با سلام...
بکام جان خودتو ناراحت نکن...
ما یونایتدی ها چه یک گل چه ده گل بزنیم...چه سقوط کنیم دسته سه چه مدام قهرمان بشیم (که میشیم) همیشه یونایتدی خواهیم موند...:40:
مسائل داخل باشگاهمون هم به اجانب ربط نداره...:thumbsdow
با سلام...
بکام جان خودتو ناراحت نکن...
ما یونایتدی ها چه یک گل چه ده گل بزنیم...چه سقوط کنیم دسته سه چه مدام قهرمان بشیم (که میشیم) همیشه یونایتدی خواهیم موند...:40:
مسائل داخل باشگاهمون هم به اجانب ربط نداره...:thumbsdow
بچه ها کجایید
صدر از ان ماست
بله داداش بکام در صدر هستیم اونم با برد 6 -0 راستی بچها این کریس رونالدو چی میکنه ؟
ما امثال هم قهرمانيم فقط دعا كنيد جام باشگاهها را هم ببريم.
به اميد فينال جام باشگاهها و قهرماني
سلام به همی بچهای گل تاپیک همیشه قرمز منچستر
میخواستم ارزو کنم که من یونایتد در فینال با رئال بخوره که دیگه محشر میشه هر دو طرف رو دوست دارم و هر کدوم ببرن مهم نیست مهم اینه که تیمهای مورد علاقه من هستند.
ولی در کل چرا من یونایتد در جام باشگاها خوب بازی نم کنه؟(کلا میگم )
سر الکس فرگوسن اعلام کرده با اینکه قراداد وس براون تابستان امسال تموم میشه و باشگاه هم حاضر به پرداخت رقم پیشنهادی وی یعنی 55000 پوند در هفته نیست ولی هرگز قصد فروشش رو در نقل و انتقالات زمستانی ندارد.
تاتنهام،اورتون،نیوکاسل و وستهام برای براون پیشنهاد داده اند.
از سال 98 به این طرف منچستر 4بار اومده جز 4تا تیم برتر و 1بار هم قهرمان شده و امسال هم در دور مقدماتی کولاک کرده:46:نقل قول:
منم امیدوارم فینال امسال بین منچستر رئال باشه در صورتی که نیستلروی نباشه:31:
سلام
اقا بعضی بازیهای منچستر شبیه بازیهای لیگ ایران میمونه مثل همین بازی اخر با ردینگ اینقدر عصبانی میشم آخه تیمی که صدر لیگه نباید اینطور بازی کنه
بیخیال
نیستلروی باشه یا نباشه منچستر امسال قهرمانه !:10:نقل قول:
برای قهرمانی هیچ چیزی کم نداریم فعلا که لیون رو حریف قدری نمی بینم:27:
راستی دوستان یه سوال دارم . معلوم شده اگه منچستر لیون رو ببره با برنده ی کدوم بازی , بازی میکنه یا مثل مرحله ی قبل بازم قرعه کشی میشه؟
بچها سلام دیگه همه ممکنه منو بشناسید مخصوصآ بکام جان .باید بگم که یک سر به تاپیک قهرمانان اروپا 2 یک سر بزنید ابروی منچستر رو بردن اخه تیمی به این بزرگی فقط به اندازه انگشتان دست رای بگیره خیلی بده یک سر بزنید و ابرو داری کنید .میخوام که ارزوم به واقعیت برسه و منجستر بیاد کنار رئال.
بايد گوش وس براون رو بگيرن ، پرتش كنن بيرون ! به جرأت ميگم با سوتيهاي براون 5-4 بار منچستر حذف شد !!!نقل قول:
بچها در ابتدا برد شیرین مقابل تاتنهام رو تبریک میگم بازی قشنگی بود .
این گیگز چکار میکرد واقعآ قشنگ کار کرد هم او هم کریس و هم رونی .
