سلام
عکسهای مربوط به پست آموزش پکیده بود
دوباره آپلود شدند
2 تا عکس هم به کل عوض شدند
یک عکس هم افزوده شده
+
به زودی یک آموزش جدید هم برای زیرنویس های sub/idx اضافه میشه
【ツ】
Printable View
سلام
عکسهای مربوط به پست آموزش پکیده بود
دوباره آپلود شدند
2 تا عکس هم به کل عوض شدند
یک عکس هم افزوده شده
+
به زودی یک آموزش جدید هم برای زیرنویس های sub/idx اضافه میشه
【ツ】
یه زیرنویس sub/idx مال غیلم Downfall هست
زمان اولین و آخرین دیالوگ رو که مشخص میکنم دکمه ذخیره فعال نمیشه!
چیکار باید کرد؟
نسخه srt ش رو درخواست کردم. اگه کسی داره لطف کنه
آموزش جدید
استفاده از برنامه SubResync
این برنامه همراه با برنامه VobSub نصب میشه و قابل دسترسی هستش
توضیحات : به جز delay دادن و تغییر در FPS زیرنویس های Sub/idx یه روش دیگه هم وجود داره
ممکنه همیشه جواب نده
اما کلا روش موثری هستش
مخصوصا برای بعضی از زیرنویس ها که هیچ مدله قادر به تنظیم کردن اووونها نیستیم
در واقع این روش مانند همون روش "نقطه تقارن" در زیرنویس های srt هستش
راهنمای عکس!
- دکمه برای باز کردن زیرنویس !
- دکمه برای سیو کردن تغییرات (البته save as میشه یعنی زیرنویس جدیدی با تغییرات انجام شده به وجود میاد و زیرنویس اصلی تغییری نمیکنه)
- پنل پیش نمایش برای زیرنویسی که انتخاب میکنید
- دکمه خروج برای بستن برنامه !
- ستون پیش نمایش برای مشاهده تغییراتی که در زمان بندی زیرنویس ایجاد میکنید
روش کار
شما برای این کار نیاز دارین زمان بندی دقیق دیالوگ اول و دیالوگ آخر فیلم رو بدست بیارین
یا باید به صورت دستی این زمان رو بدست بیارین
یا اینکه میتونید از زیرنویس انگلیسی هماهنگ با فیلم استفاده کنید
دیالوگ اول رو از ستون Time انتخاب میکنید (متن دیالوگ در پنل پایین برنامه قابل مشاهده هستش)
>>
روی زمان در ستون Time چند بار (2-3 بار) کلیک میکنیم تا مثل حالت rename کردن فعال بشه و بتونیم زمان صحیح رو واردکنیم
>>
Enter میزنیم (تغییرات در ستون Preview قابل مشاهده هستش)
>>
روی دایره تو خالی کنار دیالوگ اول اووونقدر کلیک راست میکنیم تا شکل مثلث قرمز رنگ رو به پایین ظاهر بشه
>>
زمان صحیح برای دیالوگ آخر رو به همین ترتیب وارد میکنیم
>>
روی دایره تو خالی کنار دیالوگ آخر اووونقدر کلیک راست میکنیم تا به شکل مثلث قرمز رنگ رو به بالا دربیاد
>>
زیرنویس رو سیو میکنیم
>>
از فیلم همراه با زیرنویس فارسی لذت میبریم (حتی شده زورکی!)
Copyright ©Amin
این قسمت به پست اول هم اضافه میشه
【ツ】
سلام
آقا ما یه فیلم داریم که تو دوقسمت جدا از هم و فایل زیر نویسشم sub و idx .همین درد رو دارم باید چه کنم.
