سلام دوستان
برای اینکه وقتی با بلوتوث یک فایل ارسال میکنیم ازمون passcode میخواد برای اینکه
نخواد باید چیکار کنیم؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
برای اینکه وقتی با بلوتوث یک فایل ارسال میکنیم ازمون passcode میخواد برای اینکه
نخواد باید چیکار کنیم؟
ممنون
یکی از دوستان من یه 6300 نقره ای- زرشکی گرفته ولی اونجاهاییش که زرشکی بود رنگش رفته بود
میگفت چون قاب کریستالی انداخته اینجوری شده
حالا کسی میدونه خطری گوشی های معمولی(مشکی-نقره ای)رو تهدید میکنه یا نه؟؟؟
ممکنه این رنگ های جدید که اومده قاب ها تقلبی باشه؟؟؟؟؟
کسی بلده کاری کنه که در حالت استند بای صفحه زودتر خاموش بشه؟؟؟
دوست عزیز بنده قفل خودکار صفحه کلید رو روشن کردم گذاشتم رو 5 ثانیه.بعد از 5 ثانیه صفحه خاموش میشه اما بعد از قفل شدن صفحه کلید وقتی صفحه روشن هستش اگه کلید قرمز رو بزنی سریع صفحه خاموش میشه.نقل قول:
من هم این کارو کردم ولی بعد از 5ثانیه صفحه قفل میشه و چند ثانیه بعد صفحه کاملا خاموش میشهنقل قول:
:41:
آدرس رسمي سايت نوكيا براي دانلود تم هاي 6300 رو با ذكر دقيق آدرس مي خوام
دوست عزیز حالا چرا این سایتو میخوای سایت های بهتری هم هستنقل قول:
اولیش
mobile9.com
دومی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:31:
چرا اینجا اینقدر خلوته؟؟؟؟؟؟؟؟
تو 6300 آیا فایل های تصویری صدا با تصویرشون برابره
آخه من یدونه 5300 دارم که اگه اشتباه نکنم کارکردش
شبیه 6300 .
آیا میشه درستش کرد اگر یه رم 1 گیگ بزارم درست میشه
اصلا رم 1 گیگ جواب میده روش ؟؟
برابری صدا با تصویر مربوط به کیفیت فایل و سرعت پردازش گوشی هست و فکر نمیکنم ربطی به رم داشته باشه
'تو گوشی من صدا زودتر از تصویر میاد
سرعت پردازش گوشی چه مشکلی ممکنه پیدا کرده باشه
دوست عزیز من نگفتم که حتما این اشکال از سرعت پردازش گوشی هستنقل قول:
شما فایل تصویریتو تو یه گوشی دیگه امتحان کن شاید به خاطر فایل باشه نه گوشی:46:
ان 95 رو فروختم 6300 گرفتم بقيشم قاقالي لي خريدم.
دوستان چرا با گوشی نمیشه پیکچر مسیج فرستاد.من چند تا پیکچر مسیج برام اومده میخوام بفرستم ولی اصلا گزینه سند نداره.باید چیکار کنم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم
اشتباه بزرگی کردی البته این نظر منه سوء تفاهم نشه من جای تو بودم n81 میگرفتم البته هر کس سلیقه خودشو دارهنقل قول:
بازم تبریک:11:
دوستان از ppt چگونه میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟
نه...........چیکار کردی !!!!!!؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعجب میکنیمنقل قول:
اقا کسی نمیدونه چرا وقتی یه عکس رو میخوای رو wallper گوشی بزاری سایزش بزرگتر میشه چطوری میشه حلش کرد در ضمن چه جوری میشه صدای sms اش رو زیاد کرد چون صدای sms اش ضعیفه چند تا هم اهنگ عوض کردم ولی فایده نداشت
مثل اینکه اینجا کسی 6300 نداره اقا یه سوال دیگه یادم اومد چرا وقتی میخوای عکس بگیری کیفیت دوربینش خوبه ولی بعد عکسی رو که گرفتی داره save میکنه میری تو گوشی میبینیش کیفیتش میاد پایین
دوست عزیز گوشی عکسهای بزرگ و کوچیکتر از اندازه صفحه رو به اندازه صفحه در میاره ولی اگه عکس شما در سایز 240*320 باشه دیگه این مشکل پیش نمیاد:27:نقل قول:
برای صدای اس ام اس هم اگه صدای زنگ گوشی رو افزایش بدی صدای sms هم زیاد میشه راه دیگه لی نداره:8:
دوست عزیز اینجا همه 6300 دارننقل قول:
دوست خوب اگه صفحات اول این تاپیک رو نگاه میکردی میدیدی که این گوشی بر خلاف همه ی خوبی هایی که داره دوربین آشغالی داره و نباید زیاد روی دوربین اون حساب کنی مخصوصا اگه بخای فیلم بگیری علت کیفیت ضایع عکس هم میتونه نبود یه سیستم لرزشگیر دوربین باشه
سلام به همه!
