منم ندیدم ولی همین حسسو دارم:41:نقل قول:
Printable View
منم ندیدم ولی همین حسسو دارم:41:نقل قول:
باید ببینیم مورینیو چی میگه؟
من هم دیگه رفتم... بای
خدافظ .
منم باید برم !
مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا سهشنبه شب با انجام 8 ديدار آغاز شد كه چلسي در گام نخست مقابل روزنبورگ نروژ متوقف شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ميلان و رئال مادريد در برابر حريفان خودبه پيروزي رسيدند و ليورپول و چلسي با تساوي به كارشان پايان دادند.
نتايج بازيها به شرح زير است:
گروه A
پورتو يك – ليورپول يك
گلها:
گونسالس (پنالتي 8) براي پورتو – درك كوئيت (17) براي ليورپول
مارسي 2- بشكيتاش صفر
گلها: رودريگس (76) جبرئيل سيسه (90)
گروه B
چلسي يك – روزنبورگ نروژ يك
گلها: شوچنكو (53) براي چلسي - كوپينين (24) براي روزنبورگ
شالكه صفر – والنسيا يك
گل: داويد ويا (63)
گروه C
رئال مادريد 2 – وردربرمن يك
گلها: رائول (16)نيستلروي (76) براي رئال مادريد – سانوگو (17) براي برمن
المپياكوس يك – لاتزيو يك
گلها: گالتي (55) براي المپيا – زائوري (77) لاتزيو
گروه D
ميلان 2 – بنفيكا يك
گلها: پيرلو (9) اينزاگي (23) براي ميلان – نونوگومژ (90) بنفيكا
شاختار دونتسك اوكراين 2 – سلتيك گلاسكو صفر
گلها: برانداو (6) لوكارلي (8)
منبع : Ipna
شروع نه چندان خوب چلسي در ليگ برتر با تساوي حيرتانگيز اين تيم مقابل زونبورگ نروژ در دور رفت مرحله گروهي ليگ قهرمانان ادامه پيدا كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خوزه مورينيو، سرمربي آبيهاي استمفوردبريج به دنبال تساوي تيمش در مرحله گروهي ليگ قهرمانان در جمع خبرنگاران گفت:" البته كه با اين تساوي زنگهاي خطر براي ما به صدا درآمد من از كسب اين تساوي چندان خوشحال نيستم.
زيرما 20 شانس مسلم خلق كرديم، اما تنها يكي از آنها را به گل تبديل شد. احتمالا بايد 40 موقعيت خوب به دست ميآورديم تا ميتوانستيم 2 گل بزنيم. بايد اعتراف كنم مشكل مهاجمان نبودند بلكه همه اعضاي تيم مقصر هستند."
منبع : Ipna
نمردیمو گل شوچنکو رو دیدیم:34::34:نقل قول:
دعاهاتون رو بذارید واسه ی بازی با منچستر:3:نقل قول:
10 دقیقه از صحنه های مهم به اضافه ی گل های بازی چلسی - رزنبورگ رو می تونید اینجا یعنی اونجا به صورت Stream ببینید . ( فقط 2 تا تیرک زدیم ) :41:
اینم موقعیت های مهم نیمه اول :کد:http://www.footytube.com/2007/09/18/chelsea-vs-rosenborg/
و نیمه دوم :کد:http://rapidshare.com/files/56621032/Chelsea_vs_Rosenborg_-_First_Half_Highlights.avi
کد:http://rapidshare.com/files/56636366/Chelsea_vs_Rosenborg_-_Second_Half_Highlights.avi
Undercover-G دستت درد نکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش می کنم.
چلسی در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان در استمفورد بریج با نتیجه 1 – 1 مقابل رزنبورگ نروژ متوقف شد .
میکا هوپینن تیم نروژی را با ضربه آزاد مارک ساپارا در دقیقه 24 جلو انداخت اما آندری شوچنکو با یک ضربه سر که توسط فلورنت مالودا از سمت چپ و از فاصله دور ارسال شده بود آبی ها را در دقیقه 53 به گل تساوی بخش رساند .
مهاجم اوکراینی مدافع و دروازبان را با پرشی بسیار خوب ناکام گذاشت .اما مسئله مهم در بازی عدم توانایی چلسی در تبدیل موقعیت های خوب به گل بود .
این مسئله اصلی بود که ژوزه مورینیو سریعا" بعد از بازی به آن اشاره کرد .
او تاکیید کرد که از نتیجه بدست آمده بهت زده شده است مورینیو گفت من ناامید شدم ، به این دلیل که آنها مشکل ما نبودند ، بلکه مشکل از ما بود .
او گفت : " این بازی بود که ما باید با 5 ، 6 یا 7 گل می بردیم . ما 12 موقعیت در نیمه اول و موقعیت های بسیار بهتری در نیمه دوم داشتیم ولی فقط صاحب 1 یک گل شدیم !
" اگر ما باید 20 موقعیت داشته باشیم تا بتوانیم گل بزنیم ما دچار مشکل هستیم .