راستی این کی بود گزارش میکرد !!!؟اه اه اه چقدر مسخره بود این همه قشنگ کار میکردن و حرکات تکنیکی این هموجور ساکت ایستاده بود!!!!!!!!
بابا من دیگه داشت اعصابم خورد میشد از گزارش:13:می خواستم برم تلویزیون خاموش کنم :19:نقل قول:
گزارشگر همش از تاتنهام و راموس تعریف می کرد منچستر لوله کرده بود بعد اونوقت گزارشگر می گفت تاتنهام داره خوب بازی می کنه:27: داره بازی اداره میکنه:18:
سلام
احمد جان با نوع نوشتنت اونجا حال کردم غصشو نخور بذار ملت خوش باشن ما قدرتمونو تو زمین نشون میدیم
برد تاتنهام رو تبریک میگم امیدوارم تو این بازی علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن بازی بد اورا یه کم عجیب بود این کریک هم معلوم نیست کی میخاد درست بازی کنه ان شا اله از دست برون هم راحت بشیم یا اینکه مصدوم بشه بره ور دست نویل
واقعا میگم با این بازیکنا دم سر الکس گرم
راستی تفاوت منچستر با ارسنال اینجا مشخص شد
نخیر جانم!مثل اینکه فراموش کردید ارسنال 9 سال بود که از تاتنهام نباخته بود؟؟مثل اینکه یادتون رفت ارسنال با تاتنهام در ورزشگاه خانگی تاتنهام باخت!مثل اینکه یادتون رفت ارسنال بازیکنهای دوم و سومش رو ریخت توی زمین و خود ونگر هم به اشتباهش اعتراف کرد!مثل اینکه یادتون رفت همین ادبایور تا اومد توی زمین (دقیقه ی 70)براحتی یک گل برای ارسنال زد هر چند که دیگه دیر شده بود!مثل اینکه یادتون رفته ارسنال هیچ وقت برای ستارگان گران قیمت پول نمیده و خود تیم بازیکن ساز هست و همه جوانند!مثل اینکه یادتون رفته منچستر از باخت ارسنال درس گرفته بود و اومده بود که تاتنهام رو ببره!!و سرانجام اینکه مثل اینکه دبل باخت پارسالتون در مقابل ارسنال رو فراموش کردید؟؟؟:13::13::19::19::21:نقل قول:
بچها بگیرینش نفوذیه!!!!
سلام اول تبریک میگم هماهنگی بالای بازیکنا رو.
من یه منچستریم.که تازه با این تاپیک آشنا شدم.
اصولا وقتی از یه تیم بزرگ مثل منچستر صحبت میشه یه آرسنالی خودشو نباید وارد بحث کنه!!
وس براون چند سال پیش که خریداری شد عجیب ترین خرید لیگ لقب گرفت. چون یه بازی هم اون فصل انجام نداده بود!!
به امید فرداهایی بهتر
خواهشا در کلوپتون از تیمهای دیگه بد نگید!چون همیشه جوابی وجود داره!!در ضمن همین ارسنالیه به قول شما کوچولی خنگ نفهم پارسال توانست تیم شما رو دبل ببره!!همین دیگه جای هیچ حرفی رو باقی نمیزاره!الان هم با تکماده و تبصره توی صدر جدول هستید!!!:11::11::10::10::20:
دوست عزیز خواهش میکنم خودتونو کنترل کنید. اگه کسی علیه تیم مورد علاقه شما حرف میزنه، شما هم میتونید با یه دفاع حرفی ساده و بدون هرگونه متن قرمز (!) و عصبانیت، جوابشو بدید.نقل قول:
کارهایی نظیر توهین کردن منع قانونی داره. ضمنا فکر نمیکنم کارهایی نظیر مقایسه آرسنال به تیمی مثل سویا که از دید شما ضعیفه، مشکلی داشته باشه. حتما نباید بگن تیم شما بهترین و برترینه که...!
بهرحال اگر ناراحت شدید، من معذرت میخوام.