ظاهرا این گوشی برنامه های بالای یک مگ رو اجرا نمی کنه ولی من میخوام یک دیکشنری روش نصب کنم اگر میشه راهنمایی کنید و لینک برنامه رو هم برای نصب برام بگذارید
خیلی ممنون
رو گوشی بقیه خوب کار می ده اغتب کلیپهای من اینطوریننقل قول:
از بچه ها کسی به این مشکل بر نخورده ؟؟؟
رو گوشی بقیه خوب کار می ده بیشتر کلیپهای من اینطوریننقل قول:
از بچه ها کسی به این مشکل بر نخورده ؟؟؟
دوست عزیز من که مشکلی ندارم پیشنهاد میکنم گوشیتو به یک نفر که وارده نشون بدینقل قول:
به احتمال قوی اشکال از خود گوشیت هست
اینو مطمئن نیستم ولی شاید به خاطر اینه که ورژن گوشیت قدیمی و باید اپدیت بشه ولی بازم از یکی بپرس:46:
کسی میدونه این گوشی چندتا sms جامیگیره و این که حافظه مخصوص sms رو از کجا میشه کنترل کرد
تا جایی که من میدونم دوست عزیز اندازه حافظه خود گوشی اس ام اس جامیگیره.نقل قول:
من الان 800 تا اس ام اس تو اینباکسم دارم خوشبختانه از این لحاظ واقعا عالیه گوشیهای دیگه اگه اینباکست حجمش زیاد میشد تو ارسال اس ام اس خیلی کند میشد اما رو این گوشی هیچ تاثیری نداره.
بچه ها میشه 6300 رو مثل سونی اریکسون ها صداشو زیاد کرد؟ یا قابلیت های دیگه؟؟؟؟؟؟؟:13:
منظورم بوسیله کامپیوتر pach یا acoustic زد؟؟؟؟؟؟؟
نه! مخصوصا براي سري 40 چون خوشبختانه يا متاسفانه به شكلي نيستن كه بشه دستكاريشون كرد. نرم افزارشون پيچيده تر از اينهاست.نقل قول:
ميخواستم بپرسم كه چطوري ميشه اطلاعات رو از گوشي به كامپيوتر منتقل كرد. (يا برعكس)
مال من usb نداره كه به كامپيوتر وصل بشه.
ميشه راهنمايي كنين؟:31:
خوب اگه خوب فكر كنيد ميبينيد كه دوتا راه بيشتر وجود نداره. 1- از كابل استفاده كنيد 2- كامپيوترتون مجهز به بلوتوث باشه. كه البته كابل هم به صرفه تره هم خيلي سريع تر.نقل قول:
خيلي ممنون.فقط اگه بشه برنامه اي براي ساخت تم براي سري 40 لينك كنين چون من نتونستم توي (درخواست برنامه و بازي) پيدا كنم.:11:نقل قول:
کسی نبود بگه چه طوری میشه دیکشنری روی 6300 نصب کرد؟
اصلا میشه؟
دوست عزیز کلا شما دنبال برنامه هایی بگرد که زیر 1مگ هستند:46:نقل قول:
نمیشه کاری کرد که sms ها بره رو مموری کارت
دستتون درد نكنه تشكر:11:نقل قول:
آقا کسی برنامه منشی تلفنی برای این گوشی داره ؟
چرا اینجا اینقدر خلوته؟
میشه یک فایل دیکشنری زیر 1 مگ را به من بدین تا روی این شازده نصب کنم:20:
كسي براي 6300 كه از سري 40 هست theme creator نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19: