راهنمایی کنید
دستتون خیلی خیلی درد نکنه.
اگه روشی برای حذف سوال read/write user data در گوشی w700 دارید بی زحمت بزارید
این سوال وقتی برنامه ای بخواد از فایلها استفاده کنه نمایش داده میشه ودر گوشی w700 هم Never Ask نداره
روش هک داره؟
ممکنه بگی چطوری؟نقل قول:
دیگه نریم wxx بخریم , همون K750 رو بخریم تبدیلش کنیم
اگه با setool پچ نصب میکنی اولین بار که پیغام داد NO رو بزن تا پچ نصب بشه.نقل قول:
برای فار منیجر هم تو تاپیک آموزش هک و نفوذ فایل Pdf رو دانلود کن و بخون.
شما به کلوپ پچ برو و پچ Remove_Java_Permision رو بسته به مدل گوشی و فرمور دانلود کن و طبق آموزش نصب کن.نقل قول:
فقط به W800 تبدیل میشه. برای این منظور باید فریمورهای W800 رو روی K750 فلش کنی.نقل قول:
قبل از اینکار حتما فایل آموزشی رو بخون بعد اقدام کن.
میشه اموزش نصب منو رو با این برنامه توضیبح بدید ؟ خیلی ممنون میشم
پچ جدید برای W810i هست
تو فایل آموزشی دوم آموزش تغییر منو و دیگر فایلها رو به صورت فیلم فلش گذاشتند.نقل قول:
لازم به فلش نیست.اورجینال رو ریختم بعد از یه مدت درست شد.نقل قول:
نیازی به فلش نداشت.
سلام به همگي من گوشيم w700هستش پچ ميريزم به روش درست هم ميريزم ولي پچ عمل نميكند تو رو خدا كمك كنيدپچ هم با مدل و فريمور گوشي مطابقت داره
2چجوري ميتونم فايل با فرمت swf را روي گوشيم اجرا كنم يا روي اون منو هاي جديد كه با هك ميريزن روي گوشي
در ضمنpdf&flashبرنامهsetoolرو همه رو ديدم ولي كمي نا مفهوم بود
پچ رو به چه روشی نصب میکنید؟نقل قول:
گوشی شما فایلهای فلش همچنین منوی فلش رو ساپورت نمیکنه.
در ضمن آموزش از این بهتر؟ به قول معروف هلو بپر تو گلو.
میشه لینک رو بزاریدنقل قول:
پیدا نکردم
خواهشا" کمکم کنید
من پچ نصب کردم و گوشیم بعد از نشون دادن splash صفحش سفید میشه و هی ریستارت میشه
لطف کنید و firmware اورجینال اون رو واسم بزارید
گوشیم کار نمیکنه
مشخصات:
CID:49 R1CA021_CXC1250516_CHINA_CR
W700
خیلی ممنون میشم اگه زود کمکم کنید
کجا یشه custom pack گوشی هارو پیدا کرد یه آدرس به ما بدید
دوست عزيز به لينك زير برو اول مدل گوشيت را انتخاب كن ودر صفحه بعدي اين دو فايل را دان لود كن .نقل قول:
1 - W700_R1DB001_MAIN_EU_1_RED49 و
2 - W700_R1DB001_FS_EMEA_6_RED49
لينكکد:http://www.topsony.com/foro/local_links.php?catid=144
فقط یه سر برو صفحه اول این فرومنقل قول:
همونطور که eshagh گفت باید گوشی رو فلش کنی.main شما چینی بوده و پچ روی EU نصب میشه.شما Mian رو فلش کن البته EU باشه.دوباره روش چینی فلش نکنی.نقل قول:
خواهشا" کمکم کنید
من پچ نصب کردم و گوشیم بعد از نشون دادن splash صفحش سفید میشه و هی ریستارت میشه
لطف کنید و firmware اورجینال اون رو واسم بزارید
گوشیم کار نمیکنه
مشخصات:
CID:49 R1CA021_CXC1250516_CHINA_CR
W700
خیلی ممنون میشم اگه زود کمکم کنید