:10:
آرسنال اگه هم تیم بدی باشه خودمونیم دیگه به بدی منچستر که نیست
حداقل والکات و فان پرسی رو که داره....
ببخشید که راجع به تیم های شما نظر دادم . دست خودم نبود....
:41::41::41:
سلامنقل قول:
اولا دقت کنید اسم ارسنال رو بغل منچستر اوردم یکم بش فک کنید منچستر باید افتخار کنید حداقلش حالا حالاها باید افتخار کنید واقعیته البته منظورم تیم شما نیست هر تیم دیگه ای باشه مثال میزنیم اگه اسم منچستر و رئال رو با هم با هم بیارن مایه افتخار هر دو تیمه ولی رئال رو با زنیت سن پترزبورگ بیارن یا منچستر رو با فنرباغچه بیارن کدوم تیما افتخار میکنن که یه روزی با این دو تیم بزرگ بازی کردن
این از این دوما 9 سال به تاتنهام نباخته خوب نباخته که نباخته مگه تاتنهام بارسلونه مگه این نه سال که به تاتنهام نباخته قهرمانی اروپا رو بش دادن و...
سوما دلم برا ارسنالی ها میسوزه این همه طرفدار داره ولی ونگر که واقعا کارش قابل تحسین(فک کنم اگه سرمربی تیم ملی امید هر کشوری بشه قهرمانش میکنه) و مالکین باشگاه نمکنن طوری تیمشون رو ببندن که شخصیت قهرمانی داشته باشه چندتا جون بگیر ولی کنارش تجربه هم باید باشه مثل چند فصل پیش که ویرا کمبل انری و.. بودند که قهرمان هم شد ولی این طرفدار تا کی باید خودشو راضی کنه ..... دیگه اینا رو خود ارسنالی های واقعی میدونن..
در آخر مگه ما بخیلیم اقا اصلا قهرمانی این فصل مال شما اصلا هر چی قهرمانی مال شما ما زیاد قهرمان شدیم چند بارم شما بشید
بیخیال
شما هم تو تاپیک خودتون بگید ما سرور همه تیمهایم کی باتون کار داره
لطفا دیگه اینجا پست ندید عزیز
خیلی راحت و با احترام منو با اردنگی انداختید بیرون!چشم میریم بیرون ولی اخر فصل بعد از قهرمانی ارسنال اگه زنده بودیم برمیگردیم!به امید دیدار تا اون روز!خداحافظ!
بابا از این حرفا نزنید والکات کیه همونی که با کله میره تو شکم حریف:27:نقل قول:
فان پرسی هم که از اول فصل مصدوم بوده
منچستر نانی اندسون و کلی بازیکن جوون دیگه داره بعد میای میگی منچستر از آرسنال بدتره:18:
چرا جواب منو نمیدین آخه زشته زشته !:41:
منچستر اگه لیون رو ببره با برنده ی کدوم دیدار بازی میکنه؟ بارسا-سلتیک؟
:11::11::11::11:
بیچاره آرسنال که 27 بهمن توی تاتر رویاها باید به منچستر ببازه و از جام حذفی حذف بشه!!!!!!!!!!!!!!
خب پورتسموث رو هم که بردیم حریف نبود؟؟؟؟؟؟/
مرحله بعدش قرعه کشی میشه:5:نقل قول:
معلوم نیست چه تیمی به چه تیمی بخوره!
چه می کنه این کریس ...
یکی از زیباترین ضربه آزادایی بود که دیدم. ولی گل اولش قشنگ تر هم بود
یادمه اول فصل فرگوسن گفته بود اگه رونالدو کمتر از پارسال گل بزنه کچل می کنم
این طور که بوش میاد فرگوسن حالا حالاها نباید کچل کنه
سلام به همه
ببین یه چند وقت نبودم چه خبر شده ها!!! بعضی از دوستان محترم تیم های رقیب چه حرفایی که نزدن!
