نقل قول:
به این میگن اتاق...
حالا تو این تو چیکار میکنی؟
Printable View
نقل قول:
به این میگن اتاق...
حالا تو این تو چیکار میکنی؟
معلومه دیگهنقل قول:
دیس دیس گوم گوم دامب دامب بام بام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ilooFar|\| جان این نظر من در مورد اتاقت!
در مورد اتاق ilooFar|\| عزیز!
1.در اینکه این اتاق منظم هستش شک نکنید!
2.مثل اینکه نیلوفر عزیز به رنگ قرمز و زرد علاقه خاصی دارن!
3.جونه من اون بورد روی دیوار رو ببینید:
یک اینکه فکر نکنید دکوریه ها!
دو اینکه نشون دهنده با برنامه بودن یا با سلیقه بودن ایشون هستش
سه دلیل (یک) این هستش که اگه نیگاه کنید جای اثر انگشت ایشون رو می تونید روی بورد ببینید!
4.زیر تختخواب چی دارین؟!
5.اون بطری آب رو هم خوب اومدین!!
6.هرچقدر در عکاسی حرفه ای هستین با عرض معذرت در تمیز کاری نیستید!(اون پرز وسط اتاق، رو زمین چیه؟!)
7.گویا عمدا می خواستین اون بنده خدا هم تو عکس بیفته نه؟! کاملا از پرده ها معلومه!
8.در مورد بند 7 بگم که شاید این کارو برای نور لازم برای عکاسی کرده باشین!
9.به نقاشی علاقه ای ندارید!
10.یه سوال! چرا خرس سومی داره میفته؟!
شاید هر چی که من گفتم نادرست باشه لطفا درستش رو بگید!
ممنون
ارادتمند پاکر:11:
نقل قول:
به نطر نمیرسه فقط همین یه کارو بکنه
Doyenfox جان حالا اتاق شما!
1.اولا کاملا تابلو هستش که عمدا اتاق رو بهم ریختی ها!
دلایل (1)
یک اینکه به اون کتابخونه نیگا کنین! که کتابها، فکر کنم فیلما! ادکلناو... چقدر مرتبا!
دو اینکه اون دراور رو نگاه کنین! اگه قرار بود شما نامرتب باشی حداقل یه کشو میکشیدی بیرون و دوباره هل نمی دادی تو! یا نصفه هل می دادی مگه نه؟!!
2.شما چند سالته و قدت چقدره؟؟!! اون مانیتور رو جون من نیگا کنین!
3.چند تا دسمال کاغذی استفاده شده اونجا هست شما سرما خوردین؟! یا CD ها رو پاک کردین؟!
اگه CD پاک کردین، CD پاک کن که اونجا نیست! شاید با توفو؟!!
4.ببخشید جایی که کامپیوتر هست ضبط و پخش به اون گنده گی داره چی کار میکنه؟!
اگه می گید که دارید به نوار گوش می دین در اون صورت اون Walkman چیه رو میز؟!
5.شرط میبندم رو به روی کامپیوتر در نیست!
6.اون کیف CD یه بالایه ضبط رو ببینید! خیلی باحاله اگه شما ازش استفاده کردین چرا اون وریه؟!
نگید که ازش CD ورداشتم بد گذاشتم اون بالا چون هر کسی هم باشه ترجیح میده بذاره رو میز!
7.اون ظرف چیه رو میز؟!!
8.شما خدمات کامپیوتری یا کاری شبیه این دارین یا اینکه کلا عاشق کامپیوتر هستین یا عاشق فیلم؟! چون اینجور که من می بینم کل جای درایو جلوی کامپیوترتون پره از Device!
9.اون چفیه هست رو جا رختی، ها؟!
10.حالتون خوبه دیگه؟!
بازم می گم شاید هر چی که من گفتم نادرست باشه لطفا درستش رو بگید!