مورینیو به تیم رزنبورگ هم برای تاکیکشان تبریک گفت و ادامه دارد وقتی شما مربی باشگاه کوچکی هستید شما باید از تمام سلاحی که دارید استفاده کنید و گفت او هم اگر در وضعیت مربی نروژی بود همین کار را می کرد .
اما مورینیو باز هم تکرار کرد : " اگر ما باید 20 موقعیت داشته باشیم تا بتوانیم گل بزنیم ما دچار مشکل هستیم."
منیع : Goal.com
به نظرم یک پنالتی برای چلسی نگرفت نیمه دوم . توپی که به دست مدافع حریف خورد !
خوبه باز گل شوچنکو رو دیدی .....نقل قول:
گل ته وز خودتون رو که عمرا ببینی:39::39:
تيم به اين بزرگي بعضي اوقات بد نتيجه ميگيره .
اينها از زيبايي هاي فوتباله .
بهرغم اينكه بازيكنان چلسي به لطف گل آندري شوچنكو موفق شدند گل خورده خود مقابل روزنبورگ در چارچوب دور رفت مرحله گروهي ليگ قهرمانان را جبران كنند، اما خوزه مورينيو فكر نميكند كار اين مهاجم اوكرايني منحصر به فرد بوده است.
به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، شوا در دقيقه 53 ديدار سه شنبه شب آبيهاي لندن مقابل حريف نروژي گل زد تا تيمش اين ديدار را با تساوي يك بر يك به پايان برساند. با اين حال سرمربي پرتغالي چلسي با ابراز اين جمله كه «تيم من برنده اين ديدار نبود و شوا نيز جزو اين تيم است. بنابراين چيزي ندارم در مورد گل او بگويم.» سعي نكرد به اين بازيكن روحيه بدهد.
لیاقت شوچنکو رو نداره این مورینیو :13:
این از شانس بد شوچنکو هست که تو بردهای تیم گل نمیزنه و تو مساویها یا باخت تیم گل میزنه:41:نقل قول:
خدایا رفتار مورینیو رو با شوچنکو خوب گردان ... الهی آمین:27:
بهتون تبریک میگم که تونستین روزنبورگ رو متوقف کنین.فکر کنم مورینیو از مدل راه آهنی خوشش اومده باشه
و 1شنبه از اون استفاده کنه.
برای بار n ام:نقل قول:
در صورت تکرار به مدیریت گزارش میشهنقل قول:
نکته ۲ : از طرفداران محترم تیم منچستر یونایتد و تیم های دیگر خواهش می کنم از اظهار نظری که منجر به انحراف این تاپیک میشه , شدیدا خودداری کنند
;)
عزیز من من هیچ انحرافی نداشتم.
به خدا طرفدار به این آرومی تا حالا ندیدینقل قول:
اما یه وقت یکی میاد حسابی حالتو میگیره:27:
این حرفا رو میتونی توی تاپیک خودتون بزنی ولی اینجا نه:19:
بهتره بیشتر رعایت کنی :46:
;)
مورنیو از چلسی رفت ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41::18::41::40:
خوزه مورینیو پس از اینکه نتوانست با رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی ادامه همکاری دهد، از این تیم جدا شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، اعلام این خبر در ساعات اولیه امروز موجی از بهت در فوتبال انگلستان و اروپا به وجود آورده است .جدایی مورینیو از چلسی با توافق دو طرفه صورت گرفته است. در سایت باشگاه چلسی آمده است:" باشگاه فوتبال چلسی و خوزه مورینیو امروز(پنج شنبه) طی توافقی دو طرفه قطع همکاری کرده اند. "
بر پایه این گزارش، مورینیو پیش از این ، فرانک لمپارد و دیگر بازیکنان تیم را از تصمیم خود مطلع کرده بود و چهارشنبه شب با باشگاه استمفوردبریج در خصوص جدایی به توافق رسید.
مورینیو پرتغالی در سال 2004 تیم فوتبال پورتو را به عنوان قهرمانی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا رساند و طی حضور 3 ساله خود در باشگاه چلسی، دو بار این تیم را به عنوان قهرمانی لیگ برتر رسانده ضمن اینکه آبی های استمفوردبریج با مربیگری این مربی سال گذشته به عنوان قهرمانی جام حذفی دست پیدا کردند. چلسی در سال های 2005 و 2007 هم قهرمان جام اتحادیه انگلیس شده است.
چلسی در 185 دیدار با مربگیری این مربی موفق به کسب 124 برد شد، 40 بار مساوی کرد و 21 بار باخت. مورینیو رکورد 60 بازی بدون باخت را هم از خود به یادگار گذاشت.
گاس هیدینک مربی تیم ملی روسیه، یورگن کلینزمن مربی پیشین آلمان و خوانده راموس مربی سویا از گزینه های اصلی جایگزینی این مربی هستند.
