حاجی این فایلشو یا لینکشو بذار تا ما هم یه حالی بکنیم با این ف ی ل ت ر ش ک ننقل قول:
حاجی این فایلشو یا لینکشو بذار تا ما هم یه حالی بکنیم با این ف ی ل ت ر ش ک ننقل قول:
ای بابا ! ظاهرا همین امروز شناسایی شده!شرمنده ،دیگه جواب نمیده.من باهاش از یوتیوب فیلم دانلود می کردم ،سرعت در حد المپیک،مامان،باقلوا..!حیف شدنقل قول:
سلام.نقل قول:
قایل UNL رو درست نمیسازید یکبار دیگه تست کنید با توجه به راهنما اگر نشد دیوایس آیدی تون رو بدید براتون بسازم و بفرستم تست کنید.:11:
حاجی ما شما رو نداشتیم چکار می کردیم!تو همه تاپیک ها حال میدی بهمون.
من گارمین رو بالاخره نصب کردم،نقشه ش رو هم دانلود کردم و اونم کپی کردم وباقی کارا هم حله(مشکل من اینه که برا اینکارا یه ذره کم حوصله ام).فقط یه سوال:من مجبور شدم بعد از اکتیویت (مرحله 50 راهنما)کامپیوتر رو خاموش کنم و اون generator رو ببندم(کار داشتم)بقیه اش مراحل رو امروز انجام دادم،البته بعد از کلی جستچو برا نقشه و دانلودش - کد نقشه( 800 ) رو دادم و generate کردم-این مشکل ایجاد نکنه؟
بعد یه سوال اساسی تر!اصلا کار با این گارمین چجوریه؟من اولین باره با GPS کار می کنم!!!!!:46:
ممون از حوصله ات :40:
سلام.نقل قول:
اول که خواهش میکنم.بعد اگر گارمین رو باز کردی و وصل بشی و نقشه بالا بیاد نه مشکلی نیست منتها واسه این میگن برنامه رو نبندید که اون 2تا کد معمولا" به همدیگه بستگی دارن (و البته بسته به شانستون میتونه هم مشکل بوجود نیاره چون من خودم هر دو حالت رو تجربه کردم که یکبار به مشکل خوردم و یکبار هم مشکلی بوجود نیومده)
اما در مورد سوال آخرتون وقتی برنامه رو نصب کردید برنامه رو باز کنید (توی فضای باز و بدون سقف یا اگر هم سقف هست در کنار پنجره باشید که ماهواره ها بتونن کانکت بشن) I Agree رو بزنید سپس چپ بالای صفحه رو که نگاه کنید یک آنتن میبینید وقتی آنتن سبز شد برید تو قسمت View Map اگر نقشه مکان شما رو نشون نمیداد 5 بار زوم کنید ببینید مکان شما رو نشون میده یا نه اگر نشون میداد که مشکلی نیست ولی اگز با No Map مواجه شدید باید دوباره مراحل رو طی کنید.:11:
این آنتن سبز نمی شه.(یه بار همون اولش سبز شد و از دیروز تا حالا دیگه سبز نمیشه)فقط دو خط اول آنتن قرمز رنگه.ویو مپ رو هم می زنم ، یه صفحه سیاه میاد با یه ماشین فسقلی و دیگر هیچ!نقل قول:
آریان جان این نقشه کوالا لامپور نداری بذاری برامون بخدا برا دانشجوهای مالزی خیلی واجب .
سلام.نقل قول:
نقشه ش رو ندارم ولی کجا میخوای بری بگو بهت آدرس بدم.:31:
ولی گذشته از شوخی چشم سعی میکنم براتون پیدا کنم .راستی نقشه Base رو نصب کردید؟ چون نقشه جهانی هست فکر میکنم کوالالامپور رو هم داشته باشه.ولی به هر حال من سعی میکنم نقشه مجزاشو واستون پیدا کنم.:11:
آریان جان یه سوال آقا من تو قسمت where to > addresses میرم که یه آدرس رو سرچ کنم اخطار میده چیکار کنم .میگه : detailed maps are required to use this feature.visitfor more informationکد:www.garmin.com
نقل قول:
سلام.
والا من نرفتم تو سایتش برای اطلاعات ولی معمولا" این امکانات رو باید از شرکتش بخری.:11:
دوستان کمک می کنید gps امنیا7300 رو راه بندازم؟:10:نقل قول:
سلام.نقل قول:
من میگم یه بار پاک کن برنامه رو و یه قرار آنلاین بزار همزمان بصورت چت باهم نصبش کنیم.اگر جواب داد که چه بهتر اگر هم نشد و تهران هستید یه قرار میزاریم(در صورت تمایل )باهم نصبش میکنیم.:11:
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم آخرین نسخه گارمین کدام است؟(برای xperia x1)
گویا سه تا فایل .EXE هست که باید نصب کنم.
لطفا لینک آخرین ورژن هر سه فایل مربوطه را قرار بدهید.
با سپاس و تشکر فراوان.
نقل قول:
سلام.
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4630184&postcount=238 [/PHP]
چی پی اس گوشی های java رو باید چجوری راه انداخت؟ نرم افزار واسش هست؟
یا باید از GPRS ایرانسل استفاده کرد؟(گوشی W760i)
نقل قول:
سلام.
من در مورد گوشیهای جاوا اطلاعاتی ندارم اما جی پی اس و جی پی ار اس دو مقوله کاملا" سوا هستند در کل اگر گوشی جاوایی که مد نظرتون هست جی پی اس داشته باشه قاعدتا" باید نرم افزارش هم باشه.:11:
سلام به همه دوستان متخصص، من تازگي Touch 2 خريدم و از راه اندازي GPS چيزي نميدونم. فقط برنامه Splitter port و Garmin رو دانلود كردم . از دوستان خواهش ميكنم من رو شير فهم بفرمايند.
نقل قول:
سلام.
شما از این صفحه میتونید راهنمای نصب گارمین رو بگیرید و نصب کنید.:11:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4630184&postcount=238 [/PHP]
گارمین تو ایکس وان من به طرز فجیعی باتری مصرف میکنه
طبیعیه؟
سلام.نقل قول:
طرز فجیع رو توضیح بدید یعنی چقدر تا بشه فهمید طبیعیه یا نه.:11:
سلام
میگم برای شهرستان ها چه برنامه ای نقشه های به روز تری داره و هم اینکه سبک هم باشه
دوستان سلام..
راستش جای یه بحثی خالیه..
بعضی جاها صحبت ادغام گوگل مپ با اوزیکسپلورر هست..امکانات اوزیکسپل.رر رو با نقشه های گوگل مپ فرض کنید..چه شود..
البته نمیخوام که نقشه دانلود کنیم..اصلا کسی اطلاعات مفصلی در این مورد داره؟راهی پیشنهادی؟
من نقشه مالزی میخوام برای گارمین
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککک
بچه ها لطف کنین لینک گارمین یکجا غیر از 4shared بزارید
دوستان این فایل رو نمیشه دانلود کرد:
http://www.4shared.com/file/212988337/c4e2d3fe/GarminMobileXTSupportFiles_4xx.html
از 5 تا فایلی که باید دانلود بشه همگی دانلود میشن به غیر از لینک بالایی،تقریبا اواسط دانلود ،خطا میده،اگر از دوستان این فایل رو دارن ممنون میشم در جایی دیگه ای UPload کنن:11:
سلام.نقل قول:
قربان تست کردم سالم بود و تا آخر دانلود شد.:11:
سلام
میخواستم ببینم نقشه تهران به صورت آفلاین(جاوا) با سایز 480*800 پیدا میشه؟
خواهش میکنم در مورد راه اندازی gpsگوشی امنیا لایت منو راهنمایی کنید،یه نرم افزار معرفی منید که نقشه تمام شهرهای ایران رو داشته باشه،اگه لینک دانلود نرم افزار و نقشه هاش و آموزش نصب شو بزارید واقعا عالی میشه
من دفعه اول كه اجرا كردم جامو بعد يه دقيقه نشون ميده.ولي بار دوم كه رفتم يه جا ديگه ماهواره رو پيدا نميكنه و همون جاي قبلي رو نشون ميده.چي جوري update ميشه جام؟
شما در زمانهای مختلف تست کنیدنقل قول:
شما برنامه oziexplorer را نصب کنیدنقل قول:
نقشه های مورد نظر را نیز دانلد کنید
شما بهتره برین یه جای خلوت تست کنیدنقل قول:
چند سوال ابتدایی:46::
1-تفاوت جاوا (مثل Jet یا Arena) و سیمبیان (Omnia HD) در قیاس با Windows mobile (مث Omnia Lite) برای GPS در چیه؟
2- نرم افزارهای مناسب برای آندرویید (X10) در ایران موجوده ؟
3- مزیت اینترنتی بر آفلاین؟ یعنی چرا همیشه از آفلاین استفاده نمیشه؟ سرعت اینترنت موبایل ایران کافیه؟
4- بهترین گوشی ها واسه GPS (در ایران) ؟
ممنون:20:
وستانی که به garmin وارد هستند لطفا کمک کنید!
