☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺
Printable View
چشم من امشب یه امتحان میکنم :10:نقل قول:
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺☺☻☻☺
فن آوا اصفهان فکر کنم خوب باشه!!!
من که دیگه این ماه آخره ازشون سرویس میگرم دهنم سرویس شد بس که پول دادم
چه سرویسی گرفتی از فن اوا که گرونه؟؟نقل قول:
64
128
192
256
512
بدی فن اوا اینه که هر گیگ پول می گیره!
اول 256 بود بعد کردمش 512 دیدم مثل چی از حسابم کم میشه الان رفتم رو 128 .نقل قول:
آره خیلی بده به ازای هر گیگ پول میگیره شبانش هم قطعه ( وصلم بود یه بار بیشتر ازش نتونستم استفاده کنم هر شب که میرفتم اصلا سایت باز نمی کرد دیگه چه برسه به دانلود)
نقل قول:
شما الان با 128 سرعت دانلود چقدره؟؟
شب ها رایگانه تا جایی که من میدونما!!!!:18:
الان شما 128 رو ماهی 11 تومن و هر گیگ هم 3 و 500 میدین؟؟؟:11:
11 الی 13 :41::19:نقل قول:
بله شب ها رایگانه ولی نزدیک 3 ماه هست که کار نمی کنه:41:
بله:11:
مگه میشه شب ها کار نکنه زنگ بزن پشتیبانی!نقل قول:
تو قرار داد ذکر شده که شب از ساعت فلان تا فلان رایگان هست.
اعتراض کن بابا
من دوستام فن اوا دارن دارن شب دانلود می کنن اصفهانم!:11:
زنگ زدم گفتن قطعه بعدن وصل میشهنقل قول:
در مورد اعتراض هم میگه همینی که هست
با سلام خدمت دوستان محترم
من قبلا از شرکت صبا اینترنت adsl داشتم ولی الان میخوام از فن آوا بگیرم . فن آوا به خوبی صبا هست دانلود 50 میده !
پشتیبانیش خوبه؟
راستی من تهرانم و مرکز مخابراتی بهشتی هستم پیش شماره : 8840 و 7780
با تشکر
-------------------------------------------------------------------
نقل قول:
دورد بر شما
نه دوست عزیز
نهایت سرعت این شرکت 30 هستش.بیشتر هم دورو بر 20 تا 25 میچرخه.
موفق باشی.
والا من که 512 دارمنقل قول:
همون 56 kb رو میده.
گفتم قیمتش گرون هست، ولی سرویسش خوبه.
(خوب شما هم لابد 256 داری دیگه.)
به نظر من سرعت های 256 به بالای فناوا میشه گفت خوبن .اما سرعتهای 256 به پایین دلچسب نیستن
سلام دوستان,فن اوا پاپ هست یا نماینده اسیاتک هست؟
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺☺☻☻☺
فن آوا سرویس t رو هنوز نمیده؟چون تو سایتش که نوشته میدیم ولی من چند روز پیش زنگ زدم گفتن نمیدیم .
بله درسته من اوایل سرویس t داشتم اون جوری که منم پرسیدم و فهمیدم برای این بر داشتن که براشون نمی صرفید و سرعتشم پایین بود و همه ناراضی بودن خلاصه دست خودشون بود سرعتش. اما برداشتن :13: البته شنیدم بعضی جاها میدن این سرویس t به مشترکیننقل قول:
سلام دوستان والا من دارم از فناوا استفاده میکنم 256 نامحدود سرعن دانلود 50 تا 40 است مشکلی نداره بهد من شیراز هستم شاید شهر به شهر فرق داشته باشه :20:
سرعت اتصال به اينترنت در قطر:
ADSL: در سه بسته با ترافيك يك، سه و پنج گيگابيتي ارائه مي شود و هزينه استفاده از آن به ترتيب معادل 100، 200 و 300 ريال قطر در ماه است.
WiFi: سرعت اين سرويس 512 كيلوبيت در ثانيه است. سه بسته متفاوت درنظر گرفته شده است. اتصال 15 دقيقه اي با پرداخت 5 ريال قطر( مدت اعتبار 6 ساعت) ، اتصال يك ساعته با پرداخت 15 ريال قطر (با اعتبار حداكثر 12 ساعته) و در نهايت اتصال 24 ساعته با پرداخت 70 ريال قطر (با اعتبار 24 ساعته).
( هر ريال قطر تقريبا معادل 2776 ريال ايران است)
* قطر در حال حاضر فقط 928 هزار نفر جمعيت دارد!
منبع:
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/018067.html
سلام دوست عزیزم و تبریک میگم که به جمع ما پیوستی در مورد حرفتون باید بگم بستگی به مخابرات محلتون و پهنای باندشون داره و امکان داره در یک ناحیه مخابراتی پهنای باند کم شده باشه که این افت سرعت میاره و بلعکس خلاصه عوامل تاثیر گذار زیادی باعث افت سرعت اینترنت میشه مثالا اصلی ترینش خود iSp ولی تعداد شرنینگ و User ها خیلی تاثیر میذارن روی بالا و پایین رفتن سرعتنقل قول:
مسعود اینا sharing هم دارن دیگه ؟ بعد Adsl اینا مثل ما همراه با مودمه کابلاش یکیه یا فرق میکنهنقل قول:
سرعت اتصال به اينترنت در قطر:
ADSL: در سه بسته با ترافيك يك، سه و پنج گيگابيتي ارائه مي شود و هزينه استفاده از آن به ترتيب معادل 100، 200 و 300 ريال قطر در ماه است.