آخه پادشاه جزیره رو که نباید با این و اون مقایسه کرد ...
در ضمن دوستی هم گفت ونگر بازیکن سازه، بله...حق با شماست ایشون بسیار مربی بزرگی هستند و بازیکن ساز.
البته بازیکن سازیشون برای همه جای دنیاس به جز انگلیس...تیم مثلا انگلیسیه بعد 1 بازیکن انگلیسی داره!!!
غلام پیروانی هم خدا وکیلی خیلی بازیکن سازه تازه ایرانی هم میسازه برا تیمش :27:
هیچ وقت در مورد تیمی که محبوب شما نیست .... این جمله رو هزار بار تو این انجمن شنیدم.نقل قول:
.نقل قول:
یوفا: تيم منچستريونايتد با تساوي مقابل تيم تاتنهام ، صدر جدول رده بندي مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر انگليس را به تيم آرسنال داد.
بهگزارش یوفا: تيم منچستر يونايتد كه در هفته بيست و پنجم اين مسابقات مهمان تاتنهام بود با نتيجه يك بر يك متوقف شد.
" برباتوف " در دقيقه ۲۱براي تيم تاتنهام گل زد و " تهوز " با گل دقيقه ۹۰خود بازي را به تساوي كشاند.
در ديگر ديدارهاي ديشب تيم بيرمنگام مقابل تيم دربي كانتي به تساوي يك بر يك رسيد ، ديدار تيمهاي بلكبرن با اورتون به تساوي بدون گل رسيد ، آرسنال ۳بر يك از سد تيم منچسترسيتي گذشت ، ديدار تيمهاي چلسي با پورتس موث به تساوي يك بر يك رسيد ، بولتون ۲بر صفر ريدينگ را برد و ويگان يك بر صفر وستهام را مغلوب كرد.
در جدول ردهبندي اين مسابقات تيم آرسنال با ۶۰امتياز پيشتاز است و منچستريونايتد و چلسي با ۵۸و ۵۴امتياز در ردههاي دوم و سوم قرار دارند
ممنون از شما بابت آخرین اخبار
یه درخواست داشتم . آیا شما گروهی میشناشید که آخرین اخبار (نتایج) رو به ایمیل بفرسته !!!!!
من یکی دو جا عضوم ولی خیلی خوب نیست .
ونگر بازیکن سازه واسه کی ؟
انری تو بارسا گند زد. ویرا تو اینتر ! چی شد؟ فابرگاس هم که مال بارسا بود.
ریس از ریال هم که رفت تو اتلتیکو چیکار کرد ؟ هیچی!
فرگوسن رو من به ونگر ترجیه میدم.
با سلام به همگی :
مطمئنم که میدونید ولی باید بگم که بسیار تبریک میگم برد بسیار شیرین مقابل تیم ارسنال رو .........
مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک
آرسنال ترکید
ولی عجب بازی کرد نانی!!!!!!!!!!!!!
ایول زدیم دهن مهن این ارسنالیارو اره...همه خوب بودن.تبریک میگم...
اینه منچستر قهرمان همینه همینه. حال کردم که تو محوطه جریمه آرسنال پاسکاری میکردن!!
آرسنالیا برای یک سال لطفا سکوت
ای روزگار!بعضیها مثل اینکه دبل پارسال سریعا یادشون رفته؟؟؟؟؟؟ارسنال امشب خواب بود!من دوست داشتم گل پنجم رو هم بخوره تا شاید بیدار بشه!ولی بیدار نشد!!!!!!!این برد مبارکتون باشه!امسال ارسنال نمیبازه وقتی میبازه با 4 گل اختلاف میبازه!!ولی به درک!بهتر که از جام حذفی هم حذف شد!حالا راحت با تمرکز بیشتر لیگ انگلیس رو ارسنال میبره و در باشگاههای اروپا میتونه اگه شانس بیاره تا فینال هم برسه!ارسنل کمبود بازیکن داره!