ممنون:41:
نقل قول:
سلامنقل قول:
به پست اول مراجعه کنید
یه توضیح کوتاه
از برنامه VobSub Cutter که با برنامه Vobsub نصب میشه استفاده کنید
【ツ】
با سلام
من فیلم اره 3 رو دانلود کردم و زیرنویسش رو هم پیدا و دانلود کردم فرمت زیرنویس هم SRT هست و باب رنامه subtitleworkshop مثل همیشه تنظیمش می کنم همین با روش اولین و آخرین دیالوگ ولی یه کمی از فیلم که می ره زیرنویس جا می مونه ! لطفا منو راهنمایی کنید این مشکل رو چه جوری حل کنم !
با تشکر
تو یه همچین شرایطی باید زیرنویس رو به چندین قسمت تقسیم کنید بعد اون چند قسمت رو به طور جداگانه با فیلم تنظیم کنید بعد همه رو به هم وصل کنید ... پر زحمت هست ولی نتیجه میده اکثر اوقات .:5:
بابا یه روش بهتری باید وجود داشته باشه این جوری خیلی سخت میشه !
سلامنقل قول:
شما میتونی از روش نقطه تقارن استفاده کنید
و یا از زیرنویس انگلیسی هماهنگ با فیلم
【ツ】
نقطه تقارن مگه این این نیست که اولین و آخرین دیالوگ رو مشحص می کنی و بعد Adjust رو می زنی !
میشه یه کمی بهتر توضیح بدی !
راستی من از فروم یه زیرنویس گرفتم که فیلم مچه ! ولی می خوام یاد بگیرم که این مشکل چه جوری حل میشه !
با تشکر
سلام
بله
نقطه تقارن همینه
وقتی زیرنویس با این روش ست نشد
باید این کار رو تو نقاط بیشتری از فیلم انجام داد
【ツ】
من زيرنويس انگليسي فيلم Prime رو دارم و کاملاً هم تنظيمه ، اما الان که زير نويس فارسيش رو گرفتم اصلاً تنظيم نيست.
هر کاري هم ميکنم نميتونم تنظيمش کنم !!!!
روشي نيست که زمان هاي زير نويس فارسي رو دقيقاً مثل زمان هاي زير نويس انگليسي بکنم ؟!
يعني فقط جاي ديالوگ ها عوض بشه يا يه چيزي تو اين مايه ها
چيکار ميتونم بکنم ؟
اگه زيرنويس srt هست و مشکلش بخاطر فريم ريته که راحته. کافيه تو Subtitle Workshop در قسمت FPS فريم ريت فيلم رو بذاريد و بعد اون قسمت Input FPS رو دستکاري کنيد و زمان زيرنويس رو جلو عقب کنيد تا هماهنگ بشه.نقل قول:
من زيرنويس انگليسي فيلم Prime رو دارم و کاملاً هم تنظيمه ، اما الان که زير نويس فارسيش رو گرفتم اصلاً تنظيم نيست.
هر کاري هم ميکنم نميتونم تنظيمش کنم !!!!
اگه اينطوري هماهنگ نشد يه خورده کار سخت تر ميشه.
در اين مورد اطلاعي ندارم اما اگه چنين کاري انجام بشه در صورتي انجام ميشه که تعداد خط هاي هر دو زيرنويس مثل هم باشه.نقل قول:
روشي نيست که زمان هاي زير نويس فارسي رو دقيقاً مثل زمان هاي زير نويس انگليسي بکنم ؟!
يعني فقط جاي ديالوگ ها عوض بشه يا يه چيزي تو اين مايه ها
چرا امکانش هست ولی باید تعداد خطوط دیالوگ هر دوتا یکی باشه که به ندرت اینطوری میشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
زیرنویس فارسی این فیلم یک خورده چیزه !
یعنی طرف اومده صدای پا و ... هم آورده توی زیرنویس .
باید به روش نقطه ای تنظیم کنید .
اگه هم برابر نبود خودتون برابر کنید :20:نقل قول:
اما کار وقت گیریه اما شیرینی آخرش به دل میشینه .
بلهنقل قول:
من حتی زیرنویس هایی رو از این روش هماهنگ کردم
که 400 تا جمله کم داشتن !
اما خیلی لذت بخشه
باور کنین
【ツ】
منم يه دفه (موقعي که زياد در مورد نقش فريم ريت تو زيرنويس اطلاع نداشتم) يه زيرنويس نا هماهنگ رو ميخواستم با فيلم هماهنگ کنم.
هر 7 8 جمله اي رو با هم هماهنگ ميکردم و فکر کنم يه نصف روز کامل اين هماهنگ کردن طول کشيد. درسته کار وقت گيريه ولي پايانش لذت بخشه.
چطوری ميتونم بفهمم قاب/ثانيه فيلم چنده ؟
سلامنقل قول:
تو ویندوز ویستا
تو مشخصات فیلم
Properties زبونه Details تحت عنوان Frame Rate نوشته شده
+
تو ویندوز XP نمیدونم مینویسه یا نه
اما از برنامه هایی مثل Gspot میتونید استفاده کنید
که علاوه بر FPS تمام جزئیات و اطلاعات لازم در مورد فیلم رو به ما میده
【ツ】
نه ، تو XP نمينويسه ،نقل قول:
توی خود SW وقتی که فيلم رو play کنيم زير زمان يه قاب/ثانيه مياد ! همون نيست ؟!
اگه لينک اين برنامه اي که گفتيد رو هم داريد ممنون ميشم بديد.
سلام.نقل قول:
توی xp هم مینویسه
روی فیلم کلیک راست کنید .
از اون بالا زبانه ی سامری رو انتخاب کنید جلوی فرم ریت رو ببینید چی نوشته .
سلام دوستان
من یه فیلم دارم که زیرنویسی که براش دارم و به صورت sub/idx هست باهاش همخونی نداره ولی وقتی با Kmplayer fps رو به 26 میرم درست میشه..حالا با چه برنامه ای میتونم fps زیر نویس رو برای این فرمت عوض کنم؟
با subtitle creator باز کردمش ارور زیر رو داد
Error reading subtitle number 1.|<i>(Index was outside the bounds of the array.)
علتش چیه؟
یه سوال دیگه هم دارم اگه پسوند sub و idx رو با فیلم همنام کنم توی دی وی دی پلیر خانگی پخش میکنه؟
ممنون
سلامنقل قول:
تو پست اول که واسه تغییر FPS آموزش بود
از برنامه Vobsub Cutter میتونید استفاده کنید
+
فکر نکنم نشون داده بشه
【ツ】
پس راه حلش چیه که من فیلمایی که دارم زیرنویسشون sub\dix هست رو دی وی دی پلیر نشون بده؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
مطالب اینجا رو بخونید شاید کمکی کردت بهتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من Sw رو از همین لینکی که گذاشته بودید دانلود کردم . می خواستم بدونم چطوری باید زبان کل برنامه رو مثل توی عکس فارسی کنم ؟ راستی نوشته های زیرنویس هام هم خرچنگ غورباقه هستند . . . .
با سلام...
دوست عزيز شما مي تونيد از اين قسمت زبان رو تغيير بدين.
||سپاس**
/^يا حق^/
با سلام...نقل قول:
در مورد نوشته ها مي تونيد طبق شكل زبان رو Arabic انتخاب كنيد.
||سپاس**:11:
/^يا حق^/
ممنون که توضیح دادید . این کار رو کردم و زبان کل برنامه فارسی شد ، ولی هنوز نوشته های خود زیرنویس ها خرچنگ غورباقه نشون داده می شن ! باید چکار کنم ؟؟ :41:
این کارا رو که بلدم)convert(
با vobsub shifter یاد گرفتم
با سلام ....نقل قول:
دوست عزيز اين كاري كه گفتم دقيق انجام دادين.
||سپاس**:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2830186&postcount=310
/^يا حق^/
این کارا رو که بلدم)convert(
با vobsub shifter یاد گرفتم
ممنون ار شما
بله خب ، کار سختی نبود ! :20:نقل قول:
من بعضی وقتا دو تا مشکل دارم.
گاهی زیرنویس زمانش چند ثانیه عقبتر یا جلوتره که وقتی درستش میکنم بازم به مرور عقبتر یا جلوتر میره.
مثلا اگه اول فیلم اختلاف 2 ثانیه ای داره بعد از 10 دقیقه 2 دقیقه اختلاف داره مثلا.
تنها راهش اینه که دستم رو ] یا [ باشه ؟( در km player)
زیرنویسای sub/idx در km player بالا پایین میرن ولی فونتشون کوچیک یا بزرگ نمیشه.
یه سوال دیگه: sub/idx یا هر زیرنویس دیگه ای رو چطوری میتونم روی فیلم به قسمت سیاه پایین ببرم؟
وقتی پایین میبرم به زیر فیلم میره نه به قسمت سیاه.
ممنون
اون قسمت سياه که جزو خود فيلم نيست. در حالت Full Screen ـه که اون دو قسمت سياه به بالا و پايين فيلم اضافه ميشه.نقل قول:
وقتی پایین میبرم به زیر فیلم میره نه به قسمت سیاه.
تنها راه حلي که من براي اينکار ميدونم اينکود و اينجور کاراست. البته شايد روش استانداردي داشته باشه ولي خب چون بکارم نيومده من دنبالش نرفتم.
راستي اگه زيرنويس تو اون قسمت سياه فيلم باشه که آدم اونوقت بايد يا حواسش به فيلم باشه يا به زيرنويس !!!
واسه این مشکل راه حل اینه که با استفاده از Fps زیرنویس رو تنظیم کنید. آموزشش هم که تو صفحه اول هست.نقل قول:
گاهی زیرنویس زمانش چند ثانیه عقبتر یا جلوتره که وقتی درستش میکنم بازم به مرور عقبتر یا جلوتر میره.
مثلا اگه اول فیلم اختلاف 2 ثانیه ای داره بعد از 10 دقیقه 2 دقیقه اختلاف داره مثلا.
هر کاری کردم و هر روشی رو امتحان کردم که زیر نویس یه فیلم رو هماهنگ کنم نشد که نشد.ساعت ارسال پستم رو بببینین.مردم از بی خوابی و اخرش موفق نشدم.
مشکلش از عدم هماهنگی اف پی اس هست اما تو پست اول خوب و کافی آموزش ندادین در این مورد.
سلامنقل قول:
شما از روش نقطه تقارن استفاده کنید
اول با دیالوگ اول و آخر تست کنید
اگه نشد
مجبورین نقطه های تقارن بیشتری ایجاد کنید
【ツ】
از روش نقطه ی تقارن استفاده کردم ولی جواب نداد.
از اف پی اس هم همینطور(البته اینو زیاد بلد نبودم)
خواستم از هماهنگی زیرنویسهای انگلیسی و فارسی استفاده کنم و تفاوت جملاتشون خیلی زیاد بود و منم که تازه کارم.
==========
تو تاپیک درخواست زیرنویس هم زیرنویس ناهماهنگ فارسی و هم کاملاً هماهنگ لاتینش رو گذاشتم که اگه کسی تونست زحمت هماهنگیش رو بکشه.
یه سوال دارم شاید مربوط به اینجا نشه ولی ممنون میشم همین جا جواب داده بشه .
من همه این راههایی که شما گفتین و انجام دادم و زیرنویس الان آماده است . و زیرنویس و سیو کردم حالا میخوام زیرنویس و موقع اجرای فیلم بیارم تو برنامه پخش . اولا که با چه برنامه ای این کارو بکنم . دوما چطوری با اون برنامه این کارو بکنم.
.................................................. .................................................. ................
جواب خودم و پیدا کردم ببخشید اگه صلاح دیده شد حذف بشه