سلام
آقا من فن آوا دارم .
مشکل بزرگ من پورت باز کردنه!
با Torrent یا eMule یا Vuze که میخوام کار کنم پورت باز میخواد. هر کاری کردم نشد فروارد کنم:41:
شنیدم بعضی از ISP ها پورتا رو میبندن ، زنگ زدم 1 ساعت صحبت کردم ، گفتن که هیچ پورتی رو نبستیم...
میخوام بدونم شما که فن آوا استفاده میکنین با پورت فوروارد کردن مشکل ندارین؟
توی torrent مثلث زرده نمیاد؟
توی - LowID - eMule نمی شین؟
.
مودم من = Symphony 5500c
.
:10:
شما برای اینکه توی ایمول Low ID نشید یا با تورنت با حداکثر سرعت دانلود کنید باید یک IP استاتیک (حقیقی) بخرید اونوقت میتونید با پورت فوروارد راحت Emule یا Torrent رو اجرا کنید.نقل قول:
.
حاجی میدونم ولی گرونه! مگه قبلا نمیشد فروارد کرد؟
.
مگه 10 تومن نيست ؟؟؟نقل قول:
چرا همون 10 تومانه فکر نمیکنم گرون باشه
10 تومن! اگه باشه که خوبه! کسی تا حالا 10 تومن گرفته؟
دوستان یه نفرم لطف کنه و بگن که موارد استفاده خریدن ip استاتیک چیه . کاربوردش و استفادش ممنون
استفاده از v.p.n .نقل قول:
در ضمن شما ميتونيد مثلا روي رايانه خودتون ، هاست داشته باشيد ، و دامينتون رو با همين هاستي که روي دستگاه خودتون با valid ip راه ميندازيد قرار بديد.
LoRdMMd مرسی:11: . سرعت Load باید خوب باشه درسته؟نقل قول:
درست منظورتون رو از سرعت Load نفهميدم.نقل قول:
اگر منظورتون همون Local Host هست که ميشه با ip valid در نت هم منتشرش کرد، خوب آره خوب هست.
با اجازه دوستاننقل قول:
يك مورد اصلي رو دوستان اشاره كردن من كامل ميكنم
داشتن آي پي استاتيك در براي دسترسي سايرين به شما از طريق اينترنت هست كه شامل موارد زير ميشه
هاستينگ (كه توي ايران قابل اجرا نيست چون پنهاي باند بالايي نياز داره (همون سرعت))
سرور شدن براي اجراي بازيهاي تحت شبكه
يكي از مزايايي كه خيلي ها ازش بي اطلاع هستن اينه كه شما به يك سرور v*p*n در يكي از كشورها وصل ميشين و چندي از دوستانتون رو ميتونيد از اون بهره مند كنيد يعني خودتون سرور v*p*n بشيد (خودم قبلا انجام دادم)
نكته : داشتن آي پي استاتيك ضريب نفوذ هكر ها رو به سيستم شما بيشتر ميكنه پس در صورت داشتن آي پي استاتيك دقت زيادي رو پورت ها و سار راههاي نفوذي داشته باشيد
با تشكر
احمد:11:
نقل قول:
پس احمد جان برای کانتر بازی کردن عالیه:31: شوخی کردم . خوب لازمش یه فایرواله!
راستی من چند روزه سرعتم شدیدا افت کرده جوریه که Page به زور باز میکنه نمیدونم بقیه دوستان فناوایی هم این مشکل دارن یا نه
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺☺☻☻
.نقل قول:
اینجا....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282279
.نقل قول:
مدير فروش اينترنت پرسرعت (adsl) فن آوا در مشهد
09153220596 احمد بديعي
حاجی شما که دستت تو کاره در مورد قیمتش (یا حدود قیمتش) برا ما بگو.:10:
.
آره براي بازي خوبه فقط من كانترم خراب شده سرور پيدا نميكنه اگه ميتوني يك كمكي به من بكننقل قول:
براي هاست كردن نياز به سيستم عامل ويندوز سرور 2003 يا 2008 دارين
ولي براي تست موقت ميتونيد از نرم افزار wampserver استفاده بكنيد
براي V*P*N هم شما بايد يك incoming connection بسازي تا بقيه بتونن به سيستمت وصل بشن
خواهش ميكنم وظيفست
من توي يكي دو روز اول مشكل داشتم ولي با تلاش دوستان فني رفع شدنقل قول:
صحبت هايي شده اگه باز موردي پيش نياد تا آخر سال قطيهنقل قول:
قيمت ها رو ميتونيد اينجا ببينيدنقل قول:
کد:http://www.fanavagt.com/cost
البته اين لينك فقط براي دوستان مشهدي هست (كسي خواست هواي همشهري ها رو داريم :10:)
دوستان تهراني ميتونن از لينك زير استفاده كنند
کد:http://www.fanava.com