من برنامه رو به دقت نصب کردم و از من سریال اینها هم نمیخواد.نقشه هم ریختم ولی فایده ای نداره.چون اصلا هر چی search میکنه اصلا آنتن gps آخرش خالی هست و هیچ satellite رو پیدا نمیکنه.سه بار تا حالا برنامه رو نصب کردم.با پورتهاش ور رفتم ولی انگار نه انگار.تو فضای آزاد جاهای مختلف رفتم و جاهای دیگه ای که گوشی های دیگه gps شون کار میکنه مال من بازم پیدا نمیکنه.
در ضمن من یک برنامه مجانی از اینترنت دانلود کردم که برای تست gps هست و اون برنامه هم برای یک ساعت گذاشتم سرچ کنه ولی چیزی پیدا نکرد :41: لطفا دوستانی که حرفه ای هستند کمکم کنند چون من نیاز مبرمی به نقشه دارم و اصلا برای همین این گوشی رو خریدم! (گوشی ام omina 2 هستش)
اگر دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم :10:
سلام دوستان
من رو Garmin XT رو Htc Touch 3g نقشه هند رو ريختم يه مدت طولانی استفاده کردم
اما الان نقشه آنکارا رو چند دفعه دانلود کردم،فايل unl. رو هم براش ساختم
اما خيابونها لود نميشه.کسی نظريی داره يا اگه نقشه درستی ازش دارين ممنون ميشم.
-------------------------------------------------------------------
نقشه کامل Tehran رو آپلود ميکنم توبرای اينکه با نقشه ديگه تداخل نداشته باشه GMAPSUPP رو به GMAPSUP2 تبديل کنيدکد:www.4shared.com
اين کامل تريين نقشه تهران و کرج و چند شهر ديگست که من ديدم تا حالا.
کد:http://www.4shared.com/file/_MdozcsK/GMAPSUPP.html
سلام
نقشه بوشهر رو برای garmin می خواستم ؟
کس داره بزاره ؟
مرسی
دوستان یه سوال نقشه های گرمین که برای 5800 یا N97 هست رو گرمین پاکت پی سی درست کار میکنه . مشکل نداره ؟
آقا دستت درد نکنه ولی پسورد می خواد!:41:نقل قول:
سلام.نقل قول:
فایل رو که باز میکنی قسمت سمت راست صفحه پسوردش هست.(صفحه 2 به دو قسمت تقسیم میشه ):11:
سلام.آقا این لینکه اشتباهه که.بعدشم میگم اینا رو windows mobile 6.1 اجرا میشن؟
سلام.اقا اگه میشه لینک garmin رو بذارید که رو touch diomond اجرا بشه.ممنون.
نقل قول:بله اجرا میشن .. من الان وقت آپلود ندارم ولی یه سرچ فارسی بزنی خیلی زود به نتیجه میرسی . تو موبایلستان هم میتونی راحت لینکو پیدا منی:11:نقل قول: