يك سوال؟
از يك شركت مي شه دو تا اكانت گرفت ؟
Printable View
يك سوال؟
از يك شركت مي شه دو تا اكانت گرفت ؟
روی دو تا خط ؟ روی یکی فک نکنم بشه
نه روي يك خط
البته همزمان نمي خواهيم كانكت بشيم
جداگانه كانكت بشيم
به به ، به سلامتی تبریک میگم محسن خان،ایشالله روزی مدیر انجمن شدنتون
از امین نت پرسیدم گفت نمیشه دوتا اکانت برای یک خط
اقا من خلاصه ی حرف رو بگم. همیار افتضاحه چون شهر رو تبدیل می کنه به یک کافی نت! چه جوریشو من نمی دونم اما یم ip رو میده به چند نفر. میگه که 512 هست اما من توی ساعت های شلوغی با سرعتی معادل 8 دانلود می کردم که معادل سرعت خط 64 است. پس اینکه ارزون شده رو دیگه همه فهمیدن!
من الان از صبا دارم و راضی هستم. به نظرم می ارزه. فقط یک چیز جالب اینه که وقتی قراره 10 گیگ اکانت بگیری برات وارد می کنن 9999 مگا بایت که با احتساب هر گیگ 1024 جمعا 240 مگ رفته توی پا مون.
در مجموع صبا خوبه اما وای به روزی که یک مشکل براتون پیش بیاد. یک مسئول داره اول که بهت زنگ می زنه می گه من پول بنزینمو می گیرم! اخه مشکل از خودشونه بعد این اولین حرفشون اینه! تازه طرف با من قرار گذاشت که 4 بیاد بعد ساعت 8 زنگ زدم بهش که کجایی همین جوری که داشت با دوستاش می خندید گفت شما! من الان 4 راه زندانم نمی رسم بیام! یعنی آخره مسئولیت و .....
به جز مدیرش که واقعا آدم محترمی هم هست بقشون بی سوادن. منشیش کارت رو راه می ندازه یعتی شماره ی مدیر رو بهت میده! اما بقیشون فقط می تونن بهت دلداری بدن. هیچ وقت هم مشکل رو از خودشون نمی دونن! دو تا دفتر داره که جالب اینه به هر کدوم که زنگ بزنیم باید با اون یکی دفتر تماس بگیریم! به جز زمانی که بخوایم پول بدیم همیشه مسئول توی اون یکی دفتره.
در اخر هم بگم که مشکل به وجود اومدن برای خط های adsl کاملا طبیعیه توی این یک سالی که من از adsl استفاده می کنم تقریبا همه نوع مشکلی باهاش داشتم. اساسا هم مشکل ها از مخابرات پیش میاد چون بستر ها مناسب نیست. در چنین مواقعی هم جز توکل به خدا و صبر کاری نمیشه کرد. این نصیحت برادرانه رو از من قبول کنید.
ممنوننقل قول:
راستي چرا نمي شه ؟
از نظر فني مشكل داره
يا اينكه نمي خوان بدن ؟
از لحاظ فنی که فکر نکنم،چون آی دی یکی از دوستام رو گرفتم و راحت کانکت شدمنقل قول:
مثل اینکه خودشون نمی خواهن بدن
سلام می خواستم بدونم میشه ضمن داشتن adsl از دایل آپ هم استفاده کرد به نظر خودم که مشکلی نداره!
بله ،چون مودم آن و حتی کانشکن های آنها فرق دارن می توانیدنقل قول:
البته منظورتون کانکت شدن در یک زمان که نیست؟
نقل قول:
آره میشه از دیال آپ هم استفاده کرد به شرطی که مودم دیال آپ رو داشته باشی....
من adsl از شرکت فارس نت دارم 64kb ... سری قبل که داشتم خوب نبود ولی
حالا دوباره تمدیدش کردم ولی الان خوبه مثلا سرعت دانلود کمتر از 30kb نمیاد
.
.
.
.
.
فارس نت 512 رو چند میده؟ میشه شماره تماسش رو بگید؟نقل قول:
البته بدی فارس نت اینه که دامنه پوشش مراکز مخابراتیش کمتر از بقیه شرکت ها هست
البته یکی دوماه پیش که اینجور بود
نقل قول:
.
.
این هم کل قیمت جهت اشتراک.... البته تقریبا اکتر شرکتها نرخشون همین هست....
این هم تلفنش : 8306112
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کسی داره بگه سرعت چطوره ؟ خوبه ؟ نوسان داره یا ............
صبانت قراره از يكي دو هفته ديگه سرويس نامحدود بده
البته از این حرفها زیاد میزنن،مثل کاهش تعرفه که الان چندماهه میگن یکی دو هفته دیگه قیمت ها کاهش پیدا می کنهنقل قول:
دو یا سه هفته پیش بهم گفتن قیمت سرویسهای جدید توی هیئت مدیره امین نت هم تصویب شده اما خبری از اعمال نشد
تازه اگر هم خبر نامحدود شدن واقعی باشه،حتما سرویسهایش افت می کنه،چون تعداد دانلودها بالا میره و پهنای باند بیشتری مصرف میشه و سرعت یوزرها پایین میاد
الان هم می ده ولی قیمتش تخیلی هست اگه قیمتش رو بیاره پایین در حد 20 30 تومن عالی میشه....نقل قول:
درسته !
صبانت هم قراره نامحدود بده و مسئله جدی هستش :دی
اما بین 2 هفته تا 1 ماه دیگه !
مثلا سرعت 128 نامحدود ماهی 31 تومان
اما خدا کنه افت سرعت پیدا نکنه, حداقل مثل پارس آنلاین
----------
همیارنت هم قرار قیمت هاش گرون بشه مثل قبل !
اگر قبل از نامحدود کردن سرویسها،پهنای باند جدید خریداری نکنن،مطمئنا با افت سرعت مواجه خواهند شدنقل قول:
اما خدا کنه افت سرعت پیدا نکنه
dukd legh ]rnv fai??!!:19:نقل قول:
يعني مثلا چقدر بشه!
فقط ميخواستن ملت رو اذيت كنن؟
فكر نكنم به طور كامل نامحدودش كنه. تازه تهرانش هنوز نامحدود نكرده ؛نقل قول:
چرا سرویس های صبانت محدودیت حجمی دارند ؟.همانطور که از کاربران فعلی ما شنیده اید ، یکی از محاسن خوب صبانت ، سرعت بسیار بالای سرویس هاست. و یکی از بهترین سیاسـت ها جـهت حفظ کـــیفــیت اعمال محدودیت های حجمی استشاید بپرسید چرا بعضی از دیگر شرکتها محدودیت حجمی ندارند ، در جواب باید گفت چون از برنامه های مدیریت کیفیت و حجم ترافیک به دلایل شرایط سخت افزاری و نرم افزاری نامناسب نمی توانند استفاده کنن
اگر نامحدود كنه احتمالا بدجوري افت سرعت خواهيم داشت!:13:کد:http://sabanet.ir/fq.asp
همیار که من پرسیدم گفتن قیمت تابستونه بوده, الان هم کم آوردن !!
صبانت فعلا به نظر من خوبه, کم هم نمیارن خیلی, چون دومین هستن توی کشور (بعد پارس آنلاین)
قیمت هاشون از پارس آنلاین چند هزار تومان ارزون تر بود. (نامحدود)
ليست قيمت هاي جديدش را ديروز خودم از شركتشون گرفتم
64 كيلو ، 21 تومن
128 ، 31 تومن
256 ، 41 تومن
و اينكه اين قيمت هاي adsl2 هستش
و جالب اينكه يك تكنولوژي جديد به نام hadsl هم قراره راه بندازن كه سرعتش خيلي بالاتره
چه شرکتی؟ حجمهاشون رو مشخص نکردیدنقل قول:
-----
البته فکر کنم منظورتون همیار بود دیگه؟برای همین حجم هم نذاشتین
خبر جدید:بین شرکت کارا امین ارتباط(امین نت خودمون) و مخابرات اختلاف پیش اومده و دیروز و پریروز (دوشنبه و سه شنبه) کمی تعلیق پیش آمد و مقدرای اختلال و قطعی در سرویس adsl ایی شرکت دیده می شد،اما مثل اینکه مشکل حل نشد و مخابرات پرونده امین نت را به شورای امنیت فرستاد و دیتای امین نت از بیخ! قطع شد!!!!!!!! و اکنون مشترکین امین نت در مقابل اروره the page connot be find مواجه هستند
طبق گفته یکی از مسئولین امین نت اگر تا آخر ساعت کاری فردا 5شنبه مشکل حل شد برید خدا رو شکر کنید وگرنه رفت برای بعد از عید فطر!!!!!!!!!!!!!!!
شایعاتی مبنی بر پیش آمدن این مشکل برای آراکس هم شنیده می شود اما صحت آن هنوز تایید نشده
نقل قول:
:18::18::18::18::18:
برای آراکس پیش بیاد که من با امیر کودتا میکنیم :13::13:
غلط کردن مگه مشترک هایی مثه من مردن :41::41::41:
خوب شد از امين نت رفتم. :21:نقل قول:
حالا دليلش چي بوده؟ چرا دعواشون شده؟
درست که جواب نمی دن،این سه روز مخفی کرده بودن الان دیگه مجبور شدن بگننقل قول:
یکیشون گفت مسائل مالیه،یکیشون گفت رفته بودن تقاضای پهنای باند ، اونها قبول نکردن ... آخرش به بحث و دعوا کشیده!!!!!
حالا واقعا چه خبر بوده خدا می دونه
خدا کنه که فردا صبح درست بشه وگرنه تا یکشنبه دوشنبه بی اینترنت می مونیم
حدود یک سالی میشد با دایل آپ کار نکرده بودم،یاد خاطرات گذشته افتادم!!!
صبانتنقل قول:
حجم همشون هم نامحدود
تعرفه اش تازه اومده و گفتند كه از چند روز ديگه اجرا مي شه
سلام محسن جان. فکر میکنی با سرویس 128 Adsl2 با چه سرعتی بشه دانلود کرد؟
ميگم قضيه ما چي ميشه كه تا دو ماه ديگه از سرويس قبليشون داريم؟نقل قول:
منم نامحدود ميخوام .!
من که زنگ زدم گفت خبری نیست که؟نقل قول:
گفتم برنامه کم شدن قیمت،گفت خبری نیست!
سلام
پيگيري بچه ها و همچنين خود من و تماس با مخابرات مبني بر بالا بودن قيمت حتماً اين شرکت ها رو زير سوال برده و مخابرات چيزي رو الکي قطع نمي کنه حتماً يه قضيه اي بوده
اخه امين نت سرويس سه ماهه مي ده
نزديک هشتاد هزار تومان اقا اين قيمت نجومي هست صبا نت همين رو مي ده 46100
انشا الله که يه سر و ساماني بدهند
دست همگي هم درد نکنه که پيگير قيمت ها هستيد همين باعث مي شه که شرکت ها تحت فشار باشند
موفق باشيد
من هم موافقم،از صحبتهاشون معلوم بود یک چیزی رو نمی خواهن بگن،فکر کنم یه اسم اختلاف سر سرویسها هم از زبونش پرید!نقل قول:
حالا خدا کنه زوتر حل بشه،نه اینکه 3 روز بی اینترنت بمونم،احتمالا پول یک سرویس یک ماهه رو باید برای کارت اینترنت این چندروز بدم!
فعلا صبانت !
بقیه برن بوق بزنن :دی
پارس - همیارنت - امین نت !
------------
صبا هم اگر زیرش نزنه, نامحدود میدن تا 1ماه دیگه
:19:نقل قول:
من که فعلا همون سرویس قبلی رو میگیرم :21:
در مورد سرعت من خودم 64 گرفتم از 12 به بالاست ،البته فعلا ولي در كل راضيمنقل قول:
البته يك روزه گرفتم بايد ببينم چي مي شه
در مورد قيمت هاي صبانت و سرويس نامحدود ،خودم تعرف اش را دارم
اگر نمي خواستن بدن كه تعرفه نمي دادن بهمون ،پس مطممئن باشين توي راهه
قيمت هاي امين نت خيلي بالاست
تازه با اون حجم كمش
بار آخر من سروي 128 گرفتم ، ولي سرعتش با 64 هيچ فرقي نداشت
خب الحمدالله پرونده امین نت از شورای امنیت به آژانس انتقال داده شده و فعلا دیتامون وصل شده.الهی شکر،با دایل آپ داشتم خفه می شدم
در مورد سرویس ها هم،من از سرعت باز شدن صفحات خیلی راضی هستم،امین نت توی این مورد خیلی عالی هست و فکر کنم حتی بهتر از صبا باشه(البته مواقعی که سرویسش درست هست!!) اما توی سرعت دانلود نه خیلی ضعیفه
احتمالا زیادی کش می کنه :دی
مشکلی ندارید با سایتی یا صفحه وبی در نت.