منبع :
--------------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=419739
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=555501
جز تاسف هیچی نمی تونم بگم :41: واقعا شکه شدم :18: هنوز توی شک هستم و باورم نمیشه . واقعا حیف شد :41:
نمی دونم دیگه چی بگم
هنوز باورم نشده که مورنیو رفته:18:
اصلا ای کاش امروز اون ماهواره لعنتی رو روشن نمی کردم
ولی چه میشه کرد .. . رفت که رفت :13:
چه دلمونو خوش کرده بودیم که همه چی درست میشه و دوباره چلسی رو پای خودش می ایسته ... ولی ....
ولی انگار این فصل برای چلسی فصل شومیه ..... !:2:
خیلی دوست دارم خودم با همین دستام اون آبرامویییچ لعنتی رو خفه کنم . آخرشم به نیتش رسید و خوزه رو از استمفور انداخت بیرون . مردیکه ی ....
آخه یکی نیست بهش بگه بدبخت اگه خوزه نبود که چلسی ، چلسی نمی شد .
اونم به موقش می بینیم:27:نقل قول:
امیدوارم خوانده راموس جانشینش بشه چون الان از این مربی بهتر نمیشه پیدا کرد
ولی تو اون تاپیک"مورینیو از چلسی رفت" نوشته بود که آورام گرانت شده مربی تیم!!!!!!!!!
یعنی بدبخت شدیم رفت!
آبراموویچ مطمئنا از این کارش پشیمون می شه
بزرگترین اشتباه رو انجام داد
تازه با این کار ماندن بازیکنانی مثل لمپارد هم در هاله ای از ابهام هست چون قبلا گفته بود در صورتی تمدید می کنم که مورینیو در تیم بمونه
خدا به دادمون برسه!
سلام دوستان!
درسته من طرفدار من یو هستم.
اومدم اینجا با شما همدردی کنم، مربی بزرگی از تیمتون رفت، آبرامویچ هم با این کارهایی که می کنه آخر چلسی را زمین می زنه!
واقعا نمیدونم چی بگم . امیدوارم تیم از هم نپاشه و بازیکنای بزرگ از تیم نرن. این آبراموویچ حالمو بهم میزنه با این کاراش :2:
رسما اعلام می کنم بعد از چلسی که همیشه تیم محبوب من هست , طرفدار تیم آینده ی مورینیو خواهم بود. حالا هر تیمی می خواد باشه ( به جز بارسلوناو من یونایتد که حالم بهم میخوره :2: )
بهت رو نه فقط توی انگلیس و اروپا بلکه به تمام کشورهایی که طرفداران چلسی و خوزه بودن کشوند:41:نقل قول:
آخه خداوکیلی نگاه کن کی رو گذاشته سرمربی تیم " آورام گرانت" :2:
تا حالا اسمشو نشنیده بودم
استیو کلارک می شد سرمربی بهتر بود تا این یارو
Undercover-G کجایی که بدبخت شدیم!
باورتون نمیشه از وقتی این خبر رو شنیدم اونقدر حالم گرفته شده که حوصله ندارم برم افطار کنم
مثل من و بقیه طرفداران چلسی ....نقل قول:
خیلی عادت کرده بودیم به مورینیو ..... واقعا تک بود .....
نقل قول:
Undercover-G کجایی که بدبخت شدیم!
تایید میشه !
یه آدم تا چقدر میتونه ابله باشه ... موویچ رو می گم
دست گل اول رو به آب دادی کاری کردی خوزه رفت ... حالا گیریم اون هیچی ولی این یارو دیگه کیه اوردی گذاشتی مربی .:13:
هر چی تو اینترنت جستجو کردم آمار این مربی جدید رو دربیارم هیچی پیدا نکردم که نکردم . قله مرغی رو جای این یارو می ذاشتن بهتر بود به خدا ... .:27:
حالا خدا می دونه چی به سر این تیم بخواد بیاد :41:
ای کاش طرفدارا تو انگلیس یه کاری کنن خوزه برگرده ... نه بچه ها ...
تایید میشه ...نقل قول:
چون همیشه با خوزه بود و خب طبیعتا باید یه چیزایی ازش یاد گرفته باشه . من اگه جای اون مدیر احمق بودم حداقل برای این نیم فصل این کار می کردم ..............!
ولی بچه ها من هنوزم که هنوزه باورم نشده ... :41:
یاد اون روزا به خیر که بزرگ ترین مربی ها ی دنیا هم از گفتن نام چلسی هم می ترسیدند .
من هم همین رو میگمنقل قول:
نقل قول:
من هم هنوز باورم نشده و امیدوارم که دوباره برگرده یا... نمیدونم ولی باورم نمیشه
آره یاد اون روزها به خیر..................
اینجا رو نگاه کنید چقدر خوشحالن
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=163779&page=2[/HTML]
باید هم خوشحال باشن:41:نقل قول:
مخالفان چلسی از اینکه مورینیو که روزی کابوسشون بود رفته بسیار خوشحالن(مخصوص بارسایی ها)
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآههه ههههههههههنقل قول:
یاد اون روزها به خیر