ممنون
ارادتمند پاکر:11:
به به جناب Immortal1977 برم یه نقدم برای اتاق شما بنویسم!:11:نقل قول:
پاکر خان شما با شرلوک هلمز مرحوم نسبتی دارین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا Sise جان به غیر از مرحوم (حاضرم دو بار دیگه کنکور بدم به جای انتخاب رشته!) والا شباهت دیگه پیدا نمی کنم!:11:نقل قول:
خوب غیر از اتاق اسم دیگه ای معمولا نمیشه گفت... ولی گذشته از شوخی من تو این اتاق یا میخوابم (اونم بعضی وقتها) یا پشت کامپیوتر هستمنقل قول:
من اگه کار خاصی هم با کامپیوتر نکنم دوست دارم که همیشه پیمپ شده باشه
نه اتفاقا زیاد نمیتونم بام بام کنم چون این یکی اتاقم هم چسبیده به اتاق خواب خونه بغلی و هم اینکه دیوارش فاقد عایق صدا هستنقل قول:
ولی خوب کلا تو خونه موزیکو خیلی بلند گوش نمیدم
ایول به اتاق ها
می بینم که Immortal1977 جان روی نیلوفر خانم و کم کردن خداییش به این می گن اتاق مخصوصا اون 2 تا سیستمی که خیلی باهاش حال کردم
قشنگه ولی به نظر من عکس از اینترنت گرفته شدهنقل قول:
تو همشون اتاق Immortal1977 محشره. خيلي باهاش حال كردم . حرف نداره .از هر نظر عاله...حتي انتخاب رنگ و چيدمان اتاق و كلا كلاس كار بالاست.
واقعا خوشم اومد
اينو كه ديگه كسي ندونه، من مي دونم كه اتاق رونالدو هستش. چندوقت پيش توي يك سايت ديده بودم. :31:نقل قول:
نیلوفر جان برای رفع ابهامات هم که شده یه عکس دیگه بذار ..سخت که نیست اقلا چندنفر میفهمن اتاقای شیک همیشه فقط تو اینترنت نیست
Immortal1977 اتاق خیلی قشنگی بود..کاملا پسرانه..شما دوتا سیستم دارید؟
ای ول اینجا هک هم میکنی راستی میتونستی یه اکسس پونت هم بزاری صفا سیتی؟:11:نقل قول:
ممنون محمد جان شما محبت دارین عزیزنقل قول:
دوست عزیز ممنون از محبتتون ...نقل قول:
راستشو بخوای اولش من اون پی سی دست چپیو داشتم تازه کیسشم این نبود بعد دیگه موقعی که خواستم بقول شما سیسستم جدید بگیرم پیش خودم فکر کردم چرا اون قدیمیرو (که کلی هم براش خرج کردم) بزارم کنار..
. برا همین اونو هم قاطی پیمپ اتاق کردم و به هیچعنوان هم پشیمون نیستم چون الان من با هردوشون یکسان کار میکنم .
در هر حال این بود داستان داشتن دو تا پی سی
خوش باشین
نه عزیز من هکر نیستم...شاید خیلی سال پیش چند باراین کارو کرده باشم ولی الان دیگه این چیزا تعطیل...نقل قول:
من با اینا فیلم و موزیک دانلود میکنم
خودمونیم ها راستشو بګو چقدر طول کشید اینجوری اتاقتو دکر کنی؟ :5:یعنی اتاقت همون لحظه که تاپیک رو دیدی این شکلی بود و ازش عکس انداختی؟:18:نقل قول:
راستشو بخوای یه کمی جمع و جور کردم ولی چون بیشتر وقتها تنها نیستم سعی میکنم که زیاد شلخته بازی در نیارمنقل قول:
عجیبه تو این چند روزه چندتا پست دادم ولی همون 199 تا مونده!...
سلام.نقل قول:
اتاقت باحاله.
میگم یک پوستر کم داره.
پستهای متفرقه حساب نمیشن.نقل قول:
عجیبه تو این چند روزه چندتا پست دادم ولی همون 199 تا مونده!...
پینک عزیز ممنون از جوابی که به سوالم دادی...
راجع به پوستر یا عکس بگم که تازه کاغذ دیوارو عوض کردم
تو فکرش هستم که باز دیوارو چسبی یا منگنه ای کنم
immortal 1977 جان ميشه يه توضيح در مورد اونايي كه به ديوار چسبيدن بدي
سلام
قبلا 60 تا پست از این تاپیک پاک شد
بازم این چند صفحه آخر پاک خواهد شد
قرار شد تو این تاپیک فقط عکس گذاشته بشه
نه اینکه تیکه انداخته بشه که عکس اتاق خودت هست یا نه ! عکس رو از کدوم سایت ورداشتی ؟! یه عکس از زاویه دیگه میزاری ؟ میشه یه سطل رنگ بپاشی به دیوار اتاقت عکس جدید بزاری ؟!! و ...
برام قابل درک نیست که کسی یا چند تا آیدی بیاد عکس بزاره ... از خودش بیاد تعریف کنه ... عکس الکی بزاره ... خودشو جای کسه دیگه جا بزنه یا غیره
کلا ثابت کردن این موارد تو دنیای مجازی کار آسونی نیست
ما هم اینجا نمیخوایم این چیزا رو ثابت کنیم
اما اگه کسی واقعا این کار رو بکنه توصیه میکنم حتما به روانپزشک مراجعه کنه برای مشاوره
دوستان لطفا بیخیال این موضوعات بشین
TanX
این یه تذکر بود
مرسی از رفتار متین و منطقی شما...نقل قول:
واقعا لذت بردم وقتی این 2 پست آخر شما رو خوندم...
متاسفانه برخی دوستان دارن به راحتی جو دوستانه ی اینجا رو خراب میکنن در حالی که خودشون داعیه ی ارشاد دارن!
بازم هم جمله ی قبلی رو تکرار میکنم!
عکس از اطاق شخصی یا کل کل؟
مخلصیم
<<Thanks>>نقل قول:
به دوستاتون بگین سریع تر بیان عکس بذارن ...
(نگین چرا خودت عکس نمیذاری ... به زودی میذارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتاق كار و مطالعه من(قبل از آوارگي+اتاق خواب نبيد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اتاقي يا به روايتي پسر باغبون من.(26 ساعت از 24 ساعت خوابه)
لطفا تصاوير را نقل قول نكنيد
خوب 24 ساعت عكسهاي من تمام شد.براي همين كنسل كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ماله من:
کد:http://i16.tinypic.com/4z9z71j.jpg
خیلی خوشم میاد از بچه هایی هم مرتب هستن (نسبتا)مخصوصا اونایی که مونیتور LCD تو اتاقشون دارن.کد:http://i18.tinypic.com/66u91qb.jpg
خب اولا تاپيك جالبي بود و ضمنا به اتاقهاي زيادي نگاه كردم ، گفتم اخلاقي نيست كه فقط بيننده باشم
کد:http://i9.tinypic.com/4kvgvpk.jpg
تو یکی کشتی مارو نذاری سنگینتره:31:نقل قول:
چرا بیارمش پایین سهیل جان؟؟؟؟نقل قول:
نه منم نگفتم ونگوگ موسیقی دانه . نقاشه. من منظورم این بود اتاق هنریه بیشتر به خاطر داداشمه
اونم تبلیغات نیست جعبه مادربردمه
جلوی کیس رو باز گزاشتم تا خنک بشه
..............................................
اتاق ساده همینش خوبه فقط یه نفر ازم سوال پرسید :21::27:
صفحه 20 عکسای اتاق من
من میگم خودتون هم تو عکس اتاقتون باشید بهتره
پس كى عكس بگيره؟! :happy:
بابا ایولا اتاق بابا ایولا نظافت بابا ایول سلیقه بروبچ پی سی وورلد دمتون گرم
Immortal1977، سيستم صوتى 7:1 بستى؟نقل قول:
باور کن منظورم کرم ضد آفتاب بود (برا همین گفتم 30 % و 90 %) چون یک لحظه یاد کرم پودر افتادم دستم هم اشتباهی تایپ کرده .:31:نقل قول:
چون زاویه عکس گرفتنت عوض شده این طوری به نظر میرسید که جای چیز ها عوض شده
منظورم اون لباس بلندی بود که به چوب لباسی سمت راست آویزونه
نوشته روی پلاک رو ندیدم .
دمت گرم که جنبه داری:3:
:11:
دوستان ببخشیدکه دوباره پست میدم
دوستانی که میان ازاتاق شخصی شون عکسی میذارن خواهشا همونجورکه هست بذارن واتاق رو مرتب نکنن تا ببینیم درصد (باعرض معذرت)شلختگی شون چقدره به نظر من با اینکار عکسهای جالبی از اب درمیاد (این فقط یه نظر شخصیه) مرسی.
ظاهرا پست من پاک شد اشکال نداره
یه نکته که توجه من رو جلب کرد اینه که اکثر بچه ها مانیتور LG F700 p دارن (من هم دارم) چرا ؟ آخه این مانیتور اونقدر ها هم تو بازار زیاد نیست .
من اتاقم اینقدر خز و خیله که عکس نزارم بهتره